ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 2 March 2011

TOP URGENT - G.H.REES TO MOSCOW: IMMINENT ATTACK AGAINST GREECE FROM TURKEY AND THE "B.A.S.T.R." AXIS

TOP URGENT SIGNAL OF RUSSIAN NATIONAL SECURITY FROM THE STAFF OF THE PARAMILITARY CORP “G.H.REES” GROUP OF HELLENIC REESTABLISHMENT (G.H.REES)


TO THE MEMBERS OF THE RUSSIAN GOVERNMENT AND TO THE COMMANDERS OF THE RUSSIAN NATIONAL SECURITY SERVICES


ATHENS 28.02.2011


SUBJECT 1: RESTORATION OF THE HOMELESS IN RUSSIA

SUBJECT 2: MILITARY ASSAULT OF TURKEY AND OF THE AXIS “B.A.S.T.R.” (BULGARIA – ALBANIA – SKOPJE – TURKEY – ROMANIA) AGAINST GREECE FROM MARCH 2011 - JULY 2011


ΤΕΧΤ:

NOTE: DUE TO THE URGENT SITUATION WE FIRST COMMUNICATE TO YOU THE SOUND SIGNAL AS WAS TRANSMITTED TO THE EDITOR OF THE WEB-BLOG “HELLEN AND CHAOS”

DOWNLOAD LINK:
http://www.easy-share.com/1914053647/topurgent_ghrees_to_moscow.WAV


ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ «Ο.Ε.Α.» ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ (G.H.REES)


ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


ΑΘΗΝΑΙ 28.02.2011


ΘΕΜΑ 1: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣΤΕΓΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 2: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΜΑΡΤΙΟ 2011 ΕΩΣ ΙΟΥΛΙΟ 2011


ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΤΕΧΤ:

NOTE: DUE TO THE URGENT SITUATION WE FIRST COMMUNICATE TO YOU THE SOUND SIGNAL AS WAS TRANSMITTED TO THE EDITOR OF THE WEB-BLOG “HELLEN AND CHAOS”

DOWNLOAD LINK:
http://www.easy-share.com/1914053647/topurgent_ghrees_to_moscow.WAV


RELEVANT LINKS:

Πιθανές εχθροπραξίες εντός των Ελληνικών συνόρων μέσα στον Μάρτιο ή,το αργότερο, μέχρι τον Ιούλιο.
Διαβάστε τα μηνύματα που έχει αναρτήσει κάποιος που γνωρίζει τους κωδικούς του 5ου & 6ου στόλου των ΗΠΑ:
http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1372721/pg6
Ο άνθρωπος αυτός είναι μάλλον από Σούδα (μάλλον είναι έλληνας) και αναφέρει πως ήδη την γλυτώσαμε τον Φεβρουάριο από "αφανείς ενέργειες" της δικιάς μας πλευράς. Αν συνυπολογίσουμε και τις παλαιότερες αναρτήσεις στο Ολυμπία για περίεργες κινήσεις όπως αφίξεις κοσοβάρων κτλ κτλ ίσως θα πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι για το τι μπορούμε να περιμένουμε....

to pio pithanon einai ton martio, an oxi mexri ton ioulio
perasame to empodio tou febrouariou meson afanous kiniseon
ex8riki kinisi stateumaton sta boreia kai anatolika mas synora

........

min perimaneis na mas oplisoun, kanoun ado kai kairo akribos to antitheto, mexri kai tin enthofylaki afoplisan perisi
bres enalaktikes, ena kalo pososto ton taliban etc einai edo gia tis exthropraxeies enantion mas

prepare now whilst things are semi-normal
δηλαδη προετοιμασου τωρα που ακομα τα πραματα ειναι ημι-νορμαλ!!

Το παραπάνω είναι το απόσπασμα σχετικά με αποτροπή όπως λένε αυτοί του πολέμου μέσα στο Φλεβάρη, και για την εμπλοκή της Σούδας στο κόλπο. Δε λένε ποίοί το απέτρεψαν.
Επίσης αποστέλω σύνδεσμο για εξώφυλλα σημερινών εφημερίδων.
Στην Ελευθεροτυπία κάτω δεξιά αναφέρει πώς εμπλέκουν οι ΗΠΑ και τη Σούδα....
http://newsstand.gazzetta.gr/media/components/com_newsstand/images/cache/date_20110301/paper_19/full.jpg

G.H.REES TO MOSCOW: NAZI – FASCIST PROVOCATIONS OF MEMBERS OF THE RUSSIAN COMMAND AGAINST THE RUSSIAN PEOPLE
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/nazi-fascist-provocations-of-members-of.html

20 comments:

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΓΙΑΧΒΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕ.ΑΚΟΥΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΣΙΩΝ ΓΑΜΩ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑ.
ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΟΥΝ

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΦΙΛΕ ΘΑΝΑΣΗ, ΜΕ ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ.
ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΠΛΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ.. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΡΚΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΣ ΕΦΕΔΡΙΕΣ.

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΟΠΛΑ.
ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΛΑ (αυτα που εχω την δυνατοτητα να φτιαξω) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.
ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΟΤΑΝ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΖΗΜΙΑ.
ΟΠΟΤΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΒΡΙΖΩ ΟΣΟ ΘΕΛΩ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΗΝ ΑΝΑΡΤΑΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΜΩ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥΣ
ΛΟΙΠΟΝ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΙΑΥΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.

ΝΤΑΓΙΑΝΤΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

OD said...

Θανάση! Κατανοώ την οργή σου! Διοχέτευσε τη δημιουργικά και ουσιαστικά σε δράσεις ωφέλιμες για εσένα και τους δικούς σου ανθρώπους! (Ώστε και εσύ και αυτοί με τη σειρά σας να βοηθήσετε άλλους Έλληνες, ώστε αυτοί με τη σειρά τους να βοηθήσουν και άλλους κ.ο.κ. )
Βάσει αυτού, παίρνω το θάρρος να σε προτρέψω να δείξεις το ιστολόγιο αυτό σε όσους μπορείς και ξέρεις ότι θα ενδιαφερθούν, να το μελετήσουν, να διαβάσουν. Σε πληροφορώ ότι όταν ο απέναντι είναι δεκτικός(ακόμα και αν στην πορείά του άκουσε άλλα ντ'άλλων), οι αντιδράσεις είναι υπερ-θετικές.
(Πολύς κόσμος δεν έχει την πολυτέλεια της άνεσης του χειρισμού του διαδικτύου και ψάχνει εναγωνίως να μάθει τί γίνεται γιατί κυκλοφορεί στα τυφλά και μέσω κατεστημένου και δεν ενημερώνεται)
Μία ματιά στο ιστολόγιο ή μία ακρόαση μηνυμάτων του κ. Καραγεωργίου, λειτουργεί σα σφαλιάρα σε όσους ψάχνουν αλλά αυτά που βρίσκουν δεν τους καλύπτουν, εκμεταλλεύσου το και ενημέρωσε ανθρώπους εμπιστοσύνής σου.

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΘΑΝΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ..ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ..ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΖΟΜΠΙ! ΓΕΝΗΜΕΝΟΙ ΕΚΦΥΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΘΥΜΟ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙΣ ΤΟ ΘΥΜΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ, Π.Χ. ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΗΡΩΕΣ Η ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ή ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΑΜΥΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΙ..ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΓΑΖΩΣΑΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΤΑ 22ΧΡΟΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣ .. ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ..ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΖΩΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ, Η ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ "ΑΓΡΙΑ ΖΟΥΓΚΛΑ" ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ UCKAΔΩΝ ΚΛΠ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ. ΤΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ Π.Χ. ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ Ή ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΤΟΜΑ.
ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΛΕΩ. ΝΑ ΔΡΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥΣ ΧΡΟΝΟΣ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ.

Unknown said...

Ο.Ε.Α ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΧΩΡΟΥ (ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ-ΠΟΛΕΩΝ),ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ "ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ" ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ;ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ;ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ,ΑΛΛΑ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘ' ΕΝΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΩΝ!!!!

OD said...

"Αφύλακτα τα νότια παράλια της Κρήτης δηλώνει ο Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, κ. Μ. Δαφέρμος.(!!!) "

Σύνδεσμος:
http://www.topontiki.gr/article/14358

Εφημερίς Ακρόπολις 2/3/11, κέντρο κάτω:
http://newsstand.gazzetta.gr/media/components/com_newsstand/images/cache/date_20110302/paper_40/full.jpg

Λίστα αποτελεσμάτων μηχανής αναζήτησης Google:

http://www.google.gr/search?q=%CE%B1%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B1+%CF%84%CE%B1+%CE%BD%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%B1+%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%81%CE%B1+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B1%CF%82&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a

(Οι λόγοι όπως αναφέρει το ρεπορτάζ και όπως δηλώνει ο κ. Δαφέρμος είναι ...οικονομικοί. Ούτε για καύσιμα δεν έχουν! )

αα said...

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ DEFENSE NET GR

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=17966&Itemid=56

Δολοφονία Σαουδάραβα ακτιβιστή που προετοίμαζε διαδηλώσεις στη Σ. Αραβία καταγγέλλουν οργανώσεις
02-03-2011 15:42:09

Ανθρωπιστικές οργανώσεις καταγγέλλουν ότι Σαουδάραβας ακτιβιστής ο οποίος πιστεύεται πως ήταν ένας από τους ενεργούς πολίτες που προετοίμάζαν μεσω του facebook διαδήλωση για τις 11 Μαρτίου ως η «ημέρα της οργής» στη Σαουδική Αραβία σκοτώθηκε από τις αρχές ασφαλείας της χώρας.

Αν και η είδηση διασταυρωθεί από επίσημες πηγές, είναι ζήτημα εάν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. Οι αρχές της χώρας θέλοντας να προλάβουν μια εξέγερση προχώρησαν πρόσφατα, όπως κατήγγειλε και το Διεθνές παρατηρητήριο ανθρώπινων δικαιωμάτων, στη σύλληψη του Σιίτη κληρικού Tawfiq al-Amir ο οποίος μιλούσε για μια «συνταγματική μοναρχία» και για ίσα δικαιώματα για την μειονότητα των Σιιτών στη χώρα.

Οι αρχές όμως δηλώνουν άγνοια τόσο για τη σύλληψη του κληρικού όσο και για τη δολοφονία του ακτιβιστή. Ο Faisal Ahmed Abdul-Ahad 27 ετών θεωρείται πως ήταν από τους πρωτεργάτες του κινήματος της «ημέρας της οργής» που σάρωσε και εξακολουθεί να σαρώνει τη Β. Αφρική και την Μέση Ανατολή.

Η ομάδα του facebook που συμμετείχε απαριθμούσε πάνω από 17.000 άτομα καλούσε σε γενική διαμαρτυρία και για την εφαρμογή μεταρρυθμίσεων όπως οι βουλευτές του λεγόμενου «άνω οίκου» να εκλέγονται από το λαό, την απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων, την αύξηση της απασχόλησης και μεγαλύτερες ελευθερίες για τους πολίτες της χώρας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

OD said...

Φίλε Πάνο, παίρνω το θάρρος να σου παραθέσω κάποιες σκέψείς μου πάνω σε αυτό που γράφεις. Είναι προσωπικές μου απόψεις και δεν αντηχούν απόψεις άλλων. Θα έλεγα πώς η συγκέντρωσή μας σε συγκεκριμένο χώρο ως κοινότητα είναι μεν μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και ρομαντική ιδέα και την έχω σκεφτεί και εγώ πάμπολλες φορές, πιστεύω και αρκετοί ακόμα. Όσοι σιχαθήκαμε αυτό τον τρόπο ζωής και δεν αντέχουμε πλέον, αηδιάζουμε με την αρρώστια γύρω μας. Αλλά η ιστορία έχει δείξει πως αυτό εμπεριέχει κινδύνους όπως το γεγονός ότι δίνουμε στόχο στο καθεστώς, κινδυνεύουμε από infiltrating agents(κατασκόπους με σκοπό τη διάβρωση ηθικού και το διχασμό και εν τέλει τη διάλυσή) και βέβαια συγκεντρωμένοι είμαστε ΜΙΑ οντότητα. Αντιθέτως διασκορπισμένοι, αυτόνομα ή σε μικρές ομάδες, οι στόχοι είναι αμέτρητοι. Κάθε ένας από εμάς ας είναι η κοινότητα. Έναν θα πάρουν κάτω, δύο, τρεις, πόσους;
Άλλωστε υπάρχουν παραδείγματα όπως το μακελειό στο Wako του Texas με τους Δαβιδιανούς του Κορρές
http://www.youtube.com/watch?v=5KdZgk9d6WU&feature=related

Υπάρχει η Elohim City από την οποία ξεπήδησε ο Timothy McVeigh ο ...βομβιστής του World Trade Center(παραμύθα και αυτή) και τους έχουν βάλει στο στόχαστρο.

http://www.youtube.com/watch?v=Dew7j4Uq0wg
Προς το τέλος τελειώνει με την ...Πόλη των Ελοχέσε μέσα...

Όπως προανέφερα, είναι άποψή μου αυτή συνεπικουρούμενη εκ των γεγονότων.

Καλή δύναμη.

Χ.Μ said...

Τελικα ρε Θαναση εισαι και πολυ μαλακας και εντελως φιλικα μη γαμας τοσο πολυ κατουρα που και που....εεε μα πια αδερφε μου μας τα 'πριξες.

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΑ ΜΠΛΟΓΚ ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΩ .
ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΒΡΙΖΩ.
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ Χ.Μ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ???
ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΞΥΡΙΖΕΤΑΙ .
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΑΜΑΩ.
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΣΟΥ ΠΡΗΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.
ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΡΗΖΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ.
ΓΙΑΥΤΟ ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΡΗΣΤΟΥΝ.
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝVSXAOS ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΕΣΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΔΙΔΩ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ,ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ.
ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΑ?
ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ.
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΣΑΣ.
ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΦΙΛΕ ΚΟΨΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΗΣΩ.
ΚΑΛΩΣ ΣΤΑΜΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ.

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΘΑΝΑΣΗ ΒΡΙΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ. ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΤΗΣ ΑΝΩ-ΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ 11500 ΕΤΩΝ. ΑΝ ΑΡΠΑΧΤΗΚΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΜΗ ΧΟΛΟΣΚΑΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΘΕΩΡΗΣΕ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ. ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΕΧΕΙΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΜΑΧΗ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΒΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟ ...ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΓΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ...ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΝΕΙΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ "ΘΕΟΣ VS ΔΙΑΟΛΟΣ" ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΙΝΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ KAI ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΙΚΕ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ "ΧΡΙΣΤΟΣ VS ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ".
ΟΜΩΣ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΓΕΣΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ.. ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΣΑΣ.
ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ???
ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ

Unknown said...

ΓΙΑ ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΛΥΣΗ......

Διακήρυξη "απελευθερωτικού αγώνα" από τους Τσάμηδες! - Κρύπτες με οπλισμό τους στη Δυτική Ελλάδα

Ο κακοποιοί τους δολοφονούν στο κέντρο της Αθήνας με τα ΑΚ-47 Καλάσνικοφ και οι Αλβανοί που έχουν μείνει στην "μητέρα πατρίδα", όπως οι εκδιωχθέντες συνεργάτες των Ναζί και των Ιταλών φασιστών από τη Νότιο Ήπειρο, οι Τσάμηδες, προχώρησαν σε επίσημη διακήρυξη της πρόθεσης επιστροφής τους "εν όπλοις" στη Νότιο Ήπειρο και σε κινήσεις δημιουργίας της "Μεγάλης Αλβανίας", ενώ ταυτόχρονα αποθηκεύουν οπλισμό σε κρύπτες στην Δυτική Ελλάδα. Επίσης, ζήτησαν επίσημα τη συνδρομή μεγάλου βρετανικού νομικού γραφείου για να διεκδικήσουν τις "περιουσίες που τους έκλεψε το ελληνικό κράτος μετά το τέλος του Β'Π.Π."!
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΥΠ υπάρχουν δεκάδες σημεία στην δυτική-βορειοδυτική Ελλάδα στα οποία έχει αποθηκευτεί οπλισμός από Αλβανούς εξτρεμιστές του UCC ("Απελευθερωτικού Στρατού της Τσαμουριάς"): AK-47 Kαλάσνικοφ (στην κινέζικη έκδοση με ενσωματωμένη την ξιψολόγχη), πιστόλια, πυρομαχικά, χειροβομβίδες κλπ. Μία τέτοια κρύπτη ανακαλύφθηκε τυχαία πριν τρεις μήνες μέσα σε δάσος της περιοχής.

Ιδού οι δηλώσεις του προέδρου του αλβανικού «Κόμματος Δικαιοσύνης, Ενσωμάτωσης και Ενότητας» (PDIU) Shpëtim Idrizi στις οπιοίες προέβη σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Lajm: "Έχουμε προσλάβει μια βρετανική δικηγορική εταιρεία, η οποία είναι γνωστή στον τομέα του διεθνούς δικαίου, ώστε να επιλύσει με νόμιμο τρόπο το ζήτημα των Τσάμηδων. Σε λίγες ημέρες, μετά από την αρχική έρευνα, θα αποφασίσει ποια θα είναι τα βήματα, που πρέπει να ακολουθήσουμε. Να καταφύγουμε, δηλαδή, στα Δικαστήρια και τι πρέπει να απαιτήσουμε. Δεν επιδιώκουμε μόνον την επιστροφή των περιουσιακών στοιχείων, αλλά να καθοριστεί τι ακριβώς συνέβη στο τέλος του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου στη Νότιο Ήπειρο: τη γενοκτονία, δηλαδή, κατά των Τσάμηδων και την επιστροφή όλων των δικαιωμάτων στον αλβανικό πληθυσμό από την Ελλάδα. Δεν είναι τίποτε λιγότερο ή τίποτε περισσότερο από τα δικαιώματα που ζητάει η Ελληνική μειονότητα στην Αλβανία»!

ΔΚια συνεχίζει περιγράφοντας το όραμα της "μεγάλης Αλβανίας και δίνοντας τα εύσημα στην κυβέρνηση Μπερίσα, περιγράφοντας την "μεγάλη επιστροφή" του αλβανικού έθνους: «Η οριστική λύση του ζητήματος των Τσάμηδων θα ερχόταν με την επιστροφή τους στις μητρικές εστίες. Μετά από μια βιβλική έξοδο, η ιστορία έχει δείξει ότι υπάρχει πάντα μια επιστροφή. Το αλβανικό έθνος, όπως έχει δείξει η Ιστορία, ανεξάρτητα από τις ιστορικές συνθήκες, ήταν ανέκαθεν κατανεμημένο σε διάφορες πολιτικές ενότητες. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η υλοποίηση των εθνικών στόχων είναι κοινή για όλους, ένας από αυτούς, ο οποίος υλοποιήθηκε, ήταν η ένταξη της Αλβανίας στο ΝΑΤΟ. Η ανεξαρτησία του Κοσσόβου είναι μια δεύτερη ιστορική στιγμή, η μεγαλύτερη μετά την ανεξαρτησία της Αλβανίας. Ένα ισχυρό αλβανικό έθνος θα αποτελούσε πανάκεια για όλες τις πληγές του. Και αυτές είναι: οι Αλβανοί στην ΠΓΔΜ, οι Αλβανοί στο σερβικό Πρέσεβο, στο Μαυροβούνιο και στην Τσαμουριά. Αυτός ο αιώνας είναι ο αιώνας των Αλβανών και στο τέλος του θα είναι πολύ διαφορετικός, από ό, τι πριν από έναν αιώνα».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Πάνος said...

Eισαι πολυ τυχερος που εχεισ στην διαθεση σου οπλα και αυτονομη παραγωγη για σενα και την οικογενεια..μακαρι να ειχα και εγω την ανεση να το οργανώσω...σαν 17χρονοσ που ειμαι ομως με την μανα και την αδερφη μου δεν γίνονται πολλα...συνέχισε αυτο που κανεις!

Παναγιώτης said...

Τι θα κάνουν αλήθεια οι Ρώσοι μέχρι τις 10 Μαρτίου ;

Χ.Μ said...

Η Δικη μου προταση είναι,
Να αξιοποιησουμε την ερημωμενη Ελληνική επάρχια.
Μαζευτηκαμε ολοι στις πολεις και κυριως στην αγαπημένη Μάνα Αθήνα η οποία εχει ηδη μετατραπει σε στρατοπεδο συγκεντρωσης δεν θα υπάρχουμε σε λιγο ολοι χωρις χρηματα στη τσέπη, αλλά εδώ... κολημένοι στα μπουζουκια κι ας μη πηγαινουμε και ποτέ. Ολοι κάποια ακρη έχουμε στην επαρχια και αυτοι που ειστε ηδη εκει θα πρέπει να εχετε ήδη οργανωθει συμφωνα με της οδηγιες της ΟΕΑ. Τα καμμενα μας λιοστασια στην Ηλεια ξεπουλιουνται με 1000 ευρω το στρεμα, αλλα και σε ολα τα βουνα.
Οσοι έχετε την δυνατοτητα ξεκινηστε να οχηρωσουμε τα Ελληνικα βουνα τα χωριά μας ολοι να φταξουμε καταφυγια και προμηθειες. Απειρα τοξα και βελη δορατα απο μπετοβεργες και ασπιδες .Εκτυπωστε ολοι οι αναγνωστες τα εγχειριδια επιβιωσης της ΟΕΑ . Αν ειναι δυνατον να βγαλουμε ολοι αδειες για κυνηγετικα οπλα . Ολα γινονται και με λιγα λεφτα μυαλο να εχουμε και χρονο να μας δινει η ΟΕΑ .
Οσοι μπορειτε θα επρεπε ηδη να εχετε ξεκινησει για να βοηθησουμε αυτους που εκ των πραγματων δεν εχουν τη δυνατοτητα.
Η αποψη μου ειναι οτι ολοι πρεπει να προετοιμασθουμε να επιβιωσουμε χωρις χρηματα. Να γυρησουμε απο τωρα στην καλιεργεια της γης (παρτε εστω και σπορους) και στην κτηνοτροφια που μας τρεφει για χιλιαδες χρονια.
Σε περιπτωση επιθεσης να μην πανικοβληθουμε να εχουμε εναλλακτικη κατοικια εκτος πολης ειδικα τα γυναικοπαιδα. Διαφυγη μεσω περιφεριακων δρομων .
Πραγματικα πιστευω οτι ειμαστε ανικανοι να αντιμετωπησουμε τυχον εξεγερση των αλλοδαπων μεσα στις πολεις και δεν πρεπει να εγκλωβηστουμε μεσα στα τσιμεντενια κλουβια μας. Μακαρι να τα καταφερουμε ολοι .Αφου αυτοι ειναί ήδη μεσα ας τους χτυπησουμε εμεις απο εξω.

Χ.Μ said...

Κανενας μας δεν ειναι σωμενος φιλε Θαναση .
Τωρα το οτι σε αποκαλεσα μαλακα μπορει να ειναι βρισια που δεν θα επρεπε να σε πειραζει, τοσα λες, μπορει να ειναι και διαπιστωση.
Παντως δε παιζεσαι......

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

ΠΡΟΣ Χ.Μ. ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ.
Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΚΕΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΓΕΛΙΑ ΡΙΧΝΕΙ;; ΤΡΕΛΑ ΓΕΛΙΑ.. ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΝΑ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ...

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις