ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 30 October 2011

Ήρθε η κατάλληλη ώρα το «τουρκνετ» να κάνει θέμα την ανεξαρτησία της Κρήτης! Γιατί;

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=26452&Itemid=139

Ο δόλιος σκοπός της μασονικής ιστοσελίδας «defencenet» είναι ότι «ΤΩΡΑ είναι η ώρα να θίξουμε το θέμα για την ανεξαρτησία της Κρήτης με τις συμπαιγνιακες δηλώσεις του ελληνοεβραιου Παπανδρέου- Μινεικο – Τσαντ – Τσιδεν Μπαουμ. Διότι τώρα με τις οικονομικές επιθέσεις εναντίον ΚΑΙ των Κρητικών θα «φουσκώσει το ζυμάρι» πολύ γρήγορα και αυτό σημαίνει ότι τώρα που θα λυγίσουν οι κρητικοί με τον οικονομικό πόλεμο που τους κάνουμε, θα δουν «με άλλο μάτι» τα περί ανεξαρτησίας της Κρήτης και συνάμα θα τους δελεάσουμε με χρήμα και επενδύσεις και θέσεις εργασίας και όλα θα κυλίσουν όπως τα σχεδιάζαμε εδώ και ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ περί ανεξαρτησία της Κρήτης και αργότερα σε γενοκτονία των Κρίτων»

Το ελεεινό «τουρκνετ» είναι «μανούλα» σε αποπροσανατολισμό και στήνει στην κυριολεξία το χαλί για την ανεξαρτησία της Κρήτης. Αυτό κάνει!

Που ήσασταν προδοτικά παλιοτόμαρα του «defencenet – τουρκνετ» όταν η Ο.Ε.Α. και οι φιλικές ιστοσελίδες αποκάλυψαν ότι οι εβραιοσαξονικες εφημερίδες Λονδίνου έκαναν δημοσκοπήσεις στους Έλληνες και στους Κύπριους της Αγγλίας, με το ερώτημα: «τι θα λέγατε για μια πιθανή αυτονόμηση – ανεξαρτησία της Κρήτης από την Ελλάδα;»

Δείτε από παλιότερο άρθρο της Ο.Ε.Α. με ποιους ύπουλους τρόπους πηγαίνουν να εφαρμόσουν το σχέδιο για ανεξάρτητη Κρήτη http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/04/blog-post_15.html

Από τα ακόλουθα γενοκτονικα εγκληματικά βρομερά κείμενα των προφητών της «παλαιάς διαθήκης», αποδεικνύεται ότι ανά τους αιώνες οι εβραίοι, και σήμερα οι εβραιοσαξονες, και όπισθεν αυτών η δρακονιανη Κίνα ως ύπατος λήπτης αποφάσεων, δεν υποκινούν την αυτονόμηση Κρήτης διότι «αγαπούν τους Κρητικούς και θέλουν να τους απελευθερώσουν από την κακή Ελλάδα», αλλά διότι προ χιλιάδων ετών, όταν οι εβραίοι προφήτες, ως σατανικά μεντιουμς του Σιν – Σιων - Γιαχβεχ έγραφαν τα ακόλουθα γενοκτονικα κείμενα με την έμπνευση των δρακονιανων δαιμόνων του Γιαχβεχ, προέτρεπαν τους εβραίους να γενοκτονησουν και τους Κρητες – Παλαιστίνιους – Φιλισταίους των κρητικών πόλεων Γάζας – Ακκαρωνος – Αζώτου – Τυρού – και λοιπών της Χαναάν – Φοινίκης – Παλαιστίνης, αλλά και τους Κρητες επί της νήσου Κρήτης, με τον δόλιο σκοπό της τελικής προσαρτήσεως της Κρήτης εις το κράτος του Ισραήλ.

Είναι εμφανές ότι, δια να υλοποιήσουν οι εβραίοι την πλήρη γενοκτονία των Ελλήνων μέσω του «καθημένου επί πώλου όνου δρακονιανου ανθέλληνα εγκληματία Ιησού χριστουλη», όπως αυτή η προφητεία – πρόγραμμα γράφθηκε από το λυσσασμένο σατανικό μέντιουμ του Γιαχβεκα προφήτη Ζαχαρία στο Θ` κεφάλαιο του βιβλίου «Ζαχαρίας» της «Παλαιάς Διαθήκης», προηγουμένως πρέπει οι εβραίοι να διαιρέσουν τους Έλληνες σε κομμάτια ήτοι σε μικρά αυτόνομα αλληλομισουμενα κρατίδια, όπως σήμερα επιχειρούν να πράξουν με τα κρατίδια τις αυτόνομης Κρήτης, της αυτόνομης Κέρκυρας, της αυτόνομης βορείου Ελλάδος, και των 13 αυτόνομων κρατιδίων – περιφερειών του σχεδίου «Καλλικράτης», υπό την υψηλή αιγίδα της εβραιοσαξονικης και υπό κινεζική κατοχή «Ευρωπαϊκής Ενώσεως» των εβραιοσαξονικων Βρυξελλών.

Παραθετουμε τα εμετικα εδαφια:

αʼ. Και εξολοθρεύσω Κρήτας και απολώ τους καταλοίπους τους κατοικούντας την παραλίαν και ποιήσω εν αυτοίς εκδικήσεις μεγάλας και επιγνώσονται, διότι εγώ Κύριος εν τω δούναι την εκδίκησίν μου επʼ αυτούς. (Ιεζεκιήλ, κεʼ 16-17).

βʼ. Ουαί οι κατοικούντες το σχοίνισμα (= τις ακτές της θάλασσας) πάροικοι Κρητών. Λόγος Κυρίου εφʼ υμάς, Χαννάν γη αλλοφύλων, και απολώ υμάς εκ κατοικίας και έσται Κρήτη νομή ποιμνίων και μάνδρα προβάτων... (Σοφονίας βʼ 5-6).

γʼ. Τάδε λέγει Κύριος... και εξαποστελώ πυρ επί τα τείχη Γάζης και καταφλέγεται θεμέλια αυτής και εξολοθρεύσω κατοικούντας εξ Αζώτου και εξαρθήσεται φυλή εξ Ασκαλώνος και επάξω την χείρα μου επί Ακκαρών και απολούνται οι κατάλοιποι των αλλοφύλων, λέγει Κύριος (Αμώς αʼ 6-8). Πρόκειται για τις τέσερις πόλεις των Φιλισταίων, οι οποίοι κατά την Π. Διαθήκη μετέβησαν εις την Παλαιστίνην “εκ Κάφτορ” δηλαδή από την Κρήτη.

δʼ. Πέρσαι και Κρήτες και Λυδοί και Λίβυες και πάντες οι επίκτητοι και των υιών της διαθήκης μου μαχαίρα πεσούνται εν αυτή (Ιεζεκιήλ λʼ 5).

http://www.patris.gr/articles/159759

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις