ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 6 October 2011

Αυτά τα οποία προτείνει η Γαλλική εταιρία στην Ελλάδα είναι ουτοπίες. Δωρεάν ναυπήγηση των φρεγατών FREMM προτείνει η Γαλλία!

images
Δωρεάν ναυπήγηση των φρεγατών FREMM προτείνει η Γαλλία!
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=25007&Itemid=139

Αυτά τα οποία προτείνει η Γαλλική εταιρία στην Ελλάδα είναι ουτοπίες και δεν ξέρουμε τον λόγο δια τον οποίο γίνονται αυτές οι προτάσεις διότι την στιγμή κατά την οποία η προδοτικές ΕλληνοΕβραικές κυβερνήσεις της Νέας Δημοκτρατίας και του ΠΑΣΟΚ δεν αγοράζουν ούτε καν ανταλλακτικά για συντήρηση και δια την διατήρηση σε επιχειρησιακή ετοιμότητα των ήδη υπαρχουσών φρεγατών 200 ΜΕΚΟ κλπ κλπ.
Και φτάσαμε στο σημείο η μια Ελληνική φρεγάτα να κανιβαλίζει την άλλη ώστε από τις δύο φρεγάτες να παραμείνει λειτουργική μόνον η μια και η άλλη να παραμείνει σιδερένιο φέρετρο,είναι ουτοπία και γελοιότητα η Γαλλική εταιρία να προτείνει στο Ελληνικό κράτος να αγοράσει καινούριες πανάκριβες φρεγάτες.
Αυτές οι φρεγάτες δεν θα αγορασθούν ποτέ αλλά θα προχωρήσουν οι Ελληνικές φρεγάτες να κανιβαλίζει η μια την άλλη και θα εξαφανισθούν αυτές οι φρεγάτες μεταξύ τους τρώγοντας η μια την άλλη λόγω προδοτικής ελλείψεως ανταλλακτικών.
Διότι οι προδότες οι οποίοι διοικούν το υπουργείο άμυνας ο ΤουρκοΕβραίος Μπεγλίτης ή BEGLIT και ο ΤουρκοΕβραίος  Τουργκούτσογλου ή Τουργκούτ ή ψευδονύμως Βενιζέλος δεν έχουν φροντίσει ούτε καν δια την αγορά ανταλλακτικών δια την διατήρηση των υπαρχουσών φρεγατών δια επιχειρησιακή ετοιμότητα.
Πόσο μάλλον η εύρεση χρημάτων δια την αγορά νέων φρεγατών Fremm Γαλλίας έστω και με πενταετή περίοδο χάριτος.                         

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις