ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 23 October 2011

Αρχ. αεροσκαφη "Βιμανας" με ελληνική τεχνολογία προώθησης "αντιπεριστρεφόμενων σπειρωμάτων"

δείτε εδω:
https://sites.google.com/site/judithknightpsychicreading/home/the-one-s-that-help-us-in-our-darkest-hour/ancient-aliens

These Vimanas are what ancient people in India called some mysterious flying machines talked about in their legends. The references were written more than two millennia ago in Sanskrit epics. UFO believers say these are ancient proof of aliens because the description fits that of what many people say sounds like what modern people have seen when they report UFOs.



βλεπετε τι γραφει ο τιτλος της εικονας και η περιγραφη... "vimana actual" (πραγματικο βιμάνα)

αυτο ειναι δηλαδή σύμφωνα με τους ερευνητές αρχαιολόγους, μια απομιμηση - μινιατουρα ενος Βιμανα!!
Η ονομασία προέρχεται απο τα φυλετικα αδελφια μας, τους λευκους δραβιδες της Ινδιας..
Τα Βιμάνας οπως αναφέρουν οι Δραβιδες ηταν τα ιπταμενα αρματα των θεων..Βαρούνα (Ουρανιδείς - ιδε Ουρανο - Θεογονια Ησίοδου)
Ως Σκάφη που τα κατασκευασαν οι ΣΑΒΑΡΤΖΝΑΝΑ ΓΙΑΒΑΝΑ, δηλαδη οι πανσοφοι ελληνες - Ιωνες!! (ουδεμία σχέση με τους επιλήσμονες εκφυλισμενους νεοελληνες)

Προσεξτε τωρα τι εχει πανω του αυτο το αρχαίο αεροσκαφος...
εχει τις 2 αντιπεριστρεφομενες σπείρες που κοιτανε προς τα κάτω.. (η μεσαια ραβδος -"απολλωνεια")
Ιδια δηλαδη διαταξη με τους κιονες ιωνικου ρυθμου, που φυσικα δεν ειναι απλώς μορφή τέχνης-αρχιτεκτονικής, αλλα ειναι ενιαιες επιστημες πυρηνικης - αστροφυσικης κλπ... αλλά ΚΑΙ προώθησης - αεροδιαστημικής..

Δείτε εδώ και ένα κιονα ιωνικου ρυθμου και συγκρινετε:



φαινονται ξεκάθαρα οι 2 αντιπεριστρεφομενες σπειρες και η μεσαια "απολλωνεια" ραβδος που κοιταει προς τα κατω... αυτο σημαινει οτι η ακτινοβολια φευγει προς τα κατω (απο το βορειο πολο του κοσμικου αυγου) προς τα κάτω, δηλαδή προς το "νοτιο πολο" !!!

Οι 2 αυτές αντιπεριστρεφόμενες σπείρες υπάρχουν και στη μινιατουρα του αρχαιου σκαφους βιμανας που ειδατε, πανω στη μυτη του, και στα 2 φτερα του, που σημαίνει ότι αυτό το σκαφος κινείτε με αυτή την γνώση και τεχνολογία των αντιπεριστρεφόμενων σπειρών δηλαδη της αρχ.ελληνικης ενιαιας πυρηνικης-αστροφυσικής επιστήμης...



το παραπανω τωρα σχημα ειναι απο την ενιαια πυρηνικη - αστροφυσικη της Ο.Ε.Α.
οπως βλεπετε δεν χρειαζονται αλλα σχολια, πρόκειται για το ίδιο πράγμα και την ίδια τεχνολογική αρχή!!!

Οι αρχαιοι μας Ολύμπιοι θεοι δεν ηταν μυστήρια εξωκοσμικα υπερφυσικά όντα ή αόριστοι ανθρωπόμορφοι συμβολισμοί, αλλά είναι ενδοκοσμικα όντα εκ του αστερισμου ανδρομέδας, θεοί "αστροναύτες" δηλαδή θεοί που θέουν, δηλαδη που τρέχουν με μεγάλες ταχύτητες στο διάστημα μέσω σκαφών Βιμάνας, ή "αρμάτων θεών" οπως τα έλεγαν οι αρχ. έλληνες!...Και τώρα σύντομα επιστρέφουν μαζί με τους Πλειάδειους των Μάγιας για να αποκαταστήσουν την υπο δρακονιανή χουντική κατοχή λευκή+μαύρη ανθρωπότητα στην προ-σελήνια χρυσή εποχή!!

Υ.Γ. Αυτές οι μινιατούρες από χρυσάφι που μοιάζουν τόσο πολύ με σύγχρονα αεροσκάφη έχουν βρεθεί στη Νότια Αμερική και χρονολογούνται περίπου από το 500 - 800 μ.δ.χ.
Δεν μπορεί να είναι πουλιά όπως ισχυρίζονται μερικοί δυσπιστοι διότι όταν αυτός ο πολιτισμός εκεί έκανε γλυπτά με πουλιά τα έκανε να φαίνονται ξεκάθαρα ως πουλιά και όχι να φαίνονται ως αεροσκάφη με κάθετη ουρά σταθεροποίησης, πτερύγια, κοκπιτ, κλπ,κλπ...

http://www.attainablemind.com/2010/06/ancient-flying-machines-vimanas.html

εδώ:
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgd62GzkaMRUelJGVvCFPZEYz6gfAmNVOh3UJj3TaW7iM11kF-nalWVyWPcfzZr8-c89vI8bcEc5PmOMEHaP4JZqb0SYDeSRptpbBQwZjFF60i7oMjUsVSy_AhUDB4_r_42JI7_ZcGhCQ/s200/Fj6348t.jpg

και εδώ:
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjpRT2Nza1iIgkqv3_fyZS3Pu7xmtT-x6OIgJ_vIcLWJsf3SDSvA7P3wC8k_geVbwdQS_WVrSG9rz0AUj7-f0ILntWRJ8DNIqJpUG6sQ9c8zMd4pQYjSHOjlD8DtPda3dRd3rYMxyv5Rw/s320/Pf0796t.jpg
(κουκουβάγια)

φαινονται ξεκάθαρα τα γλυπτά αυτού του πολιτισμού όταν ήθελε να κάνει αναπαράσταση πουλιών.
Οπως βλέπετε δεν υπάρχει ουδεμία ομοιότητα με τις μινιατούρες αεροσκαφών..
Ομοίως είναι άτοπος ο ισχυρισμός ότι πρόκειται για έντομα, διότι δεν υπάρχει έντομο που να έχει τα φτερά κάτω από την "ατρακτο-κυριο σώμα".

Υ.Γ.2: Υπενθυμίζουμε ότι στη Νότια Αμερική βρίσκεται και η πανάρχαια προκατακλυσμιαία πόλη της Τιχουανάκο, όπου και καταγράφεται η έλευση της δρακονιανής σελήνης πριν περιπου 13000 χρόνια, ενώ η Γη πριν από αυτή την εποχή είχε ένα άλλο δορυφόρο πολύ μικρότερο και σε πολύ πιο κοντινή απόσταση (πιθανότατα μητρικό σκάφος της τότε διοίκησης των Ουρανιδών)

Υ.Γ.3: Από τον πολιτισμό που έκανε αυτά τα γλυπτά δεν λείπουν και τα "διπλά έψιλον" και το κοσμοανθρωποειδές (ομοιότητα με μάσκα ντόγκον):



Τα συμπεράσματα στον νοήμονα αναγνώστη..

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις