ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 24 September 2011

Ο.Ε.Α. προς τους κατόχους και Δικαιούχους των Μετοχών της Τραπέζης της Ανατολής


!ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ!

Προς τους κατόχους και Δικαιούχους των Μετοχών της Τραπέζης της Ανατολής:

Ενημερώνουμε τις οικογένειες οι οποίες έχουν εις χείρας τους τις μετοχές της Τραπέζης της Ανατολής η οποία Τράπεζα συνχωνεύθηκε με την Τράπεζα Ελλάδος τα κάτωθι:

Η Τράπεζα της Ελλάδος δεν είναι νομικό πρόσωπο Ελληνικού Δημοσίου Δικαίου κυριολεκτικώς αλλά οι μέτοχοι αυτής της Τραπέζης είναι κυρίως Αγγλικοί Τραπεζικοί Κολοσσοί οι οποίοι από ιδρύσεως κράτους έχουν παγιδεύσει την Ελλάδα μέσω ενός ιδρύματος το οποίο τύποις ονομάζεται Τράπεζα της Ελλάδος αλλά στην ουσία είναι Βρετανική Τράπεζα καταληστεύσεως της περιουσίας όλων των Ελλήνων και καταληστεύσεως των καταθέσεων και των περιουσιών και των ακινήτων όλων των Ελληνικών Τραπεζών. Δια ταύτα ουδέποτε η Τράπεζα της Ελλάδος δεν παρουσίασε ενώπιον ουδεμίας Ελληνικής αρχής τους μετόχους της τα ονόματα των μετόχων της και τα ποσοστά της συμμετοχής αυτών των μετόχων στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Το μέγιστο ποσοστό των μετοχών της Τραπέζης της Ελλάδος το κατέχουν Βρετανοί λόρδοι οι οποίοι στην προκειμένη περίπτωση δολίως και παρανόμως έχουν καταληστεύσει τους κατόχους των μετοχών της Τραπέζης της Ανατολής αποκρύπτοντας τα πραγματικά δικαιώματα τους και το γεγονός ότι οφείλουν σ αυτούς ποσότητες χρυσού οι οποίες αντιστοιχούν σε 670 δις ευρώ δια κάθε μια από τις 40 μετοχές οι οποίες έχουν βρεθεί ως μετοχές της Τραπέζης της Ανατολής η οποία συγχωνεύθηκε με την Τράπεζα της Ελλάδος.

Επομένως το πρώτο νομικό βήμα το οποίο πρέπει να πράξουν οι κάτοχοι αυτών των μετοχών της Τραπέζης της Ανατολής είναι να τους κοινοποιηθεί ακριβής κατάλογος με τα ονόματα και τις διευθύνσεις και τα ποσοστά συμμετοχής των μετόχων της Τραπέζης της Ελλάδος.

Εις τον κατάλογο αυτόν θα εμφανισθούν αυτομάτως οι Άγγλοι λόρδοι οι οποίοι καταδυναστεύουν οικονομικώς την Ελλάδα από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους έως τώρα.

Επομένως αυτό σημαίνει ότι εδώ οι Άγγλοι λόρδοι οι οποίοι διοικούν την Τράπεζα της Ελλάδος από την ίδρυση της Τραπέζης της Ελλάδος έχουν δολίως συνεννοηθεί μεταξύ τους και με τους Έλληνες Υπουργούς Οικονομικών και με τους διευθυντές της Τραπέζης της Ελλάδος δια να καταχραστούν και να κλέψουν από τους κατόχους των μετοχών της Τραπέζης της Ανατολής τα ποσά εις χρυσό τα οποία αυτοί δικαιούνται νομίμως συμφώνως και με το Ελληνικό και με το Βρετανικό και με το Διεθνές δίκαιο.

Επομένως το θέμα αυτό εφόσον εμπλέκει ξένους μετόχους της Τραπέζης της Ελλάδος και μάλιστα Βρετανούς λόρδους και Βρετανικές Τράπεζες τελικώς θα πρέπει να γίνει νομικός χειρισμός με την μεγίστη προσοχή διότι οι Βρετανοί λόρδοι και οι Βρετανικές Τράπεζες ως η πλειονότητα των μετόχων της Τραπέζης της Ελλάδος θα μεθοδεύσουν κάθε δυνατή απάτη δια την δικαίωση τους και δια την αποσιώπηση της καταχρήσεως του τεραστίου χρηματικού ποσού του οποίου πρέπει να αποδώσουν εις τους δικαιούχους των μετοχών της Τραπέζης της Ανατολής.

Ο Ελληνοαμερικανός καθηγητής οικονομίας, κ. Καρυώτης, ο οποίος ανέλαβε το θέμα ως καθηγητής μακροοικονομίας και μικροοικονομίας Αμερικανικού πανεπιστημίου Μέρυλαντ των Η.Π.Α., έχει διαπιστώσει ότι μόνο μια από αυτές τις μετοχές έχει αξία 670 Δις Ευρώ.

Επομένως μια από αυτές τις μετοχές εξοφλεί μιάμιση φορά το Ελληνικό Χρέος των 400 Δις Ευρώ τα οποία καταχράστηκαν οι Έλληνες πολιτικοί της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑ.ΣΟ.Κ μετά την μεταπολίτευση ως κατάχρηση από Εξωτερικά Δάνεια ξένων Τραπεζών.
Το πνεύμα της Ο.Ε.Α. όμως είναι μη αναμονή φυσικά εξοφλήσεως του Ελληνικού χρέους μέσω παραλαβής αυτού του ποσού από την Τράπεζα της Ελλάδος και από τους Βρετανούς λόρδους και από τις Βρετανικές Τράπεζες ως ιδιοκτησία μετόχων εντός της Τραπέζης της Ελλάδος, αλλά η λύση η οποία προτείνει η Ο.Ε.Α. τώρα είναι ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ διότι αυτοί είναι συνένοχοι και αυτής της απάτης εναντίον των Ελλήνων, ταυτοχρόνως τίθεται και ένα άλλο θέμα από το οποίο προκύπτει αυτομάτως η διαταγή ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ διότι συνεργάζονται δια την οικονομική καταστροφή της Ελλάδος μαζί με τους Υπουργούς οικονομικών των δύο ως άνω κυβερνητικών κομμάτων Νέα Δημοκρατίας και ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Τέλος, από Ο.Ε.Α.

Καραγεωργίου Γιάννης
Εκπρόσωπος Ο.Ε.Α.
Του Τμήματος Ο.Ε.Α.
Μαγνησίας.

Υ.Γ. : Να Λάβουν Γνώση Αμέσως οι Χαμηλόβαθμοι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και να απαιτήσουν με βάση αυτά τα ποσά να αγοραστούν τα αναγκαία όπλα και αναγκαίο υλικό των τριών όπλων δια την υπεράσπιση του Ελληνικού εναέριου θαλάσσιου και χερσαίου χώρου και να πληρωθεί αμέσως το Δημόσιο χρέος με τα ποσά αυτά τα οποία οφείλει τελικώς η Βρετανία στην Ελλάδα .

Αυτός ο Νόμος τον οποίον εψήφισε η Ελληνική Βουλή αυτά τα μορμολύκεια, αυτοί οι πουσταράδες "Ελληνες"Βουλευτές" το ότι εκμηδενίζεται η αξία των μετοχών της Τραπέζης της Ανατολής είναι προϊόν εγκλήματος και αυτός ο νόμος θα πρέπει να προσβληθεί επάνω εις τα ανώτατα ειδικά δικαστήρια ως αντισυνταγματικός διότι σύμφωνα με το Ελληνικό Σύνταγμα η ιδιωτική περιουσία δεν κατάσχεται και δεν προσβάλλεται από κανέναν παρά μόνον σε καιρό πολέμου.

Επομένως αν αυτές οι μετοχές κατασχεθούν τώρα από το Ελληνικό κράτος με την περίπτωση πολέμου που αντιμετωπίζουμε με την Τουρκία το Ελληνικό κράτος δεν θα τις μηδενίσει γιατί αν τις μηδενίσει θα είναι προδοσία. Αυτό που πρέπει να κάνει το εναπομείναν(ελάχιστοι Έλληνες πατριώτες λειτουργοί) Ελληνικό κράτος είναι να διεκδικήσει όλα τα ποσά αυτά από την Βρετανία.

Εάν ο διοικητής οι υποδιοικητές και το λοιπό ανώτατο προσωπικό της Τραπέζης της Ελλάδος δεν ήταν καταγαμημένοι προδότες μασόνοι θα έπρεπε να διεκδικήσουν αμέσως την είσπραξη των τεραστίων ποσών των 40 μετοχών εις χρυσό της Τραπέζης της Ανατολής η οποία συγχωνεύθηκε με την Τράπεζα της Ελλάδος από τους Βρετανούς οι οποίοι εκμεταλλεύονται τον Ελληνικό Χρυσό διότι αυτοί είναι οι ουσιαστικοί ιδιοκτήτες και στην συνέχεια θα έπρεπε το Ελληνικό υπουργείο οικονομικών φορολογώντας τα τεράστια αυτά ποσά τα οποία θα εισέπρατταν οι Έλληνες δικαιούχοι αυτών των μετοχών -ήτοι 40 μετοχές με αξία κάθε μετοχής τα 670 Δις Ευρώ- θα έπρεπε το υπουργείο οικονομικών να φορολογήσει απλώς και νομίμως αυτά τα τεράστια ποσά τα οποία θα περιέρχονταν στα χέρια των Ελλήνων ιδιοκτητών αυτών των μετοχών και μόνον με το ποσό αυτό της φορολογήσεως αυτών των μετοχών να εξοφλήσουν τελείως το Ελληνικό δημόσιο χρέος και εξηγούμεθα: Εάν το Ελληνικό κράτος φορολογούσε αυτές τις μετοχές και έπαιρνε υπό την ιδιοκτησία του μόνον μια από αυτές τις 40 μετοχές αυτομάτως το Ελληνικό κράτος θα είχε εις χείρας του 670 Δις Ευρώ δια να εξοφλήσει μιάμιση φορά το εξωτερικό δημόσιο χρέος των 400 Δις Ευρώ και με μια ακόμα μετοχή των 670 Δις Ευρώ θα εξοφλούσε και το εσωτερικό χρέος των 700 Δις Ευρώ σε νοσοκομεία, πανεπιστήμια, ασφαλιστικά ταμεία, σχολεία, δήμους, νομαρχίες, περιφέρειες κλπ.

Το γεγονός ότι μέχρι τώρα αντί αυτής της πράξεως οι αρσενικές πουτάνες, πασόκοι διοικητές υποδιοικητές και διευθυντές της Τραπέζης της Ελλάδος επρότειναν εις τους κατόχους των κατόχων των μετοχών της Τραπέζης Ανατολής το γελοίο ποσό του 1,5Δις Ευρώ, αποδεικνύει ότι όλες αυτές οι αρσενικές πουτάνες του τραπεζικού Ελληνικού συστήματος είναι προδότες και άρα θα πρέπει οι Έλληνες να τους ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ-ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ-ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ, όλους αυτούς οι οποίοι διέλυσαν την Ελλάδα οικονομικώς, πολιτικώς, και στρατιωτικώς.

Εάν το Ελληνικό κράτος φορολογούσε τις 40 μετοχές και έπαιρνε υπό την ιδιοκτησία του μόνον μια τέτοια μετοχή της Τραπέζης της Ανατολής αξίας 670 Δις Ευρώ και πλήρωνε το δημόσιο χρέος, θα μπορούσε αυτομάτως να διώξει από την Ελλάδα την ξένη κατοχική Εβραϊκή Τρόικα και να ξαναπάρει η Ελλάδα στα χέρια της την Εθνική της Κυριαρχία την οποία οι ως άνω μασόνοι προδότες τραπεζικοί-πολιτικοί-και στρατιωτικοί παραχώρησαν στην Τρόικα κατά 100% και ανεγκλήτως δυνατότητος επιστροφής της Εθνικής Κυριαρχίας στην Ελλάδα

Ουδέν έτερον.

Σχόλιο ιστολογίου:
Εμπειρικά και μόνον, σας ερωτούμε, εάν αυτή η ιστορία με τις δωρισθέντες εις το (ανθ)ελληνικό κράτος(λύκος με προβιά) ήταν όντως άλλη μία καλοστημένη απάτη και όχι έστω ένα γερό, πολύ γερό χαρτί διαπραγματεύσεων με τους εβραιομασόνους ηγέτες και αξιωματούχους της G20 και της Ε.Ε., τότε λογικό δεν θα ήταν αυτή η ιστορία να προβάλλεται συνεχώς και να λοιδορείται από τα ξεπουλημένα, ύπουλα και επικίνδυνα ΜΜΕ; Κάθε μέρα θα το έπαιζαν τα κανάλια σε σημείο αηδίας. Αντιθέτως, τα ΜΜΕ, πέραν κάποιων εξαιρέσεων, αρνήθηκαν και να το σχολιάσουν.

Δεν πρέπει να περνά απαρατήρητη βέβαια και η στάση της κινεζολάγνας φωλέας νεοδημοκρατικών εχιδνών με το όνομα Olympia.gr η οποία εξευτελίζει και λοιδορεί από την πρώτη στιγμή αυτή την ιστορία, καθώς και άλλα τσιράκια στο διαδίκτυο τα οποία στήσανε ψηφιακή δημοπρασία στο ebay με φωτό της μετοχής προς 1 ευρώ… Αυτό είναι άλλο ένα γερό στοιχείο για αυτή την υπόθεση.

http://olympia.gr/2011/09/22/
http://olympia.gr/2011/09/20
http://olympia.gr/2011/09/21/

Συν τοις άλλοις, ενδεικτικό της υποθέσεως είναι και το εξής:

Η είδηση πρωτοδημοσιεύθηκε εκ της "ζούγκλας" του ελεεινού χαφιέ με "πλάτες" κυβερνητικές και κρατικές, Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ώστε εξ'αρχής, η είδηση να προκαλέσει συνειρμούς στον αναγνώστη πως "για να το βγάζει ο ελεεινός χαφιές Μάκης, τότε σίγουρα είναι απάτη...". Διότι όλα τα ΜΜΕ είναι συμπαιγνιακά και όλοι τους είναι λαμόγια ξεπουλημένα για ευρώ.

Αυτά τα "τρικ" προπαγάνδας είναι κοινή πρακτική των ΜΜΕ εδώ και χρόνια, ώστε να χειραγωγείται εύκολα ο ευκαιριακός, επιφανειακός αναγνώστης και τηλεθεατής. Είναι μία μέθοδος conditioning του εγκεφάλου, όπως οι χασάπηδες βαράνε το κρέας για να μαλακώσει, έτσι και τα ΜΜΕ βαράνε τον εγκέφαλο για να "μαλακώσει", να γίνει πουρές και δοχείο όποιας μαλακίας θέλουνε μέσω συνειρμικών συνδέσεων του υποσυνειδήτου.

Εξ'ίσου ενισχυτικά στην ανακοίνωση της Ο.Ε.Α., είναι τα εξής ντοκουμέντα:

Τράπεζα της Ελλάδος: ποτέ δεν άνηκε στο δημόσιο


Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ETE) είναι η μεγαλύτερη τράπεζα της Ελλάδας. Ιδρύθηκε το1841 από τον Γεώργιο Σταύρου, από τα Ιωάννινα, ο οποίος υπήρξε και ο πρώτος διευθυντής της.

Από τους ιδρυτικούς μετόχους της Εθνικής Τράπεζας το 1841, ήταν οι γνωστοί τραπεζίτες Ρότσιλντ. Ακόμα μέτοχοι και ιδρυτές της Εθνικής Τράπεζας είναι το ελληνικό κράτος με 1.000 μετοχές, ο Νικόλαος Ζωσιμάς με 500 μετοχές, ο Ιωάννης-Γαβριήλ Εϋνάρδος με 300, ο βασιλιάςΛουδοβίκος Β’ της Βαυαρίας με 200, ο Κωνσταντίνος Βράνης με 150, ο Θεόδωρος Ράλλης με 100, κ.ά.

Είναι διαφορετική από την Τράπεζα της Ελλάδος, ενώ είχε το εκδοτικό προνόμιο χαρτονομισμάτων στην Ελλάδα ως το 1928.
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%A4%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%82

Η «Εθνική» μογγολοκινούμενη Τράπεζα (κατά) της Ελλάδος (και των Ελλήνων)…

Τα αμερικανάκια μόλις προσφάτως «ανακάλυψαν» πως η Ομοσπονδιακή Αποθεματική Τράπεζα των Η.Π.Α.(FED) είναι επί της ουσίας μία ιδιωτική συμμορία εβραίων ραββίνων και εβραιομογγόλων η οποία υφάρπαξε την δυνατότητα από το λαό της Αμερικής να ελέγχει και να εκδίδει αυτός το χρήμα του, είναι η συμμορία που αποσύνδεσε το δολάριο από τον χρυσό και κατά συνέπεια κατέστησε το δολάριο, ένα κομμάτι χαρτί, είναι η ίδια συμμορία που υπερπληθώρησε την οικονομία σπρώχνοντας άχρηστα χαρτιά στην αγορά, είναι η ίδια συμμορία με τους ρόθτσιλδ, τους ροκεφέλερ, τους χάριμαν, όλοι αυτοί οι μογγολογενείς σεληνιακοί ερπετολάγνοι αιμοπότες οι οποίοι θεώρησαν τον πλανήτη, τους κατοίκους αυτού, τους Έλληνες, τα επιτεύγματα των Ελλήνων, άπαντα, ιδιοκτησία τους και εμάς εμπόδιο, ενοχλητικούς, υποδεέστερους. Η ίδια συμμορία τεράτων είναι, τόσο στην τάχα μου εθνική τράπεζα, όσο και στην ΕΚΤ, στην Παγκόσμια Τράπεζα, στην FED, στην …Public Republic of China, στην Μόσχα, στην Wall St., στο Τόκυο, στις Βρυξέλλες, στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη οπουδήποτε. Είναι αυτοί όμως που θα υποστούν την τιμωρία που τους αρμόζει. Νομίσανε μέσα στην θρασύτητα τους ότι μπορούν να δρουν αιωνίως όπως τους καπνίσει και να ανατινάξουν τον πλανήτη, ενώ αυτοί θα ήταν κρυμμένοι στα υπόγεια καταφύγια τους. Ούτε τα υπόγεια, ούτε τα διαστημόπλοια, ούτε οι «Κιβωτοί» θα τους σώσουνε από αυτό που τους περιμένει. Το γνωρίζουν, έχουν αρχίσει και το μαθαίνουν και σφίγγουν τον κλοιό γύρω από όλους μας πάνω στον πανικό τους, κάτι που εξηγεί αυτή την αναμπουμπούλα σε όλον τον πλανήτη περί οικονομικής καταρρεύσεως τώρα και όχι στο δεύτερο μισό του 2012. Για αυτό και θα παρατηρήσετε την λυσσώδη αντίδραση τους, την απανθρωπιά τους και το πραγματικό τερατώδες πρόσωπό τους. Είναι τώρα η ώρα για ακόμα περισσότερο κουράγιο και τόλμη, διότι η πληγωμένη «γάτα» όταν εγκλωβίζεται, βγάζει τα νύχια της. Οι ξεφτιλισμένοι κωλόγεροι, οι ανώμαλοι σοδομιστές παιδόφιλοι, οι ξεπουλημένοι στην HONG γλοιώδεις κατειλημμένοι σάπιοι σκατόγεροι και τα μπάσταρδά τους σε όλον τον πλανήτη, αυτή η φάρα χαμερπών μεταλλαγμένων υπανθρώπων θα πληρώσει για αυτά που έπραξε, πάρα πολύ ακριβά. Πρώτα από όλους, από όλους εμάς και μετά ας κάνουνε οι «άλλοι» ό,τι τους θέλουνε.

Και όσο για τον Ροθτσιλδ και το κωλογένος του, τρέχει κλαίγοντας στην …μαμά του Σίνα, να παρακαλέσει τους κινέζους επιβήτορες του να τον βοηθήσουν να επιβάλει το Παγκόσμιο Νόμισμα, να τρέξουν οι εξελίξεις διότι προφανώς, δεν του βγαίνουν οι χρόνοι(γέλως) πλέον. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάνε διάφοροι αναλυτές στην Ελλάδα και διεθνώς, είναι ότι και να βγούνε αυτοί οι μογγολογενείς υπηρέτες-μαριονέτες υποδυόμενοι τους Επικυρίαρχους, κατ’ εντολήν του αληθινού -επίσης υποδυόμενου και αρχιτέκτονα του σύμπαντος- προσωρινού Επικυρίαρχου, και να βγούνε λοιπόν από την μέση, ο πόλεμος δεν κερδήθηκε. Αυτοί, όλοι τους, είναι αναλώσιμοι από την υπερ Στοά HONG και τον αρχισυνωμότη της Σελήνης. Αυτό θα πρέπει να το έχετε πολύ καλά στο μυαλό σας διότι είναι μία πιθανή μπλόφα. Ότι τάχα μου, θα συλληφθούν οι εβραιομογγόλοι τραπεζίτες διεθνώς, θα δικαστούνε και θα τους «εξαφανίσουν» και όλα καλά και ωραία μετά. Είναι από τις μπλόφες στις οποίες αρέσκεται, ο δρακοχελώνας και οι μαριονέτες τους.

Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ(της φάπας) ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ
Σ.Α: Λειτουργώντας πάντοτε παρασκηνιακά και χωρίς να αναφέρεται σε κανένα μεγάλο ΜΜΕ, η εβραϊκή(σ.ιστολογίου: όχι μόνον!) οικογένεια των τραπεζιτών, Ρόθτσιλντ, ρυθμίζει τις σχέσεις μεταξύ των οικονομιών των λαών της Γης. Αυτοί και οι υπόλοιπες 10 περίπου εβραϊκές οικογένειες τραπεζιτών που ελέγχουν την οικονομία του πλανήτη επιβάλλουν στην πραγματικότητα την πολιτική που τους συμφέρει προκειμένου να προωθήσουν τα σχέδιά τους για Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Ακόμη και στην περίπτωση της Κίνας, παραδοσιακά πλέον οι Ρόθτσιλντ αποτελούν τους κύριους συνομιλητές για οικονομικά θέματα. Αφού αυτοί επισκεφθούν μια χώρα και ρυθμίσουν όλες τις λεπτομέρειες και κάνουν τις συμφωνίες ακολουθούν μερικοί αρχηγοί κρατών που παρουσιάζονται απο τα κανάλια σαν κύριοι διαμεσολαβητές προκειμένου να έχουμε την εντύπωση οτι οι οικονομίες ελέγχονται και κυβερνώνται απο τα έθνη-κράτη, ενώ στην πραγματικότητα οι Ρόθτσιλντ είναι αυτοί που αποφασίζουν.

Φημολογείται ότι ο Ρόθτσιλντ πήγε στην Κίνα για να συζητήσουν για το Παγκόσμιο Νόμισμα, το οποίο η Κίνα εδω και καιρό έχει προτείνει...

του Yao Weijie, beijingtoday.com

Ο Ρόθτσιλντ στην Κίνα
Το μετοχικό ίδρυμα του Rothschild στοχεύει στις Κινεζικές υπερπόντιες επενδύσεις

Ο Λόρδος Jacob Rothschild, πρόεδρος του RIT Capital Partners , ταξίδεψε στο Πεκίνο αυτή την εβδομάδα(τέλη Ιουλίου) για να προωθήσει το ιδιωτικό κεφάλαιο του JRC που θα αυξήσει το γιέν στην Κίνα και θα επιτρέψει στους Κινέζους επενδυτές να επενδύσουν υπερπόντια.Ο Rothschild θέλει να κερδίσει 750 εκατομμύρια μέσω του ιδρύματος. Αυτό διοικείται μέσω της στρατηγικής «εγχώρια αύξηση, επενδύσεις στο εξωτερικό.»

Είναι δύσκολο για τους Κινέζους ιδιώτες και εταιρείες να επενδύσουν υπερπόντια εξαιτίας του σφιχτού Κινεζικού κεφαλαίου και του ελέγχου του νομίσματος. Οι κεφαλαιαγορές ανοίγουν βαθμιαία για να επιτρέψουν σε ιδιωτικές επιχειρήσεις να επενδύσουν υπερπόντια σε εταιρείες και να δημιουργήσουν ευκαιρίες για τις εταιρείες αυτές να μπούν στην κινεζική αγορά, αλλά η διαδικασία προχωρά αργά.

Το ίδρυμα JRC που είναι κοινοπραξία μεταξύ του RIT Carital, του Κινέζικου επενδυτικού ομίλου Great Group και της συμβουλευτικής εταιρείας επενδύσεων Quercus Associates, είναι ένα απο τα δύο μόνο ιδρύματα που κέρδισαν ρυθμιστική έγκριση.«Εκτός απο τα 100 εκατομμύρια δολλάρια χρηματοδότησης σπόρου, τα υπόλοιπα 650 εκατομμύρια του JRC θα έρθουν απο ιδιωτικές κινέζικες επιχειρήσεις. Το ίδρυμα θα επικεντρωθεί σε ποικίλους τομείς στις Ευρωπαϊκές και Αμερικανικές χώρες, συμπεριλαμβάνοντας φαρμακευτικά είδη, βιοτεχνολογία, καθαρή ενέργεια, υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό, προστασία του περιβάλλοντος και υπηρεσίες πληροφοριών,» είπε ο Rothschild στην ομιλία του την περασμένη εβδομάδα στο Πανεπιστήμιο του Πεκίνου.

Η βιομηχανική παραγωγή αποτελεί μόνο το 3% του ΑΕΠ της Κίνας αυτή τη στιγμή, και το οποίο θα αυξηθεί σε 20% πριν τα τέλη του 2020(σ.ι.: Με 3% τάχα μου κάνει όλα αυτά η Κίνα. Φαντάζεσθε, με 20% τί θα μπορεί να κάνει...) «Αυτή η μοναδική επιχείρηση θα επιτρέψει στον ιδιωτικό τομέα της Κίνας να επενδύσει σε Δυτικές εταιρείες, παρέχοντας ταυτόχρονα ευκαιρίες για Δυτικές εταιρείες να εισέλθουν στην ταχέως αυξανόμενη και δονούμενη οικονομία της Κίνας», είπε ο Rothschild όταν ανακοινώθηκε η δημιουργία του ιδρύματος τον Μάρτιο.

Μερικοί μελετητές πιστεύουν ότι υπάρχουν και άλλα οφέλη επίσης.«Η Κινεζική κυβέρνηση πήρε πολλά μέτρα για να μειώσει την επιρροή του πληθωρισμού. Η Κεντρική Τράπεζα αύξησε τα επιτόκια 3 φορές αυξάνοντας την αναλογία αποθεματικών 6 φορές κατα τη διάρκεια του πρώτου μισού το 2011. Η πολιτική αυτή τέθηκε σε ισχύ και ανέστειλε την υπερθέρμανση των επενδύσεων. Σε αυτή την κατάσταση, η επένδυση σε αδρανή κεφάλαια σε έργα στο εξωτερικό είναι μια καλή ευκαιρία», είπε ο Yu Huayi, Καθηγητής σε μια Οικονομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Renmin.

Η πρώτη φορά που η οικογένεια Rothschild ήρθε στην Κίνα ήταν το 1830. Λειτούργησαν μια μικρή επιχείρηση εμπορίου χρυσού και ασημιού έξω απο την Σανγκάη(Σ.Α:στην πόλη αυτή βρίσκεται η μεγαλύτερη εβραϊκή κοινότητα της Κίνας). Σήμερα το όνομα Ρόθτσιλντ είναι περιβόητο στην Κίνα όχι μόνο εξαιτίας του Chateau Lafite, του κρασιού της οικογένειας Rothschild που είναι πολύ διαδεδομένο μεταξύ των πλούσιων Κινέζων, αλλά εξαιτίας του Κινέζικου βιβλίου «Πόλεμοι του Νομίσματος», στο οποίο η οικογένεια Rothschild αποτελεί τους κεντρικούς πρωταγωνιστές.

http://www.wakeupfromyourslumber.com/blog/andie531/rothschilds-equity-fund-promote-chinese-overseas-investment

http://antipliroforisi.blogspot.com/2011/08/blog-post.html

Από τα παραπάνω καταγεγραμμένα ντοκουμέντα, οι διαχειριστές και οι αρθρογράφοι ελληνικών ιστοσελίδων αλλά και διεθνώς, θα πρέπει να αρχίζουν να αντιλαμβάνονται το μέγα σφάλμα στο οποίο υποπίπτουν συνεχώς παρά τις αμέτρητες αποδείξεις που έχουμε παραθέσει.

Παραβλέπουν ότι ο Ροτσιλντ δεν είναι απλά εβραίος... αλλά η καταγωγή τους είναι από τους χαζάρους μόγγολους...οι οποίοι στο μεσαίωνα ασπαστήκαν την ιουδαϊκή θρησκεία...και μετανάστευσαν στην Ευρώπη όπου ίδρυσαν την τραπεζική τους δυναστεία αρχικά στην Γερμανία και κατόπιν στην Αγγλία-Γαλλία και τέλος στις ΗΠΑ.

Οι ραββίνοι σεφαραδειμ τους κατέταξαν αυτούς τους εξεβραισμένους χαζαρομογγολους ροτσιλντ ψευδώς και δολίως στη β'κατηγορια αναλώσιμων εβραίων ασκεναζειμ ή ασκανίων ή ασχεναζ... ομως οι ασκανιοι ασχεναζ ψευδο-εβραιοι ειναι στην πραγματικοτητα ελληνογενείς μικρασιάτες ιαπετικοί λευκοί (του ιάφεθ-ιαπετού) ... και αποτελούν την πλειοψηφία των κατοίκων του ισραήλ ως υποψήφιο δόλωμα για ολοκαύτωμα στον αρμαγεδδωνα...

Ενώ οι Α' κατηγορίας σεφαραδειμ εβραιο-ραββίνοι ειναι ομοίως μόγγολοι αλλα λόγω οτι προέρχονται από το δίφυλο βασίλειο της ιερουσαλήμ και διεκδικούν κατευθείαν καταγωγή από τον Αβραάμ ή χάβρα-χαν ή μόγγολος αρχηγός της χάβρας των ιουδαίων εκ της μογγολικής πόλεως ΟΥΡ ή ουργκ της σεληνολατρικης Χαλδαίας, παρουσιάζονται αυτοί οι ραββίνοι/ιουδαιοι ως separati σεφαραδειμ ιουδαίοι, δηλαδη Ξεχωριστοί-Εκλεκτοί Γνήσιοι® εβραίοι-μογγόλοι του αβρααμ !!!

Συμπέρασμα: οι διεθνείς τραπεζίτες Ροτσιλντ ειναι μογγολογενείς και άρα δεν ανήκουν στην λευκή φυλή, αλλά αποτελούν ένα εξάρτημα των καθαρών κίτρινων Κινέζων βιολογικών πατεράδων τους οι οποίοι μέσω γενοκτονιών και βιασμών Ελλήνων Πελασγών, παρήγαγαν τους λευκο-κίτρινους μογγολους όπως είναι οι Ροτσιλντ και οι Αβρααμ.

Το αυτό μπορεί να το διαπιστώσει ο στοχευμένος παρατηρητής του διαδικτύου εάν προβεί στην σχετική έρευνα:

The Rothschilds claim that they are Jewish, when in fact they are Khazars. They are from a country called Khazaria, which occupied the land locked between the Black Sea and the Caspian Sea which is now predominantly occupied by Georgia. The reason the Rothschilds claim to be Jewish is that the Khazars under the instruction of the King, converted to the Jewish faith in 740 A.D., but of course that did not include converting their Asiatic Mongolian genes to the genes of the Jewish people.
http://www.jewwatch.com/jew-leaders-rothschild-timeline.html

Δηλαδή, οι Ροθτσιλδ ισχυρίζονται πως είναι Εβραίοι, παρότι είναι Χαζάροι εκ της Χαζαρίας. Ο λόγος είναι ότι υπό τις διαταγές του Βασιλιά τους, οι Χαζάροι ασπάστηκαν την ιουδαιοεβραϊκή θρησκεία μαγιονέζα το 740 π.Μ.χ. (προ Μογγόλου χριστούλη), κάτι όμως που επ' ουδενί σημαίνει πως άλλαξαν τα "ασιατικά μογγολικά γονίδιά τους, σε εβραϊκά...

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Δωρεά μετοχής 670 δισ. ευρώ
http://andrasteia.blogspot.com/2011/09/670.html

http://www.ellasneverdie.org/about
Στον παραπάνω σύνδεσμο, υπάρχουν πολλά στοιχεία για να εννοήσετε τα περί της μετοχής αυτής, μπορείτε να διαβάσετε τις πρωτοκολλημένες επιστολές τόσο στο ανθελληνικό γουρούνι, τον «Βενιζέλο», μπενιτομουσολίνη, Τοργκούτ ή Τοργκούτσογλου, ο οποίος την Πέμπτη κυνικά και με περίσσιο θράσσος, είπε στο (ανθ)ελληνικό κυνοβούλιο «πως απαιτεί εθνεγερσία-αυτός!!!- από τους Έλληνες διότι σε έναν πόλεμο τι θα έκαναν; Δεν θα υπήρχαν θυσίες;». Καταλάβατε για πόσο μαλάκες σας περνάει; Αυτός, ο χονδροπατάτας ο οποίος πάχυνε ακόμα πιο πολύ από τότε που έγινε πρωθυπουργός παρά τον γελοίο Μουνέικο ο οποίος σαν σεληνιασμένο πολτοποιημένο ζόμπι που είναι, δεν δουλεύει καλά πλέον, αυτός λοιπόν ο ανεπρόκοπος, λαίμαργος ανώμαλος αηδιαστικός χοντρός που δεν ξέρει όχι από πόλεμο, ούτε τον κώλο του δεν μπορεί να πλύνει, μας ομιλεί για πολέμους και θυσίες. Και περπατάει ακόμα! Σφάξτε τον χοντρό και στείλετε τον στους πεινώντες κινέζους σκλάβους στα στρατόπεδα εργασίας του πεκίνου!

Επιστολές έχουν σταλεί τόσο στο σεληνιασμένο ρομποζόμπι Μουνέικο Τσαντ Τσιδενμπάουμ, όσο και στον «κουλ» Αντώνη Μπεν Χιράμ Χωρέμη Ζάννα Σαμαρά(γαιδάρων).

Έλληνες, το ποιόν των γουρουνιών αυτών το γνωρίζετε. Εξαφανίστε τους χθες, προτού σας θυσιάσουν αυτοί.


26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις