ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 23 October 2011

Γελάει η αισχρή και ποταπή δολοφονική καραπουτάνα Hillary Clinton με τον θάνατο του Καντάφι.

Hillary Clinton on Gaddafi: We came, we saw, he died
Μια γυναίκα,έστω και εάν αυτή είναι ΕβραιοΣαξονικής καταγωγής όπως η Hillary Clinton,και έστω και εάν είναι υπουργός Εξωτερικών του κράτους των Δολοφονικών ΕβραιοΣαξονικών ΗΠΑ,εάν αυτή έχει μέσα της στοιχειώδη κοινωνική και πολιτική αγωγή,και εάν αυτή έχει μέσα της ακόμα και ελάχιστα ίχνη ανθρωπιάς,τότε ποτέ αυτή η γυναίκα δεν θα γελούσε και δεν θα επέχαιρε ανομάλως καυλωμένη από την Δολοφονία ενός ηγέτου κράτους,ήτοι την δολοφονία του Μοαμάρ Καντάφι.
Η ως άνω αισχρή και ποταπή συμπεριφορά της Hillary Clinton,δείχνει ότι αυτή είναι η πλέον δολοφονική πουτάνα γυναίκα-πολιτικός όλων των εποχών.
Επειδή αυτή η αισχρή και ποταπή δολοφονική καραπουτάνα Hillary Clinton εκπροσωπεί την κυβέρνηση των ΗΠΑ,αυτό αποδεικνύει ότι όλα τα μέλη της κυβερνήσεως των ΗΠΑ είναι αρσενικές και θηλυκές δολοφονικές-γενοκτονικές-ΕβραιοΣαξονικές πουτάνες,συνειδητοί δολοφόνοι και γενοκτόνοι των λαών,και αντάξια τέκνα του θεού τους Σιν-Σιών-Σινά-Ιεχωβά-Σεντάι-Τζεντάι-Τζιούντ-Ιούδα-Τζέντ-Τζέηντ, ήτοι του πουτάνας γιού θεού-κατασκευαστού των Κινέζων,εισβολέως εις την διαστημική μας περιοχή,προερχόμενου από τον αστερισμό Δράκοντος,συμφώνως με κείμενα των μανδαρίνων των Κινέζων αυτοκρατόρων.
Όλη η επιχείρηση της δήθεν εκδημοκρατικοποιήσεως της Λιβύης,αποσκοπούσε μόνον εις την δολοφονία των μελών της Λιβυκής κυβερνήσεως του Μουαμάρ Καντάφι,διότι αυτός,με την πολιτική του,ανέτρεπε και ακύρωνε την συσπείρωση των μελών-κρατών του άξονος Ρ.Ι.Κ.,και με τον τρόπο αυτό,αυτός καθυστερούσε και ανέβαλε συνεχώς τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο μεταξύ των αξόνων ΗΠ.Ε.Ι. και Ρ.Ι.Κ., και με τον τρόπο αυτό,αυτός ανέβαλε συνεχώς την γενοκτονία όλων των φυλών του πλανήτου,ήτοι 5 Δις ανθρώπων,από τον Κινεζικό και τον Κορεατικό Στρατό,ήτοι αυτός ανέβαλε και εμπόδιζε συνεχώς την ίδρυση της “Βασιλείας του Ιεχωβά” ή “Σιν-Σιών-Σινά-Σεντάι”,ως πλανητικής δικτατορίας των Κινέζων-Κορεατών επί του πλανήτου γη.

Εκτός από την καριολα Χίλαρι, έχουμε και στην Ελλάδα σαβούρες όπως η Αλίνα Σαράντη. Στο παρακάτω link θα διαβάσετε το άρθρο της πληρωμένης πένας της πόρνης Αλίνας.
http://nationalpride.wordpress.com/2011/10/22/%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%AC%CE%BC%CE%B1%CF%81-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%86%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%84%CF%8E%CF%83%CE%B7/#more-96478
Ανέμενε στο ακουστικό παλιοσαβουρα Ελίνα και θα νοήσεις τον δικό σου ηθικό εξευτελισμό, διότι τον Καντάφι προλάβατε και τον σκοτώσατε βιολογικώς προτού να τον σκοτώσετε πρώτα ηθικός, και για τον λόγο αυτό τρέχετε τώρα εσείς τα αποσκατα της πληρωμένης πέννας να τον σκοτώσετε και ηθικός στα μάτια των πάντων και ιδικως στα μάτια των ισλαμιστών!
Δείτε αποσπασματικά το θράσος της καριολας Ελίνας στο εμετικό άρθρο της:
«Και τελικά τήρησε το λόγο του, ίσως όχι ακριβώς με τον τρόπο που είχε φανταστεί, αλλά με τον, κατά τα φαινόμενα, εξευτελιστικό του θάνατο, καθώς ημίγυμνος, βρώμικος και αιμόφυρτος σέρνεται και εκτελείται από τους εχθρούς με μάρτυρες τις κάμερες κινητών τηλεφώνων, να ανάγεται στο απόλυτο σύμβολο της πτώσης τού μέχρι πρότινος πανίσχυρου ηγέτη.»

Ακομα και οι προδότες μασόνοι στρατηγοί της ΓΑ.ΔΑ μέσω του διαδικτυακού τους εκπροσώπου-τσόγλανου είχαν επιτεθεί στον Καντάφι. Μπορεί βιολογικά να τον σκοτώσατε και να εκπέμπετε χαρούλες αλλά τον ηθικό πόλεμο τον χάσατε κατά κράτος εναντίον του. αναμείνατε και εσείς στο ακουστικό σας προδοτικά παλιοτόμαρα.
Κατά τα άλλα ο χαφιές σας κατηγορεί την Χίλαρυ, αλλά ένα παράξενο πράγμα πως γίνεται συνεχώς να συμφωνεί μαζί της μόνο ο ίδιος και ο Τρελλογιατρός του μπορεί να μας εξηγήσει.Διότι το εν λόγω προδοτικό αιδοιόπανο παριστάνει τον Τρελλό για να έχει ελαφρυντικά στις προδοσίες που έχει κάνει,αυτό όμως δεν θα γίνει θα έχει το ίδιο τέλος που αρμόζει σε προδότες και συνειδητούς πράκτορες των Κινέζων.

Σχετικα:

Ιδού πως η γενοκτονική Κίνα εκπέμπει χαρούλες και ετοιμάζετε να κατασπαράξει την Λιβύη
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=25939&Itemid=157
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=25912&Itemid=137

Και εδώ η Ρωσία έρχετε να μας πει τι; Τώρα; Να μας πει τι; Δεν χρειάζεται να πει τίποτα πλέον! Όταν η Ο.Ε.Α. προειδοποιούσε την Ρωσία να βάλει το ΒΕΤΟ για να μην γίνει η επίθεση εναντίον της Λιβύης, αυτοί γαμιώντουσαν και κάναν τον… Κινεζο. Άρα στην εξουσία της Ρωσίας δεν είναι Ρώσοι αλλά εβραίοι οι οποίοι εργάζονται δια την γενοκτονία 150.000.000 Ρώσων πολιτών http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=26002&Itemid=56


http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post_31.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις