ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 18 September 2011

Ύπουλη λόγια επίθεση των “Έψιλον-666”και του “ΛΑ.Ο.Σ.-666”εναντίον της πατριωτικής Ο.Ε.Α.

Καραγεωργίου Γιάννης
Εκπρόσωπος Ο.Ε.Α.
Του Τμήματος Ο.Ε.Α.
Μαγνησίας

Προς,Κύριο Μάριο Γιαννακόπουλο:
https://rapidshare.com/files/3238794306/επιστολή_Γιαννακόπουλου.odt
Κύριε Γιαννακόπουλε,η λόγια γλώσσα την οποία χρησιμοποιήτε στην επιστολή σας και οι παραπομπές σας στην Αρχαία Ελληνική Γραμματεία,αποδεικνύουν ότι εσείς και οι άλλοι όμοιοι σας δεν ανήκετε εις τα υποσύνολα των Ελλήνων στα οποία η Ο.Ε.Α. χαρακτηρίζει ως “πουσταριά”και “πουταναριά”μεταφορικώς και πολλάκις κυριολεκτικώς.
Εσείς,ως διανοητικώς κατώτερος μας,δεν δύνασθε να εννοήσετε το διατί η Ο.Ε.Α.,παραλλήλως με τα κείμενα της λόγιας γλώσσας,χρησιμοποιεί κείμενα χαμαιτυπικής γλώσσας,ή μικτά κείμενα με αμφότερες γλώσσες.
Εάν ελέγχετε εμάς δια χυδαϊσμό,τότε αυτομάτως γίνεσθε θρασσύς κριτής των ανωτέρων σας στον διανοητικό και υλικό πόλεμο,ήτοι γίνεσθε θρασσύς κριτής του Αυτοκράτορος Ιουλιανού ο οποίος έγραφε σε λόγια γλώσσα και ταυτοχρόνως εξύβριζε χυδαίως τους εγκληματίες υπηκόους του,γίνεσθε θρασσύς κριτής,του ανωτέρου σας χυδαιολόγου Καραισκάκη ήρωος της επαναστάσεως του 1821,και γίνεσθε θρασσύς κριτής των πολεμικώς ανωτέρων σας πιλότων της πολεμικής αεροπορίας οι οποίοι στις αερομαχίες υβρίζουν με ακατονόμαστες φράσεις τους Τούρκους εισβολείς πιλότους.
Η απαίτηση σας δια την χρήση μόνον της λόγιας γλώσσας,αποδεικνύει ότι είσθε απόλεμος και παθητικός στους τομείς του διανοητικού,και ψυχολογικού,και υλικού πολέμου,και ως τοιούτος δεν δύνασθε να δώσετε ουδεμία συμβουλή προς τους ανωτέρους σας κειμενογράφους της Ο.Ε.Α.,οι οποίοι χρησιμοποιούν και τα τρία ως άνω είδη πολέμου με σκοπό την βίαια αφύπνιση των Ελλήνων λόγω της εκπροθέσμου πλέον αφυπνίσεως τους δια την ματαίωση των φάσεων του Γ΄παγκοσμίου πολέμου,και δια την πλήρη γενοκτονία της Λευκής και της Μαύρης φυλής από 200.000.000 Κινεζικού στρατού,και από τους λοιπούς στρατούς του άξονος Β.Α.Σ.Τ./Ρ.(ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ)και του άξονος Ρ.Ι.Κ.(ΡΩΣΙΑΣ-ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΚΙΝΑΣ)ή “Συμφώνου της Σαγκάης”.
Μας κατηγορείτε ότι υβρίζουμε τους Θεούς των Αρχαίων Ελλήνων.Δια το ιδικό σας επίπεδο νοημοσύνης,αυτός ο ισχυρισμός σας συνιστά δόλο,διότι εις τα κείμενα της Ο.Ε.Α. Ε΄ΓΕΝΕΑΣ,ήτοι εκτός των ημιαληθών κειμένων Β΄,Γ΄,Δ΄,ΓΕΝΕΑΣ,η Ο.Ε.Α. αποσαφηνίζει την προέλευση των Ελλήνων Θεών ήτοι Θέοντων ήτοι των διατρεχόντων το διαστρικό διάστημα Θεών,από την Μητροπολιτική Ελλάδα του αστερισμού Ανδρομέδας,και ταυτοχρόνως η Ο.Ε.Α. απεκάλυψε ότι οι Έλληνες Θεοί,ηττηθέντες από τον δρακονιανό πλανήτη πολέμου “Σελήνη” ή “Λεβάν”το 9.600π.χ.,απεχώρησαν από τον χώρο του πλανήτου Γή εκτός του Απόλλωνος και μέρους της δυνάμεως των Ελλήνων Θεών οι οποίοι υπεχώρησαν εις το εσωτερικό της κοίλης Γαίας.
Ομοίως η Ο.Ε.Α. απεκάλυψε ότι μετά το 9.600π.χ. οι εμφανιζόμενοι εις τους Έλληνες ως Θεοί του Δωδεκαθέου Διός,είναι στην πραγματικότητα ανθελληνικά πνεύματα Σελήνης ή “Άνω Σιών”,τα οποία προκάλεσαν την εμφύλια γενοκτονία των Ελλήνων εις τον παγκόσμιο πόλεμο μεταξύ Ελλήνων Ατλαντίδος και Ελλήνων Ευρώπης το 9.600π.χ.,προκάλεσαν την εμφύλια γενοκτονία μεταξύ των Ελλήνων Ελλάδος και των Ελλήνων της Τροίας και του Ασιατικού Ελληνισμού,προκάλεσαν τον εκπατρισμό των Ελλήνων Τρώων στην Ιταλία,προκάλεσαν τον εκπατρισμό των Ελλήνων Χετταίων-Γότθων στην Γερμανία,προκάλεσαν τον εκπατρισμό των Ελλήνων Φρύγων-Φράγκων στην Γαλλία,και προκάλεσαν την εμφύλια γενοκτονία πολέμων μεταξύ των Ελληνικών πόλεων των Αθηνών-Σπάρτης-Θηβών-Μακεδόνων-Θεσσαλών-Πελοποννήσου και λοιπών,μέσω Χρησμών από Ιερατεία δήθεν του Διός,και στην πραγματικότητα Ιερατεία υπό δαιμονική καταληψία των δαιμόνων του “ΙΕΧΩΒΑ” και του “ΜΕΤΑΤΡΟΝ” και του “ΑΣΜΟΝΤΑΙ” της δρακονιανής Σελήνης,ως αστρικού σώματος προελεύσεως αστερισμού δράκοντος.
Το ύφος της γραφής σας,και η χαοτική μαγιονέζα των ιδεολογημάτων σας,αποδεικνύει ότι είσθε Θεοσοφιστής “Εψιλον-666”ήτοι “Κριναετός”με πολιτικό φορέα το “ΛΑ.Ο.Σ.-666”.
Ομοίως,το ύφος της γραφής σας είναι όμοιο με το ύφος της γραφής του Θεωρητικού των “Έψιλον-666”Ιωάννου Φουράκη ή μάλλον της ομάδος των Θεοσοφιστών μασόνων οι οποίοι έγραφαν τα κείμενα του Φουράκη.
Όθεν,η λόγια επίθεση σας εναντίον της Ο.Ε.Α.,μέσω της ως άνω επιστολής σας,συνιστά Θεοσοφικό μασονικό δόλο των “Κριναετών”,των “Έψιλον-666”,και του “ΛΑ.Ο.Σ.-666”,ήτοι συνιστά ύπουλη λόγια επίθεση των ως άνω Θεοσοφικών μασονικών συμμοριών εναντίον της πατριωτικής Ο.Ε.Α.
Όθεν,αναμείνατε την Αδράστεια και την Νέμεσι οι οποίες νομοτελειακός τιμωρούν τον δόλο και την διαστροφή της Αλήθειας.
Μην μας ενοχλήσετε ξανά.
Καραγεωργίου Γιάννης
Εκπρόσωπος Ο.Ε.Α.
Του Τμήματος Ο.Ε.Α.
Μαγνησίας.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις