ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 30 September 2011

G.H.R.EES of Magnesia-Greece calls all hackers and crackers of the planet to destroy all computers-servers and internet of the millitary pact of B.A.S.T.R.(BOULGARIA-ALBANIA-SKOPIA known as FYROM-TOURKEY-ROMANIA)and of China-north Korea and south Korea,as countries programmated the third world war,beggining at 2011-2012,with 5 billion dead people of all nations of the planet,except China 888,North Korea 777/1 and South Korea 777/2.

G.H.REES Paramillitary Corp Magnesia Greece
MOST URGENT- ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ
Παραστρατιωτικό Σώμα Ο.Ε.Α.
Ομάς Ελληνικής Αποκαταστάσεως.
Τμήμα Ο.Ε.Α. Μαγνησίας.

Προς Έλληνες hackers-crackers κλπ:

Έλληνες χειριστές ηλεκτρονικών υπολογιστών,
εν όψη επιθέσεως των στρατών της Β.Α.Σ.Τ./Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ)εναντίον Ελλάδος εντός του 2011 ή αργότερα σας καλούμε να καταστρέψετε τελείως τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τους σέρβερς εντός των κρατών της Β.Α.Σ.Τ./Ρ., με κατεπείγουσα προτεραιότητα των Η/Υ των ενόπλων δυνάμεων των ως άνω χωρών και με δεύτερη προτεραιότητα τους κυβερνητικούς υπολογιστές και σέρβερς των ως άνω χωρών.
Ομοίως σας καλούμε κατεπείγοντος να καταστρέψετε πλήρως τα στρατιωτικά και πολιτικά δίκτυα Η/Υ και σέρβερς διαδικτύου εντός της Κίνας,εντός της Βορείου Κορέας και εντός της Νοτίου Κορέας.
Πράξτε τα όμοια εντός του κράτους της Μογγολίας.

Δια το τμήμα Ο.Ε.Α.
Μαγνησίας
Καραγεωργίου Γιάννης
Εκπρόσωπος Ο.Ε.Α.
Αναλυτής Γεωστρατηγικής της Ο.Ε.Α.

Υ.Γ: Καλούμε τους αποδέκτες του παρόντος σήματος να το μεταφράσουν σε όλες τις υπάρχουσες γλώσσες και να το αποστείλουν ως e-mail στους Hackers και στους Crackers όλων των Χωρών,διότι η επίθεση των στρατών της Β.Α.Σ.Τ./Ρ. εναντίον Ελλάδος,έχει σχεδιαστεί από την Κινεζική υπερστοά HONG,ως πρώτη φάση του Γ΄παγκοσμίου πολέμου,με σκοπό τη γενοκτονία της Λευκής και της Μαύρης φυλής αλλά και της Λευκοκίτρινης Μογγολικής φυλής (ήτοι και της Μογγολικής Εβραϊκής φυλής και της Μογγολικής Σαξονικής φυλής Λευκοκίτρινων) από την καθαρώς κίτρινη φυλή των τριών χωρών: Κίνας-Βορείου Κορέας-Νοτίου Κορέας,με αντίστοιχους Γεωστρατηγικούς κωδικούς: 888, 777/1, 777/2 ._
Το παρόν υστερόγραφο να αναπαράγεται,να αναρτάται στο διαδίκτυο και να μεταφράζεται συνεχώς μαζί με το ως άνω κυρίως κείμενο.
G.H.REES of Magnesia-Greece

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις