ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 20 September 2011

Ε όχι! Δεν θα γίνει ο Καραγεωργίου και η Ο.Ε.Α. όπως την θέλετε εσείς!

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΤΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ, ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΕΧΕΙ ΑΥΤΟ:
ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο.Υ.Κ. ΣΤΙΣ 20.09.2011, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/20092011_19.html

Διάβασα την επιστολή του Μάριου Γιαννακόπουλου, εκλεκτού μέλους της Δημοθοινίας του Ζαν Φουριέ(Ι.Φουράκης ελληνιστί). Σε αυτή την επιστολή επιχειρούνε μέσω του medium(του μέσου) Γιαννακόπουλου, οι γνωστοί πασίγνωστοι κόπροι των φουράκειων σταύλων μέσω "φιλικής προσέγγισης" να μεταλλάξουν τον χείμαρρο Καραγεωργίου σε πειθήνιο εξημερωμένο αρχαιολάγνο νοσταλγό του δωδεκάθεου(βλ. σεληνιακού δωδεκάθεου του αρχισυνωμότη της Σελήνης Λεβάν), επισυνάπτωντας κιόλας απειλές του είδους "μην ακουμπάς το δωδεκάθεο διότι θα προκαλέσεις την μήνιν των θεών του και ποιός σε σώζει μετά...".

Το κείμενο επιστολή του Γιαννακόπουλου όμως δεν αγγίζει μόνον τον Ι.Καραγεωργίου αλλά και όλους εμάς που "ξεπλυθήκαμε" από τα σκατά των θρησκειών και των δογμάτων, άρα η απειλή απευθύνεται και σε όλους εμάς που είπαμε ΟΧΙ πια! στην διαστρέβλωση και στην αρρώστια των ιερατείων και των ιερέων.

Άκου καλά Γιαννακόπουλε: Ο Καραγεωργίου πλήρωσε και πληρώνει με προσωπικές θυσίες, την ανατροπή που επέφερε σε κάθε "ελληνολάτρη" του κώλου και απειλές από τα μειράκια σατανιστές της Δημοθοινίας χρησιμεύουν μόνον ως χαρτί τουαλέτας. Την μήνιν των υποδυόμεων "θεών των Ελλήνων" την προκάλεσε πριν ακόμα γεννηθείτε εσείς, την μήνιν των τάχα μου "θεών των Ελλήνων" την ζούμε όλοι εμείς καθημερινά είτε με προβλήματα υγείας αναπάντεχα, είτε με οικονομικό μαρασμό και αφανισμό είτε με κοινωνικό αποκλεισμό και γελοιοποίηση. Την ζούμε όπως εσείς δεν μπορείτε να φανταστείτε, διότι εσείς την αναφέρετε θεωρητικώς δίχως να την έχετε ζήσει ως καλά πρόβατα που είστε.

Δεν δεχόμαστε κριτική και νουθεσίες από τα τέκνα του Ζαν Φουριέ, δεν δεχόμαστε κριτική ή απειλές από τα μέλη του ΛΑΟΣ 666 όπως εσείς, δεν δεχόμαστε απειλές από συμμετέχοντες σε τηλεοπτικές εκπομπές τύπου "Η ώρα της Αλήθειας" της πόρνης κινεζολάγνας γυνής της "Σίσσυ-Σπυριδούλας" Γεωργιάδη, δεν δεχόμαστε απειλές από τα λύματα του νεοελληνικού σάπιου κατεστημένου.

Παραθέτεις σαν επιχειρήματα περί της μη ύπαρξης συνωμοσίας εκ μέρους του αρχισυνωμότη της Λεβάν δια ιδεολογικό και κοινωνικό εγκλεισμό των αφελών Ελλήνων σε ιερατεία, κείμενα του Λιαντίνη, ωσάν ο Λιαντίνης να είναι κάποιο είδος πατριάρχης του Ελληνισμού, ωσάν να είναι αλάνθαστος και "θεός". Του Λιαντίνη που αυτοκτόνησε ως δειλός και του οποίου η οικογένεια έκρυψε την σωρό του για να "περάσει" στους οπαδούς του(χειρότεροι από τους οπαδούς των αθλητικών σωματείων) ότι τάχα μου "ο Λιαντίνης έσπασε τον κώδικα και βγήκε από το ...Μάτριξ και για αυτό δεν βρέθηκε η σωρός του". Ουδεμία σχέση έχει η Ο.Ε.Α. με δειλούς και αυτοκτονικούς "μάγους". Ουδεμία σχέση έχει η Ο.Ε.Α. με διδασκαλίες και ιερατεία και αιρέσεις τύπου Λιαντίνη. Η Ο.Ε.Α. πρεσβεύει τον αριστοκρατικό ατομικισμό, το "Κάθε άνδρας ένας στρατός από μόνος του" και όχι αγέλες προβάτων πίσω από τον Μέγα Διδάσκαλο όπως γινόταν στις συνεδρείες του Λιαντίνη με τα πλήθη των υπνωτισμένων να πίνουν νερό στο όνομα του "μάγου".

Πολεμήθηκε ο Καραγεωργίου και η Ο.Ε.Α. για αυτόν ακριβώς τον λόγο: Προέτρεψε τον κάθε εν υπνώσει μαχητή να πάρει πάνω του τις ευθύνες του και αυτό είναι "ανατρεπτικό" και "αναρχικό" για μια κοινωνία προβάτων και ποιμένων. Εξ΄ού και η Ο.Ε.Α. έχει χαρακτηριστεί από φασιστική έως αναρχική και εσχάτως από εσάς, ως προκαλούσα την Νέμεση ...εν αγνοία. Εν αγνοία κινείστε εσείς και τα λοιπά "ζόμπι" του Φουριέ και του ΛΑΟΣ και των Κριναετών.

Θελήσατε μέσω της επιστολής βδέλυγμα να νουθετήσετε τον Καραγεωργίου και κατά συνέπεια και την Ο.Ε.Α., ώστε να μετατραπούνε και αυτοί σε αρχαιολάγνους ιερατολάγνους με κελεμπίες, χλαμύδες και πυρσούς και επικλήσεις σε θεούς και δαίμονες σαν αυτές που πράττετε κάθε πανσέληνο στο όρος της Πεντέλης και στον βωμό της Αθηνάς, όπου σφάζετε πουλερικά και περιμένετε την καταληψία σας(σαν μαριονέτες που είστε) από τις οντότητες που χιλιάδες χρόνια σας κάνανε να πιστέψετε ότι είναι οι θεοί σας.

Ιδέα δεν έχετε τί σημαίνει ο Μητροπολιτικός Ανδρομέδιος Ελληνισμός. Ταξιδευτές των άστρων, εκπολιτιστές άριστοι, εξερευνητές του Κόσμου και όχι ...θεότητες που ημερεύουν με θυσίες ζώων και επικλήσεις και όργια κάτω από το σεληνόφως. Καταλαβαίνεις "Αστερίωνα"; Πού να καταλάβεις... Υπό καταληψία βρίσκεσαι και το γνωρίζεις και το χαίρεσαι. Άλλοι μιλούνε μέσω εσένα κατώτερο medium των σεληνιακών θεοτήτων, άλλοι μας απειλούνε μέσω εσένα, διάμεσο της Λεβάν. Εμείς δεν χρησιμοποιούμε όυτε υποκοριστικά ούτε αυτοβαφτιζόμαστε, εμείς δεν παραδώσαμε τον εαυτό μας στους επικυρίαρχους. Οι απειλές των ελεγκτών σου δεν μας αγγίζουν, διότι τις έχουμε ακούσει ξανά και ξανά και τις ζούμε καθημερινά στο πετσί μας.

Με αυτούς έχουμε να κάνουμε πριν εσύ πέσεις θύμα καταληψίας τους. Και βεβαίως ο Καραγεωργίου αντιμετώπισε την ολομέτωπη ...Νέμεση(βλ. εκδίκηση) του σεληνιακού συνωμότη και των παραφυάδων του.

Προτείνεις υπομονή διότι ...έχει αρχίσει. Ξέρεις όμως τί είναι αυτό που έχει αρχίσει; Υπομονή σε διέταξαν οι ελεγκτές σου, υπομονή και όλα τα πρόβατα θα ζήσετε τον οριστικό θάνατο της ιδέας της Ελλάδος, της πανάρχαιας και πολύ πριν τα κλασσικά και τα προϊστορικά αρχεία, Ελλάδος. Υπομονή και έχει αρχίσει το σχέδιο εξόντωσης της Ελλάδος, οπότε βγάλτε από την μέση με κάθε τρόπο τον "ενοχλητικό" Καραγεωργίου, αφανίστε την "ενοχλητική" Ο.Ε.Α. Αυτή είναι η ολοκληρωμένη πρόταση που αποκρύπτεις στο κείμενο σου. Όχι "Αστερίωνα", δεν θα εξυμνήσουμε σεληνιακές οντότητες. Ή μάλλον, όχι ρε καταγαμημένα σεληνιακά αποβράσματα, δεν θα σας προσκυνήσουμε ΠΟΤΕ!!! Φέρτε και τον στρατό, ρίξτε μας και πυρηνικά, αρρωστήστε μας με καρκίνους και ύπουλες χημικές επιθέσεις. Δεν θα ζητήσουμε έλεος ποτέ! Όλοι σας και μόνοι μας!

Όλοι σας και μόνοι μας! Κατά το πρότυπο του μεγίστου Ανδρός, του αθάνατου πανάρχαιου Ελληνικού Παραδείγματος Στάσης Ζωής, του Βασιλιά Λεωνίδα της Σπάρτης. Κόντρα σε θεούς και δαίμονες, κόντρα σε κράτος, κόντρα σε ιερατεία, κόντρα και ενάντια σε όλους και σε όλα μέχρι τέλους. Μαύρο εσείς; Άσπρο εμείς. Και όταν όλα τελειώσουν και όλα χαθούν, πάλι οι άνθρωποι θα θυμούνται τον Λεωνίδα πέρα από όλους τους "θεούς". Έτσι πράττουν οι Άνδρες Έλληνες, δεν σκύβουν υπό κανενός, δεν άρχουν υπό κανενός, δεν σταματάνε, δεν λυγίζουνε, δεν μεταπείθονται, δεν εκλειπαρούν, δεν απειλούνται, δεν δωροδωκούνται, δεν εξαγοράζονται, δεν ξεφτιλίζονται, δεν ακούνε κανέναν θεό και κανέναν ιερέα. Αυτό είναι το αιώνιο πρότυπο που προσπαθούμε να φτάσουμε και δεν περιμένουμε χάρη από κανέναν ψευδοΔία, καμία ψευδοΑθηνά και κανένα μπουρδέλο ιερατείο.

Ακούτε ρε πουτάνες της Σελήνης; Σας γαμούμε εσάς και το σόι σας, γαμούμε τους θεούς σας και τους δαίμονες σας, γαμούμε τα ιερατεία σας και τους ιερείς σας, γαμούμε τα "μυστήρια" σας και τις επικλήσεις σας, γαμούμε τις υπεράνθρωπες δυνάμεις σας και το κατεστημένο σας, γαμούμε τους υποστηρικτές σας και τα μέντιουμ σας. Εμείς το "κάψαμε το οικόπεδό μας". Βρείτε αλλού τιμητές και προσκυνητές. Υπάρχουν αρκετοί εκεί έξω. Δεν θα κάτσουμε σαν "καλά παιδιά" να βλέπουμε τους ηλίθιους καταλελημμένους νεοέλληνες να περιμένουν το τέλος. Δεν θα κάτσουμε να βλέπουμε τα ιερατεία να αλλάζουνε μορφές και συνήθειες. Δεν θα κάτσουμε να "μας πάρουν τα μυαλά" οι σεληνιακές πουτάνες.

Δεν θα γίνουμε αυτό που θέλετε!

Κείμενο άνευ εγκρίσεως. Για το ιστολόγιο "ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ".

ΥΓ.: Και όσον αφορά τα "Ελευσίνια" μυστήρια που αναφέρετε... Άλλος ένας λόγος να θεωρήσουμε πως έχετε καταληφθεί από τους "θεούς" σας. Εξυμνήστε λοιπόν τις ανθρωποθυσίες και τα μαγικά κελεύσματα και τις τελετές σαν καλοί δούλοι. Συνεχίστε έτσι ώστε να μετατραπείτε οριστικά και αμετάκλητα σε Ζόμπι-υποχείρια του αρχισυνωμότη.

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Ύπουλη λόγια επίθεση των “Έψιλον-666”και του “ΛΑ.Ο.Σ.-666”εναντίον της πατριωτικής Ο.Ε.Α.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/666-666_18.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις