ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 24 September 2011

ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΤΡΙΝΟ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

http://innoutworld2.blogspot.com/2011/09/blog-post_24.html

ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΤΡΙΝΟ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΠΕΙΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΦΘΕΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΟΒΡΑΙΟΥ ΑΛΒΕΡΤΟΥ ΑΪΝΣΤΑΪΝ...

ΟΤΑΝ Η Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ) ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΟΠΛΑ ΝΕΤΡΙΝΟ,ΟΙ ''ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ'' ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΦΕΥΡΙΣΚΑΝ ΣΤΟΝ ΒΡΑΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ.

Νετρίνο υποατομικά σωματίδια τα οποία ταξιδεύουν ταχύτερα και από το φως στο σύμπαν

Υποατομικά σωματίδια, τα λεγόμενα νετρίνο, που φαίνεται να σπάνε το ρεκόρ ταχύτητας στο σύμπαν, ταξιδεύοντας ταχύτερα και από το φως εντόπισαν Ευρωπαίοι φυσικοί, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στην επιστημονική κοινότητα.
Τα νετρίνο είναι ηλεκτρικά ουδέτερα, σπανίως αλληλεπιδρούν με την κοινή ύλη και έχουν πολύ μικρή μάζα, αλλά υπάρχουν ολόγυρά μας, καθώς αποτελούν υποπροϊόν των πυρηνικών αντιδράσεων στο εσωτερικό του ήλιου.
Δισεκατομμύρια τέτοια υποατομικά σωματίδια περνάνε κάθε δευτερόλεπτο μπροστά από τα μάτια μας, χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε.
Ιταλοί φυσικοί του πειράματος «Opera», που πραγματοποιείται 1.400 μέτρα κάτω από το έδαφος, στο υπόγειο Εθνικό Εργαστήριο Γκραν Σάσο, σε συνεργασία με το Cern στα γαλλο-ελβετικά σύνορα, από όπου στέλνονται στην Ιταλία ακτίνες νετρίνο, βρήκαν ενδείξεις ότι τα συγκεκριμένα σωματίδια ταξιδεύουν πιο γρήγορα και από το φως.
Ο τεράστιος ανιχνευτής του πειράματος εκτίμησε ότι τα νετρίνο που καταλήγουν σε αυτόν από το Cern, διανύοντας μια απόσταση περίπου 732 χιλιομέτρων, φθάνουν 60 νανοδευτερόλεπτα πιο γρήγορα από ό,τι θα επέτρεπε η ταχύτητα του φωτός .

«Είμαστε σοκαρισμένοι», τόνισε ο Αντόνιο Ερεντιτάτο, φυσικός του πανεπιστημίου της Βέρνης, επικεφαλής και εκπρόσωπος του «Opera».
«Αν είναι αλήθεια, τότε είναι πραγματικά εντυπωσιακό», δήλωσε ο φυσικός Τζον Έλις, εκπρόσωπος του Cern.
Προς το παρόν υπάρχουν επιφυλάξεις, όμως εάν τα παραπάνω επιβεβαιωθούν, απειλείται η θεωρία του Αλμπερτ Αϊνστάιν, καθώς και όλο το οικοδόμημα της σύγχρονης Φυσικής, ενώ μπορεί να ανοίξει ο δρόμος για ταξίδια στον χρόνο, ακόμα και στο παρελθόν.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2061138
http://neataxh.blogspot.com/2011/09/blog-post_7162.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις