ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 18 September 2011

Δεύτερος Στύλος της Δ.Ε.Η. στον ευρύ πρωκτό του Μασόνου Προδότη Στρατηγού του κώλου Καρδαμίτση.

Καραγεωργίου Γιάννης
Εκπρόσωπος Ο.Ε.Α.
Του Τμήματος Ο.Ε.Α.
Μαγνησίας.


Προς τον επαγγελματία απατεώνα και ψευδολόγο Συκοφάντη Στρατηγό του κώλου Καρδαμίτση και προς τους Γλύφτες του Καρδαμίτση “Εψιλον-666”, “Κριναετούς”,και μέλη του “ΛΑ.Ο.Σ.-666”:
Συμμορία απατεώνων,δεν δώσατε απάντηση στην πρόκληση μας να παραθέσετε νομικά αποδεικτικά στοιχεία ή έστω νομικές αποχρώσες ενδείξεις δια να υποστηρίξετε το ψεύδος σας ότι δήθεν “η Ο.Ε.Α. ιδρύθηκε και διοικείτε από μασονική στοά Μιλάνου Ιταλίας”.
Αντί για απάντηση,υπεκφεύγετε,ανοίγοντας άλλα θέματα,όπως ο πούστης κατηγορούμενος ο οποίος προσπαθεί να παραπλανήσει το δικαστήριο,αλλάζοντας το αντικείμενο της δίκης.
Παραθέστε στοιχεία δια τον ως άνω ψευδή ισχυρισμό σας,διότι αν όχι,θα σας πάμε γαμιώντας μέχρι την “Β΄Παρουσία”ή “Αρμαγεδδώνα”ή Γ΄παγκόσμιο πόλεμο του Ραββίνου Γιεχοσούβα-Ιησού Χριστούλη ως Σεληνιακού ανθελληνικού δαίμονος και ως θεού της συμμορίας σας.
Σε ότι αφορά το ψεύδος σας περί δήθεν ισχυρισμού της Ο.Ε.Α. ότι “αυτή άλλαξε την φυσική τροχιά της Σελήνης”,ώστε να εκθέσετε τα μέλη της Ο.Ε.Α. ως δήθεν παρανοϊκούς,σας απαντάμε ότι:
Εις τα κείμενα της Ο.Ε.Α. γίνετε σαφές ότι αυτή η φράση χρησιμοποιείτε μεταφορικώς δια να δείξει ότι η Ο.Ε.Α. απεκάλυψε και κατέστρεψε το απόρρητο Σεληνιακό σχέδιο δια την γενοκτονία της Λευκής και Μαύρης φυλής,αλλά και της Μογγολικής Λευκοκίτρινης και της Μαυροκίτρινης φυλής από τον Κινεζικό στρατό του δρακονιανού Αρχιραββίνου Γιεχοσούβα,ιδέ “αποκάλυψη”του Ιωάννου εις τα χωρία τα αναφερόμενα εις το τέλος του φέιγ-βολάν της Ο.Ε.Α. (http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post_28.html).
Σε ότι αφορά το δήθεν ψευδή ισχυρισμό της Ο.Ε.Α. ότι “όλοι οι Ελληνες στρατηγοί-πτέραρχοι-ναύαρχοι-της ΕΛ.ΑΣ,της ΚΥΠ/ΕΥΠ,και των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι ανεξαιρέτως προδότες μασόνοι”,δεν θα αναφέρουμε το χάος των σχετικών αποδεικτικών στοιχείων θα αναφέρουμε μόνον ότι η μασονική τους ιδιότητα και η προδοσία τους εναντίον της Ελληνικής Εθνικής Κυριαρχίας καταργηθείσας αντισυνταγματικώς από τα μνημόνια 1,2,3,και η προδοσία τους εναντίον της Ελληνικής Εθνικής Ασφαλείας,αποδεικνύεται από τουλάχιστον 2 γεγονότα:
1) Δέχθηκαν τις αποφάσεις της προδοτικής πολιτικής ηγεσίας του ΕβραιοΠΑ.Σ.Ο.Κ και της διαταγές της Ξένης κατοχικής Εβραικής Τρόικας δια την μείωση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων εις το 30% της σημερινής τους δυνάμεως ήτοι μείωση προσωπικού και υλικού κατά 70%,ώστε η Ελλάδα να συντριβεί από την αναμενόμενη επίθεση από τους στρατούς του άξονος Β.Α.Σ.Τ./Ρ.(ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ)εντός του 2011.
2) Αυτοί,δολίως και σκοπίμως,και υπακούοντας στους προδότες πολιτικούς προϊσταμένους τους του ΕβραιοΠΑ.ΣΟ.Κ έχουν αφήσει της Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε άθλια κατάσταση,στην οποία φρεγάτες κανιβαλίζουν φρεγάτες(ιδέ Μπουμπουλίνα),πυραυλάκατοι κανιβαλίζουν πυραυλακάτους,υποβρύχια κανιβαλίζουν υποβρύχια,αεροσκάφη κανιβαλίζουν αεροσκάφη,οχήματα κανιβαλίζουν οχήματα,ελλείπουν τα αναγκαία πυρομαχικά χημικής και κινητικής ενέργειας-αντιαρματικά ήτοι 1000 βλήματα ανά άρμα ήτοι 357.000 βλήματα των 120mm δια τα 357 άρματα “Leopard” του Ελληνικού στρατού,ελλείπουν καύσιμα δια τα τρία όπλα και οι μη μασόνοι Αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων απειλούνται με μείωση μισθών εις το 30% ήτοι μείωση κατά 70%,δήθεν ελλείψεως χρημάτων,διότι οι Εβραίοι πολιτικοί του ΕβραιοΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Εβραϊκής Νέας Δημοκρατίας,καταχράστηκαν 400 Δις Ευρώ Δανείων Εξωτερικού χρέους και 700 Δις Ευρώ Εσωτερικού χρέους ήτοι 1,1 τρις Ευρώ συνολικού Δημοσίου Χρέους,οδηγώντας δολίως την Ελλάδα σε πτώχευση ενώ αυτοί είχαν παραλάβει το 1975 την Ελλάδα, με δημόσιο πλεόνασμα και όχι χρέος,ως πλεόνασμα δημιουργηθέν από την πατριωτική κυβέρνηση του Γεωργίου Παπαδοπούλου.
Σε ότι αφορά το ψεύδος σας ότι δήθεν “η Ο.Ε.Α. διχάζει τους Έλληνες σ΄αυτές τις δύσκολες στιγμές”,απαντούμε ότι:
Την Ελλάδα και τους Έλληνες δεν τους δίχασε η Ο.Ε.Α. αλλά τους δίχασαν τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα και οι υπάρχουσες εισαγόμενες θρησκείες και κοινωνικές θεωρίες.
Εσείς βεβαίως εννοείτε ως συνένωση των Ελλήνων,την συνένωση των κομματικών και θρησκευτικών τους φρονημάτων δια να παραχθεί ο πολιτικός Σουφισμός-Αχταρμάς-Μαγιονέζα του “ΛΑ.Ο.Σ-666”,και ο θρησκευτικός Σουφισμός των “Εψιλον-666” και του “ΛΑ.Ο.Σ.-666”,ώστε το “ΛΑ.Ο.Σ.” με αυτή τη συνένωση-μαιμού να προκαλέσει,ως τύποις αρχηγός του “ΝΑΤΟ” και ως ηγεσία της “Αυτοκρατορίας-666”Κωνσταντινουπόλεως,την αντεπίθεση των στρατών της Ρ.Ι.Κ.(ΡΩΣΙΑΣ-ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΚΙΝΑΣ)εναντίον της Ελλάδος και των λοιπών Εθνών δύσεως δια την πλήρη γενοκτονία τους.
Επομένως, η Ο.Ε.Α. έχει το πατριωτικό καθήκον και το καθήκον πλανητικής Ασφαλείας,να ματαιώσει την ως άνω συνένωση-μαιμού των Ελλήνων ως μέγιστη προβοκάτσια εναντίον της επιβιώσεως των Ελλήνων.
Αντιθέτως,η Ο.Ε.Α. επιχειρεί να συνενώσει τους Έλληνες,θυμίζοντας τους την κοινή τους Ανδρομέδια-Πελασγική-Ελληνική καταγωγή.
Όθεν,παύσατε να συκοφαντείτε ψευδώς την Ο.Ε.Α. ως δήθεν παράγοντα “διχασμού των Ελλήνων”.
Αρα είναι Εθνικός αναγκαίο,οι πατριώτες Έλληνες χαμηλόβαθμοι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων να επιβάλουν αμέσως θανατικές ποινές πάνω σε όλους τους Έλληνες Στρατηγούς-Ναυάρχους-Πτεράρχους,πάνω σε όλους τους πολιτικούς όλων των κομμάτων,και πάνω σε όλους τους ανώτατους δικαστικούς των τεσσάρων Ελληνικών ανώτατων δικαστηρίων Αρείου Πάγου,Ελεγκτικού Συνεδρίου,Συμβουλίου Επικρατείας,και ανώτατου ειδικού δικαστηρίου,διότι ενεργητικώς και παθητικώς δια της Σιωπής τους νομιμοποίησαν την αντισυνταγματική κατοχή της Ελλάδος από την Εβραική Τρόικα,την πλήρη κατάλυση της Ελληνικής Εθνικής Κυριαρχίας την κατάσχεση και καταλήστευση των δημοσίων και ιδιωτικών περιουσιών των Ελλήνων και την μείωση του προσωπικού και του υλικού των Ενόπλων Δυνάμεων και της ΕΛ.ΑΣ. εις το 30% ήτοι μείωση κατά 70% ώστε η Ελλάδα να συντριβεί και να γενοκτονηθει από τους στρατούς της Β.Α.Σ.Τ./Ρ. και από την ένοπλη εξέγερση 450.000 ένοπλων Αλβανών “U.C.K.” και “U.C.C.”,και 600.000 ένοπλων Ισλαμιστών ,αμφότερων ως λαθρομεταναστών εντός Ελλάδος.
Καραγεωργίου Γιάννης
Εκπρόσωπος Ο.Ε.Α.
Του Τμήματος Ο.Ε.Α.
Μαγνησίας.

Υ.Γ. Και ενώ ο Καρδαμίτσης σχολιάζει και λέει σε αυτούς που τον διαβάζουν στο facebook για την Ο.Ε.Α. ότι: «τους ξέρω καλά αυτούς», «ξέρω το ποιόν τους», «τους ξέρω από παλαιά», «να τους αποφεύγετε» κλπ, έρχεται και γράφει μετά το παρακάτω:
«ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ellhnkaichaos.blogspot Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΧΡΟΛΟΓΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ,ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ ΤΟΥ ΥΒΡΙΣΤΗ ΜΟΥ,ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ,ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ 13 ΚΑΙ 7 ΜΗΝΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ,ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΑΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗ,Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ "ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ".ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ,ΜΕ ΘΕΟΠΑΛΑΒΟΥΣ ?»
Ο στρατηγός Καρδαμίτσης γράφει στην ιστοσελίδα του ότι ο εκπρόσωπος της Ο.Ε.Α. έχει καταδικαστεί σε 13 και 7 μήνες φυλακή, αντιστοίχως από τα πρωτοδικεία Αθηνών και Βόλου δια «εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση» τις οποίες αυτός αποκαλεί παρόμοια «εξύβριση και δυσφήμιση» προς το πρόσωπο του από την Ο.Ε.Α.
Ώστε ο στρατηγός Καρδαμίτσης δέχεται δημοσίως και γραπτώς ότι είναι παρόμοιος παλιάνθρωπος απατεώνας, χασισωμανής, έμπορος ναρκωτικών, ζιγκολό, δολοφόνος, ρεμάλι προικοθήρας, και ομοφυλόφιλος όπως ο Μάνος Δασκαλάκης μέλος του «ΛΑ.Ο.Σ.- 666». http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/17.html
Επομένως, ο στρατηγός Καρδαμίτσης, προσωπικός φίλος του στρατηγού Καλογεράκη ήτοι του γνωστού παλαβού αρχιερέως των «ολύμπιων Έψιλον» εις τον οποίον οι … «θεοί αποκάλυψαν ότι αυτός ήταν αρχιστράτηγος του αστερισμού της λύρας, και τώρα αρχιστράτηγος του λαού του Μπουζουκιστάν η’ Ελλαδιστάν», ομολογεί δημοσίως ότι υπερασπίζετε και ενεργεί υπέρ του καθάρματος και δολοφόνου Μάνου Δασκαλάκη και υπέρ του «ΛΑ.Ο.Σ.- 666». Ο λαός διατύπωσε την παροιμία «πες μου με ποιον τρελό πας να σου πω ποιος τρελός είσαι». Επομένως λόγο της αυταπόδεικτης τρέλας των δυο ως άνω φίλων στρατηγών δικαιολογούνται οι φαντασιώσεις και η δαιμονική καταληψία του στρατηγού Καρδαμίτση από τους ψευδοδωδεκάθεους δαίμονες του Γιαχβέχ περί δήθεν “ιδρύσεως και εξαρτήσεως της Ο.Ε.Α. από μασονική στοά του Μιλάνου Ιταλίας”.
Επειδή όλα τα άτομα υπό δαιμονική καταληψία είναι μέντιουμ του Γιαχβέχ εις τα οποία απαιτείτε καταστολή της προσωπικής συνειδήσεως και νοημοσύνης, τώρα γίνετε αντιληπτό το διατί ο στρατηγός Καρδαμίτσης διασπείρει εναντίον της Ο.Ε.Α. συκοφαντικά ψεύδη ευκόλως ανατρεπόμενα, και διασπείρει αλήθειες από τις οποίες, χωρίς να το θέλει, αποδεικνύετε ότι αυτός είναι παρόμοιο ηθικό ρεμάλι και συστηματικός απατεώνας εναντίον της Ο.Ε.Α. όπως το εθνικό μας ρεμάλι του «ΛΑ.Ο.Σ.666», Μάνος Δασκαλάκης.

Σχετικα:

Στύλος της Δ.Ε.Η εις τον ευρύπρωκτο προδότη μασόνο Στρατηγό Καρδαμίτση,εκ των ιδίων κρίνοντα τα αλλότρια.

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/blog-post_17.html

Επίθεση των “Έψιλον-666” και του “ΛΑ.Ο.Σ-666”,με ψεύδη εναντίον της Ο.Ε.Α. και των φιλικών Ιστολογίων της Ο.Ε.Α.

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/666-666.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις