ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 20 September 2011

Οι Στρατιωτικοί…”εμπειρογνώμονες” της Ιστοσελίδας “Εν Κρυπτώ”,με το Άρθρο τους επικρίσεως εναντίον του Ρωσικού “ΤΟΜΑ”ή “Τεθωρακισμένου Οχήματος Μάχης”,BMP-3,επικρίνουν ως ανίκανο τον Ρωσικό Στρατό!!!

Οι Στρατιωτικοί…”εμπειρογνώμονες” της Ιστοσελίδας “Εν Κρυπτώ”,με το Άρθρο τους επικρίσεως εναντίον του Ρωσικού “ΤΟΜΑ”ή “Τεθωρακισμένου Οχήματος Μάχης”,BMP-3,επικρίνουν ως ανίκανο τον Ρωσικό Στρατό!!!
http://www.enkripto.com/2011/09/blog-post_08.html
Με το ως άνω Άρθρο της η Ιστοσελίδα “Εν Κρυπτώ” αποδεικνύεται εκπρόσωπος των μασόνων Μιζαδόρων Στρατηγών του ΓΕΕΘΑ και του ΓΕΣ οι οποίοι έχουν λάβει Μίζες ώστε η Ελλάδα να μην προμηθευτεί το καλύτερο ΤΟΜΑ του κόσμου ήτοι το Ρωσικό BMP-3, αλλά να προμηθευτεί τα άχρηστα μουσειακά μεταχειρισμένα πεπαλαιωμένα Αμερικανικά Σιδερένια φέρετρα ΤΟΜΑ Brandley και τα όμοια Γερμανικά ΤΟΜΑ Murder.
Διαπράττοντας το ως άνω ανοσιούργημα,η Ιστοσελίδα “Εν Κρυπώ” ουσιαστικώς αποκαλεί “Ανίκανους” τους Ρώσους Στρατηγούς και την Ρωσική Κυβέρνηση οι οποίοι έχουν διατάξει την παραγωγή χιλιάδων ΤΟΜΑ BMP-3 ώστε αυτά να πλαισιώσουν τα Ρωσικά Βαρέα άρματα μάχης Τ-80,Τ-90,κλπ με αναλογία: 2 ΤΟΜΑ BMP-3 για κάθε Βαρύ Ρωσικό άρμα μάχης Τ-80 ή Τ-90.
Ουδέν έτερον σχόλιο δια το Νεοελληνικό Μασονικό Προδοτικό Πουσταριό και Πουταναριό των επίορκων και Μιζαδόρων Στρατηγών του ΓΕΕΘΑ και του ΓΕΣ,και των εκπροσώπων τους Ιστοσελίδων του τύπου “Εν Κρυπτώ”.
Έλληνες Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων,Σκοτώστε τώρα τους ως άνω προδότες μασόνους Στρατηγούς του ΓΕΕΘΑ και του ΓΕΣ,και τους ΕλληνοΕβραίους πολιτικούς προϊσταμένους τους,ιδέ ΤουρκοΕβραίο Υπουργό άμυνας Μπεγλίτη ή BEGLIT,τον προηγούμενο ΤουρκοΕβραίο υπουργό άμυνας Βενιζέλο-TOYRGOUTSOGLOU ή TOURGOUT και τον ΛιθουανόΕβραίο Πουτάνας Γιό “Πρωθυπουργό” PAPADREW-MINEIKO-CHANT-CHIDENBAUM.
-------------------------------------------------------------------------------------
Δια την Ο.Ε.Α.
ο εκπρόσωπος της Ο.Ε.Α.
Καραγεωργίου Γιάννης,
Αναλυτής Γεωστρατηγικής της Ο.Ε.Α.

Υ.Γ. : Ιδέ προδοτικό εμετικό άρθρο της Ιστοσελίδας “Εν Κρυπτώ” εις το παρακάτω link.
 http://www.enkripto.com/2011/09/blog-post_08.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις