ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 18 October 2011

Λόγια επίθεση εναντίον της Ο.Ε.Α και των φιλικών ιστολογιων της Ο.Ε.Α. ήτοι εναντίον της στυγνής, ατόφιας και αφτΐασίδωτης αλήθειας που σπάει και τα κόκκαλα των προδοτών μασόνων Στρατηγών.

Αν και ο Αριστοφανης ήταν χυδαιολόγος και υβριστης.........


Αν και αυτός ήταν χυδαιολόγος και υβριστής .......



Αν αυτοί είναι χυδαιολόγοι και υβριστές .......


Ε, τότε είμαστε και εμείς χυδαιλόγοι και υβρίστες και γουστάρουμε και είμαστε περήφανοι γι'αυτό και άμα ζήσουμε θα σας γαμήσουμε και θα μας γλύψετε τον μπούτσο άκαπνοι απόλεμοι θηλυπρεπείς πουσταράδες...ξεφτυλισμένοι !!!

Σας γαμάμε τον εβραίο μογγόλο Ψευδοχριστό σας και την εβραία μογγόλα Πανγιαχβία σας, και τον εβραίο μογγόλο συμπαιγνιακό αντίχριστό σας Βασιλιά Ιωάννη Γιόχαν Ψευδο-παλαιολόγο Ψευδο-δραγάζη αυτοκράτορ του κώλου..

Μάθετε γαμημένοι ότι η ύβρη στην αρχαία - αρχέτυπη ελλάδα σήμαινε μόνο ένα πράγμα και τίποτε άλλο = Παραβίασις φυσικών νόμων και της φυσικής τάξης και παρέκκλιση από το αγχιβασίην μέτρα (του θεικού Ηράκλειτου), δηλαδή αυτό που συμβαίνει ως επι το πλείστον στην ελλάδα και στον πλανήτη τα τελευταία 13000 χρόνια (από ελεύσεως του γαμημενου ψευδόθεου "κυρίου" σας δούλοι έ δούλοι προσκυνημένοι!!!)

Αϊ σιχτίρ γαμμημένοι θηλυπρεπείς πουσταράδες που νομίζετε ότι θα πολεμήσετε τον αντίπαλο και τον καρκίνο με αγάπες και γλυκόλογα..
Αϊ σιχτίρ γαμμημένοι θηλυπρεπείς πουσταράδες που κάθεστε σαν απαθείς μοιρολάτρες μαλθάκες με σταυρωμένα χέρια περιμένωντας σωτηρία από το διάστημα ενώ σας γενοκτονούν ανελέητα εδώ και 13000 χρόνια μογγόλοι+κινέζοι και τώρα σας πακετάρουν για την τελική γενοκτονία του κινεζοεβραικού αρμαγεδδώνα.
(ιδε σχόλια εμετικού ιστολογίου: http://diaelefsis.pblogs.gr/2011/00/den-einai-monon-ayta-ellhnes-anthrwpoi-koitaxte-ton-oyrano-kai-o.html , ονειροπαρμένων - ονειροφαντασμένων ακόλουθων σουφιστών χριστιανοδωδεκαθειστών θεοσοφιστών μασόνων τύπου Φουράκη και στρατηγού Καλογεράκη)

Και ενώ η Ο.Ε.Α. εδώ και δεκαετιες προειδοποιουσε για τους κινεζους, και ενώ το ιστολογιο τα τελευταια χρονια εφτυσε αιμα για να αποκαλυψει τα παντα περι των κινεζων κλπ., αυτοι οι καταγαμημενοι γλυφουν και προστατευουν τους κινεζους και πολεμανε εμας! Οι κινέζοι τάχα δεν ήταν ιμπεριαλιστές και δεν έκαναν κατακτητικούς πολέμους (καλό ανέκδοτο) ... Μουγκα όμως για την νοτια Κινα η οποια ονομαζετε Γιουναν – Ιωνας εως και σημερα αλλα εκει δεν υπαρχει κανενας Γιουναν διοτι εχουν ολοι σφαχτεί μεχρις ενός από τους κινεζους. Μουγκα και για όλα τα στοιχεια που εχουμε βγαλει! Μονο λασπη και ψεμα! Κατά τ'άλλα πολεμάτε τους δρακονιανούς ...στο διάστημα πανίβλακες ονειροπαρμένοι μισότρελοι "στρατηγοί" του Ωρίωνα, του Απόλλωνα και του αστερισμού της Λύρας και του Μπουζουκιστάν.... αλλα με τους δρακονιανους στη Γη...καλά φιλαράκια , φτου σας προδοτόσκυλα!!!
Ειστε και Αξιωματικοι τρομαρα σας! Αισχος! Προκαλειτε αηδια και εμετο αποσκατα του κερατα!
Καλουμε τους αναγνωστες να μελετησουν τις ετικετες του ιστολογιου για την Κινα και θα ενοησουν τον προδοτικο προβοκατορικο ρολο των ως ανω μπουχεσιδων ψευδοαξιωματικων οι οποιοι σαν φιδια ριχνουν εντεχνα την λασπη χωρις να παραθέτουν κανενα στοιχειο! Τιποτα απολύτως! Ουτε το παραμικρο!

Από εδώ και πέρα το ιστολόγιο θα εντείνει τις ... "ύβρεις" (οπως εσείς τις αποκαλείτε) = ιαχές διανοητικού πολέμου, και αν δεν γουστάρετε ξεκουμπιστείτε και μη ξαναεισέλθετε σε αυτό το ιστολόγιο τον μοναδικό διανοητικό φάρο της Αλεξάνδρειας των γνώσεων και των αποκαλύψεων που κανείς άλλος δεν τολμάει να βγάλει.
ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ


Υ.Γ. Ο ΑΣΤΕΡΙΩΝΑΣ - ΟΝΕΙΡΟΦΑΝΤΑΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ,
ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΩΣ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ,
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.
ΑΝΑΦΕΡΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΟ-ΜΠΙΝΕ ΑΣΤΕΡΙΩΝΑ ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ
ΑΝΑΦΕΡΕ ΤΟ Ή ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ, ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΛΟΓΙΟ ΠΑΛΙΑΡΧΙΔΟ

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις