ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 13 September 2011

Περί εθνικής (αν)ασφάλειας. Το ελληνικό Σύνταγμα καταπατάται. Αλλεπάλληλες προδοσίες (σύμφωνα με τους ν. 134-151). Γεωπολιτική ανάλυση

http://andromedaellas.wordpress.com/2011/09/13/%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af-%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%ac%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c/



Σήμερα, ο Έλληνας, περισσότερο από ποτέ, είναι «απασχολημένος με τα δικά του», απορροφημένος από το σύστημα, καθημερινά δίνει την μάχη της επιβίωσης, γεμάτος άγχος, νεύρα, αγανάκτηση. Στον λιγοστό ελεύθερο χρόνο του προτιμάει να πίνει φραπέ-μπύρα-ποτό, να βλέπει μανιακά μπάλα και φυσικά να ασχολείται με το αντίθετο φύλο. Κάπως έτσι περνάνε τα χρόνια, άσκοπα και με την κατάσταση, εμφανώς να χειροτερεύει. Χρόνος για να κάνουμε μια παύση και να αναλογιστούμε την σοβαρότητα της κατάστασης γενικότερα δεν υπάρχει. Ούτε και διάθεση για να ασχοληθούμε με κάτι πέρα από το άμεσο συμφέρον. Ακολουθούν στοιχεία, δείγματα της σοβαρότητας της κατάστασης. Όσοι διαθέτουν ακόμα κάποια εγκεφαλικά κύτταρα και νιώθουν το αίσθημα της επιβίωσης και της αυτοσυντήρησης ας μελετήσουν το άρθρο.



Εικόνα 1: Η θέση της Ελλάδας

Η Ελλάδα ως γνωστόν, λόγω της θέσης της, ενώνει τρείς ηπείρους. Την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική. Αυτό έχει τεράστιο αντίκτυπο στην γεωπολιτική-γεωστρατηγική, εμπορική, οικονομική, πολιτισμική αξία της χώρας μας. Μια ανασκόπηση στην ιστορία θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε πως τα εδάφη μας είναι μακράν τα πιο αιματοβαμμένα στον παγκόσμιο χάρτη. Μη μακρηγορώντας, αναφέρω την τελευταία πολεμική επιχείρηση εναντίων της Ελλάδος μόλις το 1974, στην περήφανη Κύπρο, όπως επίσης και το γεγονός πως μέχρι και το 2003 η χώρα βρισκόταν σε κατάσταση γενικής παρατεταμένης επιστράτευσης.

Προφανώς η Ελλάδα, πέραν της προαναφερθείσας αξίας, έχει και σημαντική αξία ως προς το υπέδαφος, έδαφός και ατμόσφαιρα. Τεράστια πηγή πλούτου όλος ο ελλαδικός χώρος. Πετρέλαιο (βλέπε περίπτωση Σοφιανόπουλου), απλά αναφέρω σχετικά με το πετρέλαιο ότι υπάρχει μεγάλο κοίτασμα, το οποίο εκτείνεται από τη Σιβηρία μέχρι τη Λιβύη, περνάει από την Ελλάδα και μάλιστα στα βαθύτερα στρώματα, που σημαίνει ότι με μία άντληση σε μεγαλύτερο βάθος από την Ελλάδα κοντρολάρεις όλο το κοίτασμα. Πέραν του πετρελαίου, είναι πολλά μέταλλα, πετρώματα, σε πολλές περιπτώσεις σπανιότατα και όλα πάντα υψίστης ποιότητας, όπως αυτό φαίνεται παραδόξως και στην φυτική και ζωική παραγωγή της χώρας. Το κλήμα μοναδικό, ενώνει σχεδόν όλες τις κλιματικές ζώνες σε μια χούφτα γης. Φυσική ομορφιά, τουρισμός παγκοσμίου φήμης. Και σαν να μη φτάνουν όλα αυτά, έχουμε και το ότι οι πρόγονοί μας φρόντισαν να μας αφήσουν τεράστια κληρονομιά καθιστώντας όλον τον ελληνικό χώρο ένα ζωντανό μουσείο.

Παρένθεση: Η COSCO, κινέζικη εταιρεία μεγαθήριο, έχοντας πλέον την διαχείριση όλων των μεγάλων λιμένων της χώρας, χρησιμοποιεί φαγάνες και σκάβει στη Σαλαμίνα τα αρχαία των Σαλαμινομάχων και τα πετάει στη θάλασσα. Πετάνε τα κόκαλα των προγόνων μας στη θάλασσα. Επιπλέον στην περιοχή της Σαλαμίνας σε χώρο πλέον ιδιοκτησίας της COSCO, υπάρχουν τα ναυάγια των περσικών πλοίων, τα οποία, σύμφωνα και με ιστορικά στοιχεία είναι γεμάτα χρυσό. Δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα κάποια προσπάθεια εντοπισμού από την πλευρά της Ελλάδας.

Παρένθεση ΙΙ: Η οικονομία της Ελλάδος θα μπορούσε να σωθεί ακόμα και μόνο με μια κίνηση. Χαμηλή φορολογία στη ναυτιλία. Οι Έλληνες εφοπλιστές πρωτοστατούν ανέκαθεν στην παγκόσμια ναυτιλία και επανειλημμένα έχουν εκφράσει το αίτημά τους να υπαχθούν στην Ελλάδα μετά από κάποιες φορολογικές διευκολύνσεις., κάτι που ούτε καν διαπραγματεύονται οι πολιτικοί μας.

Κατανοώντας πλέον την αξία της Ελλάδας, καταλαβαίνουμε γιατί και αυτή τη στιγμή είμαστε στο μάτι του κυκλώνα παγκοσμίως. Μας βάλουν με κάθε αφανή ή προφανή τρόπο. Κάποια σημεία που χρήζουν προσοχής: Αλλοδαποί, μειονότητες, λαθρομετανάστες.

Ένα αρνητικό θέμα που προκύπτει στην Ελλάδα λόγω της γεωγραφικής της θέσης είναι η ανεξέλεγκτη και συνεχής εισροή λαθρομεταναστών, οι οποίοι μάλιστα, συνήθως δυσκολεύονται να βγουν εκτός Ελλάδος προς την υπόλοιπη Ευρώπη με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται και να εγκλωβίζονται στην Ελλάδα.

Κάπως έτσι για παράδειγμα τα ισλαμικά κράτη θέλουν να επεκταθούν προς την Ευρώπη. Στόχος των ισλαμικών κρατών (κυρίως Λιβύης, Σαουδικής Αραβίας, Τουρκίας, Αφγανιστάν και Πακιστάν) είναι η Ελλάδα σε 2-3 χρόνια να έχει κατακλυστεί από 2.000.000 ισλαμιστές λαθρομετανάστες και έτσι να καταστεί προγεφύρωμα για τη μεταφορά του Ισλάμ στην κεντρική Ευρώπη. Το ακραίο Ισλάμ θέλει να τιμωρήσει την Ελλάδα για την προσέγγισή της με το Ισραήλ!



Κατά καιρούς έχουν γραφτεί άρθρα για κρυμμένα αλβανικά όπλα εντός Ελλάδος από 500.000 Καλάσνικοφ (ΑΚ-47) μέχρι 800.000, στην κατοχή πρακτόρων του UCK και UCC, Απελευθερωτικός Στρατός Κοσόβου και Τσαμουριάς, αντίστοιχα. Εάν οι Αλβανοί εντός Ελλάδος ξεσηκωθούν, θα πλήξουν ανεπανόρθωτα τη χώρα. Οι απλοί φαινομενικά αλβανοί εργάτες δρουν οργανωμένα και καθοδηγούνται από συμπατριώτες τους πράκτορες.









Οι Βούλγαροι έχουν βλέψεις για τη Θράκη, υποστηρίζουν ότι οι Πομάκοι είναι Βουλγαρική μειονότητα στην Ελλάδα και φυσικά ενδιαφέρονται για την Θεσσαλονίκη και το λιμάνι της. Επίσης, υποκινούν τους Σκοπιανούς να πιέζουν για το θέμα της Μακεδονίας.

Οι Αλβανοί όπως φαίνεται και παραπάνω έχουν βλέψεις για την μεγάλη Αλβανία, δηλαδή την Ελληνική Ήπειρο και το Ιόνιο.

Οι Σκοπιανοί με τις μπαρούφες τους κατάφεραν να αναγνωρίζονται ως Macedonia παγκοσμίως. Έχουν διεκδικήσει τα πάντα σχετικά με τη Μακεδονία και για όλα έχουν (γελοία) άποψη. Και για αυτούς το λιμάνι είναι νούμερο ένα στόχος.

Και οι τελευταίοι γείτονές μας, οι Τούρκοι. Πάντα είχαν, έχουν και θα έχουν βλέψεις για όλη την Ελλάδα, αλλά κυρίως για το Αιγαίο, λόγω των πετρελαίων. Διεκδικούν την μειονότητα των Πομάκων ως Τούρκικη. Όπως κάποτε εισέβαλαν στην Παλιά Ελλάδα, της Μικράς Ασίας και του Πόντου, και γενοκτόνησαν τους Έλληνες, έτσι και σήμερα περισσότερο από ποτέ, μιας και οι ρυθμοί ανάπτυξης της Τουρκίας προσεγγίζουν το 20%, καθιστώντας την πρώτη χώρα σε ανάπτυξη παγκοσμίως, παρατηρείται η αναθέρμανση στα μυαλά των Τούρκων της μεγάλης ιδέας, της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ανάλυση στις σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας θα γίνει στη συνέχεια, ενδεικτικά αναφέρω το γεγονός ότι από τον Αύγουστο του 2010, με τροποποίηση του σχετικού νόμου, πλέον κάθε Τούρκος πολίτης μπορεί να έχει στην κατοχή του μέχρι 5 πολεμικά όπλα, τελευταίας τεχνολογίας, τα 2 μάλιστα μπορεί να φέρει πάνω του, χωρίς καν ιατρική
γνωμάτευση, η οποία καταργήθηκε.


Όπως καταλαβαίνετε δεν χρειάζεται να είναι κάποιος καθηγητής πανεπιστημίου για να αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης, ειδικά σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς, όπου λόγω της οικονομικής κρίσης, δεν μπορούμε να μιλάμε πλέον για εθνική ασφάλεια, πόσο μάλλον για εθνική κυριαρχία. Ο ελληνικός στρατός αχρηστεύεται. Οικονομικά μεν, χωρίς θύματα, αλλά επιχειρησιακά είναι ανύπαρκτος. Πριν αναφερθώ όμως στα θέματα της επιχειρησιακής μας ετοιμότητας, πρέπει να γίνει λόγος για τον γειτονικό μας άξονα.




Εικόνα 2: Άξονας Β.Α.Σ.Τ.Ρ.


Ένα πολύ σημαντικό γεγονός που έχει περάσει απαρατήρητο είναι το αμυντικό σύμφωνο κοινής στάσης απέναντι στην Ελλάδα από τις: Βουλγαρία, Αλβανία, Σκόπια, Τουρκία, Ρουμανία. Έτσι εμφανίζεται ο εχθρικός άξονας Β.Α.Σ.Τ.Ρ., ο οποίος και περικυκλώνει την Ελλάδα από Βορά και Ανατολή.





Έρχονται οι Τούρκοι στο Αιγαίο του Κώστα Χαρδαβέλλα

Επιχειρησιακή Ετοιμότητα στην Ελλάδα

Και φτάνουμε στο φλέγον ερώτημα: Τι κάνει η Ελλάδα για όλες αυτές τις απειλές; Απάντηση: Αφοπλίζεται.

Το θέμα της στρατιωτικής κάλυψης της Ελλάδος μπορεί να επεκτείνεται σε χιλιάδες σελίδες κειμένων, με πολλές αναλύσεις από πολλές οπτικές γωνίες. Ενώ υπάρχουν άνθρωποι στην Ελλάδα, που ασχολούνται με τέτοιου είδους αναλύσεις, το κράτος αντί να ασχοληθεί σοβαρά με αυτούς τους ανθρώπους, συνήθως τους φιμώνει και τους περιθωριοποιεί με διάφορους τρόπους και τεχνικές. Είναι πολύ άβολο γι 'αυτούς ο μέσος Έλληνας να αντιληφθεί τους κινδύνους που τον περιβάλλουν, ειδικά στις μέρες μας που η Ελλάδα αποδυναμώνεται και συρρικνώνεται με ταχύτατους ρυθμούς. Δεν μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες της χώρας μας σε κανέναν τομέα, πόσο μάλλον στην εθνική ασφάλεια που είναι ένας πολυέξοδος τομέας και στην ουσία δεν παράγει κάτι πέρα από ασφάλεια και συνθήκες εθνικής κυριαρχίας.

Αυτή η οικονομική ανέχεια έχει εξαπλωθεί σαν λαίλαπα σε όλα τα επίπεδα του ελληνικού στρατού.

Στρατός Ξηράς είναι γνωστό πολλά χρόνια τώρα ότι δεν υφίσταται πραγματικά. Είναι περισσότερο εικονικός παρά υπαρκτός. Τα μηχανοκίνητα Τάγματα ματώνουν, με όλα τα οχήματα σχεδόν αχρηστεμένα. Μόνο ίσως τα νέα Λέοπαρντ 2 - Hell θα ήταν ικανά να παρέχουν μία μερική ασφάλεια αλλά και αυτά είναι άχρηστα γιατί και δεν έχουμε καθόλου πυρομαχικά αλλά και δεν έχουν ΤΟΜΑ . Τα καμαρώνουμε παροπλισμένα. την ώρα που οι Τούρκοι έχουν μεταφέρει Ταξιαρχίες από την Κωνσταντινούπολη στα σύνορα, του Έβρου. Τώρα αν συνδυάσουμε και το γεγονός ότι οι Βούλγαροι έχουν στα χέρια τους
τον Έβρο ποταμό, μολύνοντάς τον συνεχώς με φυτοφάρμακα και τοξικά, αλλά και επεμβαίνοντας στην στάθμη του με φράγματα που έχουν κατασκευάσει, και το ότι οι Τούρκοι τα τελευταία χρόνια εκτελούν συνεχώς στρατιωτικές ασκήσεις απόβασης, αρχίζει και φαίνεται μια απειλή από συνδυασμένες ενέργειες Βουλγαρίας - Τουρκίας. Δηλαδή, οι Βούλγαροι θα μπορούσαν να προκαλέσουν τεχνητές ξέρες στο φυσικό σύνορο του Έβρου και οι Τούρκοι πολύ εύκολα να εισβάλουν από αυτές τις ξέρες.

Αφήνουμε τον Έβρο και τον Στρατό Ξηράς και συνεχίζουμε με την πολύ σημαντική Πολεμική Αεροπορία, η οποία όπως λέγεται βρίσκεται ένα βήμα πριν την απόλυτη καταστροφή. Ενδεικτικά: Κλείνει τελείως το αεροδρόμιο στη Θεσσαλονίκη, 113 Πτέρυγα Μάχης στη Μίκρα. Κλείνει και το τεράστιο αεροδρόμιο στη Λάρισα. 110 Πτέρυγα Μάχης. Μένει ακάλυπτο το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας στη Λάρισα. Όλα τα μαχητικά από τις μονάδες που κλείνουν θα συγκεντρωθούν στον Βόλο, στην 111 Πτέρυγα Μάχης, η οποία θα γίνει και μέγας στόχος για τους Τούρκους. Επίσης μένουμε ακάλυπτοι από πυροσβεστική
προστασία, καθώς τα πυροσβεστικά Canadair της Θεσσαλονίκης μεταφέρονται στην Ελευσίνα!





Σαν να μη φτάναν όλα αυτά για την Πολεμική μας Αεροπορία. Έχουμε και τον Πτέραρχο, Αρχηγό ΓΕΑ, κ. Βασίλειο Κλόκοζα, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Πτέραρχο του Νάτο, διοικητή του Αεροπορικού Στρατηγείου Σμύρνης, ο αμυντικός έλεγχος του ανατολικού Αιγαίου να υπαχθεί στην Τουρκία. Συγκεκριμένα από τον 25ο Μεσημβρινό και ανατολικά δεν αναχαιτίζονται πλέον τα Τούρκικα αεροσκάφη.





Εικόνα 3: Οι Τούρκοι ελέγχουν το Ανατολικό Αιγαίο μέχρι τον 25ο Μεσημβρινό

Ας πούμε και κάτι για το Πολεμικό μας Ναυτικό, το οποίο, όπως είναι λογικό βρίσκεται και αυτό σε καθεστώς πτώχευσης χωρίς να δύναται να εκτελέσει το έργο του. Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν και τα δύο μεγάλα Ναυπηγεία της χώρας, της Ελευσίνας και του Σκαραμαγκά όπου έχει σταματήσει και ένα πρόγραμμα ναυπήγησης επτά πυραυλάκατων. Το θέμα με τα γερμανικά υποβρύχια που γέρνουν, αν και το γνωρίζουν οι πάντες πλέον, παραμένει, με τα υποβρύχια να απαρτίζουν τον ελληνικό στόλο. Το Ναυτικό δίνει την εντύπωση ότι περισσότερο υπάρχει για να βολεύει τις θητείες κάποιων «δικών μας» παιδιών, παρά για να φυλάει τις ελληνικές θάλασσες.






Τέλος, οι Μονάδες Επιστράτευσης και οι Στρατολογικές Υπηρεσίες που σχετίζονται με το σημαντικότατο έργο της επιστράτευσης και συντονίζουν το στράτευμα, συρρικνώνονται και συγκεντρώνονται σε λίγα, συγκεντρωμένα, οικονομικά μαραζωμένα κέντρα. Δηλαδή σε εύκολους και σημαντικούς στόχους για τον εχθρό.

Την ώρα που ο Ελληνικός Στρατός παραπαίει, χωρίς εκπαίδευση προσωπικού, χωρίς πετρέλαια( η εταιρεία ΕΛΠΕ (ελληνικά πετρέλαια) διακόπτει την παροχή στο στρατό), χωρίς ανταλλακτικά, χωρίς πυρομαχικά, χωρίς τίποτα, οι Τούρκοι ήδη έχουν ξεκινήσει τα επεισόδια.


Σε κόκκινο συναγερμό τέθηκαν όλα τα στρατόπεδα στην Κύπρο, μετά από σοβαρότατο περιστατικό που συνέβη το βράδυ μεταξύ Σαββάτου και Κυριακής (10-11/9/2011) στην μεθοριακή ζώνη. Με αφορμή την εξόρυξη των υδρογονανθράκων στην περιοχή της κυπριακής ΑΟΖ ( Ανεξάρτητης Οικονομικής Ζώνης) η Τουρκία προσπαθεί να δημιουργήσει νέα μέτωπα πολέμου. Ήδη κινείται προς την Κύπρο, Αμερικάνικος και Ρώσικος στόλος. Πέρα από την Κύπρο, τα πιθανότερα σημεία για επεισόδια είναι φυσικά ο Έβρος και το Καστελόριζο.






Πριν ολοκληρωθεί το άρθρο, πρέπει να γίνει αναφορά στους 2 βασικούς πολεμικούς άξονες της υφηλίου. Έχουμε από την μια το ΝΑΤΟ και από την άλλη το Σύμφωνο της Σαγκάης, Ρωσία - Ισλαμικά Κράτη - Κίνα, Ρ.Ι.Κ. (Shanghai Pact ή Shanghai Cooperation Organization - SCO).




Εικόνα 4: Μπλε: Δυνάμεις ΝΑΤΟ, Σιέλ: Δυνάμεις Συμφώνου της Σαγκάης


Πλέον η πραγματική δύναμη του άξονος Ρ.Ι.Κ. δεν είναι καν μετρήσιμη από την πλευρά του ΝΑΤΟ. Το παιχνίδι έχει αλλάξει χέρια εδώ και χρόνια ασχέτως αν ακόμα φαινομενικά το ΝΑΤΟ δείχνει την δύναμη του, μέσω της Σούδας στην Κρήτη, πλήττοντας την Λιβύη. Παραλίγο να παραλείψω αυτό το σοβαρό στοιχείο. Η Ελλάδα είναι υπόλογος στα Ισλαμικά κράτη για την άμεση εμπλοκή της στις επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ.

Παραθέτω κάποιες εικόνες του άξονος Ρ.Ι.Κ. για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος.




Εικόνα 5: Πράσινο: Μέλη του Συμφώνου Σαγκάης, Πορτοκαλί: Υποψήφια μέλη


Εικόνα 6: Το σύμφωνο της Σαγκάης χωρικά στην υφήλιο


Σχετικά: Three Evil Forces



Επίλογος, το παρόν άρθρο είναι μία ενδεικτική έρευνα. Σκοπός δεν είναι να απαριθμήσουμε όλα μας τα προβλήματα αλλά να κατανοήσουμε ότι κάτι δεν πάει καλά, έστω και μέσω των λίγων αυτών στοιχείων του παρόντος. Εξάλλου, ο σχολιασμός είναι ελεύθερος, θα σας παρακαλούσα να εμπλουτίζετε την ανάρτηση με επιπλέον στοιχεία στα σχόλια.

Τελευταία παρένθεση: Αν σας παραξενεύει το θράσος της Τουρκίας, η οποία πλέον δεν υπολογίζει ούτε ΗΠΑ ούτε Ρωσία, παρατηρήστε την σημαία της Τουρκίας και της Κίνας και θα καταλάβετε τι πλάτες έχουν και φέρονται έτσι:



Εικόνα 7: Πάνω: Τούρκικη σημαία, Κάτω: Κινέζικη σημαία

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις