ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 18 October 2011

Διαστρέβλωση φυσικής ισορροπίας: Οι Κινέζοι εντός Ελλάδος κάνουνε σουβλάκι τον Άργο!

ΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΝΤΑ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ.

Το ότι οι ανώμαλοι υβριδιακοί παρα-φυσικοί κινέζοι είναι "άρρωστοι" εκ γενετής το γνωρίζουμε πολύ καλά. Το ότι στις περιοχές τους, ο τοπικός μεζές είναι το αξιοθαύμαστο αυτό θηλαστικό, η φυλή των σκύλων, επίσης το γνωρίζουμε.

Αλλά το ότι θα φτάναμε στο σημείο να έρχονται λαθραίως και παρανόμως κατά χιλιάδες οι Κινέζοι μετανάστες και οι συγγενείς τους στην Ελλάδα και αντί να προσαρμοστούν αυτοί στα της Ελλάδος, θα προσαρμοζόταν η ίδια η Ελλάς στα έθιμα των κινέζων, όσο και να θες, δεν χωνεύεται! Αφού λοιπόν, οι Κινέζοι υφάρπαξαν τα ελληνικά καταστήματα(με την συνεργία πάντα των εδώ καταγαμημένων μασόνων προδοτών) και τα έκαναν άντρα λαθραίων εισαγωγών προϊόντων άκρως επικινδύνων αλλά και της πλάκας κατασκευαστικά και αφού βέβαια ο μάλθαξ νεοέλλην καταναλωτής πήγαινε και αγόραζε με το κιλό κινεζικά σώβρακα διότι "είναι φθηνά" και αφού βέβαια ο νεοέλλην μάλθαξ καταναλωτής έτρεχε όπου άνοιγε κινεζικό εστιατόριο να "δοκιμάσει γεύσεις της ασίας"(θα δείτε πιο κάτω τις ...γεύσεις της ασίας) και αφού εγκαταστάθηκαν, πήραν τα λεφτά μας, τα μαγαζιά μας, την οικονομία μας, ε τώρα ας φάνε και τους σκύλους μας! Και δεν τρέχει τίποτα! Όταν θελήσουν να φάνε και εσάς, "ναι" να πείτε, εμπειρία είναι και αυτή, δεν χάνετε τίποτα να την δοκιμάσετε...

Ο Έλλην έχει ιδιαίτερη σχέση από την αρχαιότητα με το θηλαστικό αυτό. Το εξημέρωσε, το έβαλε να εργάζεται μαζί του, να φυλάει την περιουσία του, να του κρατάει συντροφιά. Τα σκυλιά είναι ως είδος ανιδιοτελή στην αγάπη τους προς τον κύριο τους, πολλοί από εμάς γνωρίζουμε πόσο αγαθά πλάσματα είναι και πολλοί από εμάς αντιδρούμε όταν βασανίζονται και σκλαβώνονται από ηλιθίους. Το βλέπουμε καθημερινά άλλωστε, με διάφορους που νομίζουν ότι έβαλαν ένα λουρί στο ζωντανό(έχει καρδιά, μάτια, κλαίει, πονάει, χαμογελάει) και αυτομάτως τους ανήκει, λες και είναι κανά παιχνίδι. Η σχέση εμπιστοσύνης με μία ζωντανή ύπαρξη χτίζεται, δεν αγοράζεται...

Αλλά άλλο αυτό το θέμα το οποίο έγκειται και στην παιδεία που λαμβάνει η εκάστοτε κοινωνία, και τελείως διαφορετικό να αποδέχεται η νεοελληνική κοινωνία του τίποτα και το νεοελληνικό κράτος δυνάστης τα "χόμπυ" των κινέζων... Σώνει και καλά λοιπόν οι Κινέζοι θέλουν να τρώνε σκύλους ακόμα και εδώ! Και το ελεεινό μασονικό κράτος να σφυρίζει αδιάφορα! Χιλιάδες καταγγελίες γίνονται για το πως οι Κινέζοι ανερυθρίαστα και με θράσσος κρεμάνε τα σκυλιά στα τσιγγέλια και τα σφάζουν λες και είναι σπίτι τους! Δηλαδή αυτή την στιγμή στην Πειραιώς υπάρχουν κρεμασμένα γδαρμένα σκυλιά, τα οποία γδάρθηκαν και βράστηκαν ζωντανά... Τί εκπληκτικός καλοκάγαθος πολιτισμός... να τον μιμηθείτε νεοέλληνες μάλθακες! Αλλά τι λέμε; Όταν πάτε στα κινεζικά εστιατόρια, νομίζετε ότι τρώτε ...πάπια πεκίνου εσείς. Στο τέλος θα πηγαίνετε στα κινεζικά εστιατόρια και θα είστε εσείς το γεύμα.

Βέβαια εις ώτα μη ακούωτα, τι να περιμένουμε. Όποιον ρωτήσεις σε αυτές τις γειτονιές "Δεν ξέρει, δεν άκουσε" παρά τα αλλεπάλληλα εκατοντάδες κείμενα που αποστέλει το ιστολόγιο, ουδείς ασχολείται με ...ενοχλητικές αλήθειες. Κανείς δεν θέλει να του χαλάμε την ζαχαρένια του. Άλλωστε, τι τον νοιάζει τον νεοέλληνα; Σκύλοι είναι, έτσι δεν είναι; Αυτός να ψωνίζει τα φθηνά του τα σώβρακα και οι κινέζοι ας τρώνε τον γείτονα του.

"Απάνω αυτού κοιτότανε τσιμπουριασμένος ο Άργος. Και τώρα, άμα μυρίστηκε σιμά τον Οδυσσέα, γοργοσαλεύει την ουρά, τ' αυτιά του κατεβάζει, μα πιο κοντά του αφέντη του δεν μπόρειε να ζυγώση. Γύρισ' αυτός την όψη του και σφούγγισ' ένα δάκρυο κρυφό με τρόπο..."

Είναι ενδεικτικό της καταρρέουσας κοινωνίας, η αποκτήνωση της...




Πολλοί τελευταία κάνουν λόγο για κακοποίηση αδέσποτων ζώων από τις Δρακονιανές σαύρες οι οποίες δυστυχώς έχουν εισβάλει και στον τόπο μας φέρνοντας μαζί και την αρρωστημένη κουλτούρα τους .

Όμως όπως έχει δείξει το Ιστολόγιο κατά καιρούς οι δρακονιανές σαύρες χωρίς κανένα πρόβλημα τεμαχίζουν και σφάζουν ανθρώπους και μωρά για να κανιβαλίσουν ήτοι για να τους φάνε.
Άρα εξάγεται το λογικό συμπέρασμα όταν αυτοί δεν δίνουν σημασία στον άνθρωπο και κανιβαλίζουν τρώγοντας ανθρώπους και μωρά θα είχαν κανένα ηθικό φραγμό με τα ζώα?
Πάλι καλά λέμε εμείς στις φιλοζωικές οργανώσεις που αυτή τη φορά ήταν ζώα και δεν ήταν Άνθρωποι και μωρά.
Δείτε το παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε τι αξία έχει ένα 2 ετών κοριτσάκι το οποίο το πατάει φορτηγό χωρίς να συμβαίνει τίποτα και από τον οδηγό του οχήματος και από τους περίοικους αυτόπτες μάρτυρες του γεγονότος.
Και αναρωτηθείτε μετά μαζί μας ότι αν τελικά καταλάβουν τον πλανήτη αυτά τα ζώα διότι για ζώα πρόκειται θα έχει σημάνει ή όχι το λεγόμενο game over για τον πλανήτη?
Θα χρειαστούν τελικά εκατομμύρια φέρετρα ή δεν θα αφήσουν ούτε αυτή την “Λιχουδιά να πάει χαμένη”?
κάντε τους ανάλογους συνειρμούς με τα αμέτρητα στοιχεία που έρχονται στο φώς της δημοσιότητας και τα συμπεράσματα δικά σας.
Προσοχή Βίντεο ακατάλληλο δια ανηλίκους και άτομα με ευαίσθητη ψυχική υγεία.
http://youtu.be/gVvmT9SKgrQ


ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΣΟΚ: Αλλοδαποί Ασιάτες σφάζουν και πουλάνε ...σκύλους στο κέντρο της Αθήνας!
http://24wro.blogspot.com/2011/10/blog-post_9060.html#ixzz1b8rBAkVj
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/10/blog-post_1593.html

Η Ο.Ε.Α. δεν απολογείται σε ΣΑΥΡΕΣ. Η Ο.Ε.Α. αποδεικνύει: ΙΔΟΥ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΛΕΚΕΙ ΜΕ ΤΙΣ "ΣΑΥΡΕΣ"...
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/10/blog-post_12.html

ΤΕΡΑΤΑ... Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/10/blog-post_15.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις