ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 22 September 2011

Ο "νέος Φειδιππίδης" λέει τα πράγματα με το όνομα τους...


Ο σύγχρονος Φειδιππίδης, Γιάννης Κούρος, ο οποίος δεν σταματάει να τρέχει, έχοντας ήδη καλύψει στην ζωή του την απόσταση από την Γη στην σελήνη(!!!), είπε σε πρόσφατη συνέντευξη του, τα πράγματα με το όνομα τους. Παραθέτουμε ενδεικτικά αποσπάσματα:

«Η αλήθεια είναι πως πλέον έχω αρχίσει το ταξίδι της επιστροφής, καθώς στο βιβλίο όπου σημειώνω τα χιλιόμετρα που τρέχω, είχα φτάσει αυτήν την απόσταση πριν από τρία χρόνια», μας είπε με την πάντα αφοπλιστική ειλικρίνειά του στη χθεσινή παρουσίαση του νέου εγχειρήματός του.

Ο 55χρονος Γιάννης Κούρος, που τρέχει από 15 ετών και δεν πέφτει κάτω από 10.000 χιλιόμετρα τη σεζόν (!), την Τρίτη θα επιχειρήσει τον «Φειδιππίδειο Αθλο», τον οποίο είχε πραγματοποιήσει το 2005, καλύπτοντας τη διαδρομή Αθήνα - Σπάρτη - Αθήνα. Μια απόσταση περίπου 500 χιλιομέτρων, που είχε καλύψει σε 53 ώρες και 43 λεπτά.

Θα ξεκινήσει τη διαδρομή του από το Ιερό του Πανός στον πεζόδρομο του Θησείου και η πρώτη στάση του θα γίνει στην αρχαία Σπάρτη με άμεση επιστροφή (απνευστί) στην Αθήνα.

Ακριβώς όπως είχε κάνει και ο Φειδιππίδης πριν από πολλά χρόνια για να ζητήσει αρχικά τη βοήθεια των Σπαρτιατών και στη συνέχεια να ενημερώσει τους Αθηναίους.

«Ο ιδρώτας και η προσπάθεια του Φειδιππίδη μάς οδηγούν. Θα προσέβαλλα την επική προσπάθειά του αν δεν ολοκλήρωνα τη διαδρομή απνευστί, χωρίς στάση για διανυκτέρευση» τόνισε ο Γιάννης Κούρος, που θέλει μέσω του αγώνα του να στείλει και ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους τους Ελληνες.

«Η Ελλάδα είναι ο πυρήνας της οικουμένης, η καρδιά του κόσμου και αν σταματήσει να λειτουργεί θα έχει πρόβλημα όλος ο πλανήτης. Διότι η Ελλάδα δεν είναι ένα απλό όργανο του σώματος. Χρειάζεται όμως και από εμάς πνευματική εγρήγορση και παραγωγική δράση. Επιβάλλεται να αποδείξουμε ότι είμαστε πηγή φωτός και όχι οι φτωχοί συγγενείς της Ευρώπης» κατέληξε ο «άνθρωπος που έτρεχε πολύ», όπως θα είναι το παρατσούκλι του όταν αποσυρθεί. Ακόμα δεν το σκέφτεται, έχοντας ήδη πάνω από 100 νίκες σε διεθνείς υπερμαραθώνιους και έχοντας καταρρίψει αμέτρητα παγκόσμια ρεκόρ.

Θα ήταν και χρυσός ολυμπιονίκης στην Αθήνα, αν δεν έμπαινε η... τρικλοποδιά εκ των έσω, όπου γίναμε η μόνη διοργανώτρια χώρα των τελευταίων ετών που δεν πρότεινε την εισαγωγή δύο αθλημάτων (είχε προτείνει τον 48ωρο δρόμο αντοχής).

Τα χιλιόμετρα είναι ατελείωτα σε έναν μοναχικό δρόμο όπου ο πρωταθλητής μας έχει για συμπαράσταση μόνο φίλους, που τον βοηθούν ακόμα και να ξεχορταριάσει τα μονοπάτια απ' όπου θα περάσει.

«Τρέχω υπερβατικά, ενάντια στη φύση και στις κακουχίες. Η προσπάθεια ενός υπερμαραθωνοδρόμου είναι εγκεφαλική. Ο αγώνας του όπως τόνισε είναι μια υπέρβαση του σώματος και ολοκληρώνεται ενεργοποιώντας τα βιώματα από τις πνευματικές του δυνάμεις. Το μυστικό της επιτυχίας μου οφείλεται και στην κράση μου να ξεπερνώ τα όρια. Η φιλοσοφία του αγωνίσματος έγκειται στην ιδιοσυγκρασία του υπερδρομέα να ξεπερνά τον πόνο και την κούραση με πνευματική διαύγεια, εγρήγορση και μετουσίωση. Ο αγώνας αυτός θα προβάλει στη νεολαία τις αξίες της προσπάθειας, της καρτερίας, της επιμονής και του αγωνιστικού πνεύματος, ενάντια στις αντιξοότητες της ζωής και ότι η θέληση είναι νικήτρια όταν επιστρατεύονται όλες οι σωματικές και πνευματικές δυνάμεις»

Ο 55χρονος Γιάννης λοιπόν βάζει τα γυαλιά στους παχύσαρκους, νωθρούς, μαλθακούς, καλοζωισμένους νεοέλληνες του φραπέ, της κακομοιριάς και της κλάψας. Με δυο του φράσεις ξεφτιλίζει πολιτικούς "ηγέτες", ποιμένες και πρόβατα της σύγχρονης παρωδίας της νεοελληνικής κοινωνίας. Ξεφτιλίζει τις εβραιομασωνικές ηγεσίες τυχάρπαστων κρατών οι οποίοι κατάντησαν συμπλεγματικοί διότι ό,τι και αν κάνανε, το Ελληνικό Φως το υπερκάλυπτε. Διότι πολύ σωστά "η Ελλάδα δεν είναι ένα απλό όργανο του σώματος..."(υπονοώντας εμφανώς ο Κούρος πως γνωρίζει περί Πανός(ΩΝ) και των κυττάρων αυτού).

Και βεβαίως, το (ανθ)ελληνικό κράτος βγάζοντας "καντήλες" από αυτά που πρεσβεύει και λέει ο Γιάννης Κούρος, τον απαξιώνει, του βάζει τρικλοποδιές και τον αφανίζει από την επικαιρότητα όπως συνηθίζει να κάνει σε κάθε άξιο Έλληνα.

Ας παραδειγματιστούν λοιπόν οι άβουλοι και μαλθακοί νεολαίοι νεοέλληνες από τον Γιάννη Κούρο και ας ξεκολλήσουν από τις καρέκλες και τους καναπέδες, την μιζέρια και την κλάψα.

Στην ζωή τίποτα δεν χαρίζεται, τα πάντα κερδίζονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ:
YIANNIS KOUROS...
Yiannis Kouros"The legend of Ultra-Distance Running"
http://www.yianniskouros.com/

Γιάννης Κούρος

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις