ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 18 October 2011

Γ' Π.Π.; Πότε τον θέλετε;


Οι "ανθρωπιστές" κινέζοι, αυτή η "ευλογία" για την ανθρωπότητα και το σύμπαν ολάκερο, αυτοί οι χαρωποί εργατικοί καλοκάγαθοι και φιλόξενοι humans δεν φοβούνται την έκρηξη ενός Παγκοσμίου Πολέμου... Απλά ρωτάνε την Δύση: "Πότε με το καλό;"

Σύμφωνα με αμερικανική πηγή, αξιωματούχοι των Η.Π.Α. αγωνιούν διότι με τις τρέχουσες εξελίξεις και το συνεχές πετσόκομμα του budget των Ενόπλων Δυνάμεων των Η.Π.Α., αυτές μένουν πίσω στην κούρσα από τους ...κινέζους(εεεελααααα...). Αλλά δεν είναι μόνον αυτό. Το ανησυχητικό για τα αμερικανάκια(τώρα καλά κρασιά αμέρικανς... πέταξε το πουλάκι!) είναι από όσα αναφέρουν, οι υπόγειες κατασκευές της Κίνας οι οποίες "φιλοξενούν" άγνωστο πόσες πυρηνικές κεφαλές. Τα τούνελ αυτά μπορεί κατ' εκτίμηση να διανύουν 5.000 χιλιόμετρα!!! και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για μεταφορά οπλικών συστημάτων και στρατού.

Μάλιστα, οι αμερικάνοι κλαίγονται διότι σου λέει "εμείς προσπαθούμε(λέμε τώρα) να κάνουμε το πυρηνικό μας οπλοστάσιο όσο πιο "διαφανές"(ορατό) γίνεται και οι Κινέζοι χτίζουν τεράστια τούνελ για να κρύψουν τα πυρηνικά τους!" Οι πληροφορίες διασταυρώθηκαν από αποχαρακτηρισμένα έγγραφα του Υπουργείου Αμύνης των Η.Π.Α. Αλλά οι κινέζοι στρατηγοί είχαν αποκαλύψει την πληροφορία αυτή, στα κινεζικά ΜΜΕ από το 2009! Σιγά μην έσκαγαν οι κινέζοι... Διότι με τα τούνελ αυτά, ακόμη και αν πληγεί άμεσα η Κίνα από πυρηνικό τακτικό πύραυλο(nuclear tactical missiles), μπορεί να ανταπαντήσει άμεσα και χωρίς ο αντίπαλος να γνωρίζει το μέγεθος του οπλοστασίου ή την τοποθεσία του μιας και μέσω των υπογείων διαδρομών, θα μπορούν να τα πηγαίνουν όπου τους βολεύει... Το παραδέχονται και οι αμερικάνοι ότι "είναι σχεδόν αδύνατο να πληγεί οτιδήποτε σαν αυτό, όσα πυρηνικά και να ρίξουμε..." είπε ο Mark Schneider του Εθνικού Ινστιτούτου Δημοσίων Αρχών. Μάλιστα τονίζει ο ίδιος πως αυτή η εξέλιξη έχει τεράστιες επιπλοκές σε ό,τι αφορά το πως βλέπουν οι Κινέζοι το θέμα του πυρηνικού πολέμου, την επιβιωσιμότητα τους και της αρχηγικής τους θέσης πλέον σε περίπτωση πολέμου.

Ένας άλλος ερευνητής, ο Richard Fisher του Διεθνούς Κέντρου Εκτίμησης και Στρατηγικής, αναρωτιέται: "Άραγε, γνωρίζει κανείς πόσα πυρηνικά έχει η Κίνα σήμερα;" διότι εκτιμάει πως τα τούνελ μπορούν να κρύψουν επαρκώς τα αποθέματα της Κίνας.

Εν τέλει όλοι αυτοί οι "ξερόλες" των think tanks αγωνιούν ότι ενώ οι Η.Π.Α. λόγω έλλειψης ρευστού(διότι το χρωστάνε όλο στην Κίνα, αλλά αυτό δεν το λένε τα think tanks...) θα μείνουν με τις πυρηνικές σακαράκες τους, η Ρωσία και η Κίνα εξελίσσουν ήδη τις νέες γενιές πυρηνικού οπλοστασίου...

Σωπάτε καλέ! Τόσα χρόνια που στέλνει απεγνωσμένα τα μηνύματα εκτάκτου ανάγκης η Ο.Ε.Α. στις πρεσβείες σας, σε αξιωματούχους σας, στην κυβέρνηση σας, σφυρίζατε αδιάφορα... Τότε ήταν καλά, ποιός ασχολείτο με τους Κινέζους; Τότε, Λεφτά Υπήρχαν να αγοράζουν οι αμερικάνοι τα Χάμμερ με 22αρες ζάντες, οι τράπεζες δίναν δάνεια για να πάρουν σπίτι μέχρι και οι ...σκύλοι, ψάχνατε πυρηνικά στο ...Ιράκ όπου δεν είχαν ...τουαλέτες και όλα ωραία και καλά. Εν τω μεταξύ οι Κινέζοι υπογείως(κυριολεκτικά!) και ήσυχα, εξαγόραζαν την χώρα σας και τις υποδομές της, αγόραζαν τα χρέη σας ώστε να σας υποθηκεύσουν και εσείς κάνατε πάρτυ!

Τώρα... είναι αργά για δάκρυα κύριοι των think tanks και των ΜΚΟ. Τώρα, δεν έχετε πέτρα να κρυφτείτε(και αυτές ανήκουν σε κινέζους). Πείτε μας στρατηγοί των Η.Π.Α. λοιπόν: Τώρα τί θα κάνετε; Πώς θα βρείτε τα πυρηνικά των Κινέζων μες στα τούνελ; Θα παίξετε πέτρα ψαλίδι μολύβι χαρτί; Διότι όταν σας έδειχναν το (κινεζικό) δάσος, εσείς κοιτούσατε το δάχτυλο... Και συνεχίσατε να κοιτάτε το δάχτυλο ενόσω οι Κινέζοι μεθοδικά αγόραζαν τα πάντα, κατακτούσαν το διάστημα(ήδη ετοιμάζουν διαστημικό σταθμό - θηρίο), κατακτούσαν το εμπόριο(ήδη είναι οι πρώτοι σε εμπορικές συναλλαγές με την μασονική εβραϊκή Ε.Ε. βάζοντας τις Η.Π.Α. στην δεύτερη θέση) και τώρα σας υπερσκέλισαν και στα πυρηνικά. Αλλά τί να λέμε τώρα... Δεν αντιδρούσατε όταν η Lenovo εξαγόραζε και αφομοίωνε την IBM η οποία ήταν ο κύριος ανάδοχος των ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου τόσο στις Ε.Δ. των Η.Π.Α όσο και στην NASA... Δηλαδή, ήδη από καιρό οι Κινέζοι κατασκεύαζαν τα τσιπάκια για τους υπολογιστές σας! Και τώρα εσείς κύριοι στις Η.Π.Α., ή καλλίτερα οι ραββίνοι εντολοδόχοι σας αποφασίζουν εμπάργκο στην Κίνα... Τώρα! Τώρα που τα αγοράσανε και τα ρημάξανε όλα, τώρα εσείς(κατ' ευφημισμόν) αποφασίζετε για εμπάργκο! Ώστε να δώσετε ψευδή αφορμή στους κινέζους να σας κάνουνε κοντοσούβλι...

Έστω και τώρα λοιπόν, όσοι Αμερικάνοι πατριώτες(και μη μασόνοι) .. Λάβετε άμεσα υπόψιν σας τις εκκλήσεις της Ο.Ε.Α. και πράξατε αναλόγως ΤΩΡΑ διότι ήδη είναι αργά!

ΣΧΕΤΙΚΑ:
US worries over China's underground nuclear network
http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5iHO_kCCLQm86s29jw45FIx6EkdLQ?docId=CNG.19cbae00c31007ab44469985e8a939e2.6a1

Does Soros Own All US Gun & Ammo Manufacturers?
http://www.rense.com/general95/soros.htm

China surpasses US as EU's top trade partner
http://timesofindia.indiatimes.com/world/china/China-surpasses-US-as-EUs-top-trade-partner/articleshow/10376137.cms

Prominent figures in US space community such as Neil Armstrong worry that Nasa is being left behind on the launchpad
http://www.guardian.co.uk/world/2011/sep/30/china-space-station

Εμπορική εικονική Μπλόφα δια την εύρεση αφορμών έναρξης του τρίτου παγκοσμίου πολέμου
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/10/blog-post_9177.html

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΙΝΕΖΙΚΑ...
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_23.html

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ, Η ΚΙΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΙΣ Η.Π.Α.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_9497.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις