ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 18 October 2011

Εξαργύρωσε την προθυμία του να στέλνει στα νοσοκομεία Έλληνες, ο Οικονόμου...


Τέτοιο "κελεπούρι" να μην πάει χαμένο... Έτσι, με συνοπτικές διαδικασίες ο μασόνος Οικονόμου, μέχρι πρότινος αρχηγός - λακές του δολοφονικού ΠΑΣΟΚ, της ΕΛ.ΑΣ. πήρε "μεταγραφή" για τα σαλόνια της πολιτικής αφήνοντας πίσω του θεάρεστο έργο... Γιατί αυτή η μασονική κυβέρνηση ποτέ δεν ξεχνά όσους έσκυψαν στα τέσσερα. Έτσι λοιπόν ο μασόνος Οικονόμου αναλαμβάνει Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξεως στο Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. του ελεεινού Παπουτσή και αφήνει την θέση του αρχηγού ΕΛ.ΑΣ. σε άλλο μπουμπούκι υποπτευόμαστε, τον Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο. Εύγε!

Βέβαια πίσω από αυτές τις κινήσεις είναι ένα πολύ γνωστό όνομα("ελληνικότατο" και αυτό), ο Χαράλαμπος Χριστοφαρείζης(Φαρέιζ-Φαρούζ κλπ) ο οποίος ανέλαβε "ειδικός σύμβουλος στο Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. ... Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

Άντε και εις ανώτερα, μασόνοι ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., της ΚΥΠ/ΕΥΠ κλπ. Θα έχει πάρτυ και σήμερα από όσο μπορούμε να καταλάβουμε, στα καταγώγια όπου μαζεύονται οι γνωστοί μέτατρον, κένταυρον με τους μέντορες τους. Βάλτε τις σαμπάνιες στο ψυγείο!

Τελικά, ορίστε με ποιον τρόπο πας μπροστά τη σήμερον, στην Ελλάδα. Βαράς τους Έλληνες, τους στέλνεις στα νοσοκομεία, τους δηλητηριάζεις με εκατοντάδες χιλιάδες χημικά, ποτίζεις ναρκωτικά τα σώματα ασφαλείας ώστε να βαράνε πιο καλά, κάνεις και τον χαφιέ, λες το ποίημα και "τσουπ" Γενικός Γραμματέας σε Υπουργείο, με οδηγό, ασφάλεια, όλα πληρωμένα, γραμματείς και φαρισαίους να σε κανακεύουν, με όλα τα κομφόρ! Με το ΠΑΣΟΚ, κανείς δεν έχασε!

ΣΧΕΤΙΚΑ:
EXAΣΕ ΕΝΑ "ΑΣΤΕΡΙ" ΤΗΣ Η ΕΛ.ΑΣ. ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΞΙΟ Γ.ΡΑΧΩΒΙΤΣΑ. Ξαφνικές αλλαγές στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Ο Ν. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/10/exa.html

Παρελθόν ο Οικονόμου από την Αστυνομία , στη θέση του ο Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος
http://kafeneio-gr.blogspot.com/2011/10/blog-post_7674.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις