ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 15 October 2011

Πονηρή κλήση του Μεντβέντεφ στην Ελλάδα δια να "σβήσει"την προδοσία του το προδοτικό ΛΑ.Ο.Σ. και δια να σωθεί το θεαθήναι του Καρατζαφέρη

Η πρόσκληση του Ρώσου πρόεδρου Μενβέντεφ στην Αθήνα για να κάνει προτάσεις στην Ελλάδα χαρακτηρίζεται ως εκ των υστέρων ως πονηρή κίνηση του ΚαρατζαΦύρερ δια να σβήσει την προδοσία του.
Τάχα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. δεν τα ήξερε αυτά, και τάχα δεν ξέρει ακόμα τι σκέφτεται η Ρωσία, ώστε να φανεί ότι δεν ήξερε τις 5 προτάσεις για Σωτηρία της Ελλάδος της εξαγοράς του Ελληνικού χρέους με τις 5 προτάσεις ήτοι 3 Ρωσικές μία Σκανδιναβική και μία από τους Έλληνες Εφοπλιστές πριν η Ελλάδα εισέλθει προδοτικός εις το Μνημόνιο και με την στήριξη του ΛΑ.Ο.Σ. και τώρα θα πρέπει να φωνάξει η Ελλάδα το Ρώσο πρόεδρο για να μάθει η Ελλάδα τι σκέφτεται ο Μεντβέντεφ για το χρέος της Ελλάδος.!!!
Ενημερώνουμε το Διαδίκτυο ότι όλο αυτό το πράγμα γίνεται για να σωθεί ο Καρατζαφέρης διότι όταν τα γράφε η Ο.Ε.Α. αυτός ο Πούστης ήξερε πολύ καλά τις 3 προτάσεις των Ρώσων την τέταρτη των Σκανδιναβών και την πέμπτη των Ελλήνων Εφοπλιστών τώρα τι ζητάει τον Μεντβέντεφ ??
Να ξανακάνει τις ίδιες προτάσεις αφού τις ήξερε ο πούστης ο Καρατζαφέρης και δεν τις ήξερε μόνο ο Καρατζαφέρης τις ήξεραν όλοι οι Αρχηγοί των κομμάτων στην Ελλάδα και τα προδοτόσκυλα τα 300 της Βουλής και κάναν πως δεν ξέραν τις Ρωσικές προτάσεις,και όποιοι μιλούσαν γι αυτές τις προτάσεις τους κορόιδευαν και ειρωνεύονταν και εμάς και την Ο.Ε.Α. και όλους όσοι μιλούσαν γι αυτές τις προτάσεις.Και τώρα ξαφνικά τους έπιασε ζήλος έτσι?
Γιατί η Ο.Ε.Α. απεκάλυψε την προδοσία έτσι?
Ότι δεν έπρεπε να έρθει η Τρόικα εδώ διότι είχαμε 5 λύσεις για να ξοφλήσουμε το χρέος και τα ήξεραν όλοι οι πουσταράδες αυτοί τώρα φωνάζουν τον Μεντβέντεφ για να προτείνει τι?
Αφού αρνήθηκαν τις 3 Ρωσικές λύσεις τι τον ξαναφωνάζουν τον Μεντβέντεφ?
Για να αποδειχτεί τάχα ότι ο Καρατζαφέρης φωνάζει τους Ρώσους και άρα η Ο.Ε.Α. μαλακίζεται και λέει ψέματα!!.
Τι φώναξες ρε μουνί κλαμένο αφού από τον Μάιο του 2010 ξέρεις ρε πούστη για τις 5 προτάσεις και ειδικά για τις 3 προτάσεις των Ρώσων γαμημένε,και τώρα δεν ξέρεις και φωνάζεις τον Μεντβέντεφ να μας πει τι προτάσεις θα κάνει τώρα?
Πουτάνας γιε γαμημένε.
Πήγε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και του είπε να φωνάξει τον Μεντβέντεφ άκου να δεις τώρα,γιατί φωνάζει τον Μεντβέντεφ? Τώρα?
Τι είναι ο Μεντβέντεφ ο σωτήρας?
Άρα ξέρει ότι είχε 3 προτάσεις η Ρωσία προς την Ελλάδα και τι θα γίνει τώρα δηλαδή μέσα σε ένα μήνα συνέρχεται η Ευρωπαϊκή ένωση για το θέμα της Ελλάδος ακόμα και να έρθει ο Μεντβέντεφ αυτή τη στιγμή και να κάνει προτάσεις δεν προλαβαίνει να κάνει τίποτα η Ελλάδα.
Και μετά θα βγουν όλοι να λένε ότι ήταν εκπρόθεσμη η επίσκεψη του Μεντβέντεφ και θα βγει με δίκιο ο Καρατζαφέρης!!! ότι εγώ φώναξα και εσείς δεν αξιοποιήσατε τις προτάσεις του,θα αρχίσει να λέει τέτοια μετά.
Ποιες προτάσεις?
Ο Μεντβέντεφ δεν μπορεί να κάνει άλλη πρόταση από εκείνες του Μαΐου 2010,τις οποίες ήξερε ήδη ο Καρατζαφέρης από τότε το Μάιο του 2010 το Μουνί, το Μουνόσκυλο.
Όλοι τα ήξεραν αυτά.
Το ΠΑΣΟΚ έπαιξε συνωμοσία με το ΛΑ.Ο.Σ. τα απέκρυψε από το Λαό αυτά και υπέγραψε το Μνημόνιο και οι δύο το υπέγραψαν.
Το μνημόνιο 1 κλπ υπογράφηκαν από το προδοτικό ΠΑΣΟΚ και από το προδοτικό ΛΑ.Ο.Σ.
Και βγήκε σα βρεγμένο μουνί, σαν πουτάνα, σαν χεσμένη Αλεπού στο κανάλι Άλτερ στον χατζή-Νικολάου στις ειδήσεις των 20.00 και έκανε την πουτάνα ότι τάχα δεν είχε άλλη λύση το 2010 γι αυτό υπέγραψε το Μνημόνιο,άκου να δεις τώρα!!
Πως δεν είχες ρε μουνί,πως δεν είχες προδοτικό Μουνόπανο.

Σεκοντάρει και το Ελληνοτουρκικό κανάλι του  Άλτερ τώρα,διότι είναι μέσα Τούρκοι μεγιστάνες οι οποίοι έχουν μετοχές στο Άλτερ.
Για να σωθεί το θεαθήναι του Καρατζαφέρη τώρα!!
Και να αρχίσει να λέει τρελά ότι δεν ήξερε τότε τον Μάιο 2010 τάχα τις 3 Ρωσικές προτάσεις και τις έμαθε τώρα!!
Και ότι επειδή οι 3 Ρωσικές προτάσεις που θα μάθει τώρα από τον Εβραίο Μεντβέντεφ άλλο Μουνόπανο αυτό,θα κατηγορήσει τους Έλληνες πολιτικούς ότι δεν αξιοποίησαν εγκαίρως αυτές τις προτάσεις που θα φέρει ο Μεντβέντεφ τώρα!!
Ακούτε αναγνώστες τι πουστιά παίζεται?
Σκοτώστε τον Καρατζαφέρη Τώρα.
Σκοτώστε τα μέλη της Κεντρικής επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ Τώρα.
Σκοτώστε τους Βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. Τώρα.
Σκοτώστε τα μέλη των Νομαρχιακών επιτροπών 52 Ελληνικών πόλεων του Λ.Α.Ο.Σ Τώρα.
Και Σκοτώστε τους Κομματάρχες του Λ.Α.Ο.Σ Τώρα
Σκοτώστε τα μέλη του Τούρκνετ Τώρα διότι σεκοντάρουν το προδοτικό ΛΑ.Ο.Σ. Τώρα.
Σκοτώστε και τα μέλη του ΤουρκΑλτερ Τώρα διότι επίσης σεκοντάρουν το προδοτικό Λ.Α.ΟΣ Τώρα.
Ο χατζή-Νικολάου το μέλος των Σαιεντόλοτζυ της Σαιεντολογίας η πουτάνα και πούστης διότι είναι πούστης ο χατζή-Νικολάου του ΤουρκΑλτερ η αδερφή.
Πονηρό λοιπόν το δημοσίευμα αλλά όχι αρκετά πονηρό για εμάς.
Πάλι είμαστε μπροστά σας.
Ακούτε ασφαλίτες γαμημένοι, κυπατζήδες γαμημένοι?
Που παρακολουθείτε τα ιστολόγια μας και καταγράφεται τις τηλεφωνικές συνομιλίες μας με την Ο.Ε.Α.?
Ε γαμημένοι?
Καταγαμημένοι, άτιμοι άνανδροι άνευ τιμής πουσταράδες κυπατζήδες και ασφαλίτες αν ήσασταν άνδρες και είχατε ίχνος τιμής θα πηγαίνατε να φυτέψετε από μια σφαίρα από 45αρι στα κρανία των πολιτικών που σήμερα τους φυλάτε ως bodyguard.
Σας πληρώνει ο Ελληνικός λαός για να φυλάτε προδότες πολιτικούς γαμημένοι ασφαλίτες και κυπατζήδες.
Αλλά θα τα πληρώσετε γιατί αν η προδοσία εξελιχθεί η Ματατζήδες που μπήκαν στην Ελλάδα και τα ξένα στρατά η Ιταλική μεραρχία του πρώην Γ΄Σώματος στρατού Θεσσαλονίκης και η Τρόικα θα γαμήσουν πρώτα τα παιδιά σας και θα γαμήσουν πρώτα εσάς και μετά τους άλλους Έλληνες όπως έγινε με τους αστυνομικούς στην Σερβία επάνω το ΝΑΤΟ τους γάμησε πριν γαμήσει τους άλλους Σέρβους πολίτες.
Βρωμόσκυλα γαμημένα Έλληνες Αστυνομικοί,πουλημένοι στους Έλληνες πολιτικούς γαμημένα γαμόσκυλα του κερατά Έλληνες Αστυνομικοί όσοι από σας τους φυλάσσεται και όσοι από σας καλύπτεται την προδοσία τους
Πουτάνες Έλληνες Αστυνομικοί και κυπατζήδες γαμημένοι Σωματοφύλακες προδοτών πολιτικών πουσταράδες πουτάνας γιοί.
Πάλι μπροστά σας είμαστε.
Κάνει μπλόφες ο Καρατζαφέρης με διαταγές της Intelligense service Λονδίνου να καλύψει τις κατηγορίες της Ο.Ε.Α. να βγάλει την Ο.Ε.Α. τρελή.
Και τα περί Intelligense service δεν τα λέει μόνο η Ο.Ε.Α. τα λέει και η ΕΝ.Ε.Κ. Ενιαίο Εθνικιστικό Κίνημα και τα μάθαμε από σοβαρούς ανθρώπους ήτοι από δικηγόρους του ΕΝ.Ε.Κ. ότι είναι πράκτορας της intelligense service ο Καρατζαφέρης και πάει κάθε μήνα εκεί και τον γαμάνε οι Εγγλέζοι πράκτορες.
Γαμιέται και η Σίσυ Σπυριδούλα Άδωνις Τσιριδούλα.
άκου Άδωνις η Σπυριδούλα-Τσιριδούλα διότι Σπυριδούλα τον λένε όταν τον γαμούν εν μασονικές στοές.
Προσοχή Προσοχή Έλληνες λάβετε σοβαρά υπόψιν τον άδωνι, διότι όταν σας μιλάει σας μιλάει ένας πούστης.
Και το Άδωνις το πήρε γιατί πιστεύει ότι είναι ο ωραιότερος των Ελλήνων!!
Γιατί ο Άδωνις σύμφωνα με τις παρεμβολές των Εβραίων στην Ελληνική μυθολογία ήταν ο εραστής του Διός τάχα!!
και αυτός είναι ο Άδωνις εραστής του Δία βλέπετε πως την έχει δει η Σπυριδούλα?
Τόσο ωραίος είναι κατά τον ίδιο δηλαδή κατά του κεφαλιού του και του μυαλού του!!
Τόσο όμορφος είναι όσο ήταν και ό Άδωνις ο εραστής του Διός!!
Ρε τι έχουμε πάθει
Με κάτι πούστηδες που έχουμε μπλέξει
Από τον ένα πούστη στον άλλο πούστη.
Από τον Εβραίο Μινέικο τον Papadrew πούστη στον άλλο πούστη στον Γεωργιάδη και τους λοιπούς τον Καρά-αμάν-αλί τον πούστη και τον Αλαβάνο τον πούστη ή Λεβί και αυτός Ομοφυλόφιλος και από τον Κολοζώφ του ΚΚΕ τον άλλο πούστη και αυτός Ομοφυλόφιλος.
Πουσταράδες γαμημένοι.
Να τι έλεγε το ΛΑ.Ο.Σ. τότε μέσω της καταγαμημένης Σπυριδούλας ή αδώνιδος Γεωργιάδη το Άδωνις είναι ψευδώνυμο το πείρε όταν τον γαμούσαν μέσα στις μασονικές στοές οι άλλοι επιβήτορες θεοσοφιστές μασόνοι του έδωσαν το όνομα Άδωνις τάχα είναι τόσο ωραίος όσο ο αρχαίος εραστής του Διός,ο αρχαίος Άδωνις!!
Η Σπυριδούλα ή Τσιριδούλα πουτάνα αρσενική πουτάνα Άδωνις.
http://youtu.be/-VZltdJtFAk

Πρόσφατα η μαύρη ναζιστική διεθνής άλλαξε σύμβολο και με τα βέλη που κοίταζαν προς τα έξω τώρα τα βέλη κοιτάζουν προς τα μέσα με την πρόσθεση της χελώνας επί του συμβόλου ήτοι πάει να επικαλεσθεί την δεξιόστροφη σβάστικα και όχι την αριστερόστροφη αρσενική σβάστικα ήτοι της σβάστικας αραιώσεως που είχε πριν στην οποία τα βέλη κοιτάνε προς τα μέσα ενώ πριν τα βέλη έβγαιναν προς τα έξω όπως της σβάστικας του Χίτλερ και τώρα βάζει μέσα και το ιερό ζώο των Κινέζων την χελώνα τον δράκο δηλαδή αυτό είναι μια απόδειξη ότι η μαύρη διεθνής ναζιστική εργάζεται για την βασιλεία του Ιεχωβά της Κίνας γιατί έχει μέσα την δρακοχελώνα και άρα κάνει μπλόφα ότι τάχα μεταστράφηκε από τα τέσσερα προς τα έξω βέλη της αριστερόστροφης σβάστικας μεταστράφηκε τάχα προς δημοκρατικό πολίτευμα και δημοκρατική ιδεολογία της δεξιόστροφης σβάστικας δηλαδή της θηλυκής σβάστικας με τα τέσσερα προς τα μέσα βέλη δηλαδή της σβάστικας συμπυκνώσεως.
Άρα αποδεικνύεται ότι και οι ναζιστικές στοές της Αριστερόστροφης σβάστικας και τα σοσιαλιστικά κόλπα της δεξιόστροφης σβάστικας των δεξιόστροφων κομμάτων δηλαδή τα αντίστοιχα παγκόσμια Νέας Δημοκρατίας ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΎ εργάζονται όλοι μαζί για την παγκόσμια δικτατορία του Σιν Σιών Ιεχωβά Κίνας.
Αν και είναι αριστερόστροφη σβάστικα η θεωρία της Ναζιστικής διεθνούς ο τελικός της σκοπός είναι να υπερασπίσει την δεξιόστροφη σβάστικα της Σοσιαλιστικής Κίνας Αυτό σημαίνει ότι η Ναζιστική μαύρη διεθνής εργάζεται για την δεξιόστροφη Σοσιαλιστική Κίνα
Δεν είναι τυχαίο επομένως η πρόσφατη αλλαγή συμβόλου και του ΛΑ.Ο.Σ για να θολώσει τα νερά “Το χταπόδι χύνει μελάνι”μετά τις αποκαλύψεις του Ιστολογίου.
Και έτσι με ένα σμπάρο πολλά τριγώνια κάτω
διότι εμείς δεν είμαστε chicken Αμερικάνικα.
Το ακούτε αυτό ωτακουστές ασφαλίτες και κυπατζήδες? καταλαβαίνεται έναν πούτσο φυσικά να πούμε,έναν πούτσο καταλαβαίνεται από αυτά που ακούτε και διαβάζεται τώρα γαμημένοι και αντί να φωνάξετε την Ο.Ε.Α. σαν σύμβουλο μιας Νέας Ελληνικής κυβερνήσεως,διώκεται την Ο.Ε.Α. πουσταράδες προδότες γαμημένοι αυτά είναι κώδικες πλανητικής ασφαλείας τα οποία ακούτε και διαβάζεται τώρα για τα οποία δεν σκαμπάζεται γρί αμόρφωτα σκατά ρουφιάνοι γαμώ τον Χριστό σας και την Παναγία σας την Εβραία γαμώ προδότες των παιδιών σας των πατεράδων και των αδερφών σας και των μανάδων σας Έλληνες Αστυνομικοί οδηγείται της μανάδες και τους πατεράδες σας και τα αδέρφια σας και τα παιδία σας και τις γυναίκες σας σε σφαγή από τους Κινέζους γιατί?
Γιατί υποβλέπεται μόνον σε μισθολογική άνοδο και άνοδο της συντάξεως σας καριόλια του κερατά πουσταράδες μυωπικά σκατά,έχετε ιδεολογική μυωπία πουσταράδες γαμώ τις συμμορίες σας τις κομματικές πουσταράδες του κερατά Πασόκοι γαμημένοι και Νεοδημοκράτες γαμημένοι Αστυνομικοί πουσταράδες προδότες πουτάνας γιοί γαμώ τον Χριστό σας και την Παναγία σας την Εβραία την Πόρνη.
Απομανητοφωνηθέν κείμενο τηλεφωνικής επικοινωνίας του Ιστολογίου μας με τον εκπρόσωπο της Ο.Ε.Α.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις