ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 16 September 2011

Παγίδα του Ισραήλ εναντίον της Ελλάδος και υπέρ της Τουρκίας στο Ιόνιο Πέλαγος.Όμοια θα γίνουν στο Αιγαίο.

καλημερα σε ολους τους ελληνες.πρωτη φορα στελνω σχολιο στην σελιδα σας.κατ αρχην θα ηθελα να σας αναγνωρισω την απταιστη δουλεια που κανετε και την καθ'εαυτου ελληνικη αφυπνιση.ημουν εφεδρος στην Μ.Υ.Κ στα ιμια.ερωτηση, μηπως πρεπει να συναψουμε μικρες ομαδες ατομων αφυπνισμενων ελληνων ,εν μερη αυτοδιοικουμενες προκαλωντας επιχειρησιακα φθορες στους προδοτες.διοτι ενα γνωμικο λεει καλυτερα να σε φοβουνται παρα να σε σεβονται.αν παλι γινομαι υπερβολικος συγχωρεστε με αλλα η υπομονη μου ειναι στα ορια. kyrekon@gmail.com
-----------------------
Απάντηση Ο.Ε.Α.
Καραγεωργίου Γιάννης
Εκπρόσωπος Ο.Ε.Α.
Προς:
Τον Έλληνα nikomaxo της Μ.Υ.Κ.:
Βεβαίως και πρέπει να ιδρυθούν ολιγομελείς ομάδες ανεξάρτητες μεταξύ τους και μη υπόλογες στην Ο.Ε.Α.,
οι οποίες πρέπει ταχύτατα να αρχίσουν να εξοντώνουν τους πολιτικούς και κομματάρχες και μέλη νομαρχιακών επιτροπών και περιφερειάρχες και δημάρχους όλων των κομμάτων,και προδότες στρατηγούς-πτεράρχους-ναυάρχους-στρατηγούς ΕΛ.ΑΣ και ΚΥΠ/ΕΥΠ ως άνευ εξαιρέσεως μασόνους,και τους ανώτατους δικαστικούς του τελεσιδίκως προδοτικού συμβουλίου της επικρατείας,του αρείου πάγου,του ελεγκτικού συνεδρίου και του ανώτατου ειδικού δικαστηρίου.
Λεπτομέρειες κατασκευής όπλων,ελαφρών αντιαρματικών,αντιαρματικών βλημάτων εώς 120mm,τορπιλών,και όπλων συγκεντρωμένης ενέργειας Μέιζερ, η Ο.Ε.Α. ανάρτησε στην Ιστοσελίδα ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ,κείμενο με τίτλο: Τριμερείς Αρχαίες Πολεμικές Τέχνες(http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_884.html).
Παρακαλούμε ενημερώστε λοιπά μέλη της Μ.Υ.Κ. και των λοιπών μονάδων των Ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων,ότι συμφώνως με προειδοποίηση εντός του φέιγ-βολάν της Ο.Ε.Α. (http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/2011.html) ο Ισραηλινός και ο Ελληνικός πολεμικός στόλος συγκεντρώνονται στο νησί κεφαλονιά Ιονίου,με την δόλια σκοπιμότητα: Ο Ισραηλινός Στόλος να ανοίξει κερκόπορτες ναυτικών διαδρόμων από τους οποίους θα εισβάλουν στις Ελληνικές ακτές από Πρέβεζα έως Μεσολόγγι Τουρκικές Ταξιαρχίες ειδικών δυνάμεων μέσω Τουρκικών αποβατικών σκαφών και φρεγατών οι οποίες σταθμεύουν στον Αλβανικό πολεμικό ναύσταθμο Δυρραχίου,τον οποίο οι προδότες Έλληνες πολιτικοί κατασκεύασαν δωρεάν για ανθελληνική χρήση των Αλβανικών και Τουρκικών δυνάμεων.
Σκοτώστε τους προδότες τώρα.
Ζητούμε συγνώμη: Σκοτώστε τους Χθες,αν θέλετε να επιβιώσετε εσείς,τα παιδιά σας,οι γονείς σας,και οι λοιποί συγγενείς σας,διότι αυτό έχουν πλέξει προδοτικός τον ιστό της γενοκτονίας σας,μαζί με τους Έλληνες μασόνους ανώτατους στρατιωτικούς.
Δύναμις, μα τον Πάνα, μα τον Δία, μα την Ιερή Ελλάδα.
Καραγεωργίου Γιάννης
Εκπρόσωπος Ο.Ε.Α.
Του Τμήματος Ο.Ε.Α.
Μαγνησίας.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις