ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 14 October 2011

Η Ο.Ε.Α. καλεί τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας να εξοντώσουν με κάθε τρόπο τους κατοχικούς Ματατζήδες(Eurogedfor)

Μετά την είσοδο στην Ελλάδα της Ταξιαρχίας των κατοχικών Ευρωπαϊκών ΜΑΤ (Eurogedfor) τα οποία η προδοτική κυβέρνηση η οποία υπέγραψε το προδοτικό μνημόνιο της προδοτικής κατοχής της Ελλάδος από την Τρόικα.
Η Ο.Ε.Α. καλεί τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας να εξοντώσουν με κάθε τρόπο τους κατοχικούς Ματατζήδες διότι ο σκοπός της προδοτικής κυβερνήσεως του ΕβραιοΠΑΣΟΚ από της πληροφορίες που έχει η Ο.Ε.Α. είναι να καταργήσει τελείως την Ελληνική Αστυνομία και να την αντικαταστήσει με ταξιαρχίες ξένων Μάτ τα οποία δεν θα έχουν κανένα ενδοιασμό και έχουν διαταγή να πυροβολούν και να σκοτώνουν τους επαναστατημένους Έλληνες.
Μετά ταύτα ολοκληρώθηκε το σκηνικό της προδοσίας διότι έχουμε κατοχική εβραϊκή κυβέρνηση στην Αθήνα αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΕβραιοΣαξόνων των κρατών της Ευρωπαϊκής ενώσεως,έχουμε κατοχική Αστυνομία των ξένων Μάτ και έχουμε και κατοχικό στρατό ήτοι την Ιταλική μεραρχία με πρόσθετα κροατικά τμήματα και άλλων Ευρωπαϊκών κρατών τα οποία στρατοπεδεύουν στο πρώην Γ΄Ελληνικό Σώμα στρατού Θεσσαλονίκης το οποίο δεν υπάρχει πλέον το οποίο διαλύθη και αποτελεί πλέον τμήμα του ΝΑΤΟ.
Τα οποία έχουν διαταγή να τσακίσουν ενδεχόμενη επανάσταση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων εναντίον των ΕλληνοΕβραίων πολιτικών Ελλάδος.
Όμοια διαταγή έχουν τα ξένα Ματ τα οποία εισήλθαν στην Ελλάδα ήτοι να καταστείλουν με κάθε δυνατό τρόπο ακόμα και σκοτώνοντας τους Έλληνες δια να καταστείλουν οιαδήποτε επαναστατική πράξη των Ελλήνων εναντίον της προδοτικής ΕλληνοΕβραικής κυβερνήσεως του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας αλλά και των λοιπών ΕλληνοΕβραικών κομμάτων της Βουλής.
Επαναλαμβάνουμε την έκκληση της Ο.Ε.Α. προς τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.
Σκοτώστε τους Ευρωπαίους Ματατζήδες Τώρα.
Διότι αν τους αφήσετε να δράσουν εναντίον των Ελλήνων και εσείς και τα παιδιά σας θα βρεθείτε θύματα αυτών των κτηνών τα οποία εκκάλεσε η προδοτική ΕλληνοΕβραική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ του Εβραίου Papadrew mineiko chant chiden baum δια να εξοντώσουν τους επαναστατημένους Έλληνες ώστε αυτή η προδοτική ΕλληνοΕβραική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με την κατοχική Εβραϊκή Τρόικα Αθηνών να διαλύσουν τελείως την Ελλάδα ώστε η Ελλάς με κατεστραμένες και τις Ένοπλες Δυνάμεις και την δική της Ελληνική Αστυνομία να υποστεί την εισβολή των στρατών της Β.Α.Σ.Τ./Ρ. για την Γενοκτονία των μισών Ελλήνων σύμφωνα με τα σχέδια τα οποία ήδη έχουν εκτεθεί σε άλλα κείμενα της Ο.Ε.Α.,ως πρώτη φάση του Τρίτου παγκοσμίου πολέμου και ως ανάδειξη του ΛΑ.Ο.Σ. ως ρυθμιστού πλέον και κυβερνήσεως της μισής Ελλάδος ήτοι της Αττικής της Ανατολικής Στερεάς Ελλάδος και Πελοποννήσου εις τον Μυστρά δια να προκύψει τελικώς η Ψεύδο-Ελληνική Αυτοκρατορία 666 εις την Κωνσταντινούπολη με κυβέρνηση το ΛΑ.Ο.Σ. με αυτοκράτορα τον Ψεύδο-Παλαιολόγο Ψεύδο-Δραγάζη Γιὀχαν Κρίστιανσεν ΕβραιοΣάξονα Δανίας και με αρχιστράτηγο τον ΕβραιοΣάξονα έκπτωτο διάδοχο Παύλο Χολστάιν Γλύξμπουργκ,ώστε η ψευδο-Ελληνική αυτή αυτοκρατορία επικεφαλής των στρατών του ΝΑΤΟ να επιτεθεί εναντίον του άξονος Ρ.Ι.Κ. ή “Συμφώνου της Σαγκάης” (ΡΩΣΙΑ-ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ-ΚΙΝΑ)με τερματικό σκοπό την αντεπίθεση των στρατών της Ρ.Ι.Κ δια την πλήρη γενοκτονία των εθνών των αμάχων της δύσεως με πρώτους γενοκτονούμενους τους λοιπούς μισούς Έλληνες.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις