ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 26 October 2011

Ayesha Khaddafi: "I will never surrender!"

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ!

Κόντρα στα στημένα και συμπαιγνιακά διεθνή ΜΜΑ(μέσα μαζικής αποχαύνωσης), πατριώτες Λίβυοι δηλώνουν ξεκάθαρα: "Δεν ξεχνάμε, δεν υποκύπτουμε, δεν παραδινόμαστε".

Το ΝΑΤΟ δηλώνει πως το "έργο" του τελειώνει την 31η Οκτωβρίου. Η Χίλλαρυ γελάει σαδιστικά, τα συμπαιγνιακά μέσα σε όλους τους τόνους δηλώνουν ότι η Λιβύη απελευθερώθηκε και ότι χαράζει μία νέα μέρα(κλασικά με το new dawn, new age, new era). Για μια στιγμή... Τους Λίβυους τους ρωτήσανε;

Προφανώς όχι διότι εάν τους ρωτούσανε θα παίρνανε τις εξής απαντήσεις:

Ayesha Khaddafi: "Ακόμα και αν ο πατέρας μου και οι αδερφοί μου γίνουν μάρτυρες, εγώ θα συνεχίσω την μάχη ενάντια στον ισλαμικό τρόμο στην Λιβύη. Ας γνωρίζει η Δύση και οι μισθοφόροι της: Η Αγιέσα Καντάφι δεν παραδίνεται στην διαβολική συνομωσία τους!"

Saif Al Islam Khaddafi στις 23 Οκτωβρίου, στο Arrai TV: "Θα συνεχίσουμε την αντίσταση μας. Θα αντεκδικηθούμε. Είμαι στην Λιβύη, ζωντανός και Ελεύθερος."

Dr. Yusuf Shakeer, διάσημος Λίβυος ανεξάρτητος δημοσιογράφος: "Αρκετά πια! Αρκετά προσβάλουν την νοημοσύνη μας λέγοντας μας ότι η Λιβύη ΤΩΡΑ είναι ελεύθερη. Δεν είμασταν ποτέ υπό πολιορκία, δεν μας δολοφονούσαν, δεν μας απέλαυναν, δεν μας φυλάκιζαν και δεν μας κατάστρεψαν ποτέ όπως κάνουν τώρα. Ο μόνος θάνατος για τον οποίο θα πανηγυρίσω θα είναι αυτός του σιωνισμού και του ιμπεριαλισμού. Ο Καντάφι είναι ζωντανός και ηγείται της Αντίστασης."

Mathaba.net στις 21 Οκτωβρίου: "Ο Καντάφι δεν είναι νεκρός. Οι οπαδοί της Τζαμαχουρίγια αντιστέκονται επί 7 μήνες ενάντια στην πιο δυνατή στρατιωτική δύναμη. Ένας θρίαμβος που θα μνημονεύεται από τους ανεξάρτητους ιστορικούς με θαυμασμό. Επιπλέον, όσο περισσότερο κρατάει η σύγκρουση, τόσο γιγαντώνεται ο θρύλος του Καντάφι. Ζωντανός, συμβολίζει την Αντίσταση. Νεκρός γίνεται μεγαλύτερος από την ζωή(bigger than life), μία έμπνευση για τους Λίβυους να μην το βάλουν κάτω μέχρι να απελευθερωθούν από τον ζυγό του ΝΑΤΟ. Η Γουάσινγκτον, η Βρετανία και η Γαλλία απεγνωσμένα ζητούσαν κάτι σαν νίκη, ακόμα και ψευδής και όχι αληθινή. Επίσημα, οι μαρτυρίες μιλάνε για νεκρό Καντάφι ακόμα και αν αυτές συνοδεύονται από μη πειστικά βίντεο και εναλλασόμενες εξηγήσεις. Το πρόβλημα τους όμως είναι ότι δεν είναι νεκρός, όχι μόνον επειδή ποτέ δεν συνελήφθη και ποτέ δεν δολοφονήθηκε αλλά επειδή ήδη ζει στις καρδιές εκατομυρίων. Ο Καντάφι είναι ζωντανός. Έχει σημασία διότι το ΝΑΤΟ (δεν) κέρδισε τον πόλεμο. Έχει σημασία διότι ο λαός θέλει ηγέτες. Μεγάλος αριθμός εθελοντών εισρέουν στην Λιβύη από την Αφρική. Πηγαίνουν στην Λιβύη εξ'αιτίας της αγάπης τους, του σεβασμού τους και της άμιλλας προς τον Καντάφι, τον Αδερφό Ηγέτη..."

Libya 360:
"O θάνατος του επαναστάτη Ηγέτη σημαίνει ότι ήρθε η ώρα για Παγκόσμια Επανάσταση!"

Αλλά και εκτός Λιβύης, ο Webster Tarpley δηλώνει στον Άλεξ Τζόουνς: "Ο θάνατος του Καντάφι είναι υποθετικός και όχι ανεξάρτητα επιβεβαιωμένος. Τον Καντάφι δολοφόνησε το ΝΑΤΟ ή τον σωσία του; Πλήθος αντιφάσεων συμπληρώνει την επίσημη εκδοχή, πρώτα μία μαρτυρία, μετά μία άλλη. Θυμίζουν την συμμορία που δεν μπορεί να πυροβολήσει ευθεία..."

Algeria ISP στις 23 Οκτωβρίου: "Ο Λίβυος ηγέτης και ο γιός του επέζησαν. Οι αρουραίοι της Μισράτα δολοφόνησαν όλους τους τραυματισμένους. Ο Καντάφι πολέμησε πλάι με εκατοντάδες νεαρούς στην Σύρτη, πολλοί εξ'αυτών δεν γνώριζαν ότι ήταν δίπλα τους. Ο Καντάφι πληγώθηκε στα πόδια. Μην πιστεύετε το ψέμμα που λένε ότι κρυβόταν στους υπονόμους. Ο Καντάφι ήδη έχει χάσει τρεις γιούς-μάρτυρες ενώ άλλος ένας είναι στο μέτωπο και μάχεται."

Julian Borger της Guardian, στις 21 Οκτωβρίου: "Το Διεθνές Δικαστήριο ζητάει αποδείξεις της Σήμανσης για τον θάνατο του Καντάφι για να αποσύρει το ένταλμα εις βάρος του."

Κανάλι NSNBC, στις 22 Οκτωβρίου:
"Πάρα πολλοί που συζητάνε σχετικά με τον υποτιθέμενο θάνατο του Καντάφι, διαισθάνονται βρωμιά(they smell a rat). Οι αποδείξεις έως τώρα συνίστανται σε θολά και κουνημένα βίντεο και ύποπτες φωτογραφίες."

Τα μέσα που χρησιμοποιεί η "συμμαχία των προθύμων" είναι ελεεινά. Προπαγανδίζει συνεχώς τα φρικαλέα βίντεο με τον υποτιθέμενο Καντάφι να σοδομίζεται από χατζάρα, να κατακρεουργείται κλπ. ώστε με αυτό τον τρόπο να καταρρακώσουν το ηθικό των Λίβυων ώστε αυτοί να σκύψουν το κεφάλι και να στηθούνε στα τέσσερα. Μάλλον όμως μπέρδεψαν τα μπούτια τους, διότι νόμισαν ότι οι Λίβυοι είναι τίποτα γαλλάκια που με το που μπήκαν τα τανκς της Γερμανίας στο Β'ΠΠ, έστησαν κώλο και σκάρωσαν "κυβέρνηση" του Βισσύ.

Γιατί ο Καντάφι να μην είχε σωσίες όπως αποδεδειγμένα είχε και ο Σαντάμ Χουσεϊν(12 κιόλας!) Εάν ο Καντάφι είναι ζωντανός σε αυτή την διάσταση, στο χέρι του είναι μέσω του Arrai TV να επανεμφανιστεί και να κάνει τα πούστικα κοράκια να τρέμουν! Άλλωστε "ζει στις καρδιές εκατομυρίων" πλέον...

Το ΝΑΤΟ άλλωστε πανηγυρίζει μία ψευδή νίκη, δηλώνοντας ότι θα προβεί σε κατάπαυση πυρός στις 31 Οκτωβρίου. Άλλο ένα ψέμμα. Διότι με το 90% του πληθυσμού της Λιβύης να παραμένει πιστό στην Τζαμαχουρίγια, είναι προφανές ότι το ΝΑΤΟ δεν φεύγει και δεν σταματάει την γενοκτονία. Το ΝΑΤΟ το γνωρίζει αυτό, το ίδιο και οι Λίβυοι οι οποίοι δεν θα σταματήσουν να μάχονται για την ελευθερία τους και για να ξαναχτίσουν την χώρα τους.

Την αντίδραση των Λίβυων πατριωτών αγωνιστών θα πρέπει να την λάβουν υπόψιν τους πολλοί φωστήρες εντός και εκτός Ελλάδος. Διότι εάν ένας λαός που είδε την χώρα του να καταστρέφεται από το ΝΑΤΟ, που είδε τα αδέρφια, τις μάνες, τα παιδιά του να βιάζονται και να γενοκτονούνται και να στοιβάζονται σε ομαδικούς τάφους, ένας λαός που είδε από τα ξένα συμπαιγνιακά μέσα τον ηγέτη του να βασανίζεται και να εξευτελίζεται πριν υποθετικώς δολοφονηθεί, ένας λαός που είδε το βιοτικό του επίπεδο σε μία μέρα να εκμηδενίζεται, που υποφέρει από ασιτία από την εκδικητική μανία των αλλόφρονων χατζαροφόρων συνεργών του ΝΑΤΟ, που βλέπει τα κοράκια να μαζεύονται για να πιουν ως το μεδούλι το αίμα της πατρίδας του, όταν λοιπόν ένας λαός που υποφέρει όλα αυτά, ορθώνει το ανάστημα του, δηλώνει ευθαρσώς ότι δεν θα σταματήσει την αντίσταση και ότι θα πολεμήσει μέχρις ότου πάρει πίσω την πατρίδα του τότε εμείς ως Έλληνες τί θα έπρεπε να κάνουμε;(ρητορική ερώτησις, η απάντησις βρίσκεται ολόγυρα σας, σε αυτόν τον Φάρο της Αλεξάνδρειας)

Λίβυοι πατριώτες,
ΔΥΝΑΜΙΣ!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 27ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ:

Στην Διαθήκή του ο Καντάφι αναφέρει μεταξύ άλλων:

"Ας γνωρίζουν οι Ελεύθεροι Άνθρωποι του πλανήτη ότι θα μπορούσαμε να διαπραγματευτούμε και να ξεπουλήσουμε τα ιδανικά μας με αντάλλαγμα μία ασφαλή και σταθερή προσωπική διαβίωση. Δεχθήκαμε πολλές προσφορές προς αυτόν τον σκοπό αλλά επιλέξαμε να σταθούμε στην πρώτη γραμμή της αντίστασης, κάτι το οποίο φέρουμε ως παράσημο καθήκοντος και τιμής.

Ακόμα και εάν δεν νικήσουμε άμεσα, θα δώσουμε ένα μάθημα στις μελλοντικές γενεές: Ότι το να επιλέξεις να προστατέψεις το έθνος με οποιοδήποτε κόστος είναι Τιμή μεγίστη αλλά το να το ξεπουλήσεις, είναι η μεγίστη Προδοσία την οποία η Ιστορία θα μνημονεύει για πάντα, όσο και αν προσπαθούν οι άλλοι να σε πείσουν για το αντίθετο...."


Ουδέν περαιτέρω σχόλιο...

Το πλήρες κείμενο εδώ:
http://thedailylibyanpost.blogspot.com/2011/10/colonel-gaddafis-will.html

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Mixed Messages On Gaddafi
http://www.rense.com/general95/mix.htm

1.000.000 λόγοι για να πεθάνεις...
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/10/1000000.html

Γι αυτό Σκότωσαν Τον Gaddafi !
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/10/gaddafi.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις