ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 29 September 2011

Προς Έλληνες μαθητές, φοιτητές, εκ του ιστολογίου «ΕΛΛΗΝ&ΧΑΟΣ»


Έλληνες μαθητές και Έλληνες φοιτητές...

Όπως θα έχετε διαπιστώσει, η χώρα μας βυθίζεται αυτή την στιγμή μέσω σχεδιασμών αιώνιων, στην απόλυτη εξαθλίωση. Η «μηχανή του κιμά» αλέθει ό,τι έχει απομείνει όρθιο ως ότου να μην μείνει τίποτα και η Ελλάς να είναι μία ανάμνηση του παρελθόντος. Τα γεγονότα εντείνονται και θα εντείνονται λόγω του ότι πλησιάζουμε στην Ώρα Μηδέν. Το σχέδιο τους είναι να καταστραφούν τα πάντα πριν φτάσει αυτή η ώρα. Για αυτό και θα πέσουνε πάνω σας με πρωτοφανή λύσσα ώστε να σας υποτάξουνε και να σας αφομοιώσουν ολοκληρωτικά. Απαξιώσανε τις σπουδές σας, απαξιώσανε τις προσπάθειες σας, βυθίσανε στην φτώχεια τους γονείς σας και τους συγγενείς σας. Κάνανε μαύρο το μέλλον για εσάς στην Ελλάδα ώστε να αποχωρήσετε στο εξωτερικό με σκυμμένο κεφάλι ώστε τα ξένα ιδρύματα (universe – cities=universities) να γεμίσουνε την κεφαλή σας με ανυπόστατα ψεύδη με τον μανδύα της «επιστημονικότητας». Τα ιερατεία επί της Ελλάδος μετατρέψανε τα πανεπιστήμια των Ελλήνων σε οίκους παραπληροφόρησης, συστημικότητας και ψεύδους. Γεμίσανε το κεφάλι σας με ελεεινές εβραϊκές υποστήμες, με «παραμύθια της μογγόλας Χαλιμάς», σας αναγκάσανε να αφομοιώσετε αηδίες και ανυπόστατες θεωρίες ως δόγματα επιστήμης. Αλλοιώσανε την προσωπικότητα σας και σας αναγκάσανε να γίνετε από μικροί συστημικοί εντάσσοντας σας σε «νεολαίες κομμάτων» ώστε να σας διαφθείρουν όπως διέφθειραν τους γονείς σας. Σας «κουρδίσανε» ώστε να νιώσετε απέχθεια για την καταγωγή σας, για την Ελληνικότητα σας με τον δόλιο σκοπό να σας στρέψουνε στον πιθηκισμό μιμητισμό των εβραϊκών προτύπων τύπου εθνομηδενισμού, τύπου καταθλιπτικών αυτοκτονικών νεολαίων, τύπου αυτοκαταστροφής και ανωμαλίας. Σας εθίσανε στον εύκολο τρόπο, στην διαφθορά, στην λαγνεία, στο ηλεκτρονικό φακέλωμα, κάνανε τον εγκέφαλο σας «μαγιονέζα» γεμίζοντας τον με κόπρανα εβραϊκών μογγολικών δοξασιών. Βάλανε για καθηγητές σας πληρωμένους αργόμισθους συστημικούς κομματικούς ανειδίκευτους παπαγάλους ώστε να σας κάνουνε να μισήσετε την μόρφωση, να την απορρίψετε. Οι εβραιογενείς μογγολογενείς Υπουργοί Παιδείας ανά τα χρόνια, όπως ο Τζέφρυ Μινέικο Τσαντ Τσιδενμπάουμ, η Χάννα «Διαμαντοπούλου», η ανισσόροπη Εύη Χριστοφιλοπούλου, η εβραία Ρεπούση, η εβραία Βοζεμπεργκ εκ ΝΔ, ο κύναιδος Σπηλιωτόπουλος ή Σαλώμη, η εβραία βυζαντινολάγνα Αρβελέρ και το γένος της ντροπής και όλος αυτός ο συρφετός που κατέλαβε την χώρα μας έχουν ως μόνο σκοπό να σας καταστρέψουν ολοκληρωτικώς και αμετακλήτως ώστε να μην υπάρξει μέλλον για την Ελλάδα. Διότι, ποια μεγαλύτερη ικανοποίηση έχουν αυτοί οι εβραιογενείς μογγολογενείς από το να βλέπουν τα τέκνα της Ελλάδος να απαρνιούνται και να μισούν την Ελλάδα; Σκεφτείτε το αυτό.

Διέφθειραν τις οικογένειες σας ώστε από μικροί να γίνετε αντιδραστικοί και να μισήσετε την καταγωγή σας, μετατρέψανε τους γονείς σας σε θρησκόληπτους γονυπετείς ικέτες και τιμητές κατουρημένων ποδιών εβραιοχριστιανικής παραδόσεως ώστε και εσείς με την σειρά σας να αποτελέσετε άλλη μια χαμένη γενιά που με την σειρά της θα γεννήσει την επόμενη χαμένη γενιά και ούτω καθεξής. Σας μετατρέψανε με τις ιδεολογίες τους και με την προπαγάνδα τους σε μηδενιστικά απαθή όντα, επιφανειακά φερέφωνα της εξουσίας. Ως πρότυπα σας έθεσαν μηδενικά όπως τον εβραιοϊταλό Ragguzzi ή Ραγκούση, τον εβραιοϊταλό Lombardo ή Λοβέρδο και όλα τα φυντάνια που προήλθαν από τις νεολαίες κομμάτων στις οποίες σας εντάσσουν με το ζόρι, ώστε στο μέλλον από εσάς να προέλθουν οι νεογεννίτσαροι. Μην παραμυθιάζεστε! Δεν είναι τίποτα τυχαίο! Ο Ragguzzi μόνο τυχαία δεν έγινε Υπουργός στο ΠΑΣΟΚ προερχόμενος από την νεολαία του κόμματος. Μόνο τυχαίο δεν είναι που η εναλλακτική στα δύο κόμματα είναι η ύπουλη σοβιετική σταλινικοφασιστική ΚΝΕ και το μηδενιστικό (Τ)ΣΥΡΙΖΑ, μόνο τυχαίο δεν είναι που για να εγκλωβίσουνε και τους αγνούς νέους υπάρχουν οι ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ της ναζιστομασονίας και ο ΝΕΟΛΑΟΣ 666 του ΛΑΟΣ 666.

Τώρα λοιπόν που αρχίζετε και ξυπνάτε από τον λήθαργο στον οποίο σας χώσανε, τώρα που αρχίζετε να κατανοείτε ότι ο τρόπος ζωής με τον οποίο σας μεγάλωσαν δεν οδηγεί πουθενά παρά μόνον στην διανοητική και βιολογική εξόντωση σας. Τώρα που αντιλαμβάνεστε σιγά σιγά την παγίδα στην οποία σας έριξαν, τώρα λοιπόν αντιδράστε μαχητικά! Διαλύστε το νέφος ύπνωσης στο οποίο βρίσκεστε!

Αποσυνδεθείτε από ιδεολογίες και ψευδεπιστημονικές θεωρήσεις, αποσυνδεθείτε από θρησκείες και δόγματα, αποσυνδεθείτε από νεολαίες κομμάτων, από οργανώσεις, από ομάδες, από όλες αυτές τις αηδίες που σας κρατάνε κάτω. Ξεράστε ό,τι σας έμαθαν οι συστημικοί καθηγητές και ινστρούχτορες σας. Είναι όλα άχρηστα, είναι όλα ψεύδη. Αρνηθείτε την υποταγή, την ύπνωση και τον λήθαργο. Ξεφτιλίστε τους δήθεν καθηγητάδες σας και τους δήθεν επιστήμονες και τις αηδίες που σερβίρουν εβραϊκής προελεύσεως. Σκίστε τα άχρηστα πτυχία σας και πείτε ΟΧΙ στην καταστροφή της πατρίδας σας. Θα βρεθείτε απέναντι σε όλους, στους γονείς σας, στους συγγενείς σας, στους φίλους σας, θα σας πολεμήσουν άγρια διότι αυτοί είναι πλήρως αφομοιωμένοι. Αρνηθείτε να γίνετε ένα μικροαστικό υπανθρωπάριο όπως σας προορίζουν. Κατάγεστε από υψηλότερα ιδανικά και από πολύ ανώτερους προγόνους. Αρνηθείτε τον φόβο με τον οποίο σας ποτίζουνε.

Ως όπλα σας έχετε τους αθάνατους διαχρονικούς και αλάνθαστους υπέρ-επιστήμονες αρχαίους προγόνους σας. Δεν χρειάζεστε ένα δήθεν εκπαιδευτικό ίδρυμα ψευδών θεωριών. Δεν χρειάζεστε κτίρια με κάγκελα σαν φυλακές τα οποία ονομάζουνε «σχολεία» και «πανεπιστήμια». Δεν χρειάζεστε άχρηστα χαρτιά τουαλέτας για να μορφωθείτε και να καταξιωθείτε. Δεν χρειάζεται να γεμίζετε τον εγκέφαλο σας με ιδεολογίες μαγιονέζες. Δεν χρειάζεστε δασκάλους και καθηγητές. Διαβάστε μετά μανίας αρχαίους Έλληνες υπερ επιστήμονες, κατανοήστε τι γράφουν και δοκιμάστε το στην πράξη, πειραματιστείτε εκτός πλαισίων και με ανοιχτό μυαλό, αρνηθείτε την καταθλιπτική και πονηρή προσταγή «Αυτά δεν γίνονται»… Ακολουθήστε τους νέους Έλληνες υπερ-επιστήμονες, όπως τον καθηγητή κ. Τσόλκα, τον επιστήμονα Νανόπουλο και άλλους. Ανατινάξτε το ψεύδος των δεκαετιών και τα δόγματα της εβραϊκής παραφροσύνης. Ακολουθήστε τον δρόμο του Καραθεοδωρή και άλλων λαμπρών Ελλήνων και όχι τον δρόμο του κατεστημένου. Το κατεστημένο θέλει να σας κλείνει σε κλουβιά με κάγκελα ώστε να καταθλίβεστε, να αρρωσταίνετε και να καταστρέφεστε. Το Ελληνικό πανεπιστήμιο δεν περιοριζόταν σε τοίχους με κάγκελα Το Ελληνικό Πανεπιστήμιο ακολουθούσε τα μονοπάτια της Φύσης, ήταν ευχάριστο και ήταν αληθινό και ενεργητικό. Το Ελληνικό Πανεπιστήμιο ασκούσε τον νου και το σώμα ταυτόχρονα. Το Ελληνικό Πανεπιστήμιο διαμόρφωνε αυτόνομες μονάδες και όχι κοπάδια χωρίς ταυτότητα.

Διαλύστε το σαθρό και ψεύτικο οικοδόμημα τους τώρα! Άμεσα! Διεκδικήστε με πάθος μίαν Ελληνική Παιδεία και όχι τον αχταρμά μαγιονέζα του σήμερα. Σταθείτε άφοβα εμπρός από το καθεστώς του σκότους, αποκαλύψτε τους απατεώνες ψεύτες και τα ατοπήματα τους. Εκδιώξτε όλους αυτούς που ανήκουν σε νεολαίες κομμάτων, διαλύστε τις νεολαίες κομμάτων! Απαιτήστε εξήγηση γιατί σας φλομώνουν με θεωρίες τύπου ειδικής και γενικής Σχετικότητας τα οποία σας παρουσιάζουν ως δόγματα. Απαιτήστε να διδαχτείτε από αληθινούς Έλληνες όπως ο κ. Τσόλκας και ο κ. Νανόπουλος. Φτιάξτε εσείς το Πανεπιστήμιο που απαιτείται. Μπορείτε από μόνοι σας να ζητήσετε από Έλληνες υπερ επιστήμονες να σας διδάξουν, μπορείτε να καλύψετε τα έξοδα τους εάν συγκεντρωθείτε πολλοί, τίποτα δεν είναι αδύνατον. Με την βοήθεια αυτών αλλά και ξένων αξιοσέβαστων επιστημόνων τους οποίους το κατεστημένο «εξαφάνισε» από τα πανεπιστήμια μπορείτε να προσφέρετε όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά στον πλανήτη μία νέα ελπίδα. Μπορείτε να ανακαλύψετε, να τροποποιήσετε, να εφαρμόσετε όσα μας δίδαξαν και άφησαν ως παρακαταθήκη οι πρόγονοι μας. Μπορείτε, είναι βέβαιο!

Ξεκουρδίστε τον εγκέφαλο σας από όλα αυτά με τα οποία τον πότισαν και τον δηλητηρίασαν. Δείξτε κουράγιο και πυγμή, δείξτε τους ότι δεν είστε πρόβατα προς σφαγή και κατανάλωση. Δείξτε τους ότι είστε Έλληνες. Επιστρέψτε τον φόβο πίσω σε αυτούς! Μην περιμένετε από κανέναν να σας οδηγήσει. Οι γονείς σας δεν μπορούν, οι συγγενείς σας επίσης, οι φίλοι σας το ίδιο. Εσείς όμως μπορείτε! Μπορείτε να πολεμήσετε για να αλλάξετε το μέλλον. Οι Έλληνες θα σας στηρίξουνε, εμείς θα σας στηρίξουμε. Θα μας δώσετε επιπλέον κουράγιο και χαρά ώστε με περισσότερη πυγμή να ανατρέψουμε όλοι μαζί το επερχόμενο ζοφερό μέλλον.

Πάρτε επιτέλους την ζωή σας, στα χέρια σας!

Με τιμή

Για το ιστολόγιο «ΕΛΛΗΝ&ΧΑΟΣ».

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Οι αιώνιοι Έλληνες, παρόντες παντού, ξεσκεπάζουν τις απάτες της ΕβραιοΣαξονικής Αστροφυσικής και Πυρηνικής Φυσικής
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/blog-post_19.html

Λύσσα των Εβραιόδουλων Μασόνων της ΕΛ.ΑΣ και του έκφυλου εκπροσώπου τους εναντίον του Συμπαντικού Θεού Πανός και εναντίον Νεοελλήνων Υπέρεπιστημόνων Τύπου Νανόπουλου. Πλήρης αποκατάσταση του αρχέτυπου Θεού των Αρχαίων Ελλήνων «Αγνώστου Θεού» - η’ Πάνα η’ Πανός η’ Συμπαντικού Οργανισμού.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/blog-post_7184.html

ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΤΡΙΝΟ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/blog-post_5701.html

Δικαίωση των διαχρονικών Ελλήνων Υπερ-Επιστημόνων και συντριβή των διαστροφέων εβραιομασόνων υποστημόνων
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/blog-post_25.html

Η Ο.Ε.Α. με τα φίλια Ιστολόγια της “Συγχαίρουν” το Νέο Ελληνικό ψευδο-επιστημονικό και ψευδο-ακαδημαϊκό μασονικό πουσταριό και πουταναριό των Ελληνικών πανεπιστημίων
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/blog-post_27.html

Ερώτημα προς το μασονικο κινεζοεβραιολαγνο προδοτικο ψευδοεπιστημονικό πουσταριο και πουταναριο:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/blog-post_28.html

ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Ο.Ε.Α. (G.H.REES ) KATAΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ
http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/07/ghrees-kata.html

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Ο.Ε.Α.
http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/05/university-of-ghrees.html

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΟΥΜΕ. (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ)
http://trimeris.blogspot.com/

H ο.ε.α ήξερε για τη δωδεκαεδρικη δομη του συμπαντος τουλαχιστον απο το 1980
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/08/h-1980.html

ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΓΝΩΣΕΩΣ VS ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΛΑΤΡΕΙΑΣ, ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 1.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/vs-1.html

ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΥΣ
http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/06/blog-post_08.html
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ ΕΝΑΣ ΔΡΥΙΔΗΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΑΞΩΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ.

Ο ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΥΤΟΥ.

ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΕΛΙΠΩΣ.

ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΛΥΝΕ.

ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΕΤΩΝ, ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, Ο ΙΕΡΕΑΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΜΒΩΝΑ,ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΚΗΡΥΓΜΑ, ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΔΡΥΙΔΗΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ, ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ, ΠΑΤΕΡ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ- ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ???? ...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ...

Έλλην Υπερ Επιστήμων κ. Τσόλκας
http://www.tsolkas.gr/

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις