ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 12 September 2011

Ο.Ε.Α. προς τους Συντονιστές της Ιστοσελίδος “Φιλούμενος”

Καραγεωργίου Γιάννης
Του Τμήματος Ο.Ε.Α. Μαγνησίας
Προς:
Τους Συντονιστές της Ιστοσελίδος “Φιλούμενος”
http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=37&t=11618
Λάβαμε γνώση των τελευταίων σχολίων σας και αναρτήσεων σας σχετικώς με το ανακύψαν θέμα το οποίο προκάλεσε το θρασσύτατο Δημοκρατικό και κατά Αριστοτέλη Οχλοκρατικό σχόλιο του ερπετικού μέλους της Ιστοσελίδος σας “Reptilian Pyramid”.
Αυτό το θρασσύτατο Δημοκρατικό-Οχλοκρατικό ύφος ακολουθούν και άλλα μέλη της Ιστοσελίδος Φιλούμενος,επικρίνοντας τα κείμενα της Ο.Ε.Α.
Σε παλαιότερο Σήμα μας έχουμε απαγορεύσει τον έπαινο ή την επίκριση επί των κειμένων της Ο.Ε.Α. από Δημοκρατικούς-Οχλοκρατικούς πολίτες οι οποίοι δεν δύνανται ούτε να επαινέσουν ούτε να επικρίνουν τα κείμενα Εθνικής και Πλανητικής Ασφαλείας της Ο.Ε.Α. και τα κείμενα Θρησκευτικής υποδομής της Ο.Ε.Α. διότι αγνοούν τα στοιχεία-παραμέτρους αυτών των κειμένων ήτοι αγνοούν τους μαθηματικούς συντελεστές ήτοι της μαθηματικές επιστήμες της Γεωπολιτικής,της Γεωοικονομίας,και της Γεωστρατηγικής.
Τα πορίσματα αυτών των επιστημών τα οποία περιέχονται στα κείμενα της Ο.Ε.Α.,και τα αντίστοιχα κείμενα της Ο.Ε.Α. περί σχέσεως των ως άνω επιστημών με την συγκριτική Θρησκειολογία ως μάσκας της Γεωστρατηγικής της Δρακονιανής Σελήνης επί του πλανήτου μας,δεν δύνανται ούτε να επαινούνται ούτε να επικρίνονται από τον όχλο της κερκίδας,αλλά κρίνονται μόνον από τα πρώην μέλη της Ο.Ε.Α.,ως ανώτερα σε γνώση από τα παρόντα μέλη της Ο.Ε.Α. ήτοι κρίνονται μόνον από τους ελάχιστους έμπειρους “κριτές των διανοητικών αγώνων”,συμφώνως με το αντίστοιχο των αθλητικών αγώνων.
Επομένως,αποτελεί Δημοκρατικό-Οχλοκρατικό θράσος των μελών της Ιστοσελίδος σας και των λοιπών Ιστοσελίδων ο έπαινος ή η επίκριση επί των κειμένων της Ο.Ε.Α.,διότι αυτά τα μέλη αγνοούν τελείως και απολύτως τις μαθηματικές παραμέτρους των ως άνω τριών επιστημών,της πρόσθετης επιστήμης της αστροστρατηγικής,όπως η μαθηματική ανάλυση της αστροστρατηγικής της “Αποκαλύψεως”,και αγνοούν τελείως τις μαθηματικές παραμέτρους Γεωστρατηγικής κλπ του πλέγματος των Σεληνιακών Θρησκειών επί του πλανήτου μας.
Επομένως,δεν θα μας υποδείξετε εσείς οι πλήρως αγνοούντες τις ως άνω επιστήμες,το πόσο έντονος θα είναι ο ήχος συναγερμού πολέμου από τα κείμενα της Ο.Ε.Α.,ούτε είσθε ικανοί,ως πλήρως αγνοούντες την Γεωστρατηγική και αστροστρατηγική μαθηματική αποκωδικοποίηση της Δρακονιανής “Αγίας Γραφής” και ειδικώς της “Αποκαλύψεως” να μας υποδείξετε ή να κρίνετε θετικώς ή αρνητικώς τα κείμενα συγκριτικής θρησκειολογίας της Ο.Ε.Α.,διότι αν συνεχίσετε να το κάνετε,τελείτε Δημοκρατική απάτη,διότι με τον τρόπο αυτό αποπειράσθε να αντικαταστήσετε τους ελάχιστους έμπειρους κριτές των αγώνων με τους πολλούς ανίδεους θεατές της κερκίδας,όπως είσθε εσείς.
Σε ότι αφορά το που θα σταματήσει η κριτική της ανωτέρας σας Ο.Ε.Α. επί των κειμένων της Ιστοσελίδας σας και επί του προδοτικού ανουσιουργήματος του ονόματος “Reptilian Pyramid-666”δεν θα την κρίνετε εσείς ως κατώτεροι μας ούτε ο κατώτερος μας “Reptilian Pyramid-666” αλλά θα το κρίνουμε εμείς,και οι ανώτεροι μας ήτοι τα αποχωρήσαντα μέλη της Ο.Ε.Α.,ως οι απόλυτοι κριτές των αγώνων.
Η Ο.Ε.Α. και τα μέλη της δεν ανέχονται μύγα στο σπαθί τους,ήτοι δεν δέχονται την Οχλοκρατική μεθόδευση να αναρτώνται τα κείμενα της σε Ιστοσελίδες,και μετά να βάλλονται υπούλως από τα μέλη αυτών των Ιστοσελίδων.
Η Ο.Ε.Α.,είτε οι φιλικές ιστοσελίδες συμφωνούν είτε διαφωνούν,θα τσακίζει αμείλικτα παρόμοιες ύπουλες συμπλεγματικές-κομπλεξικές θρασσύτατες Δημοκρατικές μεθοδεύσεις οι οποίες δικαιώνουν τον Θεικό Αριστοτέλη ο οποίος έγραψε ότι: “Η Οχλοκρατική Δημοκρατία είναι το χείριστο των πολιτευμάτων”.
Αυτά για εσάς τους Δημοκρατικούς Οχλοκράτες από την Αριστοκρατική-Αξιοκρατική Ο.Ε.Α. προς γνώση και συμμόρφωση.
Και εμείς κρινόμαστε αλλά από ανωτέρους μας,όπως ο ανειδίκευτος εργάτης κρίνεται από τον ειδικευμένο εργάτη.
Ο Εκπρόσωπος της Ο.Ε.Α.
και Αναλυτής Γεωστρατηγικής της Ο.Ε.Α.
Καραγεωργίου Γιάννης

Υ.Γ.1: Σας επιτρέπουμε να αναδημοσιεύετε κείμενα της Ο.Ε.Α.,υπό τον όρο ότι δεν θα εκφέρετε και δεν θα αναρτάτε ούτε Δημοκρατικούς επαίνους ούτε Δημοκρατικές επικρίσεις.
Διαφορετικά θα σας τσακίσουμε διανοητικώς ενώπιον της κερκίδας των λοιπών Δημοκρατικών-Οχλοκρατικών Ελλήνων.
Υ.Γ.2: Ως παράμετρο την οποία δεν γνωρίζετε δια το κείμενο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ της Ο.Ε.Α.,είναι το ακόλουθο κείμενο του DEFENCENET
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=23786&Itemid=49
Για την προδοσία του Εβραϊκού ΠΑ.ΣΟ.Κ. εναντίον της Εθνικής Ασφαλείας,διότι από την άποψη της Εθνικής Ασφαλείας,είσθε εντελώς αμαθείς-αμόρφωτοι,και επομένως ανίκανοι να κρίνετε κείμενα Εθνικής Ασφαλείας γραμμένα από ανωτέρους σας.
Να μην υποδυθείτε ξανά και ως απατεώνες τους έμπειρους κριτές των ανωτέρων σας διότι θα σας πάρει ο διάολος τον πατέρα κυριολεκτικώς και μεταφορικώς.
Και κόψτε τα νταηλίκια του τύπου “θα γράφουμε ότι θέλουμε δεν δεχόμαστε απειλές”,διότι πολλοί από αυτούς οι οποίοι το είπαν αυτό,όπως ο Α.Κεραμυδάς,ο Ε.Ακτουδιανἀκης και άλλα καθάρματα θεοσοφιστές μασόνοι,σήμερα βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα,μετά από θανατικές ποινές επιβληθείσες από το τμήμα Νετρίνο Νέιζερ της Ο.Ε.Α.
Σεβασμός,λοιπόν,και διάκριση εκατέρωθεν,μεταξύ μας διότι δεν θέλουμε ανταγωνιστική σχέση μαζί σας.
Υ.Γ.3: Ιδείτε σχετικό άρθρο Στρατιωτικού “ειδικευμένου εργάτη”επί του κειμένου της Ο.Ε.Α.
(Σημείωση Ιστολογίου:Το επαινετικό σχόλιο του χρήστη ARISCOMMANDER διαγράφηκε λόγω πολιτικής της Σελιδός περί ανωνυμίας)
Ηθικόν δίδαγμα για σας το να μην σέβεσθε τους ανωτέρους σας,κάνει κακό στην διανοητική-ψυχική-και σωματική σας υγεία.
Υ.Γ.4: Επειδή η… μπαλάντζα σας γέρνει μονόπατα εναντίον του 666 σας καλούμε να γίνετε ισορροπημένοι ανοίγοντας πόλεμο ΚΑΙ εναντίον της δεύτερης ήτοι της παγκοσμιοποιήσεως 888 της χιλιετούς πλανητικής δικτατορίας της “βασιλείας του Ιεχωβά” της Κίνας,και της Κορέας 777/1 και της Κορέας 777/2.
Πως είπατε; δεν καταλαβαίνετε αυτούς τους Γεωστρατηγηκούς μαθηματικούς όρους; Ας προσέχατε διαβάζοντας και μορφονώμενοι καλύτερα από τα κείμενα της Ο.Ε.Α.
Τώρα ως μη γνωρίζοντες αυτούς τους όρους θα κάθεσθε φρόνιμοι και σιωπηλοί στην κερκίδα των διανοητικών αγώνων και του διανοητικού πολέμου Εθνικής και πλανητικής Ασφαλείας της Ο.Ε.Α.,και δεν θα μαχαιρώνετε πισώπλατα και προδοτικά την Ο.Ε.Α. την ώρα που η Ο.Ε.Α. πολεμάει μετωπικά τους εχθρούς της Ελλάδος και τους εχθρούς της Λευκής και Μαύρης φυλής ήτοι τους Δρακονιανούς Κινέζους Σατανάδες,τους οποίους ο μοναχός Παίσιος θεωρούσε ως όργανο του Θεού δια την επιβολή του ορθού χριστιανισμού 888 στον πλανήτη.
Υ.Γ.:5 Δεν θα σεβόμασθε τίποτα εφόσον αυτό στρέφετε εναντίον της Εθνικής και πλανητικής Ασφαλείας.Εάν συνεχίσετε με την ίδια νοοτροπία θα είναι τιμή μας να μας διαγράψετε και θα είναι ατιμία μας το να μην μας διαγράψετε.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις