ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 7 October 2011

Αλήτης Παπουτσής vs "Σίσσυς" aka Σπυριδούλας Γεωργιάδη σημειώσατε Χ.


http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/241148/georgiadis-den-xerete-ti-sas-ginetai-kurie-papoutsi/

Με την αγανάκτιση να ξεχειλίζει και τα μηλίγγια μας έτοιμα να εκραγούν, παρακολουθήσαμε προ ολίγου την "στημένη" αντιπαράθεση δύο ελεεινών ανθρωπαρίων, οι οποίοι και οι δύο ψήφισαν με χέρια και με πόδια το Μνημόνιο, σχετικά με την αύξηση της εγκληματικότητας(την γενοκτονία των Ελλήνων από αλβανούς UCK & UCC δηλαδή).

Η μεν "Σίσσυ" είπε το εξής μεταξύ άλλων: Ότι το ανεπανάληπτο στα χρονικά προδοτικό του κόμμα ΛΑΟΣ 666 ΔΕΝ υποστηρίζει την αυτόβουλη χρήση βίας δια αυτοάμυνα των Ελλήνων αλλά υποστηρίζει τα κράτη που έχουν νόμους και τους εφαρμόζουν. Δηλαδή, το ΛΑΟΣ 666 δεν λέει στους Έλληνες να οπλιστούνε όπως μπορούνε άμεσα ώστε να προστατέψουν την σωματική τους ακεραιότητα απέναντι στους λυσσασμένους για αίμα παραστρατιωτικούς UCKάδες και UCCέδες αλλά αντιθέτως τους προτείνει να περιμένουνε να επιβληθεί ο νόμος! Ποιός από όλους Σίσσυ; Η κυβέρνηση στην οποία το κόμμα σου έδωσε εν λευκώ ψήφο δεν κάνει άλλη δουλειά, συντάσσει αντισυνταγματικούς νόμους κατά δεκάδες. Δεν έχει προηγηθεί ποτέ άλλοτε τόση πολυνομία. Με τους νόμους τους γραμμένους σε χαρτιά θα διώξουμε τον λυσσασμένο μέσα από το σπίτι μας την ώρα που μπαίνει να μας δολοφονήσει; Ή θα περιμένουμε την ΓΑΔΑ να έρθει να μας ρίξει και αυτή ένα χέρι ξύλο; Τι είπες πάλι ρε μουρλοδαιμονισμένε; Αντί να φτύσεις στα μούτρα και να ανοίξεις το κεφάλι του καθάρματος Παπουτσή κάθεσαι και μας λες για οργανωμένα κράτη και κολοκύθια τούμπανα; Αντί ρε γελοίε να πας από μόνος σου και να αγοράσεις όπλα να μοιράσεις στους γείτονες σου, κάθεσαι και μας λες ότι λύση δεν είναι η αυτοάμυνα; Και ποιά είναι η λύση; Ο αρχηγός σου;;; Κλείστε το ΤΩΡΑ το απόκομμα σας μπας και εξιλεωθείτε...

Και πάμε τώρα στο κάθαρμα, στο αδυσώπητο πασοκικό κάθαρμα, το πράσινο σκουλήκι, τον ...αγωνιστή του πολυτεχνείου, τον ...Υπουργό Προστασίας των αλβανών και λοιπών αλλοδαπών δολοφόνων, τον Υπουργό Κακοποίησης και Δολοφονίας και Ξυλοδαρμού του Έλληνα πολίτη, τον Παπουτσή που πήδαγε την γυναίκα του αρχηγού του ενώ αυτός βρισκόταν κατάκοιτος στα νοσοκομεία... Μίλησε ο Παπουτσής για "Έργο της Αστυνομίας", για τρομοκρατικές οργανώσεις που εξαρθρώθηκαν και μας ερώτησε "εάν ζούμε στην ίδια χώρα γιατί βλέπουμε μόνο την μικροεγκληματικότητα"!!! Και δεν τον έπιασε κανείς από τις κότες μέσα στην προδοτική βουλή των μασόνων να του κάνει την μούρη τοματοπελτέ!

Ο αλήτης αυτός θεωρεί ότι η ΓΑΔΑ και η ΚΥΠ/ΕΥΠ κάνουν την δουλειά τους με το να ξυλοφορτώνουν, να ακρωτηριάζουν, να σπάνε πόδια και χέρια, να στέλνουν στα νοσοκομεία τους Έλληνες και να προστατεύει τα mcdonalds, τους τραπεζίτες και τους αλλοδαπούς! Επιχαίρει μάλιστα την δράση των ελεεινών μισθοφορικών ΜΑΤ επειδή εξοντώνει τους Έλληνες και βαράνε προσοχές στους UCKάδες! Θεωρεί ο Παπουτσής ότι μας προστατεύει, πού να μην το έκανε δηλαδή! Δεν είναι να απορείς που ο Παπουτσής αποτελεί πρότυπο για τον γνωστό χαφιέ της ΚΥΠ/ΕΥΠ και της ΓΑΔΑ, τον γνωστό σεξομανή και ανώμαλο και τις "φιλιππινέζες" του, αδερφές ΤΑΤΑ & ΓΚΑΓΚΑ. Δεν είναι να απορείς που τα ΜΑΤ και οι ανώτατοι μασόνοι αξιωματικοί της ΚΥΠ/ΕΥΠ και της ΓΑΔΑ αποτελούν πρότυπα για τον συρφετό αυτόν. Κατά τα άλλα, η Ο.Ε.Α. είναι αυτή που κατηγορείται ότι "παρακινεί σε δολοφονίες"... Α ρε ζώα, έπρεπε να αρχίσουν να σας γαμάνε στο ξύλο τα ΜΑΤ και οι αλλοδαποί να μπαίνουν στα σπίτια σας και να σας εκτελούν για να καταλάβετε πόσο δίκιο είχε η Ο.Ε.Α. και ο Καραγεωργίου;

Αλλά το πλέον σημαντικό αυτών που δήλωσε ο δολοφόνος Παπουτσής είναι η έμμεση(κατά την δική μας εκτίμηση) απειλή κατά της Ο.Ε.Α. και των φίλων της! Κάνει αναφορά για ακροδεξιές ομάδες(sic) "που προσπαθούν να οργανώσουν τους πολίτες ώστε να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους". Σαφώς δεν εννοεί την μασονοκινούμενη εξευτελισμένη GOLDEN DAWN GREECE διότι αυτή είναι στην διάθεση του Παπουτσή ώστε να βασανίζει Έλληνες πολίτες και να τους παίρνει τα χρήματα για να τους "πουλάει" προστασία... Ναι μάλθακες νοσταλγοί νεοναζί σκινχεντς δαλάι λάμα θιβετιανοί μάγοι, γνωρίζουμε πολύ καλά πως εκβιάζετε τους Έλληνες για να τους πουλάτε προστασία σαν μαφιόζοι ώστε να τα κανονίζετε μετά με τους ναζιστές μογγολοειδείς φασίστες UCK & UCC... Τα γνωρίζουμε όλα αυτά... Ο Παπουτσής ποτέ δεν θα πρόδιδε τα συνεταιράκια του... Καταλαβαίνουμε, αν δεν κάνουμε λάθος, ότι εννοεί τις προσπάθειες που γίνονται από φίλους της Ο.Ε.Α. και των φίλιων ιστολογίων που με κίνδυνο ζωής παλεύουν να αφυπνίσουν τους κοιμώμενους κατώτερους αξιωματικούς της αστυνομίας και των ενόπλων δυνάμεων ώστε να πάρουν τον Νόμο στα χέρια τους και να βοηθήσουν τους Έλληνες να αντιμετωπίσουν αυτή την λαίλαπα ενώ το ίδιο παλεύουμε να κάνουμε τόσο ηλεκτρονικά μέσω των ιστολογίων όσο και έξω στην κοινωνία με ενημερώσεις, χιλιάδες φωτοτυπίες να μοιράζονται σε όλους τους Έλληνες μπας και ξεστραβωθούνε και καταφέρουν να επιβιώσουν. Απειλεί ο Παπουτσής ότι δεν θα επιτρέψει στους Έλληνες να αμυνθούν απέναντι στους δολοφόνους! Οι Έλληνες κατά τον Παπουτσή πρέπει απλά να κάθονται να τρώνε ξύλο από τα ΜΑΤ και να δολοφονούνται από τους στρατούς αλλοδαπών με καλάσνικοφ, αυτό λέει ο Παπουτσής...

Εμείς του λέμε:
Να πάει να βρει έναν χονδρότατο στύλο της ΔΕΗ και να τον βάλει βαθιά στον κώλο του για αρχή και αφού καλέσει τον "γκρούπι" του, τον γνωστό χαφιέ της ΚΥΠ/ΕΥΠ και τις αδερφές τατά και γκαγκά ώστε όλοι μαζί να αυνανίζονται με το θέαμα...

Το να αυτοκτονήσει δεν του το προτείνουμε διότι δεν έχει την αξιοπρέπεια να το πράξει.

Εμείς απλά απορούμε με το θράσσος και την έπαρση του ελεεινού αυτού υποκειμένου.... Προφανώς τα ναρκωτικά που παίρνουν εκεί στο ΠΑΣΟΚ είναι πολύ δυνατά...

Το παρόν θα κοινοποιηθεί εκεί που πρέπει να κοινοποιηθεί... Αναμείνατε στο ακουστικό σας, ξεφτιλισμένοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Αντιπαράθεση Παπουτσή – Γεωργιάδη για την εγκληματικότητα

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε πως «ζούμε σε μία χώρα που πλέον φοβόμαστε να μείνουμε στα σπίτια μας».

«Υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που εκμεταλλεύονται συνθήκες πρωτόγνωρες για τη χώρα μας», απάντησε ο υπουργός. «Δεν βλέπει ο ΛΑΟΣ τις επιτυχίες της Αστυνομίας σε επίπεδο βαριάς εγκληματικότητας; Αναγιγνώσκει ο ΛΑΟΣ τι γίνεται σε άλλες χώρες και ειδικά εκεί απ΄ όπου πέρασε το ΔΝΤ; Αντιλαμβάνεται τι σημαίνει η κατάσταση της χώρας;», αναρωτήθηκε.

Σύμφωνα με τον υπουργό, η κυβέρνηση αντιμετωπίζει ένα σοβαρότατο πρόβλημα ασφάλειας των πολιτών, ενώ έκανε λόγο για πολιτικά παιχνίδια γύρω από το ζήτημα. «Ορισμένες δυνάμεις που θέλουν να εμφανιστούν ως εθνικά υπεύθυνες στο επίπεδο της οικονομίας, αλλά θέλουν να κρατήσουν και ένα αντιπολιτευτικό ρόλο, επιλέγουν την ασφάλεια για να δημαγωγήσουν», παρατήρησε ο κ. Παπουτσής, κατηγορώντας και τη Νέα Δημοκρατία για την έξαρση της εγκληματικότητας επί των δικών της κυβερνήσεων.

«Πρόκειται για απάντηση θρασυτάτου ανθρώπου το να ρωτήσετε εμάς αν ζούμε στην ίδια χώρα. Επί υπουργίας σας, όλοι οι δείκτες εγκληματικότητας έχουν αυξηθεί από 50% έως 200%. Και έχετε το θράσος να μας κάνετε πολιτικά μαθήματα για το αν επενδύουμε στο φόβο; Είναι πολιτικά υποκινούμενοι οι ληστές με τα καλάσνικοφ που μπαίνουν στα σπίτια; Δεν έχετε καταλάβει ότι δεν χρειάζεται πλέον στην Ελλάδα να επενδύσει κανείς στο φόβο, γιατί η Ελλάδα είναι μια χώρα που φοβάται; Κι αντί να μας διώξετε το φόβο κ. υπουργέ, μας ρωτάτε αν βλέπουμε το γενικό πρόβλημα της χώρας που δικαιολογεί την μικρή εγκληματικότητα. Μήπως νομίζετε ότι είστε καθηγητής κοινωνιολογίας;», απάντησε στον κ. Παπουτσή ο κ. Γεωργιάδης.

Κληθείς από τον κ. Παπουτσή να τοποθετηθεί απέναντι στο φαινόμενο της αυτοάμυνας, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως «τα οργανωμένα κράτη εξασφαλίζουν στους πολίτες το αίσθημα ασφάλειας. Όταν όμως έχουμε ένα κράτος Χρήστου Παπουτσή, υπάρχει ο κίνδυνος, όταν εγώ θα φοβάμαι στο σπίτι μου, να έχω την καραμπίνα δίπλα στο κρεβάτι».

«Εκείνο που μπορεί να εγγυηθεί η κυβέρνηση είναι η ασφάλεια και η συνοχή της κοινωνίας, και ότι δεν θα επιτρέψουμε απολύτως κανέναν, ούτε εσάς, ούτε το κόμμα σας, ούτε τις άλλες ομάδες της άκρας δεξιάς που επιχειρούν να οργανώσουν τους πολίτες και να πάρουν το νόμο στα χέρια τους», ανταπάντησε ο κ. Παπουτσής.

«Αλλο τόσο, δεν θα επιτρέψουμε να δημιουργηθούν τέτοιοι θύλακες στα Σώματα Ασφαλείας», πρόσθεσε.

«Κάντε τη δουλειά σας τότε!», παρενέβη ο βουλευτής του ΛΑΟΣ.

«Η ΕΛΑΣ, κάνει προσπάθεια με εξαντλητική δουλειά απ΄ το πρωί ως το βράδυ, με κινδύνους, ελλείψεις και προβλήματα», τόνισε ο κ. Παπουτσής.
http://tvxs.gr/news/ellada/antiparathesi-papoytsi-%E2%80%93-georgiadi-gia-tin-egklimatikotita

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις