ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 10 October 2011

Συμπαιγνιακή στημένη ΕβραιοΡωσική “Μασονική Θύελλα” κατά της κυβέρνησης ΕβραίοΠαπανδρέου Μινέικο μετά τους “πάγους” τα scotch 18 ετών και το αιδοίον της μασονικής εβραϊκής μητρός τους.

Συμπαιγνιακή στημένη ΕβραιοΡωσική “Μασονική Θύελλακατά της κυβέρνησης ΕβραίοΠαπανδρέου Μινέικο μετά τους “πάγους” τα scotch 18 ετών και το αιδοίον της μασονικής εβραϊκής μητρός τους.
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=25176&Itemid=139

Το προδοτικό στημένο δολοφονικό ΝΑΤΟ-ΟΤΑΝ, ήτοι ο μασονικός στρατός της Δύσεως διατασσόμενος από την ύπατη Στοά hung ή HONG μέσω των υποδεέστερων σε ιεραρχία υπέρστοών “ΑΟΑ”και “ΟΤΟ”Λονδίνου και μέσω των μασονικών προδοτικών εβραισαξονικών κυβερνήσεων δύσεως, κάνει ασκήσεις δίπλα από το θύλακα του Καλίνινγκραντ θέτοντας στην διάθεση του δολοφονικού ΝΑΤΟ-ΟΤΑΝ το Deployable Corps Greece ήτοι το 3ο διαλυμένο σώμα στρατού ως άλλης μιας προδοτικής επιτυχίας για κρεμάλα επί των προδοτικών κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης (NDC-GR με έδρα τη Θεσσαλονίκη). Μάλιστα πρόκειται να δαπανηθεί και ποσό ύψους 3,5 εκατ. ευρώ από Ελληνικής πλευράς (την ώρα που στην Ελλάδα οι Έλληνες πεινάνε λόγω ανεργίας κλπ μετά από προδοτική απόφαση Γιωργάκη βλέπε ένταξη Ελλάδος αντισυνταγματικώς και χωρίς έγκριση του λαού από την επίσης προδοτική Βουλή στον μηχανισμό του ΔΝΤ) για την προμήθεια ειδικών εγκαταστάσεων που θα στεγάσουν το εν λόγω προδοτικό συμπαιγνιακό μιζαδόρικο στρατηγείο όπου θα καταστρωθεί η επίθεση κατά της Ρωσίας. Μάλιστα καλά διαβάσατε, ώστε να δοθεί το άλλοθι στα υπόλοιπα κράτη του πλανήτη ότι εμείς οι Έλληνες φταίμε για όλα και κατά συνέπεια εμείς θα πρέπει να πληρώσουμε το βαρύ τίμημα!!!
Βέβαια έτσι αποφάσισαν στην hung ή HONG για την Ελλάδα, τώρα πριν την εισβολή των Στρατών της Β.Α.Σ.Τ./Ρ. εναντίον Ελλάδος, ότι η Ελλάδα πρέπει να φανεί ότι φταίει για όλα -βλέπε και δηλώσεις του Γενοκτόνου Δολοφόνου ΕβραιοΣόρος όπου λίγο ή πολύ άφησε να εννοηθεί ότι για την οικονομική κρίση στην Ευρώπη ευθύνεται η Ελλάδα!!!
http://antipliroforisi.blogspot.com/2011/10/blog-post_07.html
Δεν είδαμε ακόμα ούτε έναν πούστη νεοέλληνα στο διαδίκτυο με άρθρα του να στολίζει με μπινελίκια αυτό το γενοκτονικό κάθαρμα.
Τι πάθατε ρε καραμαλθακες Νεοέλληνες συμφωνείτε; Τότε γιατί δεν αντιδράτε να δείξετε στην κοινή γνώμη ποιο πραγματικά ευθύνονται.
Μόνο για το αιδοίο της κάθε πουτάνας ενδιαφέρεσθε εις το διαδίκτυο?
ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΜΑΛΘΑΚΙΖΕΣΤΕ μαλθάκες Νεοέλληνες και δείτε τι σας ετοιμάζουν: Ξυπνήστε ρεεεεεεεε!!!!
Αν είναι ποτέ δυνατόν η Ελλάς να ευθύνεται για όλα, η οποία Ελλάς τελεί υπό μασονική εβραϊκή κατοχή υποδουλωμένη πλήρως και στρατιωτικώς -βλέπε προδοτικό στρατό ΝΑΤΟ εντός Ελλάδος, βλέπε κατοχική Τρόικα ως πραγματικής κυβέρνησης της Ελλάδος με το Εβραιοπασόκ και τα λοιπά 300 προδοτικά ανθρωπάρια να παίζουν προδοτικό μάπετ σόου υπό τις διαταγές τις μασονίας και του Σόρος βεβαίως βεβαίως.
Και ο “καημένος” ο πούστη πατέρα γιός ΕβραιοΣόρος δεν ευθύνεται για τίποτα!! Ούτε για τις πυρκαγιές που έβαλε με τα τσιράκια του στην Ρωσία τον Αύγουστο το 2010 ώστε η Ρωσία να σταματήσει της εξαγωγές της σε σιτηρά όπως και έκανε. ούτε επίσης φταίει που με τα τσιράκια του μεθόδευσε στα διεθνή φόρα την άνοδο της τιμής των σιτηρών σε εξωφρενικά επίπεδα για τους λαούς της Βόρειας Αφρικής και Σ.Αραβίας ώστε δολίως να οδηγήσει μέσω της τουρκικής Μ.Ι.Τ από την μια να ξεσηκώνει τους δυστυχείς και πεινασμένους Σιήτες Λίβυους εναντίον των Σουνιτικών κυβερνήσεων τους ελέω του “Αγίου”Σόρος και τις Αμερικανικής “αθώας” CIA από την άλλη (μέσω της υφισταμένης της συμμορίας Αλ κάιντα να παριστάνουν στην Λιβύη τους ψευδό-Λίβυους επαναστατημένους)ώστε να προκαλέσει την επέμβαση των μασονικών γενοκτονικών στρατών του ΝΑΤΟ-ΟΤΑΝ (πάντα για το καλό μας επεμβαίνουν αυτοί) ,με απώτερο πολλαπλό σκοπό την διάλυση των ΒόρειοΑφρικανικών και Αραβικών Ισλαμικών κρατών την αρπαγή των κοιτασμάτων πετρελαίου και επιπροσθέτως την ανάφλεξη του Γ΄Παγκοσμίου πολέμου ως μέγα καημού του Αρχιπουσταρά Αρχιγενοκτόνου ψευδοθεού απάντων των θρησκειών του διαστημικής πουτάνας γιού τετραγράμματου ΓΧΒΧ του Επιφανούς.
Με βάση τα ανωτέρω εξάγεται το συμπέρασμα ότι οι ελεεινοί λεχρίτες υπάνθρωποι πάνε να φορτώσουν τα εγκλήματα τους κατά της οικουμένης και κατά της ανθρωπότητας στην Ελλάδα ώστε η Ρ.Ι.Κ να βρεί τα κατάλληλα πατήματα να προσάψει ικανές κατηγορίες εναντίον της δύσεως και ειδικώς της Ελλάδος με ρετσινιές τύπου 666 Χριστιανοδωδεκαθεισμού Σούφι666 από την Ρωσία και Κίνα 888 ώστε αυτή να γενοκτονήσει πλήρως την Ελλάδα μετά την ασθενή προβοκατόρικη επίθεση της Ελλάδος ως τύποις αρχηγός του ΝΑΤΟ-ΟΤΑΝ με αρχηγό τον KARA-ZAFFERI του ΛΑ.Ο.Σ 666 με αρχιστράτηγο τον παυλάκια τον γλυξμπουργκ και με μπροστάρη τον Αντίχριστο κατά την ορολογία των βρωμερών γενοκτονικών γραφών τον γιόχαν δαν κρίστιανσεν κεχρισμένο ήδη ως ψευδοπαλαιολόγο ψευδοδραγάζη στο Μυστρά από το ΛΑ.Ο.Σ.666 και τους ΕΨΙΛΟΝ 666.
Επομένως έρχεται λογικά και η άμεση απάντηση της Μόσχας -βλέπε παρακάτω:
Η Μόσχα μέσω διπλωματικής οδού διαμηνύει στην ελληνική πλευρά ότι «Δεν καταλαβαίνει γιατί οι στρατιωτικές δυνάμεις μιας φίλης χώρας όπως η Ελλάδα μεταβαίνουν στην άλλη άκρη της Ευρώπης και ασκούνται κοντά στα ρωσικά σύνορα με σενάρια επιχειρήσεων κατά των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων».

Και αν ακόμα δεν πείθεστε από τις ήδη διενεργηθείσες ενέργειες της ηγεσίας της ρωσικής κυβερνήσεως και νομίζετε ότι όλα αυτά είναι ευφάνταστα σενάρια(!!! Αλήθεια πού είσαστε τώρα που επιβεβαιώνονται μέχρι κεραίας οι γεωστρατηγικές «προβλέψεις» της Ο.Ε.Α.;;;) γιατί δεν κάνετε τον κόπο να διαβάσετε «πίσω από τις γραμμές» τις δηλώσεις όλων των αξιωματούχων της Ε.Ε. αλλά και των Η.Π.Α. και της πουτάνας Κίνας και τόσων άλλων. Τι σας λένε εμμέσως πλην σαφώς; Ότι η «φούσκα» των τραπεζών η οποία είναι έτοιμη να σκάσει, ξεκίνησε και διογκώθηκε λόγω των «κακών» Ελλήνων οι οποίοι δεν «τηρούν τα συμφωνηθέντα και δεν προχωρούν στις μεταρρυθμίσεις»!!! Άκουσον, άκουσον! Δηλαδή, οι Έλληνες φταίνε που δεν βγαίνουν στους δρόμους με τα βρακιά τους κατεβασμένα και στα τέσσερα να περιμένουν τα γαμησιάτικα, οι Έλληνες φταίνε που καταρρέει το σαθρό «χάρτινο» οικοδόμημα της Ε.Ε. και των τραπεζών και βέβαια στην επερχόμενη κατάρρευση(collapse) του παγκοσμίου χρηματοπιστωτικού συστήματος, ποιόν νομίζετε θα κατηγορήσουν ως τον μέγα φταίχτη; Βεβαίως την Ελλάδα. Ήδη νιώθετε τις συνέπειες του να είναι η Ελλάδα το μαύρο κακό πρόβατο της Ευρώπης, αυτό από το οποίο ξεκίνησε η μεγάλη κρίση που «κατάστρεψε την Ευρώπη». Ήδη γράφονται τα βιβλία για τις επόμενες γενιές…

Είναι όλα μπροστά στους οφθαλμούς σας αλλά δεν θέλετε ή δεν έχετε το μυαλό να τα δείτε! Η Ε.Ε. μας κατηγορεί ότι δεν κάνουμε τίποτα, η Ρωσία μας κατηγορεί ότι είμαστε τσιράκια των Η.Π.Α., στις Η.Π.Α. μας κατηγορούν ότι δεν είμαστε αποφασιστικοί, οι Κινέζοι μας κατηγορούν ότι δεν είμαστε γρήγοροι, οι λατινοαμερικάνοι ότι σαν λαός καθόμαστε και μας γαμάνε και πάει λέγοντας. Όπου και αν βρεθείς, όπου και αν σταθείς –και οι Έλληνες του εξωτερικού μπορούν να το επιβεβαιώσουν- υπάρχει ένα «πογκρόμ» κατά της Ελλάδος! Όχι μόνον από παραδοσιακούς «εχθρούς» αλλά και από παραδοσιακούς «συμμάχους». Διπλό γαμήσι. Από την μία, οι G20 μας έχουν στην μαύρη λίστα, από την άλλη, λαοί παραδοσιακά φιλικοί προς την Ελλάδα μας κατηγορούν ότι αντί να τους δίνουμε όραμα, καθόμαστε(χωρίς να έχουν άδικο). Εάν κάποτε γραφτούν αυτά με την ιστορία ως έχει μέχρι στιγμής, θα λένε ότι οι Έλληνες την κρίσιμη ώρα, κάθονταν και κοιτούσαν την ώρα που ο πλανήτης πέθαινε… Τι ύπουλη παγίδα… Διότι ακόμα και αν επέλθει η ΝΕΜΕΣΙΣ, θα επέλθει επί όλων όσων «κάθονταν και κοιτούσαν». Δηλαδή, μας «στήνουνε» έτσι ώστε να μην γλυτώσουμε ούτε από τους δικούς μας αρχαίους προγόνους!

Οπότε όντως η Ελλάδα βρίσκεται σε σταυροδρόμι: Είτε θα επιλέξει ο λαός της να είναι αυτός ο οποίος αντιστάθηκε και ματαίωσε τον Γ’ ΠΠ και άρα δίκαια αυτός ο λαός θα κατέχει θέση στα Ηλύσια Πεδία, είτε θα είναι ο λαός εκείνος ο οποίος αν και απόγονος μεγάλων πολεμιστών, τα έκανε όλα σκατά και άρα δικαίως θα πρέπει να αφανιστεί από προσώπου Γης διότι τελικά αποδείχτηκε «σατανικός» κατά τας Γραφάς του δρακοχελώνα πάντα!
Είδατε αμέσως τα συμπαιγνιακά και φαινομενικά δικαιολογημένα ενορχηστρωμένα όργανα άρχισαν να τιτιβίζουν αλλά όπως λένε και στο χωριό μου πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. και πριν ακόμα ξεκινήσετε εσείς η Ο.Ε.Α. είχε γυρίσει και ξαναξεκίναγε!

Αναμείνατε στο ακουστικό σας καταγαμημένα απόσκατα. Τα καλύτερα σας τα φυλάμε για το τέλος.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις