ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 2 October 2011

Απάντηση στο Οχλο-δημοκρατικό Εβραιο-χριστιανικό Έβραιο-μασονικό Βόθρουμ.gr

http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=39&t=217535&start=15
Ώστε ο καθηγητής υπέρ επιστήμονας Τσόλκας διδάσκει με τάβλες έτσι μάγκες της ΕβραιοΜασονικής ΕβραιοΧριστιανικής ΕβραιοΔημοκρατικής διανόησης του Οχλοκρατικού Βόθρου phorum.gr?

Ώστε ο καθηγητής υπέρ επιστήμονας Τσόλκας έχει βάλει και κουτιά να στηρίζουν τον πίνακα
έτσι λεβέντες της ΟχλοΔημοκρατικής Εβραϊκής διανόησης του Δήμου Γεφυραίων Αθηνών ή αλλιώς διανόησης του Κώλου?(Ιδέ Εβραίους Αρμόδιο και Αριστογείτονα οι οποίοι δολοφόνησαν τον Άριστο ηγέτη των Αθηνών Ιππία).

Διανοητικός έλεγχος ΕβραιοΜασόνων ΕβραιοΧριστιανών ΕβραιοΟχλοκρατών ΝεοΣκατελλήνων από Έλληνες Αριστοκρατικούς-Αξιοκρατικούς των Φιλικών Ιστολογίων της Ο.Ε.Α.ήτοι του Ιστολογίου Έλλην και Χάος και Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ άνευ της Αδείας της Ο.Ε.Α. Έτσι αυθορμήτως και δια την αποκατάσταση της Έλλογης Τάξεως εις τα διαδικτυακά ευαγή απόβλητα κυκλοφορούντα ως διανοητικά κόπρανα εις την διαδικτυακή πιάτσα των ιδεών.

Προς την Οχλοκρατική Ιστοσελίδα phorum.gr η αλλιώς Προς τους Διανοητικούς Βόθρους του Αυγεία:

Θα πραγματοποιηθεί χρήση Απολυμαντικού διανοητικού Μικροβιοκτόνου,προσοχή κίνδυνος Δαιμονικής καταληψίας και υστερίας-λύσσας από δαίμονες του Σιν Σιών αντιδρούντες εντός των Σωμάτων των ΝεοΕλλήνων-ΣκατΕλλήνων ΕβραιοΧριστιανών ΕβραιοΔημοκρατών.

Αθήνα 29/9/2011

Κείμενο σε Μουσική Κλίμακα ΡΕ με κατά ΜΕΙΖΟΝΑ λόγο την υπόκρουση λόγιων Μπινελικίων Χαμαιτυπείων,δια πρόκληση Αφυπνιστικού Ηλεκτροσόκ.Τυχόν παράπονα των ΝεοΨευδΕλλήνων εις τον Ιουλιανό και εις τους Ήρωες Έλληνες Πιλότους οι οποίοι υβρίζαν και υβρίζουν αντίστοιχα τους προδότες,τους εχθρούς και τους βλάκες με διανοητική αναπηρία με μπινελίκια χαμαιτυπείων.

Το γεγονός ότι αντί για λογικά επιχειρήματα χρησιμοποιείτε δόλιους υπαινιγμούς προς σπίλωση και μείωση του μεγέθους των πραγματικών Ελλήνων Γιγάντων της σύγχρονης επιστημονικής διανόησης όπως ο Τσόλκας αποδεικνύει τουλάχιστον δύο πράγματα:

Πρώτο: Το ΝεοΕλληνικό Πουσταριό και Πουταναριό είναι πλέον πλήρως εκφυλισμένο και εκβαρβαρισμένο αγράμματο αδαές με στρεβλή Σιν Σιών ΕβραιοΜασονική ΕβραιοΧριστιανική ΕβραιοΔημοκρατική διανόηση.

Δεύτερο: Το ΝεοΕλληνικό Πουσταριό και Πουταναριό είναι πλέον σε σχιζοειδή ευαγή κατάσταση για το τρελοκομείο,και εξηγούμαστε:

Το γεγονός ότι η επίθεση σπίλωσης είναι αναπόδεικτη και ανεπιτυχής δεικνύεται από ένα τουλάχιστον πράγμα μεταξύ άλλων πολλών που δεν θα αναφερθούν εδώ:

1)και ο Ερατοσθένης με ένα ξυλάκι πήγε ο "φουκαράς" να μετρήσει την περιφέρεια της Γης, και τα κατάφερε!!!

Συμπέρασμα.

Αυτό δεικνύει άτομα αγράμματα με σχιζοειδή ευαγή χαρακτήρα που επιβεβαιώνουν το αντίθετο αντί να τεκμηριώνουν την όποια διαφορετική άποψη τους.

Επομένως τα μυαλά "μαγιονέζα" των εν λόγω ΝεοΨευδΕλλήνων δεικνύουν επίσης το διανοητικό τους κατάντημα και το κουτοπόνηρο του πράγματος βάζοντας ασυνάρτητα σχιζοειδή ευαγή σχόλια δια να γυρίσει η σελίδα των σχολίων ώστε να μην φαίνεται πλέον εις τον νέο αναγνώστη και επισκέπτη του εν λόγω φόρουμ το κυρίως θέμα και οι συζητήσεις ουσίας αλλά οι σχιζοειδής ευαγείς βλακείες του ΝεοΨευδΕλληνικού Πουσταριού και Πουταναριού.

Πρόσφατο είναι και το παράδειγμα σε ένα φόρουμ (Βλέπε φόρουμ Φιλούμενος[Γέλως δια το χαρακτηριστικό αυτό όνομα ιδέ μυστήρια “διαχωρισμός των Σεφιρώθ”και “Πέρασμα της Αββύσου”]) εις το οποίο στήνανε στη "σέντρα" τα κείμενα της Ο.Ε.Α. ώστε αυτά να λοιδορούνται από Οχλοκρατικούς ΕβραιοΔημοκτατικούς αδαής αγράμματους ΝεοΣκατΕλληνες,και όταν εμφανιζόταν ένας αναγνώστης υπέρ των κειμένων αυτών διαγραφόταν άμεσα.

Το φόρουμ αυτό σήμερα έχει ισοπεδοθεί πλήρως από την Ο.Ε.Α.

Το αυτό αναμένεται από την Ο.Ε.Α. και δια το δικό σας φόρουμ για παρόμοια συμπεριφορά.

Εμείς κύριοι με την παρούσα αναφορά μας απλά σας εγκαλούμε εις την Έλλογη τάξη.

Η όποια εξολόθρευση σας θα έρθει δικαίως από την Ο.Ε.Α.

Λάβετε επίσης υπόψη τα κάτωθι δια εμάς ώστε να εννοήσετε αυτό που εννοήσαμε και εμείς δια εσάς.


Εμείς δεν ανήκουμε σε κανένα Θρήσκευμα επιφανείας πλανήτου Γη και δηλώνουμε ένθεοι άθρησκοι.

Εμείς ΝεοΣκατΕλληνες δεν είμαστε Οχλοκράτες-Δημοκράτες ήτοι του χείριστου πολιτεύματος κατά τον Αριστοτέλη του Εβραικού Δήμου Γεφυραίων Αθηνών όπως έχουμε δηλώσει επανειλημμένος στο παρελθόν αλλά είμαστε Αξιοκράτες –Αριστοκράτες κατά τον μέγιστο Αριστοτέλη και δεν ανήκουμε σε κανένα Οχλοκρατικό –Δημοκρατικό Κόμμα.Δηλώνουμε πραγματικοί ακομμάτιστοι και όχι μαιμού όπως βλέπουμε τελευταίος να συμβαίνει εις τους σχιζοειδής ευαγείς ΝεοΣκατΕλληνες-ΝεοΨευδΕλληνες οι οποίοι εκλέγουν συνεχώς επί 36 χρόνια Δημοκρατικά πάντα ΕβραιοΜασονικά κόμματα διαλύσεως της Ελλάδος.

Γαμούμε τη δημοκρατία σας Γαμούμε όλα ανεξεραίτως τα δημοκρατικά σας κόμματα υπάρχοντα ή υπό ίδρυση στο μέλλον.

Και ερωτούμε αυτή είναι η Δημοκρατία του Εβραϊκού Δήμου Γεφυραίων εις το Δημοκρατικό κατά τα άλλα φόρουμ σας?
Δεν είστε άξιοι ούτε τα όποια διαφορετικά πιστεύω σας να στηρίξετε και έχετε καταντήσει για γέλια και για κλάματα αυτοκτόνοι ΝεοΨευδΕλληνες,πολλές είναι οι φορές που σκεπτόμαστε αν θα πρέπει να απαντήσουμε σε διανοητικά ανάπηρους οι οποίοι έχουν ήδη αυτοδιαψευθεί και γελοιοποιηθεί από μόνοι τους έμπροσθεν εις το νοήμον κοινό του Διαδικτύου.

Το κάνουμε όμως δια τους νέους αναγνώστες και επισκέπτες δια να εννοήσουν ότι εννοήσαμε και εμείς.

Δυστυχώς η κατάσταση σας από ότι διαπιστώνουμε είναι μη αναστρέψιμη και σας συμβουλεύουμε να μην επιχειρήσετε ξανά να αναμετρηθείτε με διανοητικά ανώτερους σας διότι μαθηματικός και λογικός η συντριβή σας θα είναι οδυνηρή.Κοινώς θα σας πάρει και θα σας σηκώσει όλους μαζί με τον διάολο σας όχι τον ανύπαρκτο βέβαια αλλά τον πραγματικό τον Σιν Σιών Σινά ΨευδοΘεό απάντων των Θρησκειών επιφανείας πλανήτου Γή.

Και μην βρεθεί ανάμεσα σας κανείς που δηλώνει παρεξηγημένος“Έλλην”διότι θα τον ελέγξουμε σε τρία τουλάχιστον σημεία κατά τον μέγιστο των Ελλήνων Αριστοτέλη ήτοι:

α)Το Ομόθρησκον του Πανός ή “Αγνώστου Θεού”ή Παντός ή Νοήμονος Συμπαντικού Οργανισμού
β) Το Ομότροπον ήτοι του ίδιου τρόπου εκλογής ηγετών μέσω αγώνων τριών επιπέδων(βλέπε Ίσθμια,Νέμεα,κλπ) και θα αναρωτηθούμε για το
Γ)Το Όμαιμων ήτοι της κοινής καταγωγής και του ιδίου αίματος ως δείγμα κοινής φυλετικής σύνδεσης.

Αυτά προς το παρόν διότι σκοπός μας δεν είναι η πλήρης διανοητική εξόντωση σας αλλά η εξόντωση των δαιμόνων του Σιν Σιών που σας έχουν υπό καταληψία,με σκοπό έστω και την ύστατη ώρα να σας ξυπνήσουμε που δεν το βλέπουμε εφικτό πλέον από τον Σιν Σιών Λήθαργο-Δρακονιανό MATRIX στον οποίο σας έχουν εγκλωβίσει.

Ευχόμαστε καλά μυαλά από εδώ και στο εξής.
Περαστικά σας και με τις υγείες σας.

Ζουρνατζής Γιάννης
perseys_team@hotmail.com
Εκπρόσωπος και Ιδιοκτήτης του Ιστολογίου
Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις