ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 16 September 2011

Επίθεση των “Έψιλον-666” και του “ΛΑ.Ο.Σ-666”,με ψεύδη εναντίον της Ο.Ε.Α. και των φιλικών Ιστολογίων της Ο.Ε.Α.

Από: sotiris christou <akropolis76@hotmail.com>
ΠΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΙΣ OEΑ ... ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ,ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ OEΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ OEΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΖΑ ΜΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ... ΕΜΑΘΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΙ ... ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΣΩ ... ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΨΕΥΔΗ ... ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ...
--------------------------------------------
Απάντηση Ο.Ε.Α.
Καραγεωργίου Γιάννης
Εκπρόσωπος Ο.Ε.Α.
Του Τμήματος Ο.Ε.Α.
Μαγνησίας.

Ο Εθνικός μας Λεχρίτης Μάνος Δασκαλάκης,μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ.,με διαταγές του Τουρκαλβανού G.KARA-ZAFFERI,και με email ψευδώνυμης ανύπαρκτης οργανώσεως “Αργοναύτες Δημητριάδος”,το οποίο email αυτός απέστειλε σε Ελληνοκεντρικές Ιστοσελίδες αυτός διέδωσε ψευδώς ότι ο Καραγεωργίου της Ο.Ε.Α. είναι μέλος της Ιταλικής Ναζιστικής Οργανώσεως του Ιταλού φασίστα MassaGrande.
Ο Σουφιστής Χριστιανοδωδεκαθειστής αρχιμαλάκας Στρατηγός Γ.Καρδαμίτσης τον οποίο αναφέρεσθε,είναι μέλος των “Εψιλον-666” και του “ΛΑ.Ο.Σ-666” και ταυτοχρόνως είναι βλάξ Χριστιανός 888,ως λεξάριθμος της λέξεως “ΙΗΣΟΥΣ”.
Επομένως αυτός,μάλλον επαναλαμβάνει το ίδιο τροπάριο του “ΛΑ.Ο.Σ.-666”,εναντίον της Ο.Ε.Α. και του εκπροσώπου της διαδίδοντας ψεύδη περί δήθεν ιδρύσεως της Ο.Ε.Α. από μασονική στοά Μιλάνου Ιταλίας.
Υποθέτουμε ότι τα δύο καθάρματα και προδοτικοί αρχιμαλάκες Σουφιστές Καλογεράκης και Καρδαμίτσης αναφέρονται σε θεοσοφική 666 μασονική στοά του Μιλάνου,ως στοά Ναζιστικής ροπής η οποία έχει σχέση με την Ιταλική νεο-Ναζιστική “LEGA TEL NORD”ή “Σύνδεσμος του Βορρά”.
Καθόσον γνωρίζει η Ο.Ε.Α. αυτοί και άλλες όμοιες θεοσοφικές 666 νεο-Ναζιστικές μασονικές στοές της Βορείου Ιταλίας,ιδρύθηκαν από Ιταλοεβραίους και προπαγανδίζουν τον Διαμελισμό της Ιταλίας σε δύο κράτη,έχοντας ως ιδεολογική υποδομή τις Εβραίο-Ναζιστικές μαλακίες του Μουσολίνι και του Χίτλερ.
Η Ο.Ε.Α. έχει ήδη αναρτήσει κείμενα με τα οποία έχει εξοντώσει ιδεολογικώς και τον Ναζισμό 666 και τον Χριστιανισμό 888 και τις μασονικές μαλακίες περί “αρχιτέκτονος του Σύμπαντος”κ.λ.π. ,όπως έχει εξοντώσει ιδεολογικώς τον δόλιο αρχιερέα των “Έψιλον-666” Ιωάννη Φουράκη τον αρχηγό του κώλου των “Ολυμπίων Εψιλον-666”και την προδοτική σαθρή προβοκατόρικη ιδεολογία του “ΛΑ.Ο.Σ.-666”,περί “αυτοκρατορίας-666 Κωνσταντινουπόλεως”._
Επομένως,σύμφωνα με την λαϊκή παροιμία “Ξερά σκατά δεν κολλάνε”,η Ο.Ε.Α. δεν έχει ουδεμία σχέση ούτε με τις φιλοσοφικές μασονικές στοές 888,ούτε με τις θεοσοφικές μασονικές στοές 666,τις ιδεολογίες των οποίων η Ο.Ε.Α. έχει καταγγείλει ως Εβραιογενείς,και τις έχει αμφότερες πολτοποιήσει.
Ουδέν έτερον.
Καραγεωργίου Γιάννης
Εκπρόσωπος Ο.Ε.Α.
Του Τμήματος Ο.Ε.Α.
Μαγνησίας.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις