ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 6 October 2011

η Ο.Ε.Α. και τα φιλικά Ιστολόγια έγραφαν την απόλυτη Αλήθεια όταν ανέφεραν ότι οι Ρώσοι έκαναν 3 διαφορετικές προτάσεις στην Ελλάδα. "Καθάρισε" η Κύπρος: 2,5 δισ. ευρώ δάνειο από την Ρωσία!

PutinL
"Καθάρισε" η Κύπρος: 2,5 δισ. ευρώ δάνειο από την Ρωσία!
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=25047&Itemid=139
Συμφώνως με το ως άνω άρθρο αποδεικνύεται ότι η Ρωσία πράγματι ήταν και είναι διατεθειμένη να δανείσει δυτικά κράτη μεγάλα χρηματικά ποσά με πολύ μικρό επιτόκιο ώστε αυτά τα κράτη να αποφύγουν να παγιδευτούν από το ΔΝΤ και από τα μνημόνια αυτού του διεθνούς νομισματικού ταμείου τα οποία όπως έχει αποδειχτεί στην Ελλάδα και στην Αργεντινή και άλλα κράτη έφερναν αυτά τα κράτη δολίως σε κατάσταση πτωχεύσεως.
Το Ρωσικό δάνειο 2.5 Δις Ευρώ προς την Κύπρο παραχωρήθηκε στην Κυπριακή Δημοκρατία με επιτόκιο μόνο 4,5% δηλαδή μόλις 1,5% μονάδα επί του βασικού επιτοκίου με το οποίο δανείζεται η Γερμανία ήτοι τα 3%.
Θυμίζουμε ότι παλαιότερα τα διακρατικά δάνεια τοκιζόταν με μόνον 2%.
Τα ανωτέρω αποδεικνύουν ότι: η Ο.Ε.Α. και τα φιλικά Ιστολόγια έγραφαν την απόλυτη Αλήθεια όταν ανέφεραν ότι οι Ρώσοι έκαναν 3 διαφορετικές προτάσεις στην Ελλάδα δια τον δανεισμό της Ελλάδος με επιτόκιο ακριβώς 4,5% ώστε η Ελλάδα να αποφύγει να παγιδευτεί εντός του ΔΝΤ εντός της Ευρωπαϊκής κεντρικής τραπέζης και εντός του Ευρωπαϊκού διευθυντηρίου.
Και επομένως αποδεικνύεται ότι πράγματι υπάρχει προδοσία των Ελληνικών κυβερνήσεων και ειδικώς της ΕλληνοΕβραικής κυβερνήσεως του ΠΑΣΟΚ το οποίο απέρριψε τις ως άνω τρεις προτάσεις δια τον δανεισμό της Ελλάδος με 25Δις Ευρώ και με επιτόκιο μόνο 4,5%,πράγμα το οποίο θα επέτρεπε στην Ελλάδα όχι μόνον την δυνατότητα αποπληρωμής του εξωτερικού της  χρέους αλλά και την δυνατότητα συμβολής της Ρωσικής τεχνολογίας στην ανάπτυξη της Ελληνικής βιομηχανίας και την ανάπτυξη του πρωτογενούς και του δευτερογενούς τομέως οικονομίας της Ελλάδος με αποτέλεσμα να υπάρχουν πρωτογενή θετικά αποτελέσματα δηλαδή αποτελέσματα οικονομικά από κέρδη στην παραγωγή της βιομηχανίας στην Ελλάδα πράγμα το οποίο θα έλυνε και άλλα πρόσθετα προβλήματα όπως το πρόβλημα της Ανεργίας της αντλήσεως κεφαλαίων των ασφαλιστικών ταμείων από την βιομηχανία κλπ κλπ.
Τονίζουμε ότι μετά την είσοδο της Ελλάδος εις την διευθέτηση του μνημονίου ως προδοσία η οποία προέκυπτε μεταξύ της ΕλληνοΕβραικής κυβερνήσεως του ΠΑΣΟΚ και του ΔΝΤ κλπ κλπ
Πάνω στο 3% του σημερινού διακρατικού βασικού επιτοκίου φθάσαμε στο σημείο να προσθέτουμε 1800 μονάδες spread δηλαδή 18% πρόστιμο επιτοκίου δηλαδή να δανείζεται η Ελλάδα με 18%+3%=21% διακρατικό δάνειο πράγμα εντελώς καταστροφικό διότι εάν ένα διακρατικό δάνειο ξένων κεντρικών τραπεζών προς την Ελλάδα προς τις Ελληνικές Τράπεζες έχει επιτόκιο 21% τότε οι Ελληνικές Τράπεζες θα πρέπει να το πουλήσουν στους Έλληνες πολίτες και στις Ελληνικές βιομηχανίες 25% και καταλαβαίνει κανείς ότι με τέτοια ύψη επιτοκίων είναι αδύνατον να γίνει βιομηχανική ανάπτυξη στην Ελλάδα.
Άρα όλος αυτός ο μηχανισμός ήταν ένας δόλιος μηχανισμός ήτοι ο μηχανισμός του μνημονίου διότι εισερχόμενη η Ελλάδα στο μνημόνιο με σημερινά επιτόκια 25% από τις Ελληνικές Τράπεζες προς τους Έλληνες πολίτες αυτό αυτομάτως απέκλειε κάθε δυνατότητα και προς τους Έλληνες επιχειρηματίες αλλά και προς τους ξένους επενδυτές να υλοποιήσουν επενδύσεις εις τον Ελληνικό χώρο.
Και άρα αυτό ήταν μια προγραμματισμένη προδοσία της ΕλληνοΕβραικής κυβερνήσεως του ΠΑΣΟΚ δια να αποκλειστεί κάθε οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδος μέσω πρωτογενούς αποτελέσματος ήτοι από κέρδη των βιομηχανιών τα οποία θα ιδρύονταν στην Ελλάδα.
Καλούμε τους Έλληνες αναγνώστες του παρόντος σήματος να συνδυάσουν τα ανωτέρω με το γεγονός ότι ο υπουργός οικονομικών της Γερμανίας είναι Κινεζικής καταγωγής
GERMANYResler                                                                    
Ρέσλερ λέγεται.
Επειδή η Γερμανική κυβέρνηση αυτή τη στιγμή διατάσει την οικονομία όλης της Ευρώπης,άρα όλη η οικονομία της Ευρώπης αυτή τη στιγμή διατάσετε από την Κίνα μέσω του Κινέζου ψευδοΓερμανού Ρέσλερ.
Και επομένως είναι Κινεζική μεθόδευση μέσω των ΕβραιοΣαξονικών κυβερνήσεων της Ευρώπης η Ελλάδα και οι άλλες Ευρωπαϊκές χώρες να ενταχθούν εις το μνημόνιο ώστε να καταλήξουν να λαμβάνουν όπως η Ιταλία η Ισπανία Πορτογαλία Ιρλανδία και όλες οι άλλες χώρες της Ευρώπης οι οποίες έχουν μεγάλα εξωτερικά δημόσια χρέη να καταλήξουν αυτές οι χώρες να λαμβάνουν δάνεια από το ΔΝΤ από την Ευρωπαϊκή κεντρική Τράπεζα και από το Ευρωπαϊκό διευθυντήριο δάνεια με επιτόκιο του ύψους 21% ώστε εκ του ασφαλούς πλέον να εκμηδενιστεί η βιομηχανική παραγωγή και δανεισμός για βιομηχανική παραγωγή εις την Ευρώπη ώστε με ταχύτατους ρυθμούς η Κίνα να έρθει και να εξαγοράσει με γελοία αντίτιμα όλες τις Ευρωπαϊκές βιομηχανίες αφενός και αφετέρου ώστε να αποκλειστεί η ίδρυση νέων βιομηχανιών στην Ευρώπη δια την ενίσχυση της Ευρωπαϊκής παραγωγής με τον δόλιο σκοπό να γίνει γενική εισβολή Κινεζικών προϊόντων με πλαστά τιμολόγια άνευ τελωνειακών δασμών και άνευ δασμών εφοριακών πωλούμενα εις την Ευρώπη ώστε η Ευρώπη να γίνει ένα ίδρυμα αναπήρων ανέργων της Κίνας.
Οι Έλληνες πολίτες και οι πολίτες της Ευρώπης έχουν μόνον μια λύση δια να επιβιώσουν.
Η λύση αυτή είναι να ανατρέψουν αμέσως τις προδοτικές  ΕβραιοΣαξονικές κυβερνήσεις τους να διακόψουν κάθε εμπορική σχέση και οικονομική σχέση με την Κίνα και να προχωρήσουν αμέσως με πάση θυσία και με κάθε τρόπο στην επανίδρυση των παλαιών βιομηχανιών οι οποίες έκλεισαν εις την Ευρώπη και μεταφέρθηκαν στην Κίνα και στην ίδρυση νέων βιομηχανιών στο Ευρωπαϊκό έδαφος δια να μην πέσει η Ευρώπη στην παγίδα της μετατροπής της σε Κινεζικό Ίδρυμα αναπήρων ανέργων μελλοθανάτων.                                                     

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις