ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 14 October 2011

Ραντεβού για τις 15 Οκτωβρίου δίνουν τα ηλίθια πρόβατα «Αγανακτισμένοι» ήτοι οι πάπιες-κότες όλου του κόσμου

Ραντεβού για τις 15 Οκτωβρίου δίνουν τα ηλίθια πρόβατα «Αγανακτισμένοι» ήτοι οι πάπιες-κότες όλου του κόσμου
ΑΝΑΝΕΩΜΈΝΟ
 http://news.in.gr/world/article/?aid=1231132166

Η κατοχική Εβραϊκή Ευρωπαϊκή Αστυνομία Eurogedfor η οποία εισήλθε εις την Ελλάδα από την Ηγουμενίτσα και στρατοπεδεύει τώρα στη Λάρισα αφορά σε όσους Έλληνες δεν πεισθούν να υπαχθούν εις την αγέλη των ηλιθίων προβάτων των δήθεν “αγανακτισμένων” ως διεθνές κίνημα το οποίο δημιούργησε με την θεωρία του και με διαταγές ανωτέρων του Αρχιραββίνων ο Εβραίος Χέσσελ ή Χένσελ.
Όσοι Έλληνες δεν υπαχθούν εις τα ηλίθια πρόβατα των ειρηνικώς “Αγανακτισμένων” θα σφαγιασθούν από τα Εβραϊκά Ευρωπαϊκά Ματ τα οποία εισήλθαν εις την Ελλάδα δια να καταστείλουν κάθε πραγματική και γνήσια επανάσταση-αντίδραση και ξεσήκωμα των Ελλήνων.
Διότι οι “Αγανακτισμένοι” του Χέσσελ ή Χένσελ έχουν διαταγή να κάνουν μόνον ειρηνικές διαδηλώσεις καθιστικές ως ηλίθιες πάπιες κότες χτυπώντας κατσαρόλες και μουντζώνοντας τα κοινοβούλια των κρατών της Δύσεως ήτοι κάνοντας επανάσταση του κώλου ώστε αυτή η επανάσταση να προκύψει ανώδυνη δια τις Εβραϊκές και Σαξονικές κυβερνήσεις η οποίες σήμερα λυμαίνονται τη δύση τα Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά κράτη ώστε αυτά να αλωθούν τελείως από τον Κινεζικό στρατό εν ευθέτω χρόνο.


Το σήμα της "παγκοσμιας επανάστασης" (του κώλου) είναι ίδιο με το σήμα του δίκτυου των αναρχο-αριστερων του indymedia, που φυσικά έχει αποδειχτεί ότι χρηματοδοτειτε από τον Τζορτ Σορος.. δηλαδή από την μια Χεσελ και από την αλλη Τζορτζ Σορος..τα εβραιοπουλα αλωνιζουν για να στησουν την παγκοσμια κυβερνηση τους με Εγκελιανες Διαλεκτικές Δρασης-Αντίδρασης=>Σύνθεσης γνωστές σε κάθε μασόνο και ψευδο-φιλόσοφο...

http://www.livestream.com/globalrevolution/

ιδιο με του indymedia...


του παγκόσμιου indymedia

το οποιο χρηματοδοτειτε οι υπολογιστες και το δικτυο του απο τον Τζορτζ Σορος οπως απεκάλυψαν οι ιδιοι οι ανθρωποι του indymedia στην Αργεντινή!!!

Οι καταγγελίες

Με δύο λόγια: οι άνθρωποι που «έστησαν» το Indymedia Αργεντινής, καταγγέλλουν ότι χωρίς να το γνωρίζουν ελάμβαναν υπογείως χρηματική ενίσχυση από τα ιδρύματα του πολυεκατομμυριούχου Τ. Σόρος. Στο ίδιο μήκος κύματος το Indymedia Θεσσαλονίκης, προφανώς για τους ίδιους λόγους διέκοψε τη λειτουργία του, καταγγέλλοντας: «συνδιαλλαγή των «αντί-καπιταλιστικών» imc με τους θεμελιακούς πυλώνες του καπιταλισμού, δηλαδή τους κρατικούς θεσμούς, τα κυρίαρχα media, τις εταιρίες και τις μ.κ.ο.»,
Το τι είναι τα ιδρύματα του Τ. Σόρος γίνεται σαφές από τα λεγόμενα του Α. Γουαϊνστάιν, ιδρυτή της αντικομουνιστικής, Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης National Endowment for Democracy, που έδρασε στα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου. Αναφερόμενος στη συνεργασία του με τον Σόρος, λέει,: «Πολλά από αυτά που κάνουμε σήμερα, πραγματοποιούνταν υπόγεια πριν από 25 χρόνια από την CIA». Σήμερα είναι σε όλους γνωστό ότι ο Σόρος και οι οργανώσεις του αποτελούν βραχίονα της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ. Τη δράση του έχουν υποστεί πολλές πρώην κομμουνιστικές χώρες με γνωστά αποτελέσματα.

Τελικά την απάντηση για όλα αυτά, μπορεί να τη δώσει μόνο ο ίδιος ο Τ. Σόρος, τα παρακλάδια της CIA στην Ελλάδα, ίσως ακόμη και ο Ιός της Ελευθεροτυπίας, που τόσο έχει στηρίξει τα Indymedia.
Ολόκληρα τα κείμενα που ακολουθούν βρίσκονται, για όσους ενδιαφέρονται, στην διεύθυνση

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις