ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 5 September 2011

Σε περίπτωση θανάτου η ανικανότητας του Ιωάννου Καραγεωργιου όλα τα κληρονομικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας των κειμένων της Ο.Ε.Α. περιέρχοντα

Σε περίπτωση θανάτου η ανικανότητας του Ιωάννου καραγεωργιου όλα τα κληρονομικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας των κειμένων της Ο.Ε.Α. περιέρχονται στην ιδιοκτησία των διαχειριστών-ιδιοκτητών των ιστοσελίδων: 1:ellhnkaichaos.blogspot.com, 2: perseysteam.blogspot.com,3:a.papadimitriou@gmail.com


Ενημερώνουμε τα πουστοκαθάρματα της ως άνω πράξεως ότι μέσω της ιατρικής της Ο.Ε.Α. η οποία και απέβη σωτήρια ο Καραγεωργίου αναρρώνει αλλά και ακόμα και αν αυτό δεν καταστεί δυνατόν δεν θα υπάρξει άλλος εκπρόσωπος της Ο.Ε.Α.,την εντολή για την συνέχεια της μάχης την έλαβαν οι φίλοι της Ο.Ε.Α. και τα φιλικά ιστολόγια της Ο.Ε.Α. τα οποία ήδη εδώ και πολύ καιρό ευρίσκονται εις της εθνικές και πλανητικές Θερμοπύλες σε μάχη μέχρι έσχατων.
Δια ταύτα οιαδήποτε απόπειρα δημιουργίας δεύτερης τάχα Ο.Ε.Α. με άλλον εκπρόσωπο θα είναι ψευδής και εσκεμμένη και πιθανός από τους ίδιους οι οποίοι αποπειράθηκαν σήμερα να δολοφονήσουν τον εκπρόσωπο της Ο.Ε.Α. Καραγεωργίου Γιάννη μέσω ρίψεως μεταλλικού αντικειμένου πιθανόν δηλητηριασμένου με αρσενικό η άλλη χημική τοξική ουσία.
Η ως άνω πράξη φωτογραφίζει δειλούς άνανδρους και άρα πουσταράδες από κούνια οι οποίοι δεν έχουν το ανάστημα των ανδρών της Ο.Ε.Α. ώστε να ρθουν σε κατά μέτωπο αντιπαράθεση αλλά ύπουλων και δολίως εκ των πλαγιών οδών δια να μας καταδείξουν και την ταυτότητα τους.
ήδη το μέταλλο ανιχνεύετε δια δακτυλικά αποτυπώματα και άλλα στοιχεία και άλλα συναφή από την Ο.Ε.Α. και ενημερώνουμε τον δράστη ότι μετά από την επαλήθευση της ταυτότητος του να περιμένει το αυτό που έπραξε επί δεκατρείς φορές.
Συνιστούμε στο δράστη να προβεί άμεσα σε σύνταξη διαθήκης και σε τριπλό ασπασμό και εναγκαλισμό συγγενικών προσώπων όσο ακόμα προλαβαίνει.η εκτέλεση όλης της οικογένειας του δράστη αλλά και του δράστη θα ξεκινήσει άμεσα μόλις ταυτοποιηθεί η ταυτότητα του από την Ο.Ε.Α. και τα αυτοσχέδια μέσα που αυτή διαθέτει όπως η μαγνητική τομογραφία του τοξικού μετάλλου δια να καταγραφούν όλοι οι αποθηκευμένοι ήχοι που υπάρχουν επάνω εις το εν λόγω μέταλλο.




Η αιτία για την σημερινή απόπειρα δολοφονίας του Γιάννη Καραγεωργιου εκπροσώπου της Ο.Ε.Α., είναι οι αλήθειες των κείμενων που σπάνε κόκκαλα προδοτών. Η κύρια όμως αιτία είναι ότι το ως άνω φειγ-βολάν για τον Ολυμπιακό Βόλου διαμενοταν από τον Γιάννη Καραγεωργιου στον Βόλο εδώ και 2 ημέρες, πράγμα το οποίο έκανε τους προδότες του Βόλου όλων των πολιτικών παρατάξεων να λυσσάξουν και να επιτεθούν άνανδρα και άτιμα στον Γιάννη Καραγεωργιου.

ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ).


ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις