ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Tuesday, 1 March 2011

TEXT SIGNAL: G.H.REES TO MOSCOW: NAZI – FASCIST PROVOCATIONS OF MEMBERS OF THE RUSSIAN COMMAND AGAINST THE RUSSIAN PEOPLE

TOP URGENT SIGNAL OF RUSSIAN NATIONAL SECURITY AND OF PLANET SECURITY


FROM: PARAMILITARY CORP “G.H.REES” – GROUP OF HELLENIC REESTABLISHMENT – MAGNESIA DEPARTMENT


TO THE MEMBERS OF THE RUSSIAN GOVERNMENT AND TO THE COMMANDERS OF THE NATIONAL SECURITY SERVICES OF RUSSIA


VOLOS 26.02.2011


SUBJECT: NAZI – FASCIST PROVOCATIONS OF MEMBERS OF THE RUSSIAN COMMAND AGAINST THE RUSSIAN PEOPLE


TEXT OF THE SIGNAL. (IN THE GREEK LANGUAGE)ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


ΑΠΟ: ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.» - ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ


ΒΟΛΟΣ 26.02.2011


ΘΕΜΑ: ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ – ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ


ΚΕΙΜΕΝΟ:

SOUND SIGNAL DOWNLOAD LINK:
http://www.easy-share.com/1914022295/ghrees-topurgent-to-russia.WAVΚΕΙΜΕΝΟ:

ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΑΤΟΛΙ ΜΙΧΑΛΕΦ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΟΛΕΩΣ TΣΙΤΑ 300.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ «ΛΥΠΑΤΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΟΓΚΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΝ».

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ : «ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΑ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ, ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΔΙΑΓΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟ ΒΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΡΟΥΒΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΝΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ Η ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ». ΤΑΔΕ ΕΦΗ Ο ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΣΙΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙ ΜΙΧΑΛΕΦ.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΝΙΚΟ, ΝΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑΣΗ ΕΜΕΤΟΥ ΗΤΑΝ Η ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΤΙ «ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΗΤΑΝ ΑΣΤΕΙΣΜΟΙ».

ΑΣΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΖΩΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΔΥΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΩΝ S/S ΤΟΥ Γ’ ΡΑΙΧ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΟΠΩΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΩΝ S/S ΜΠΙΜΠΕΡΣΤΑΙΝ (BIBERSTEIN) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ 3.000 ΡΩΣΩΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ «ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ Η ΣΦΑΓΗ».

ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2010 ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΚΤΟΣ ΜΟΣΧΑΣ ΕΝΩ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΑΣΦΥΞΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΠΝΙΓΜΟ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΟΠΟΥ ΕΠΕΦΤΑΝ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ,

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΣΙΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝHΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΑΡΧΗ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΟΥ,

ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΩΣ ΑΝΩ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦOΝΟ ΙΩΣΗΦ ΤΖΟΥ ,ΔΗΛΑΔΗ ΙΟΥΔΑΙΟ, ΤΖΟΥ - ΓΚΑΣΒΙΛΙ ΣΤΑΛΙΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΡΩΣΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ - ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΛΑΟ ΩΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΖΩΑ. ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ - ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ – ΚΙΝΑ) Ή «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» (PACT OF SHANGHAI).

ΟΘΕΝ ΕΑΝ ΕΝΤΟΣ ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΙΣ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ «ΜΜΕ» ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΕΙΣ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ ΡΩΣΟ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΚΩΛΟΥ Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΟΙ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΔΥΟ ΡΩΣΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΗΤΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΗΤΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΟΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΕΡΑΙΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡ ΡΟΤΘΣΙΛΔ, ΧΑΙΝΡΙΧ ΧΙΜΛΕΡ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ S/S ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΩΝ S/S ΚΑΙ ΤΗΣ GEHEIME STAATSPOLIZEI Ή GESTAPO ΩΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΟΜΟΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΩΝ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ «Α.Ο.Α.» ΚΑΙ «Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ,

ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ‘Η «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ» ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ – ΚΙΝΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» (ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ – ΕΥΡΩΠΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ) Ή ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.


ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΑΙΤΙΩΝ :

1. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΣ «Ο.Ε.Α.» ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ Α) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ.

2. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΣ «Ο.Ε.Α.» ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ : Β) ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Γ) ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Δ) ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ Ε) ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

3. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙΣ «Ο.Ε.Α.» ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΡΩΣΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010.

4. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΤΑ.

5. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΟΥΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΛΗΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΝ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

6. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑΝ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΕΤΡΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΘΕΤΩΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΏΝ ΑΞΟΝΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΕΒΡΙΣΚΕΤAI ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

7. ΕΙΔΙΚΩΣ ΟΙ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΣΙΤΑ ΩΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΤΩΝ S/S ΚΑΙ ΤΗΣ GESTAPO ΤΟΥ Γ’ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ ΡΑΙΧ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ «Μ.Ι.Τ.» ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΓΕΙΡΟΥΝ ΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ ΤΙΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΩΣ ΠΡΟΕΟΡΤΙΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΩΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ «888» ΚΑΙ «777».


ΕΑΝ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΝΤΟΣ ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΩΝ ΗΤΟΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 05.03.2011 ΟΤΙ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΒΑΡΟΥΧ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΤΟΤΕ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΗΝ «Ο.Ε.Α.» (ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ), ΩΣ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ. ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΕΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΞΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΙΣΘΟΥΜΕ ΟΥΔΕΝΟΣ ΜΙΣΘΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΣΟΒΙΕΤ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΣΚΥΘΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΩΣ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ.

ΗΔΗ Η «Ο.Ε.Α.» ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (INTERNET) ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ» (LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_884.html) ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΔΙΠΡΟΣΩΠΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

ΤΕΛΟΣ


ΔΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.» ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ «Ο.Ε.Α.» ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ «Ο.Ε.Α.»
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΣ
ΑΡ. Α.Δ.Τ. Δ.424419
Α.Τ. ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Ρωσία: εκτέλεση των αστέγων προτείνει δήμαρχος πόλης
http://www.makthes.gr/news/world/69843/

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις