ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 3 September 2011

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΜΙΚΡΑ - 113ΠΜ) ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!!....

ΠΑΝΕ ΛΑΟΥ-ΛΑΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (110ΠΜ), ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ , ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΟΛΟ, ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ... ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!!!

ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΑ ΛΑΟΥ-ΛΑΟΥ ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ ΜΑΖΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ (111ΠΜ) ΘΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΚΑΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΔΙΧΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ!!!!! ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΤΗ ΦΥΛΑΕΙ!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ DEFENCE-NET ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣΑΝΕ!!

MEGA-στόχος γίνεται η 111ΠΜ για την τουρκική Αεροπορία

Τελικά από ότι φαίνεται συγχωνεύσεις δεν γίνονται μόνο στις τράπεζες αλλά και στην ΠΑ, με τη διαφορά ότι σε αντίθεση με την οικονομία στη ζωή τέτοιες κινήσεις δημιουργούν εξαιρετικούς... στόχους για την αντίπαλη Αεροπορία!
Η Νέα Αγχίαλος μετατρέπεται στην μεγαλύτερη βάση μαχητικών της Π.Α με συνολικά 71
F-16 Block 30 και 50

Έτσι προς γενικότερη αναδιάρθρωση κινείται η ΠΑ μετά την απόφαση αναστολής της λειτουργίας της 346 Μοίρας στην 110 ΠΜ στη Λάρισα.
Η 346 Μοίρα η οποία διέθετε περί τα 15 μονοθέσια
F-16 Block 30 και δύο διθέσια F-16D θα παραδώσει τα αεροσκάφη της στην 330 Μ στην Νέα Αγχίαλο η οποία θα διαθέτει τώρα συνολικά 32 αεροσκάφη, εκ των οποίων τα 4 θα είναι διθέσια.

Η απόφαση αυτή για την αναστολή λειτουργίας της 346 Μοίρας έρχεται για λόγους οικονομίας και ομοιοτυπίας σύμφωνα με πηγές της ΠΑ παρόλα αυτά υποβαθμίζεται με αυτή την απόφαση η σημασία της 110ΠΜ στη Λάρισα η οποία μένει τώρα μόνο με δύο Μοίρες την 337Μ με αεροσκάφη
Block 52+ και την 348Μ με αεροσκάφη RF-4E.

Εάν όμως η 348Μ όπως προβλέπουν και οι σχεδιασμοί αναστείλει και αυτή τη λειτουργία της η 110ΠΜ θα μείνει μόνο με μια Μοίρα τη μεταστάθμευση της οποίας είτε πίσω στην Κρήτη είτε στον Άραξο δε θα πρέπει να θεωρούμε απίθανη.
Έτσι η αδρανοποίηση της 110ΠΜ στη Λάρισα θα είναι ενδεχομένως το επόμενο βήμα στην προσπάθεια της ΠΑ για εξοικονόμηση χρημάτων αφήνοντας όμως εύλογα ερωτήματα για την επιχειρησιακή ανάπτυξη των μαχητικών του στόλου της.
Ταυτόχρονα η Νέα Αγχίαλος θα είναι ιδιαίτερα επιβαρημένη και μετά την άφιξη των επιπλέον 17 αεροσκαφών συγκεντρώνοντας πλέον 71 αεροσκάφη (
F-16 Block 30 και Block 50- Μοίρες 341 και 347) δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα ελκυστικό στόχο για τυχόν αιφνιδιαστικό πρώτο κτύπημα της τουρκικής Αεροπορίας. Η χαρά του «βομβαρδιστή» με άλλα λόγια.

Πόσο λογικό είναι να συγκεντρώνεις σε ένα αεροδρόμιο το 1/3 της πραγματικής αεροπορικής δύναμής σου;
Με την κίνησή της αυτή πάντως και όπως εκτιμούν αμυντικοί αναλυτές η ΠΑ ουσιαστικά σκοπεύει στην σταδιακή απομείωση του ρόλου του
F-16 Block 30 καθώς είναι ζήτημα όπως αναφέρουν εάν η Μοίρα θα συνεχίσει για πολύ να διατηρεί 32 αεροσκάφη ενεργά.
Το πλέον πιθανό και όπως έχει δείξει και η ιστορία είναι τουλάχιστον 10 αεροσκάφη αν και σε άριστη κατάσταση να χρησιμοποιηθούν ως ανταλλακτικά για τα υπόλοιπα για να επανέλθει η 330Μ στα «προβλεπόμενα» επίπεδα.

Να σημειωθεί ότι τα αεροσκάφη της 346ΠΜ έχουν ήδη μετακινηθεί από τα μέσα Αυγούστου στην 111ΠΜ και την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011 θα πραγματοποιηθεί η τελετή αναστολής λειτουργίας της Μοίρας στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΟ DEFENCENET ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 346ΜΟΙΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ Φ-16BLOCK30 , ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ 10 ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ...ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ , ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΛΕΙΨΕΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ..ΧΑΟΣ... ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΧΙΜΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑ Α/ΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ!!


ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΜΑΧΗΜΑ Φ-16 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΑ PHANTOM RF4???

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ Ε-ΜΕΙΛ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011. ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΕΔΩΣΕ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΝΩΝΥΜΑ...

ΤΩΡΑ ΤΟ DEFENCENET ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ 346Μ (Φ-16) ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.. ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΤΕΛΕΙΑ... :

Γράφει ο Σωτήρης Τ.

Μιλώντας σήμερα με στρατιωτικό της πολεμικής αεροπορίας μου ανέφερε ότι σύντομα όλες οι στρατιωτικές μονάδες Θεσσαλονίκης και Λάρισας θα κλείσουν και οι μοίρες θα μετακινηθούν σε στρατιωτικά αεροδρόμια κάτω από το ύψος του Βόλου. Μέσα σε αυτές είναι και η μοίρα των πυροσβεστικών με έδρα Θεσσαλονίκη. Με λίγα λόγια αν ξεσπάσει μια φωτιά στην Φλώρινα θα πρέπει το πυροσβεστικό να σηκωθεί από κάποιο αεροδρόμιο κάτω του ύψους του Βόλου, δίχως δυνατότητα μετασταθμευσης διότι δεν θα υπάρχει κανένα στρατιωτικό αεροδρόμιο να το δεχτεί.
Το ίδιο και στην περίπτωση που κάποιο στρατιωτικό αεροπλάνο θελήσει να κάνει μεταστάθμευση στη Βόρειο Ελλάδα.
Το χειρότερο δε ότι δεν θα υπάρχει δυνατότητα να κατεβούν τα C-130 στη Θεσσαλονίκη. Όχι μόνο Θεσσαλονίκη δηλαδή αλλά και ολόκληρη Βόρειο Ελλάδα.
Το σήμα τους έλεγε ότι η διαδικασία πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι αρχές Νοεμβρίου.

………………………………………………………………..

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΕΙ! ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕ ΤΑ ΜΕΙΖΕΡ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΟΠΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ Η Ο.Ε.Α. http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_884.htmll

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ:

http://www.healthview.gr/%CE%A5%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1/%CE%AD%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B1-canadair-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B1%CF%83%CE%BF%CF%80%CF%85%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B2%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD%E2%80%A6-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%BD%CE%B1

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις