ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 13 October 2011

Ο.Ε.Α. προς Ελληνες: Κάντε ολική Επανάσταση Τώρα,ζητούμε συγνώμη χθές

Σχόλιο Ιστολογίου
Μετά το Δημοσίευμα του προβοκατόρικου Τούρκνετ ή pact of shanghai net ήρθαν οι δηλώσεις στην Εβραική TV του Γεώργιου Καρατζαφέρη.
Παραθέτουμε αυτούσιο το Σήμα της Ο.Ε.Α. το οποίο λάβαμε σήμερα.

Ο Τουρκαλβανός Προβοκάτορας KARA-ZAFFERI ως μηνιαίως πράκτορας και επισκέπτης του Λονδίνου και πράκτορας της INTELLIGENCE SERVICE των ΕβραιοΣαξόνων του Λονδίνου υποβάλλοντας ουσιαστικώς άτυπη μήνυση των πολιτικών και της Ελληνικής δικαιοσύνης για εσχάτη προδοσία των Ελληνοεβραίων πολιτικών των δύο κυβερνητικών κομμάτων Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να συμπεριλάβει σε αυτή την άτυπη μήνυση και δημόσια κατηγορία και τον εαυτό του και το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ. διότι αυτός και το ΛΑ.Ο.Σ. υπερψήφισαν την απώλεια της Ελληνικής Εθνικής Κυριαρχίας υπέρ της της Εβραϊκής κατοχικής Τρόικας και υπέρ του όρου του μνημονίου 1 ο οποίος ρητός γράφει ότι η Ελλάς οικειοθελώς και ανεπιστρεπτί παραδίδει απολύτως όλη την Εθνική Κυριαρχία στην Τρόικα.
Έχοντας υπογράψει ένα τέτοιο προδοτικό μνημόνιο ο KARA-ZAFFERI δεν μπορεί να μηνύει κανέναν και να βγάζει την ουρά του από αυτή την εσχάτη προδοσία την οποία διέπραξαν μαζί με το ΠΑΣΟΚ και μαζί με την Νέα Δημοκρατία με το ΠΑΣΟΚ ενεργώς και με την Νέα Δημοκρατία παθητικώς διότι η στάση της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι δεν διαφωνεί για τον γενικό πλειστηριασμό της χώρας δημοσίων και ιδιωτικών περιουσιών από την Τρόικα αλλά διαφωνεί μόνο ως προς το ύψος των φόρων οι οποίοι θα επιπέσουν επί των Ελλήνων δηλαδή ουσιαστικώς η Νέα Δημοκρατία δεν διαφωνεί για την εκποίηση και τον πλειστηριασμό της χώρας και δημοπρασία της χώρας από την Τρόικα δεδομένης της Εβραϊκής καταγωγής του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας κυρίου Σαμαρά ή Ζάννα του γένους Μπέν Χιράμ (Μπενέτη Χωρέμη) και δεδομένης της Εβραϊκής καταγωγής του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Giorgos papadrew mineiko chant chiden baum και δεδομένης και της ΕβραιοΤουρκικής καταγωγής του Καρά Αμάν Αλί και όλου του γένους του της Πρώτης Σερρών ως προδοτικού γένους Εβραίων Μασόνων Ντολμέδων ΤουρκοΕβραίων οι οποίοι αποίκισαν την Ελλάδα και οι οποίοι δήθεν φέρουν ψευδωνύμως το όνομα Καρά Αμάν Αλής ήτοι Καραμανλής το οποίο πρωτογενώς ανήκει εις τους Έλληνες Ικονίου Τουρκίας.
Ο KARA-ZAFFERI με συμβουλές Λονδίνου σήμερα επιτηδείως βγάζει την ουρά του από την εσχάτη προδοσία και προδοσία εναντίον της Ελλάδος την οποία ετέλεσε μαζί με το ΠΑΣΟΚ με την ταυτόχρονη υπογραφή του μνημονίου 1 και από αυτά τα δύο κόμματα ώστε να εμφανιστεί ως αμέτοχος στις ως άνω δύο προδοσίες σωτήρας και εθνοσωτήρας στον οποίο ο άλλος Εβραίος Κάρολος ψευδοπρόεδρος της Ελλάδος Κάρολος Παπούλιας Εβραίος Ιωαννίνων έχει διαταχθεί από την Αρχιραββινεία Αθηνών να παραδώσει σε τελική φάση μετά την εισβολή των στρατών της Β.Α.Σ.Τ./Ρ. στην Ελλάδα την Κυβέρνηση της Ελλάδος στον Τουρκαλβανό προβοκάτορα KARA-ZAFFERI ώστε αυτός να μεταφέρει την κυβέρνηση από την Αθήνα στον Μυστρά Πελοποννήσου και από εκεί εις την Κωνσταντινούπολη όπου με την βοήθεια του δήθεν μετανοήσαντος ΝΑ ΤΟ υπέρ της Ελλάδος και κατά των κρατών της Β.Α.Σ.Τ./Ρ. τα κράτη της δύσεως και του ΝΑ ΤΟ να βοηθήσουν στην ίδρυση της αυτοκρατορίας 666 ώστε αυτή η αυτοκρατορία υπό τη διοίκηση του του ΛΑ.Ο.Σ. 666 να προβοκάρει με στρατιωτική επίθεση εναντίον του άξονος Ρ.Ι.Κ.(ΡΩΣΊΑΣ-ΙΣΛΑΜΙΚΏΝ ΚΡΑΤΏΝ-ΚΊΝΑΣ) να προβοκάρει την αντεπίθεση αυτού του άξονος εναντίον της δύσεως δια την γενική γενοκτονία όλων των αμάχων της δύσεως με πρώτους γενοκτονούμενους τους Έλληνες.
Το μήνυμα της Ο.Ε.Α. είναι σκοτώστε τον Καρατζαφέρη Τώρα,
Σκοτώστε τους βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ Τώρα,
Σκοτώστε τα μέλη της κεντρικής επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ. Τώρα,
Σκοτώστε τους θεωρητικούς Έψιλον666 του ΛΑ.Ο.Σ666 Τώρα,
Επαναλαμβάνουμε Σκοτώστε τους Τώρα,
Και ταυτοχρόνως ζητούμε συγνώμη διότι πρέπει να το διατυπώσουμε διαφορετικά:
Σκοτώστε τους Χθες
Τη συμμορία των Παύλου Χόλσταϊν Γκλύξμπουργκ έκπτωτου διαδόχου της Ελλάδος στο Λονδίνο,του Γεωργίου KARA-ZAFFERI Τουρκαλβανού ο οποίος διάγει βίο μεταξύ Λονδίνου και Αθηνών με μηνιαίες συνεχείς επαφές με τους Γκλύξμπουργκ Λονδίνου και με τους ΕβραιοΣάξονες της INTELLIGENSE SERVICE Λονδίνου και με τον ΕβραιοΣάξονα έκπτωτο διάδοχο Παύλο Χόλσταϊν Γκλύξμπουργκ Λονδίνου και με τον ΕβραιοΣάξονα Δανίας ή Δαν Γιόχαν Κρίστιανσεν ή ψευδωνύμως ψευδοπαλαιολόγου ψευδοδραγάζη Ιωάννη.
Ζητούμε από τους Έλληνες Αξιωματικούς των Ενόπλων δυνάμεων από τους Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας και από τους Έλληνες πολίτες δια ταύτα να σκοτώσουν τον Γεώργιο Καρατζαφέρη Τώρα και τους κατ επίφαση πατριώτες βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. Τώρα και τους κατ επίφαση κομματάρχες του ΛΑ.Ο.Σ Τώρα και τα κατ επίφαση πατριωτικά μέλη των Νομαρχιακών επιτροπών του ΛΑ.Ο.Σ επικρατείας Τώρα διότι αν δεν το πράξουν αυτό τώρα οι Έλληνες εναντίον του ΛΑ.Ο.Σ και των μελών του το ΛΑ.Ο.Σ. θα τους οδηγήσει σε πλήρη γενοκτονία σε πρώτη φάση από τον άξονα Β.Α.Σ.Τ./Ρ. και σε δεύτερη φάση από τον άξονα Ρ.Ι.Κ.
Το Προβοκατόρικο προδοτικό Τουρκαλβανικό καθίκι ονόματι Γιώργος KARA-ZAFFERI παρουσιάστηκε στα κανάλια της Ελληνικής Τηλεοράσεως με ύφος χεσμένης κουτοπόνηρης αλεπούς και μυξοκλαίγοντας για να πει το πρόστυχο ψεύδος ότι αναγκάστηκε να συνυπογράψει με το ΠΑΣΟΚ το προδοτικό μνημόνιο 1 στο οποίο συνυπέγραψε την απόλυτη παράδοση της Ελληνικής Εθνικής Κυριαρχίας στην Εβραϊκή Τρόικα διότι όπως είπε ψευδός και ψευδόμενος ασυστόλως και αισχρός αυτό το αισχρό παραπολιτικό υποκείμενο αυτό το βοθρολύμμα της Ελληνικής πολιτικής δια να πει τελικώς ότι αναγκάστηκε από τις συνθήκες να υπογράψει το μνημόνιο 1 διότι τάχα “δεν υπήρχε άλλη λύση σωτηρίας δια την αποφυγή πτωχεύσεως της Ελλάδος” .
Η προβοκατόρικη προδοτική παραπολιτική κουράδα η οποία ονομάζεται Γιώργος KARA-ZAFFERI Τουρκαλβανός προβοκάτορας και μηνιαίος ταξιδιώτης πράκτορας της INTELIGENSE SERVICE Λονδίνου στην Ελλάδα πρόφερε την ως άνω αισχρή ψευδή δικαιολογία και συνειδητός ψευδόμενος.
Διότι αυτός γνώριζε καλώς ότι υπήρχαν άλλες 5 λύσεις δια την αποφυγή πτωχεύσεως της Ελλάδος.Τρεις από αυτές τις λύσεις πρότεινε στην Ελλάδα η Ρωσική Κυβέρνηση.Μια λύση πρότεινε στην Ελλάδα ο κοινός σκανδιναβικός και βαλτικός οργανισμός SCANDINAVIAN.ECONOMIC.ORG. Και πέμπτη πρόταση υπήρξε αυτή του συνδέσμου Ελλήνων Εφοπλιστών δια την εξόφληση του Ελληνικού χρέους.
Αναφέρουμε συνοπτικώς από την αρχή.
Πρώτη Ρωσική πρόταση δια την δανειοδότηση της Ελλάδος με χαμηλότοκο δάνειο 4,5% έναντι του επιτοκίου του μνημονίου του 3+18%=21%.
Προτάθηκε από την Ρωσία ως πρώτο δάνειο 45 δις ευρώ στην Ελλάδα υπό τον όρο ότι η Ελλάδα θα παραχωρούσε επί ενοικίου ήτοι ενοικιαζόμενα τα ναυπηγεία Σύρου στην Ρωσία δια επισκευές του Ρωσικού στόλου.
Δεύτερη Ρωσική πρόταση υπήρξε δια την πλήρη δανειοδότηση της Ελλάδος με τόκο 4,5% υπό τον όρο ότι θα εγίνετο συνεκμετάλλευση των πετρελαίων του Αιγαίου από την Ελλάδα και την Ρωσία με αναλογίες απολαβής των δύο κρατών 50% και 50%.
Τρίτη Ρωσική πρόταση υπήρξε δια την δανειοδότηση της Ελλάδος με 25 Δις ευρώ και τόκο 4,5% με τον όρο ότι η Ελλάδα θα παραχωρούσε επί ενοίκιο νέο αγκυροβόλιο για τον Ρωσικό στόλο εντός Ελληνικών χωρικών υδάτων.θυμίζουμε ότι σήμερα ήδη υπάρχει στο βόρειο Αιγαίο τέτοιο αγκυροβόλιο το οποίο όμως λόγω ακαταλληλότητας δεν εξυπηρετεί και δεν διασφαλίζει την ακεραιότητα ολική των Ρωσικών πλοίων λόγω ότι είναι εκτεθειμένο σε ανέμους και σε θαλασσοταραχές οι οποίες αναγκάζουν τον Ρωσικό στόλο να ζητήσει άλλο χώρο αγκυροβολίου.
Τετάρτη πρόταση δια την δανειοδότηση της Ελλάδος με μεγάλο δάνειο και χαμηλό τόκο υπήρξε από την SCANDINAVIAN.ECONOMIC.ORG ως οικονομικής οργανώσεως συμφώνου στο οποίο συμμετέχουν οι σκανδιναβικές χώρες και η χώρες της βαλτικής Λιθουανία Λετονία κλπ δια την συνεκμετάλλευση των πετρελαίων της δυτικής Ελλάδος από Πρέβεζα έως Μεσολόγγι και των υποθαλασσίων πετρελαίων και φυσικών αερίων Ελλάδος στο Ιόνιο Πέλαγος.
Πέμπτη πρόταση υπήρξε δια την ολική εξόφληση του Ελληνικού εξωτερικού χρέους των 400 δις ευρώ από τον σύνδεσμο των Ελλήνων εφοπλιστών υπό τον όρο ότι η Ελληνική κυβέρνηση θα εδέχετο μείωση φορολογίας των Ελληνικών πλοίων ώστε οι Έλληνες πλοιοκτήτες τους να επαναφέρουν όλα τα Ελληνικά πλοία υπό Ελληνική σημαία,τα κέρδη θα ήταν τεράστια για το Ελληνικό κράτος διότι τα επαναπατριζόμενα υπό Ελληνική σημαία πλοία θα απέδιδαν φόρους στο Ελληνικό δημόσιο πολλαπλάσιο των σημερινών διότι τα προδοτικά ΕλληνοΕβραικά υπουργία του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας είχαν ορκιστεί και έχουν ορκιστεί να εξοντώσουν την Ελληνική ναυτιλία με εξοντωτικούς φόρους.
Οι ως άνω 5 προτάσεις ήταν καλώς γνωστές στο πολιτικό προδοτικό προβοκατόρικο καθίκι ονόματι Γεώργιος Καρατζαφέρης και εις τα πολιτικά προδοτικά προβοκατόρικα καθίκια βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ και εις τα πολιτικά προδοτικά προβοκατόρικα καθίκια των μελών της κεντρικής επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ και εις τα προβοκατόρικα προδοτικα καθίκια μπορδέλα των μελών των νομαρχιακών επιτροπών του ΛΑ.Ο.Σ επικρατείας σε 52 Ελληνικές πόλεις πρωτεύουσες Ελληνικών νομών.
Επομένως αυτό το πολιτικό προδοτικό προβοκατόρικο έκτρωμα το οποίο ονομάζεται ΛΑ.Ο.Σ666 υπό την καθοδήγηση των θεοσοφιστών Ελλήνων μασόνων Έψιλον666 οι οποίοι βρίσκονται συνεχώς υπό την επιρροή και ιδρύθηκαν από την αρνητική ΑΟΑ και ΟΤΟ Λονδίνου ως υπερστοές δύσεως υποκείμενες αμέσως εις της διαταγές της πλανητικής Κινεζικής υπερστοάς Hong συνειδητώς εξαπάτησαν τον Ελληνικό λαό όλοι αυτοί οι παράγοντες του ΛΑ.Ο.Σ και απέκρυψαν από τον Ελληνικό Λαό τις ως άνω 5 προτάσεις και όλα αυτά τα βρωμερά 300 καθάρματα της Ελληνικής Βουλής-Αβουλίας των Ελλήνων ώστε εκ του ασφαλούς και δολίως να γίνει κατοχή της Ελλάδος από την Εβραϊκή κατοχική Τρόικα και να οδηγηθεί η Ελλάς σε δόλια πτώχευση ώστε να παρουσιασθεί ως σωτήρας μετά το ΛΑ.Ο.Σ. υπό το πολιτικό κάθαρμα καθίκι Γεώργιο Καρατζαφέρη και τους ομοίους του βουλευτές και μέλη κεντρικής επιτροπής και μέλη νομαρχιακών επιτροπών του ΛΑ.Ο.Σ ώστε το ΛΑ.Ο.Σ να παρουσιαστεί ως μεσσίας της Ελλάδος και να αναλάβει την κυβέρνηση της Ελλάδος με ήδη υπάρχουσες οδηγίες προς τον Εβραίο πρόεδρο Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια από την Εβραϊκή Αρχιραββινεία Αθηνών ώστε ο Καρατζαφέρης να μεταφέρει την πρωτεύουσα της Ελλάδος από την Αθήνα στο Μυστρά Πελοποννήσου και από εκεί στην Κωνσταντινούπολη δια την ίδρυση της Ελληνικής Βυζαντινής χριστιανοΔωδεκαθειστικής αυτοκρατορίας 666 του ΛΑ.Ο.Σ 666 και των Έψιλον666 υπό την ηγεσία του Εβραιοσάξονος αυτοκράτορος ψευδο-παλαιολόγου ψευδο-Δραγάζη του Δανικού γένους Κρίστιανσεν Χόλσταϊν γλυξμπουργκ.
Η χεσμένη Αλεπού Γεώργιος Καρατζαφέρης πρέπει να πεθάνει μετά από την ως άνω τελεσθείσα προδοσία του ομοίως πρέπει μαζί του να πεθάνουν οι συνειδητοί προδότες βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. κομματάρχες του ΛΑ.Ο.Σ τα μέλη κεντρικής επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ και τα μέλη των νομαρχιακών επιτροπών του ΛΑ.Ο.Σ. επικρατείας σε 52 Ελληνικές πόλεις πρωτεύουσες νομών.
Αρκετά με το πολιτικό έκτρωμα του ΛΑ.Ο.Σ και την προβοκατόρικη πολιτική του εξωθήσεως της Ελλάδος ως δήθεν ηγέτη του ΝΑ ΤΟ ώστε η ΕΛΛΑΣ να ηγηθεί της επιθέσεως του ΝΑΤΟ εναντίον των στρατών του άξονος Ρ.Ι.Κ (ΡΩΣΙΑΣ-ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΚΙΝΑΣ)ή “Συμφώνου Σαγκάης”ή “pact of shanghai” ώστε αντεπιτιθέμενοι οι στρατοί του pact of shanghai ή του άξονος Ρ.Ι.Κ να γενοκτονήσουν τους αμάχους λαούς της δύσεως Αμερικής Ευρώπης Νοτίου Αμερικής Καναδά Αυστραλίας δια να ιδρυθεί η παγκόσμια βασιλεία του Ιεχωβά της Κίνας Σιν-Σιών-Σινά.
Ο.Ε.Α. προς Έλληνες Σκοτώστε τον Γεώργιο Καρατζαφέρη και τους βουλευτές του Τώρα,
Ο.Ε.Α. προς Έλληνες Σκοτώστε τον Τουρκαλβανό προβοκάτορα Γεώργιο Καρατζαφέρη και τους βουλευτές του κόμματος του Τώρα,
Ο.Ε.Α. προς Έλληνες Σκοτώστε τον Τουρκαλβανό προβοκάτορα Γεώργιο Καρατζαφέρη και τα μέλη της κεντρικής επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ Τώρα,
Ο.Ε.Α. προς Έλληνες Σκοτώστε τον προδότη Τουρκαλβανό προβοκάτορα Γεώργιο KARA-ZAFFERI και τα μέλη των νομαρχιακών επιτροπών των 52 επαρχιακών πρωτευουσών της Ελλάδος.
Αρκετά με την απάτη των δύο ΕλληνοΕβραικών κυβερνητικών κομμάτων Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ υπό την ηγεσία των ΤουρκοΕβραίων Καρά Αμάν Αλί και υπό την ηγεσία του Ελληνοεβραίου Giorgos Papadrew mineiko chant chiden baum.
Αρκετά κράτησε αυτή η απάτη η οποία οδήγησε τους Έλληνες στα πρόθυρα της ολικής Εθνικής καταστροφής διότι συνέπεια της πτωχεύσεως της Ελλάδος είναι οι ίδιοι.
Τελεσθείσα διάλυση του Ελληνικού Στρατού πράγμα το οποίο θα έχει ολέθριες συνέπειες δια την διατήρηση της Ελληνικής Εθνικής Κυριαρχίας επί όλου του Ελληνικού Εδάφους διότι αναμένουμε επίθεση των στρατών της Β.Α.Σ.Τ./Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ) εναντίον Ελλάδος και οι εδώ ΕλληνοΕβραίοι πρωθυπουργοί και υπουργοί όπως ο ΕλληνοΕβραίος Giorgos papadrew mineiko chant και ο Τουρκοεβραίος υπουργός Εθνικής Άμυνας Μπεγλίτης ή BEGLIT και ο επίσης ΤουρκοΕβραίος πρώην υπουργός άμυνας Τουργκούτσογλου ή Τουργκούτ ή ψευδωνύμως Βενιζέλος έκαναν τα πάντα για να διαλύσουν της Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και της έχουν διαλύσει,και έχουν κάνει τα πάντα για να διαλύσουν την Ελληνική Αστυνομία και την έχουν διαλύσει,έκαναν τα πάντα για να διαλύσουν την Ελληνική οικονομία και την έχουν διαλύσει,και έκαναν τα πάντα για να μηδενίσουν το ηθικό των Ελλήνων και το έχουν μηδενίσει,και έπραξαν τα πάντα οι ως άνω προδότες 300 της βουλής δια να προκαλέσουν απελπισία εις τους Έλληνες και την έχουν προκαλέσει.
Η Ελλάς ως έθνος και εθνική οικογένεια βαδίζει δια βεβαία εθνική καταστροφή και εις τον όλεθρο και εθνικό αφανισμό εάν οι Έλληνες δεν εξεγερθούν ενόπλως και δεν σκοτώσουν τώρα τους 300 της βουλής τους προδότες μασόνους άνευ εξαιρέσεως Στρατηγούς-Πτεράρχους-Ναυάρχους του Ελληνικού ΓΕΕΘΑ ΓΕΝ ΓΕΣ ΓΕΑ και τους ανωτάτους δικαστικούς της χώρας των τεσσάρων δικαστηρίων της χώρας ήτοι του Ειδικού Δικαστηρίου Αρείου Πάγου συμβουλίου επικρατείας και ελεγκτικού συνεδρίου διότι αυτά τα τέσσερα δικαστήρια είναι τα κυρίως υπεύθυνα της σήψεως της δικαιοσύνης στην Ελλάδα και η σήψη η οποία επικρατεί σε αυτά τα τέσσερα ανώτατα δικαστήρια έχει διοχετευθεί στην κατώτερη Ελληνική δικαιοσύνη των Ελληνικών εφετείων των Ελληνικών Πρωτοδικείων ποινικών και διοικητικών.
Η χώρα έχει σαπίσει από την Εβραϊκή σαπίλα που την έχει διαπεράσει έως το κόκκαλο,η χώρα από την ίδρυση της από το 1835 και εντεύθεν τελεί υπό την κατοχή των Εβραίων Ρότσιλδ οι οποίοι ίδρυσαν την Τράπεζα της Ελλάδος την Εθνική Τράπεζα και τις λοιπές Ελληνικές τράπεζες.
Απαιτείται ολική Ελληνική Επανάσταση δια την εκδίωξη των ΕλληνοΕβραίων από την Ελλάδα,των ΤουρκΑλβανών από την Ελλάδα,των Τούρκων από την Ελλάδα,και ειδικώς των Αλβανών και των Κινέζων από την Ελλάδα Τώρα δηλαδή χθές διότι αν αυτοί δεν εκδιωχθούν από την Ελλάδα και εάν οι Έλληνες πολιτικοί και οι Έλληνες Στρατηγοί Ναύαρχοι Πτέραρχοι των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και της Ελληνικής Αστυνομίας άπαντες μασόνοι άνευ εξαιρέσεως εάν αυτοί δεν εκτελεσθούν αμέσως με θανατικές ποινές με βάση τα άρθρα του ποινικού κώδικος 134-151 περί εσχάτης προδοσίας της χώρας και εσχάτης προδοσίας τότε οι Έλληνες δεν έχουν ουδεμία ελπίδα επιβιώσεως.
Επαναλαμβάνουμε.
Ο.Ε.Α. προς Έλληνες Σκοτώστε τώρα τον Γιώργο Καρατζαφέρη και την συμμορία του.

.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις