ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 18 September 2011

Περί διαρροής της είδησης με θέμα: Σύλληψη του εκπροσώπου της Ο.Ε.Α. από Ασφάλεια Βόλου με εντολή από Αθήνα.

Καραγεωργίου Γιάννης
Εκπρόσωπος Ο.Ε.Α.
Του Τμήματος Ο.Ε.Α.
Μαγνησίας.

Κείμενο προς άπαντες αναγνώστες της Ιστοσελίδας Έλλην και Χάος του διαδικτύου.
--------------------------------------------------------------------
Φίλοι της Ο.Ε.Α. από το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου στις 7 Σεπτεμβρίου 2011 γνωστοποίησαν εις τον εκπρόσωπο της Ο.Ε.Α. Καραγεωργίου Γιάννη ότι η Ασφάλεια Βόλου έχει εντολή από Αθήνα να τον συλλάβει.
Αυτοί οι Δικαστικοί φίλοι της Ο.Ε.Α. δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν εάν η αιτία της συλλήψεως είναι οι δύο εκκρεμούσες φυλακίσεις του Καραγεωργίου τις οποίες ακόμα δεν έχει υπηρετήσει ως μηνύσεις του Μάνου Δασκαλάκη του ΛΑ.Ο.Σ. εναντίον του ήτοι 13 Μήνες από πρωτοδικείο Αθηνών και 7 Μήνες φυλάκιση από πρωτοδικείο Βόλου ή αν η αιτία της συλλήψεως είναι τα τελευταία κείμενα τα οποία έδωσε στη δημοσιότητα η Ο.Ε.Α. μέσω διανεμόμενων φωτοτυπιών στον πληθυσμό Βόλου και άλλων πόλεων της Ελλάδος ή των τελευταίων κειμένων της Ο.Ε.Α. στο διαδίκτυο.
Σε κάθε περίπτωση επιβεβαιώνονται ότι μετά από την αποτυχούς απόπειρας δολοφονίας των “Γνωστών Αγνώστων” εναντίον του εκπροσώπου της Ο.Ε.Α. και επομένως μετά την αποτυχούσα διακοπή ροής ύλης της Ο.Ε.Α. προς το διαδίκτυο η ίδια αρχή η οποία διέταξε την δολοφονία του εκπροσώπου της Ο.Ε.Α. μετά την αποτυχία της δολοφονίας του εκπροσώπου της Ο.Ε.Α. διέταξε την εξουδετέρωση του μέσω φυλακίσεως.
Επομένως,αυτή η κοινή αρχή προσδιορίζεται μόνον ως μια υπηρεσία δηλαδή η ΕλλήνοΕβραϊκή ΚΥΠ/ΕΥΠ και οι Ελληνοεβραίοι Στρατηγοί και μασόνοι διοικητές της ΚΥΠ/ΕΥΠ.
Καραγεωργίου Γιάννης
εκπρόσωπος Ο.Ε.Α.
Του Τμήματος Ο.Ε.Α.
Μαγνησίας

Υ.Γ.: Η ως άνω διαρροή περί έρευνας της Ασφάλειας Βόλου για την σύλληψη του Ιωάννου Καραγεωργίου εκπροσώπου της Ο.Ε.Α. στο Βόλο φαίνεται περίεργη διότι η Ασφάλεια Βόλου γνωρίζει και την οικία Καραγεωργίου γνωρίζει και τα σημεία του Βόλου εις τα οποία συχνάζει ο Ιωάννης Καραγεωργίου γνωρίζει και τα ωράρια του γνωρίζει και τον χρόνο παρουσίας του και απουσίας του από την οικία του και επομένως τα μέλη της Ο.Ε.Α. απορούν με ποιό τρόπο η Ασφάλεια του Βόλου ψάχνει τον εκπρόσωπο της Ο.Ε.Α.;
Άρα δημιουργήθηκε και η υποψία ότι εντέχνως άφησε η Ασφάλεια Βόλου μέσω του δικαστηρίου Βόλου να διαρρεύσει η ως άνω είδηση ώστε να προκαλέσει εκνευρισμό στον εκπρόσωπο της Ο.Ε.Α. δια να αρχίσει αυτός να επικοινωνεί με τα λοιπά μέλη της Ο.Ε.Α. να σπάσει τους κώδικες ασφαλείας της Ο.Ε.Α. και να επικοινωνήσει με τους ανωτέρους του της Ο.Ε.Α. ώστε η ασφάλεια Βόλου με τους γνωστούς μηχανισμούς κοριούς της ΚΥΠ/ΕΥΠ να εντοπίσει τα ανώτερα μέλη της Ο.Ε.Α. με σκοπό να καταστρέψει τελικώς την Ο.Ε.Α. μέσω εντοπισμού της πρυτανείας της Ο.Ε.Α. ήτοι δια εξάρθρωση της Ο.Ε.Α.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις