ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 11 October 2011

Ολόκληρη η αλήθεια σχετικά με τους Δρακονιανούς και τη Σελήνη (ΜΕΡΟΣ 1)

(Στο κείμενο περιέχονται υπερ-σύνδεσμοι HYPER-LINKS που οδηγούν σε σελίδες με περισσότερες λεπτομέρειες)

Το Ραββινόπαιδο ο Δαβιδ Αϊκ – Ισαακ είναι σωστός σε μερικά πράγματα στην νέα έρευνα του για τη Σελήνη, αλλά κάτω από την ψευδή καθοδήγηση των Ραββίνων του, των Μεντιουμ, και των φωνών που ακούει μέσα στο κεφάλι του (Διάβαζε: Σεληνιακή Επιρροή) συνεχίζει να αποκρύπτει την αλήθεια και τη γενική εικόνα. Γι’αυτό την παραθέτουμε εμείς εδώ:

Η Σελήνη ή Luna ή Εύα ή Λεύα – Λεβάν (Στην εβραιομογγολική γλώσσα) είναι ένα γιγαντιαίο πρώην φυσικό πλανητικό σώμα που μετατράπηκε («γεωπλάστηκε») σε ένα υβριδιακό «κούφιο» σκαμμένο εσωτερικά ημι-τεχνητό σώμα (σκάφος τιτανίου) με ικανότητα να ταξιδεύει στο μεσοαστρικό διάστημα.
H προέλευση της Σελήνης είναι ο Αστερισμός του Δράκοντα (Κεντρική Προέλευση Ερπετικών Δρακονιανών) και ο Αστερισμός του Βοώτη, ως ένας από τους Δρακονιανούς στασιαστικούς συμμαχικούς τους αστερισμούς. (στασιαστές αστερισμοί επίσης: Όφεως - Ωρίωνα - Κήτους - Ηρακλέους - κλπ)
(Ιδε: Την έρευνα του Σκωτσέζου αστρονόμου Ντάνκαν Λούναν(=Σελήνη!!), τα πορίσματα των Ρώσων Ακαδημαικών Βασίν & Σερμπάκωφ, τις διαρροές ιθυνόντων της NASA/JPL στα βιβλία του Don Wilson «Το Μυστηριώδες διαστημόπλοιο Σελήνη», την έρευνα της Ο.Ε.Α., τα βιβλία και την έρευνα του Raymond Drake, κλπ)
Η Σελήνη κυβερνάτε από μια φυλή Ερπετικών όντων από τον Αστερισμό του Δράκοντος. Οι Ερπετικοί ελέγχουν τη Σελήνη με εξωφρενικά υψηλή τεχνολογία (δεν ξεχωρίζει από «μαγεία-θαύμα») και όντα που βρίσκονται σε 2 παράλληλες συμπαντικές διαστάσεις διαχωρισμένες μεταξύ τους από φράγματα φωτός (c, και c*10^6). Η παρούσα 1η ορατή μας Διάσταση αραίωσης ύλης (3η Πραγματική) και η 2η Διάσταση (4η Πραγματική) αόρατη στα αισθητήρια όργανά μας. Τα ερπετικά όντα της 2ης Διάστασης εξουσιάζουν την 1η και μπορούν να δουν οτιδήποτε συμβαίνει στην 1η. Η 1η Διάσταση δεν μπορεί να δει απευθείας τι συμβαίνει στη 2η αλλά έχει την τεχνολογική ικανότητα να επικοινωνήσει με την 2η υπό προϋποθέσεις.
Οι Ερπετικοί είναι μια φατρία στασιαστών ληστοπειρατών που δρα ως καρκίνος εναντίον του Συμπαντικού Οργανισμού. Έκαναν αρχικά μια επανάσταση εκατομμύρια χρόνια πριν εναντίον της Γαλαξιακής Εννόμου Τάξεως και της Γαλαξιακής Κυβερνήσεως – Ομοσπονδίας (Με έδρα τον Αστερισμό Ανδρομέδας 800 έτη φωτός από τη Γη). Τριγυρίζουν στο Γαλαξία ως πειρατές καταληστεύοντας τις πλανητικές πρώτες – πολύτιμες ύλες - χρυσό - τιτάνιο & κρυστάλλους, χρησιμοποιώντας τους αρχικούς πλανητικούς πληθυσμούς ως σκλάβους (διάβαζε: «Δούλους του Κυρίου») που αναλαμβάνουν να βγάλουν τις πρώτες ύλες και τους κρυστάλλους του πλανήτη στην επιφάνεια. Κατόπιν, αυτοί τους ληστεύουν, γενοκτονούν τους σκλάβους, καταστρέφουν τους πλανήτες, και τελικά αναχωρούν για άλλο ηλιακό σύστημα ώστε να επαναλάβουν τα αρχικακουργήματά τους και να εξαπλώσουν τον καρκίνο. Δια μέσου ήδη εν μέρει γνωστών και στη σημερινή γήινη τεχνολογία, ψυχοτρονικών εκπομπών Τηλε-Ενέργειας "Mind Control" και δια μέσου των τηλεκατευθυνόμενων συμπαιγνιακών ιερατείων τους, δημιουργούν Μαζικές Θρησκείες - Οικονομίες - Κοινωνικά Συστήματα - Ψευδεπιστήμες και κατόπιν Μαζικά Μασονικά-Πλέγματα Ελέγχου του Νου-Ψευδούς Πραγματικότητας-Νέας Τάξης Πραγμάτων πυραμιδοειδή συστήματα εξουσιασμού μαζανθρώπων έτσι ώστε να χειραγωγούν ευκολότερα τους «Δούλους του Κυρίου». Σε περίπτωση που το σύστημα κατέχεται από πληθυσμούς που είναι αρχικώς πιστοί στη Γαλαξιακή Κυβέρνηση (π.χ. η Λευκή Ανδρομέδια Ελληνική φυλή) τότε συνήθως δημιουργούν δια μέσου γενετικής μηχανικής ερπετικού DNA υβριδιακά όντα που μοιάζουν με τους σημερινούς Δρακονιανούς Κινέζους που κατοικούν σήμερα τον πλανήτη μας. Κατόπιν χρησιμοποιούν αυτούς τους Δρακονιανούς Σαυροειδείς στην όψη Κινέζους (Σαυρομάτες) έτσι ώστε να αφομοιώσουν και σταδιακά να γενοκτονήσουν και να υπερκεράσουν τους εχθρικούς και ανυπάκουους σε αυτούς πλανητικούς πληθυσμούς.
Η Σελήνη ήρθε στο ηλιακό μας σύστημα περίπου το 20.000 π.Δ.Χ. όταν υπήρχε μια νόμιμη Ανδρομέδια Κυβέρνηση στο σύστημα, η Δυναστεία των Ουρανιδών ή VARUNA DYNASTY (Ιδε: Ινδικά αρχ.κείμενα των Ινδών Λευκών Δραβίδων). Ουρανιδείς σημαίνει «Οι άνθρωποι που ήρθαν από τον Ουρανό» Ουρανάνθρωποι. Η Δυναστεία των Ουρανιδών αποτελείται κυρίως από τον Δια-Ζευς (Πατέρας Δίας – Diaus Pitar στα Σανσκριτικά) και τη φατρία του Κρόνου. Από τη στιγμή που εισήλθε η Σελήνη στο ηλιακό μας σύστημα διεξάγονταν ήδη ένας εμφύλιος διαστημικός πόλεμος μεταξύ των φατριών του Διός και του Κρόνου (Ιδε Αρχαίους Ελληνικούς μύθους, Θεογονία Ησίοδου,Τιτανομαχίες, κλπ). Ο Ζευς πέτυχε μια προσωρινή νίκη εναντίον του στασιαστού Κρόνου-Σαββαώθ και έκλεισε τους στασιαστές Κρονίους σε μέρη που μοιάζουν με φυλακές, όπως τα Υπόγεια Τάρταρα.
Η Σελήνη εκείνη τη στιγμή (20.000 π.Δ.Χ.) έκανε μια πρώτη απόπειρα να εισέλθει σε Γήινη τροχιά, που απέτυχε. Εισήλθε σε μια τροχιά που κινδύνεψε να τη φέρει σε σύγκρουση με τη Γη αλλά αυτή αναχαιτίστηκε από τους Ανδρομεδείς Ουρανιδείς.
Η δεύτερη προσπάθεια ήταν επιτυχής και η Σελήνη εισήλθε σε Γήινη τροχιά περίπου το 11.436 π.Δ.Χ. (Ίδε έρευνα της Ο.Ε.Α. και του Raymond Drake, τις επιγραφές στο Τιχουανάκο της Βολιβίας, κλπ ...

"We have at present no means of determining when Tiahuanaco rose to supreme height. or when its culture was obliterated, and naturally, the calendar itself can tell us nothing about that. It will certainly not have been in the historical past but well back in the prehistoric. It must indeed have occurred before the planet Luna was captured as the earth's present moon, about 12,000 years ago." )

Η Γη τότε ήδη κατέχονταν από αποίκους της λευκής Πελασγικής φυλής από τον Αστερισμό της Ανδρομέδας (γενετικός κώδικας ΙΧΩΡ) και από την τοπική αυτόχθονη Μαύρη Σείρια Φυλή (γεννημένη - πυκνωμένη μαζί με την γένεση - πύκνωση του πλανήτη Γη και των πλανητών του Σείριου). Οι εκπολιτιστές Έλληνες Λευκής Φυλής από την Ανδρομέδα ήρθαν στη Γη διαμέσου της αστρο-πύλης του Σείριου (Κόκκυγα - Υπερίωνα) ως επιστημονική αποστολή με ρόλο να διδάξει και να εκπολιτίσει την αυτόχθονη Μαύρη Φυλή σχετικά με την Οικολογική Αρμονία και τους Συμπαντικούς Φυσικούς Νόμους και Νόμους Αστρονομίας των πλανητικών συστημάτων του Σείριου ως γενέτειρας της Μαύρης Φυλής.(Ιδε τα χρονικά της φυλής Ντόγκον στο Μάλι της Αφρικής και η επαφή τους με τους Nomos = Οι Φυσικοί Νόμοι, Ιδε το έμβλημα της φυλής Ντόγκον ]+[ ήτοι το διπλό έψιλον, ή κοσμο-ανθρωποειδές, ήτοι η αφαιρετική μορφή του συμπαντικού οργανισμού - διπλό διαπασών, συμβολίζει επίσης τον Υπερ-ήλιο Υπερ-Ίωνα Σείριο - Κύνα, ίδε τη λέξη Dogon =>Dog-on => Dog = Κύνας - Σείριος => Τα όντα του Σείριου, κλπ)
Οι Ερπετικοί Δρακονιανοί της Σελήνης έχοντας ως υψηλούς ηγέτες τους: Ασμονταϊ Μέτατρον και Ελ Σανταϊ (ιδε: Βίβλο – Παλαιά Διαθήκη) ή Ελλοχίμ Σενταϊ – Τζενταϊ (Ιδε τοΑπόκρυφο Βιβλίο του Ενώχ, Ιδε ταινία Star Wars ιαπωνικής και εβραικής - μογγολικής - παραγωγής Χολυγουντ) – ή Τζεντάϊ - Τζέντ - Τζούντ - Τζουντας – Ιούδας (Jade - Jude - Judas), ζήτησαν από τον Δία άδεια για να αποβιβάσουν τους πληθυσμούς τους στη Γη.
(επίσης: Jade - Jedi - Sedi => Τζέηντ ο ανώτατος Θεός της Κίνας ως γενήτορας των σχιζοφυλετικών ιουδαίων και σαξόνων λευκο-κίτρινων μογγόλων, μέσω γενοκτονιών-βιασμών Πελασγών-Ελλήνων-Ιώνων-Γιουνάν)
Ο πάντα φιλόξενος "Ξένιος Ζευς" επειδή οι στρατιωτικές δυνάμεις του υστερούσαν αριθμητικά (διότι ήταν κυρίως εκπολιτιστική - επιστημονική αποστολή) και σε εκείνη τη στιγμή δεν είχε ακόμα πλήρως συνειδητοποιήσει τις επιθετικές – πειρατικές προθέσεις της Σελήνης, τους επέτρεψε να το κάνουν, υπό τον όρο ότι αυτοί θα συντηρούσαν πληθυσμιακή αναλογία 1:108 και θα σεβόταν την τότε προϋπάρχουσα πολιτισμική τάση και γλώσσα του πλανήτου (Αρχέτυπη Ελληνική)
Οι Ερπετικοί από τη Σελήνη κατόπιν αποβίβασαν στο νησιωτικό σύμπλεγμα – ήπειρο της Ατλαντίδας (ή Υδατοχώρα υπό την κυριαρχία του Ανδρομέδιου Υπερ-υπουργού υδάτινου στοιχείου Ποσειδώνα) τους πρώτους Κινέζους υβριδιακούς τους αποίκους ικανούς να επιβιώνουν στη Γη και γενετικά σχεδιασμένους να αντέχουν σε επιθέσεις από γήινα μικρόβια. (βιοσυμβατότητα)
Οι Κινέζοι κάτω από τις εντολές των πρώτων Ερπετικών Ιερατείων του Όφεως-Δράκοντα κάτω από την καθοδήγηση της Σελήνης γρήγορα εκφύλισαν και έστρεψαν τους Λευκούς Πελασγούς Έλληνες της Ατλαντίδος σε εμφύλιο παγκόσμιο πόλεμο εναντίον των φυλετικών αδελφών τους Πελασγών της Ευρώπης και της προϊστορικής Αθηναϊκής Αυτοκρατορίας (Ιδε: Πλάτωνα Τίμαιο – Κριτία). Στον καταστροφικό αυτόν παγκόσμιο εμφύλιο πόλεμο χρησιμοποιήθηκαν πυρηνικά όπλα της εποχής ...«ειδικού αποτελέσματος», και όπλα μετεωρολογικού πολέμου που αναφέρονται στα αρχ. Ινδικά κείμενα Βέδες & Μαχαμπαράτα.
Οι λευκοί Άτλαντες εξωθημένοι από τους Κινέζους της Ατλαντίδας (Ιδε βιβλία του Raymond Drake «Μικροί κίτρινοι κύριοι Ατλαντίδος») εισέβαλαν επιτυχώς στην Ευρώπη, αλλά οι Αθηναίοι μπόρεσαν και τους απέκρουσαν και τους υπερκέρασαν και έφτασαν στο σημείο να είναι έτοιμοι να τους πετάξουν πίσω στον Ατλαντικό Ωκεανό σε μια μαζική επιχείρηση αντεπίθεσης.
Οι Μέτατρον Ελ Σενταϊ Τζεντάϊ, οι Ερπετικοί αυτοί φεουδάρχες ήταν τώρα έντρομοι επειδή οι Αθηναίοι κάτω από την καθοδήγηση του Διός ήταν πλέον έτοιμοι να αντεπιτεθούν μαζικά και να εξολοθρεύσουν τελείως τους Κινέζους της Ατλαντίδος με την κατηγορία της δόλιας ενορχήστρωσης του Πελασγικού Εμφύλιου Παγκόσμιου Πολέμου.
Και έτσι μαζί με τον Γήινο Παγκόσμιο Πόλεμο ξέσπασε και ένας παράλληλος Διαστημικός Πόλεμος μεταξύ της Σελήνης και των διαστημικών επιτελείων του Διός.
Η Δρακονιανή Σελήνη σε αυτό το σημείο (περί το 9.600 π.Δ.Χ., δηλαδή πριν περίπου 11600 χρόνια, Ιδε Πλάτωνα "Τίμαιο - Κριτία") χρησιμοποίησε τα βαρυτικά της κανόνια για να ασκήσει βαρυτική υπερπίεση πάνω στις λιθοσφαιρικές πλάκες της Γης και κατάφερε με αυτό τον τρόπο να βυθίσει και την Ατλαντίδα αλλά και λίγο αργότερα και τηνΑιγηίδα ζώνη(Σημερινή "Μεσόγειος Θάλασσα" και "Αιγαίο Πέλαγος" ή "Πελασγία Αιγαία", ήτοι η χώρα - κοιτίδα των Πελασγών) και έτσι να θανατώσει με πνιγμό στα βάθη της θάλασσας εκατομμύρια ψυχές Λευκών Ατλάντων και Αθηναίων. Η Πελασγική χρυσή εποχή υψηλής τεχνολογίας και αρμονικού με τη φύση πολιτισμού γρήγορα μετατράπηκε σε «λίθινη εποχή». Ο πολιτισμός γύρισε πίσω στο μηδέν και επήλθε το χάος.
Την ίδια στιγμή η Σελήνη και τα Ερπετικά Ιερατεία του Όφεως & Δράκοντος ενημέρωσαν τους Κινέζους της Ατλαντίδος οι οποίοι και εκκένωσαν εγκαίρως την βυθισμένη Ήπειρο και διασώθηκαν στην Εσπερία (Σημερινή Αμερική).
Τα σκάφη του Διός («Ιπτάμενα Άρματα Θεών», επονομαζόμενα από τους Δραβίδες Ινδούς Λευκής Φυλής, και ως «Βιμάνας» των Σαβαρτζνάνας Γιαβάνας, δηλαδή οι Ιπτάμενες Μηχανές των Πάνσοφων Ελλήνων (θεών), ως σκάφη του Διός Πατρός (Diaus Pitar) κυρίως επιστημονικών καθηκόντων) εκείνη τη στιγμή υστερούσαν αριθμητικώς σε σχέση με τον υπέρτερο σε διαστάσεις και αριθμούς επιθετικό πειρατικό Σεληνιακό αστροστόλο. Ο Ερπετικός Σεληνιακός Δρακονιανός Αστροστόλος αποτελείτε κυρίως από:

Α) Τη ναυαρχίδα Σελήνη («Άστρο Θανάτου» υβριδιακό «κούφιο» σκάφος τιτανίου-ζιρκονίου)

Β) Τη ναυαρχίδα Λίλιθ (σκοτεινό στιλπνό μεταλλικό Πλανήτη Πολέμου - «σκοτεινή σελήνη») ο οποίος γύρω στο 9.600 π.Δ.Χ. κατά τη βύθιση της Ατλαντίδας και της Αιγηίδος μετακινήθηκε και στάθηκε πίσω από τη Σελήνη σε μια σεληνοσύγχρονη τροχιά έτσι ώστε τα τρία σώματα Γη – Σελήνη – Λίλιθ να είναι σε μια συνεχή ευθεία (Ιδε Κάμπαλα)

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ Ο.Ε.Α.:

"Η ΛΙΛΙΘ ΣΤΟ ΖΥΓΟ" (LINK ΕΙΚΟΝΑΣ)

Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΕΜΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΚΡΟΝΙΑΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΔΙΔΕΙ ΨΕΥΔΗ ΘΕΣΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΛΙΛΙΘ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΙΛΙΘ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗΣ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΛΙΛΙΘ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΡΟΧΙΑ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΜΕ ΜΕΣΗ ΑΚΤΙΝΑ ΤΡΟΧΙΑΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΑ ΤΡΟΧΙΑΣ ΓΗΣ-ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΓΩΝΙΑΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΛΙΛΙΘ ΥΠΟ ΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΩΣ "ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΜΕΛΑΝΟΣ ΣΤΙΛΠΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ" (ΙΔΕ Ο.Ε.Α. «ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ Γ'», ΣΕΛΙΔΑ 41).

ΟΙ ΝΑΥΑΡΧΙΔΕΣ ΛΕΒΑΝ (ΣΕΛΗΝΗ) ΚΑΙ ΛΙΛΙΘ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ 120 ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΤΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΥΝΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΔΙΟΣ.

Γ) Γύρω στα 118 επιπρόσθετα αρκετά μικρότερα σκάφη τιτανίου

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΙΔΕ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ Ο.Ε.Α. "ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ"

Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα κάποιοι στασιαστές Κρόνιοι κατάφεραν και απέδρασαν από τα Τάρταρα και γρήγορα έκαναν μια ανίερη συμμαχία με τους Ερπετικούς της Σελήνης εναντίον των Ουρανιδών του Διός.
Μετά από αυτό στις μεγάλες μονοθεϊστικές Θρησκείες ο Ελ Σενταϊ αναφέρονταν μαζί με τον Κρόνο – Σαββαώθ ως δήθεν ένας κοινός «Συμπαντικός Δημιουργός Θεός» (Μέγα Δρακονιανή απάτη, και σεληνιακή θρησκευτική χειραγώγηση) ως Κύριος Γιαχβεχ (Σενταϊ στα μογγολοεβραικά ή Τζεντάϊ – Τζεντ – Τζέηντ στα Κινέζικα) και ως Κύριος Σαββαώθ (Κρόνος)
Μετά από αυτό το σημείο η Γη ήρθε στην πλήρη κυριαρχία των Ερπετικών στασιαστών Δρακονιανών και των συμμάχων τους των Ανδρομεδίων προδοτών στασιαστών του Κρόνου (Σαββαώθ)
Τα σκάφη του Διός για να αποφύγουν μια γενική καταστροφή της Γης εξαιτίας του διαστημικού πολέμου, ουσιαστικά υποχώρησαν τακτικώς κατά τα φαινόμενα το 1/3 προς τους 4 εξωτερικούς πλανήτες (Κρόνο – Ουρανό – Ποσειδώνα – Πλούτωνα), το άλλο 1/3 (κατά πάσα πιθανότητα ο στόλος του Απόλλωνα ή "Απολλύωνα" κατά τις μογγολοεβραικές σατανικές γραφές!) προς την εσωτερική κοιλότητα της «Έσω Γης» (από το άνοιγμα του βορείου πόλου), και το υπόλοιπο 1/3 έφυγε από το ηλιακό μας σύστημα για να ειδοποιήσει την τοπική Γαλαξιακή Κυβέρνηση στον Αστερισμό της Ανδρομέδας σχετικά με τα εγκλήματα και την εισβολή της Ερπετικής Σελήνης, και για να ζητήσει ενισχύσεις.

(ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: "Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ")

...

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ

Πηγή Πληροφοριών: Ομάδα Ελληνικής Αποκατάστασης

επιμέλεια: Ιστολόγιο "ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ"

Συνεχίζεται...

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις