ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 19 October 2011

Κινέζοι προς ετοιμοθάνατους Ευρωπαίους: Να δουλεύετε περισσότερο!

Ορίστε οι ...μη επεκτατικοί κινέζοι, οι καλοκάγαθοι εργατικοί κινέζοι που δεν ανακατεύονται σε θέματα πέραν των δικών τους... όπως δηλαδή υποστηρίζουν όλοι οι κινεζολάγνοι εντός και εκτός Ελλάδος, πλην ελαχιστοτάτων εξαιρέσεων...

ΚΙΝΑ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ
«Να εργάζεστε περισσότερο»

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Πιο αυστηρή εργατική νομοθεσία που θα επιβάλλει στους Ευρωπαίους να δουλεύουν σκληρότερα και περισσότερο ζητούν οι Κινέζοι ως προϋπόθεση για να χορηγήσουν μεγαλύτερη βοήθεια στην Ευρώπη.

Μιλώντας στο περιθώριο συνάντησης εκπροσώπων κρατικών επενδυτικών κεφαλαίων στο Παρίσι, ο πρόεδρος του Συμβουλίου Εποπτών του κρατικού κινεζικού επενδυτικού κεφαλαίου China Investment Corporation Τζιν Λιτσούν είπε ευθέως ότι στην Ευρώπη η «πηγή του προβλήματος είναι η εργατική νομοθεσία, που δημιουργεί νωθρότητα και ραθυμία. Οι άνθρωποι πρέπει να δουλεύουν σκληρότερα και περισσότερο». Σύμφωνα με τον Τζιν, η Κίνα θα επενδύσει κι άλλα χρήματα στην Ευρώπη μόλις οι Ευρωπαίοι παρουσιάσουν ξεκάθαρο σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης και προχωρήσουν και οι ίδιοι σε επενδύσεις.
http://www.tanea.gr/oikonomia/article/?aid=4666142

Ο Τζιν(καθόλου τυχαίο όνομα, Djinn λέγονται οι δαίμονες-πράκτορες του Σιν Σιών Σεντάι Τζεντάι στο Κοράνι) δηλαδή διατάσσει τους ευρωπαίους ηγέτες(τρομάρα τους!) να επιβάλλουν στους εργαζόμενους τα κινεζικά ωράρια των 36ωρων βαρδιών άνευ αποδοχών με κατάλυμα μες στο εργοστάσιο ώστε να μην χάνεται ούτε λεπτό δουλείας!!! Άλλωστε οι μάλθακες ευρωπαίοι μέχρι τότε δεν θα έχουν σπίτια, θα τα έχουν απαλλοτριώσει οι ...σύμμαχοι. Ορίστε πως δεν ανακατεύονται οι κινέζοι στα της Ευρώπης και στα της Δύσης. Εκβιάζουν(από θέση ισχύος βέβαια) τους μπατιρημένους μασόνους και εβραίους ηγέτες των κρατών της Ευρώπης πως αν δεν "κινεζοποιηθούν", δεν έχει ζεστό χρήμα από την Κίνα... Και βέβαια, HONG παρούσης, πάσα αρχή παυσάτω. Διατάζει η HONG, σούζα οι εβραίοι & μασόνοι ηγετίσκοι της Δύσης. Είναι που δεν ανακατεύονται οι κινέζοι...

Και βέβαια, όσα όρνια ακόμα πιστεύουν πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει... Ήδη γίνεται! Χωρίς να το πάρετε είδηση, κατά την προσφιλή μέθοδο της HONG να κινείται διακριτικά στο παρασκήνιο. Και βέβαια έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις ώστε να "δικαιολογούνται" οι κινέζοι να διατάζουν καταργήσεις εργατικών νομοθεσιών διότι εξεθράφη πανευρωπαϊκώς μία και δύο γενιές ανεπρόκοπων χασομέρηδων συνδικαλισταράδων που δεν δούλεψαν ποτέ στην ζωή τους. Έτσι γίνεται πάντα κατά την γνωστή μέθοδο Θέσης-Αντίθεσης=Σύνθεσης. Η θέση είναι ότι θα έπρεπε ο καθείς να εργάζεται σε τομείς δημιουργικούς και να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, αντ'αυτού εξεθράφη η νωθρότητα και εν τέλει εξαιτίας αυτού, "δεν υπάρχει άλλη λύση από την εξοντωτική εργασία αλά Κίνα"... την οποία και θα επιβάλλουν αναγκαστικά λόγω της οικονομικής καταρρεύσεως που ζούμε.

Η ανωτέρω είδηση συνδέεται και με την επίσημη παραδοχή του υπουργείου εξωτερικών της Κίνας πως "στηρίζει τα αιτήματα του κινήματος Occupy Wall St. αλλά με την σημείωση ότι οι διαδηλωτές πρέπει να απαιτήσουν παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη(στα πρότυπα της Κίνας)". Εμμέσως πλην σαφώς, δηλαδή οι ίδιοι οι κινέζοι επιβεβαιώνουν τα όσα λέει η Ο.Ε.Α. περί υποκινούμενων παγκοσμίων κινημάτων της κακιάς ώρας, υποκινούμενων μέσω των παρακλαδίων της HONG, OTO & AOA και με εκφραστή τάχα μου τον εβραίο Hessel(αλήθεια ο Χέσσε(λ) θα μας πει πόσα ήταν τα έσοδα από το κωλοβιβλίο του;)

Βέβαια, όταν το λένε οι Κινέζοι είναι "δήλωση συμπαράστασης προς τους ακτιβιστές" όταν προειδοποιεί η Ο.Ε.Α. πέφτουν οι κινεζολάγνες διανοητικές "αμοιβάδες" να την φάνε μέσω λάσπης και ψεμμάτων. Γι'αυτό καθήστε ήσυχα, να περιμένετε τα 36ωρα σερί, να κοιμάστε μαζί με άλλους χίλιους στο πάτωμα, να μην πληρώνεστε δεκάρα τσακιστή και άμα μιλάτε στα μπουντρούμια, καθήστε να σας μαστιγώνουν σε λίγο και να σας τρώνε οι εντολείς Κινέζοι και η Μητρική HONG.

Όσοι αντιθέτως, απέμειναν με ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά, μία είναι η λύσις:

Η Ελευθερία δεν χαρίστηκε ποτέ...

ΣΧΕΤΙΚΑ:
China: Occupy Wall Street's issues worth thought
http://hosted.ap.org/dynamic/stories/A/AS_CHINA_WALL_STREET_PROTESTS?SITE=AP&SECTION=HOME&TEMPLATE=DEFAULT&CTIME=2011-10-17-07-40-45

China surpasses US as EU's top trade partner
http://timesofindia.indiatimes.com/world/china/China-surpasses-US-as-EUs-top-trade-partner/articleshow/10376137.cms

CHINA'S SLAVE WORKERS
http://www.orwelltoday.com/chinaworkers.shtml

Inside the Lao Gai - China
http://youtu.be/Fq7wrw_XpTg

Santa’s Workshop: Inside China’s Slave Labour Toy Factories
http://topdocumentaryfilms.com/santas-workshop/

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΗΣ WALL STREET: ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΙΣΩΘΟΥΝ!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/wall-street.html

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΙΝΕΖΙΚΑ...
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_23.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις