ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 17 September 2011

Εβραίοι Παιδεραστές των Λαών.

http://alithiastofos.blogspot.com/2011/09/blog-post_7984.html
Δείτε! οι καταγαμημένες πουστοψευδελληνικές ιστοσελίδες έκαναν και βίντεο επειδή αποκάλεσε ο ένας τον άλλο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ!
Όταν όμως με το κείμενο της Ο.Ε.Α. για τον παιδεραστή Χρυσοχοϊδη είχαμε πάρει σβάρνα όλο το διαδίκτυο και το προωθούσαμε, κανένας πουτάνας γιός ιδιοκτήτης ιστοσελίδας δεν έκανε ανάρτηση. Δηλαδή οι ίδιες οι ψευδελληνικές προδοτικές ιστοσελίδες δίνουν βεβαίως βεβαίως "ειδικό βάρος" στα λεγόμενα των ινδαλμάτων τους οι οποίοι έχουν "αξία" και ο λόγος τους "μετράει" με το παραπάνω! Ενώ αφήνουν μόνη της την Ο.Ε.Α. να σκοτώνετε παλεύοντας σε όλα τα επίπεδα! Εμετός ! Οι Ελληνικές ιστοσελίδες είναι άνανδρες και κότες! Ουστ γαμημένοι ιδιοκτήτες ιστολογίων! Ουστ πουσταριά και πουταναριά του κερατά!
Άκουσον Άκουσον!!! φοβήθηκαν να πουν τον παιδεραστή, παιδεραστή!!! άρα έτσι συγκαλύπτουν οι πουτάνας γιοί ιδιοκτήτες ιστοσελίδων το όλο σκηνικό.
------------------------------
Εμείς διερωτώμεθα το τι πρεμούρα και ζήλος έπιασε ξαφνικά τον Λεπέν για να καταγγείλει τους ΓαλλοΕβραίους ως Παιδεραστές.
Θα πρέπει κάποιος να μεταφράσει το “πηδάλιο” της ορθοδόξου εκκλησίας στα Γαλλικά ώστε οι Γάλλοι να διαπιστώσουν ότι οι Εβραίοι ως Μογγόλοι Εκφυλισμένοι Λευκοκίτρινοι μετέδωσαν την ασθένεια τους και την ανωμαλία τους της Παιδεραστίας και της Ομοφυλοφιλίας σε όλα τα Έθνη ,και σε όλα τα Θρησκεύματα παράγωγα του Ιουδαϊσμού,ήτοι εις τα Χριστιανικά Ιερατεία και εις τα Ισλαμικά Ιερατεία.
Σε ότι αφορά την Ορθόδοξη εκκλησία,το Ορθόδοξο “πηδάλιο”ήτοι οι κανόνες των Ιερών Συνόδων της Εκκλησίας γράφει ότι: “απαγορεύεται η είσοδος του πέους του γηραιού μοναχού εις τον πρωκτόν του νεαρού μοναχού αλλά επιτρέπεται η εκσπερμάτωση του γηραιού μοναχού εις τους γλουτούς και εις τους μηρούς του νεαρού μοναχού”.
Όλα αυτά είναι αναμενόμενα και ευνόητα εφόσον ο αρχιραββίνος Γιεχοσούβα-Ιησούς Χριστός και οι δώδεκα ραββίνοι μαθητές του είχαν συνεχώς μαζί τους έναν γυμνό ομοφυλόφιλο νεαρό-Γιουσουφάκι δια ανάλογες ανωμαλίες.
Τα “ευαγγέλια”γράφουν ότι,όταν οι Ρωμαίοι στρατιώτες συνέλαβαν τον αρχιραββίνο Γιεχοσούβα-Ιησού,αυτός ο νεαρός έριξε στο γυμνό του σώμα ένα σεντόνι και έφυγε τρέχοντας για να μην συλληφθεί.
Είναι πασίγνωστο ότι τα Χριστιανικά Ιερατεία διατηρούν ορφανοτροφεία ώστε από εκεί να αντλούν τα αγοράκια τα οποία κακοποιούν σεξουαλικώς και μετά τα προωθούν ως Ιερείς και μοναχούς.
Ομοίως πράττουν με τα κοριτσάκια αυτών των ορφανοτροφείων τα οποία κακοποιούν σεξουαλικώς και μετά τα προωθούν ως καλόγριες στα μοναστήρια.
Η παιδεραστία του Εβραίου ΚΟΕΝ-ΤΖΟΓΛΟΥ ή ψευδωνύμως Χρυσοχοϊδη,Υπουργού Δημοσίας Τάξεως του Εβραίο-ΠΑ.ΣΟ.Κ. ,απεκαλύφθει πριν από πολλά έτη,όταν ειλικρινείς εισαγγελείς και αστυνομικοί ερευνούσαν το ζήτημα του παραδικαστικού κυκλώματος και το ζήτημα της παράνομης κατοχής και ανταλλαγής της Λίμνης Βισθωνίδος,μεταξύ μοναχών και απατεώνων πολιτικών.
Το ζήτημα της παιδεραστίας και παιδοφιλίας του υπουργού του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΟΕΝ-ΤΖΟΓΛΟΥ-Χρυσοχοϊδη καταγγέλθηκε από την Ο.Ε.Α. δημοσίως, εις την ιστοσελίδα ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ellhnkaichaos.blogspot.com,αλλά ουδεμία Ελληνική δικαστική και αστυνομική αρχή δεν περάτωσε την ως άνω έρευνα εναντίον του Χρυσοχοϊδη,διότι όλο το ΕβραιοΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι ένα απέραντο διεφθαρμένο,εκφυλισμένο,προδοτικό πουσταριό και πουταναριό.
Ομοίως,ουδείς Έλλην ιδιοκτήτης Ελληνικής Ιστοσελίδος,εκτός από τις Δέκα φιλικές ιστοσελίδες της Ο.Ε.Α.,δεν τόλμησε να δημοσιεύσει τις ως άνω αποκαλύψεις της Ο.Ε.Α. εναντίον του Χρυσοχοϊδη.
Τι είναι ποιό σπουδαίο για τις Ελληνικές πολιτικές πουτάνες ιστοσελίδες;
Είναι σπουδαιότερο γι αυτές, το ότι ο Λεπέν καταγγέλλει για παιδεραστία τον ΚΟΕΝ ΜΠΕΝ ΤΙΤ, αρχηγό των “οικολόγων πράσινων”του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου;
Είναι λιγότερο σημαντικό γι αυτές τις πουτάνες ιστοσελίδες το ότι Έλληνας Υπουργός Δημοσίας Τάξεως ως προιστάμενος όλων των Ελληνικών αστυνομικών τμημάτων ηθών,παραβιάζει τον όρκο του περί προστασίας των ηθών όλων των Ελληνοπαίδων,αγοριών και κοριτσιών,και οδηγεί και ασελγεί πάνω στα παιδιά των Ελλήνων ως παιδεραστής,μαζί με τους ανώτατους δικαστικούς Ελλάδος,μαζί με τους Στρατηγούς της ΕΛ.ΑΣ και της ΚΥΠ/ΕΥΠ Ελλάδος,και μαζί με τους λοιπούς πολιτικούς όλων των κομμάτων Ελλάδας;
Αρσενικές και Θηλυκές πουτάνες και πούστηδες ιδιοκτήτες των Ελληνικών Ιστοσελίδων,πλην ελαχίστων εξαιρέσεων:
Αν γίνει “Το Λάθος” και η Ο.Ε.Α. ευρεθεί στη θέση του Συμβούλου Ελληνικής Κυβερνήσεως,εσείς θα ευρεθείτε κρεμασμένοι από στύλους της Δ.Ε.Η.,διότι αποσιωπώντας δολίως και συνειδητώς την παιδεραστία και την παιδοφιλία και την Εβραική καταγωγή του Υπουργού του ΕβραιοΠΑ.ΣΟ.Κ ΚΟΕΝ-ΤΖΟΓΛΟΥ-Χρυσοχοϊδη,όπως απεκάλυψε η Ο.Ε.Α.,συμφώνως με τον Ελληνικό ποινικό κώδικα γίνατε άμεσοι συνεργοί του Χρυσοχοϊδη και υποθάλψατε συνειδητώς το κακούργημα της παιδεραστίας και της παιδοφιλίας το οποίο αυτός διαπράττει διαρκώς,μέσω της εκ μέρους σας αποσιωπήσεως και άρα υποθάλψεως αυτού του κακουργήματος από τις ιστοσελίδες σας οι οποίες είναι πουτάνες ΜΟΥΓΚΑΦΩΝ ΜΜΕ.
Μετά από αυτό το κακούργημα το οποίο διαπράξατε και διαπράττετε εναντίον των Ελληνοπαίδων,κατανοήτε ότι δεν υπάρχει για εσάς άλλη ποινή εκτός από την Θανατική Ποινή.
Καταλάβατε τώρα πουσταριό και πουταναριό των νέων Ελληνικών Σταύλων του Αυγεία το τι σας περιμένει.
--------------------------
Σχετικά:
Γαμήστε τον μισέλληνα Χρυσοχοΐδη ο οποίος επιτέθηκε στα Ο.Υ.Κ. και αποκαλύψτε σε όλους τους έλληνες ότι είναι παιδεραστής!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/blog-post_27.html
Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ!!! Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/02/blog-post_08.html
ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ "ΓΑΔΑ"-"ΕΥΠ" ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΣΟΓΛΑΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις