ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 25 September 2011

Δικαίωση των διαχρονικών Ελλήνων Υπερ-Επιστημόνων και συντριβή των διαστροφέων εβραιομασόνων υποστημόνων

Μετά την ανακάλυψη του CERN για ταχύτητες φωτός τις οποίες υπερβαίνουν οι ταχύτητες λεπτοτέρων σωματιδίων όπως τα νετρίνα (http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/blog-post_5701.html ), καταρρίπτονται έτσι ως άχρηστες και δόλιες και οι δύο θεωρίες του Αινστάιν, ήτοι τη Γενική θεωρία της Σχετικότητος και την Ειδική θεωρία της Σχετικότητος, διότι και οι δύο βασίζονται στο δόλιο ψεύδος ότι η ταχύτητα του φωτός είναι τάχα η οριακή ταχύτητα μέσα στο σύμπαν. Αυτό είναι το πρώτον. Δεύτερον, ο Έλληνας Υπέρ-Επιστήμονας Τσόλκας (http://www.tsolkas.gr/ ) μερικές χιλιάδες χρόνια μετά τους Αρχαίους Έλληνες Αστροφυσικούς και Πυρηνικούς Φυσικούς ανακαλύπτει εκ νέου ότι είναι δόλιο ψεύδος η θεωρία του BIG BANG δηλαδή της θεωρίας της εκρήξεως από μια συμπυκνωμένη μάζα αγνώστου αιτίας συμπυκνώσεως, και ο Τσόλκας αποδεικνύει ότι τα πάντα προήλθαν από την βραδεία συμπύκνωση του Αιθέρος όπως γράφουν και τα κείμενα της Ο.Ε.Α. εις το κείμενο της Ο.Ε.Α. και εις την εισαγωγή του κειμένου της "Τριμερείς Αρχαίες Ελληνικές Πολεμικές Τέχνες." (http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_884.html )

Και ενώ οι πραγματικοί διαχρονικοί Έλληνες υπερ-επιστήμονες Νανόπουλος και Τσόλκας επαναλαμβάνουν τους Ελληνικούς άθλους των Αρχαίων Ελλήνων Αστροφυσικών και πυρηνικών φυσικών, σχετικά με την ύπαρξη ταχυτήτων μεγαλυτέρων από την ταχύτητα του φωτός, σχετικά με την ύπαρξη μεταβλητής ταχύτητας φωτός (ή "φράγματος φωτός" αναλόγου της συχνότητας ή πυκνότητος αιθέρα) και σχετικά με την δημιουργία του σύμπαντος από την βραδεία συμπύκνωση του Αιθέρος και όχι από την απάτη για την Μεγάλη έκρηξη του BIG BANG, και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά οι Έλληνες καταγαμημένοι μασόνοι ακαδημαϊκοί των ΕλλήνοΕβραϊκών πανεπιστημίων και οι Έλληνες καταγαμημένοι μασόνοι της Ελληνικής ψεύτοακαδημίας επιστημών, σιωπούν επιτηδείως και δολίως και υπονομεύουν αυτούς τους δύο πραγματικούς Έλληνες Υπέρ-επιστήμονες, ειρωνευόμενοι αυτούς τους δύο επιστήμονες και υπονομεύοντες παντοιοτρόπως το έργο αυτών των δύο υπέρ-επιστημόνων, δια να βεβαιωθεί ότι η δημοκρατική επιστημονική αλητεία αυτών των ανθυποεπιστημόνων καθηγητών των Ελληνικών πανεπιστημίων, φθονεί αυτούς τους δύο πραγματικούς Έλληνες Υπέρ-επιστήμονες διότι μπροστά σ'αυτούς τους δύο Γίγαντες, οι "Έλληνες" καθηγητές πανεπιστημίων φυσικής και πυρηνικής φυσικής και Αστροφυσικής είναι Νάνοι με υποανάπτυκτη διανόηση και Νάνοι με ανάπηρη διανόηση ορισμένη από τα μασονικά και τα Εβραϊκά ψεύδη των Εβραϊκών συγχρόνων ψεύδοεπιστημών της ψευδούς Αστροφυσικής,και της ψευδούς πυρηνικής φυσικής και κοσμολογίας των Κινέζων των Εβραίων και των Σαξόνων.

Σημείωση: η Ο.Ε.Α απορρίπτει τελείως τη θεωρία της μεγάλης έκρηξης ή αλλιώς BIG BANG διότι δεν δίνει απάντηση στον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε αυτή η θεωρία. Αυτή η θεωρία δημιουργήθηκε υποτίθεται για να απαντήσει στο ερώτημα του πως άρχισε το σύμπαν, ήτοι του πως δημιουργήθηκε. Όμως η θεωρία αυτή δεν αρχίζει από την αρχή, αλλά αρχίζει από την μέση, ήτοι δεν δίνει εξηγήσεις πριν από το BIG BANG τι συμπύκνωσε τη μάζα και εξεράγη, άρα αυτή η θεωρία δεν εξηγεί την δημιουργία του σύμπαντος.

Κατά την ψευδή θεωρία του BIG BANG θα πρέπει να φανταστούμε μια πελώρια πρέσα και ποιός έκανε την πρέσα, και μετά θα πρέπει αυτό το πράγμα να παρατηρηθεί τουλάχιστον δύο φορές για να είναι περιοδικότητα, αλλά ούτε την μια φορά δεν το είδε αυτός που έβγαλε αυτή τη θεωρία. Άρα κύριοι της εβραιοσαξονικής διανόησης άντε να πιείτε κανένα καφέ να ξυπνήσετε.
Εκρύγνηται και μετά ξαναμαζεύεται, ή Εκρύγνηται αέναα ... ρε τι μας λέτε τώρα ... οι Αρχαίοι Έλληνες έλεγαν άλλα ... ήτοι: ότι αναπνέει από την στιγμή που δημιουργήθηκε και είναι αέναη η σχετική συρρίκνωση και η σχετική διαστολή.

Κατά τη θεωρία της μεγάλης εκρήξεως ερωτούμε: Συγνώμη, είμαστε προϊόντα εκρήξεως;;; ... και τότε γιατί τα πάντα είναι δεκατριάδες μέσα στο σύμπαν;; Γιατί τα προϊόντα που εκρήγησαν από τη βόμβα συμφώνησαν να είναι ανά δεκατρία; Ήτοι ο ήλιος και οι δώδεκα πλανήτες; Έκαναν αυτοί συμφωνία μεταξύ τους;; Τα πάντα σε όλο το σύμπαν είναι ένας ήλιος και δώδεκα πλανήτες γύρω - γύρω (σε ελλειπτικές τροχιές - αρμονικές).Ενώ ένας υπέρ-ήλιος όπως ο Σείριος έχει δώδεκα πλανητικά (ηλιακά) συστήματα γύρω του.. Οπότε λοιπόν συμφώνησαν αυτές οι πέτρες μεταξύ τους να παίξουν μπιλιάρδο ανά δεκατρία;;; Σας παρακαλούμε κύριοι της ψευδο-διανόησης ... αυτά δεν είναι λογικά πράγματα. Συμφώνησαν και με την αντιύλη ότι περιέχει αντίθετη στροφή και αντίθετο ήλιο απορρόφησης, δηλαδή μαύρη τρύπα και αυτές με δεκατρία (;;;) ήτοι τον ανθήλιο και τα δώδεκα μαύρα πλανητίδια;;; Aν βάλεις τα μαθηματικά κάτω βλέπεις ότι αυτή η θεωρία μηδενίζεται από την θεωρία των πιθανοτήτων.
Τι πιθανότητα υπάρχει να συνεννοηθήκαν οι πέτρες μεταξύ τους και να είναι όλα δεκατριάρια επάνω, μετά από μια γιγαντιαία έκρηξη BIG BANG;

Καραγεωργίου Γιάννης
Εκπρόσωπος Ο.Ε.Α.

-------------------------------------------------------

Και ενώ η μέρα της επέλασης της Γαλαξιακής ομοσπονδίας και της επανασύνδεσης μας με τη Γαλαξιακή Κοινότητα των 60δις. κατοικημένων πλανητών πλησιάζει, παράλληλα οι μέρες των σεληνιακών εβραιοσαξονικών ψευδών σχιζοειδών κοσμολογικών θεωρίων φαίνεται να είναι μετρημένες..

Παρακάτω θα δείτε τον διανοητικώς σακατεμένο και σεληνιακώς προγραμματισμένο διαστροφέα Αλβέρτο Αινστάιν (Ασκενάζι εβραίος γερμανίας, πιθανότατα ψευδο-ασκανιος χαζάρος-μογγόλος, όπως και οι Ροτσιλντ) ο οποίος ενώ έχτισε τις 2 θεωρίες του, της σχετικότητας (κλοπή και διαστροφή της θεωρίας σχετικότητας των αρχ.ελλήνων με λυμένες τις εξισώσεις της από τον έλληνα άριστο αλλά αφελή-αγαθό μαθηματικό Καραθεοδωρή) με αρχικό δόλιο σκοπό αυτός ο εβραίος να αποκλείσει και να αχρηστεύσει την ύπαρξη του (δωκεκαεδρικού) αιθέρα, δηλαδή της πεμπτουσίας των αρχ.ελλήνων, αυτός βγήκε αργότερα σε δηλώσεις του το 1920, σε μια απίστευτη και δολιότατη 180 μοίρες διανοητική θεότρελη στροφή και παραδέχτηκε την αναγκαιότητα ύπαρξης του αιθέρα(!!!), λέγοντας μάλιστα ότι "χώρος δίχως αιθέρα είναι αδιανόητος".. αργότερα αποσύρθηκε στις θυελώδεις σχιζοφρενικές σεληνιακές σκέψεις του (τρικυμία εν ραββινικό κρανίω), και παραδεχόμενος ουσιαστικά ότι οι κοσμολογικές θεωρίες του ήταν ψευδείς και ατελείς, πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής του προσπαθώντας να ενοποιήσει ο ταλαίπωρος τις δυνάμεις της φύσης... φυσικά ανεπιτυχώς..διότι όταν ξεκινάς με σαθρά και δόλια θεμέλια ποτέ δεν μπορείς να χτίσεις ένα σπίτι. Ενώ οι δυνάμεις της φύσης είχαν ήδη προ πολλού ενοποιηθεί από τους αρχ.ελληνες υπερ-επιστήμονες και αποκατασταθεί σήμερα από την Ο.Ε.Α και τους θεικούς υπερ-επιστήμονες και μαθηματικούς της.

Η σεληνιακή αποστολή του εβραίου πάντως πέτυχε και κατάφερε να καταστήσει τη σύχρονη φυσική ένα απίστευτο διανοητικό σχιζοφρενικό μπορδέλο με 100 διαφορετικές κοσμολογικές ψευδο-θεωρίες που είναι αδύνατον να ενοποιηθούν, ενώ όλοι οι προσκυνημένοι καταγαμημένοι εβραιομασόνοι του ακαδημαϊκού κατεστημένου και ειδικά οι σκατέλληνες-ψευδέλληνες ψευδο-επιστήμονες, τον θεωρούν ως τον άγιο τους και το πρότυπο τους!! (ΓΕΛΩΣ!!) ...σχιζοφρενής όμοιος ομοίω αεί πελάζει

Δείτε και θαυμάστε:


Einstein Relativity theory declares aether necessary!
http://www.youtube.com/watch?v=yH9vAIdMqng

Σε ένα πράγμα όμως είχε δίκιο ο διανοητικά σακατεμένος και διαστροφέας των αρχαίων ελληνικών χειρογράφων ραββινομπερδεψίας Αινστάιν:
"Deus sive Natura", ήτοι: Ο "Θεός" Υπερ-Νους είναι η ίδια η Φύση-Συμπαντικός οργανισμός. Mε την ένοια που υοθετούσε ο μέντορας του Σπινόζα (θεος=συμπαν), και όχι ο διαστροφέας Αινστάιν.
http://books.google.gr/books?id=58HQXMp1ESwC&pg=PA148&lpg=PA148&dq=deus+sive+natura+einstein&source=bl&ots=zn5ysoVo03&sig=Zb6posZlK9AjgXcCQfq8gFozf9Y&hl=el&ei=m29_TqW_GtKa1AXh6uzWCQ&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=6&ved=0CE8Q6AEwBQ#v=onepage&q=deus%20sive%20natura%20einstein&f=false

Να σημειώσουμε εδω ότι ο Σπινόζα Βαρούχ, αν και Βαρούχ του γένους των σημερινών αρχιραββίνων Βαρούχ των ΗΠΑ (βασιλιάδων των Εβραίων), πρέπει και είναι έντιμο να του αναδείξουμε το ότι είχε κάποιες ορθολογιστικές κλίσεις. Βέβαια όλοι αυτοί του μεσαίωνα έγιναν από την μια «τζάμπα μάγκες» διότι είχαν φροντίσει και είχαν καβατζομενα τα αρχαία ελληνικά συγγράμματα για πάρτη τους (ενώ οι έλληνες του βυζαντίου υπέφεραν θανατώνονταν και διώκονταν) και από την άλλη πάλι όμως διαστρέβλωναν τα συγγράμματα, τα ανακατεβανε με δικές τους φαντασιώσεις και χώνανε και μεταφυσική μέσα και όλα αυτά κατά παραγγελία του Σιν – Σιών.
Όπως άλλωστε και παλιότερα ο ραββίνος Σαούλ ή ...Παυλάκιας ο οποίος σε ειδική αποστολή κατ'εντολήν του Σανχένδριν των 72 πήγε αρκετά προετοιμασμένος και αρκετά καλο-διαβασμένος περί του Πανός ή "Αγνώστου Θεού" στην Αθήνα, αλλά παρόλο αυτά η δολιότητα και η διαστροφή του ξεσκεπάστηκε από τους Σοφούς των Αθηνών, και αυτός καταεξεφτελίστηκε και έφαγε πόρτα, ... παρόλο που η Αθήνα και η Ελλάδα τότε δεν ήταν στα φόρτε της...!!!
Ίδε:
Καταγγέλουμε την πλαστοπροσωπεία Πανός από Γιαχβέ-Σαβαώθ και ...Παυλάκια
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/blog-post_28.html

με τις υγείες σας........και καλά μυαλά!

ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΦΥΣΙΚΗ
http://www.easy-share.com/1913778906/%CE%91%CE%9D%CE%94%CE%A1%CE%9F%CE%9C%CE%95%CE%94%CE%99%CE%91+%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%89+%CE%A6%CE%A5%CE%A3%CE%99%CE%9A%CE%89.rar

ΑΛΗΘΗ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ, ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ Ο.Ε.Α.
http://perseysteam.blogspot.com/2011/09/blog-post_07.html

Δημήτρης Νανόπουλος
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%82_%CE%9D%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82

Κοινοποιηστε το παρακάτω απόσπασμα της Ο.Ε.Α. στον Αστροφυσικό κύριο Νανόπουλο καθώς και στους Αστροφυσικούς Ελλάδος
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/blog-post_31.html

Οι αιώνιοι Έλληνες, παρόντες παντού, ξεσκεπάζουν τις απάτες της ΕβραιοΣαξονικής Αστροφυσικής και Πυρηνικής Φυσικής
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/blog-post_19.html

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΡΙΟ
Επεισόδιο:015 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
http://www.ert-archives.gr/V3/public/pop-view.aspx?tid=66736&tsz=0&act=mMainView

ΣΤΑ ΑΚΡΑ
Επεισόδιο:011 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ Μέρος:1
http://www.ert-archives.gr/V3/public/pop-view.aspx?tid=33681&tsz=0&act=mMainView

ΣΤΑ ΑΚΡΑ
Επεισόδιο:011 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ Μέρος:2
http://www.ert-archives.gr/V3/public/pop-view.aspx?tid=33715&tsz=0&act=mMainView

ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΤΩΘΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΤΣΟΛΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΟΣ
ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΟΣ
http://tsolkas.gr/html/video-01.html
http://tsolkas.gr/html/video-02.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις