ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 27 September 2011

Η Ο.Ε.Α. με τα φίλια Ιστολόγια της “Συγχαίρουν” το Νέο Ελληνικό ψευδο-επιστημονικό και ψευδο-ακαδημαϊκό μασονικό πουσταριό και πουταναριό των Ελληνικών πανεπιστημίων

Η Ο.Ε.Α. με τα φίλια Ιστολόγια της “Συγχαίρουν” το Νέο Ελληνικό ψευδο-επιστημονικό και ψευδο-ακαδημαϊκό μασονικό πουσταριό και πουταναριό των Ελληνικών πανεπιστημίων το οποίο,αμέσως μετά το άρθρο της Ο.Ε.Α. περί της διαψεύσεως της γενικής θεωρίας της Σχετικότητας και της ειδικής θεωρίας της Σχετικότητας του Εβραίου απατεώνος Αλβέρτου Αϊνστάιν από τους Έλληνες Υπέρ-επιστήμονες Νανόπουλο και Τσόλκα,μέσω του in.gr ιδέ link http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231130237 ,αποπειράθηκε ανεπιτυχώς να μηδενίσει το κολοσσιαίο επίτευγμα των ως άνω Ελλήνων Υπέρ-Επιστημόνων,και να υπερασπίσει την ψευδή θεωρία της Σχετικότητας του Εβραίου Αϊνστάιν.
Έτσι ως επιστημονικόν επιδόρπιο,η Ο.Ε.Α. βάζει στο τραπέζι το ζήτημα των Υπέρ-νετρίνων ταχύτητας C*10^6,ήτοι ταχύτητας 1 εκατομμυρίου φορές την ταχύτητα του φωτός,και των Υπέρ-υπέρ-νετρίνων ταχύτητας C*10^12,ήτοι C*1(000.000.000.000) φορές την ταχύτητα του φωτός.
Ήδη η Ο.Ε.Α.,εις τον αυτοσχέδιο οπλισμό της νετρίνο-nazer χρησιμοποιεί την πρώτη τάξη νετρίνων ταχύτητας C*5,8 ήτοι ταχύτητας εξαπλάσιας της ταχύτητας του φωτός.
Στα εργαστήρια της Ο.Ε.Α.,αυτά τα απλά νετρίνο συνοδεύονται αυτομάτως και επαγωγικώς από υπέρ-νετρίνα ταχύτητας C*10^6 και C*10^12 είναι ακόμη πρακτικώς μη διαχειρίσιμα λόγω του ότι η Ο.Ε.Α. δεν διαθέτει ακόμη τεχνολογία ηλεκτρομαγνητικού στραγγαλισμού και κατευθύνσεως δέσμης για τόσο υψηλές ταχύτητες.
Αυτά προς το παρόν.
Καραγεωργίου Γιάννης
Εκπρόσωπος Ο.Ε.Α.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις