ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 17 October 2011

Οι Μασόνοι προδότες Στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ προσπαθούν να βγάλουν τρελούς τα ΜΜΕ,τα κόμματα,και το Διαδίκτυο αλλά και όλη την Ελλάδα!!!

Το παρακάτω δημοσίευμα από το ιστολόγιο κλασσικοπερίπτωση.blogspot.com
δεικνύει την κατάσταση που υπάρχει,παραθέτουμε απόσπασμα του εν λόγω δημοσιεύματος και ακολουθεί ο σχολιασμός του ιστολογίου μας.


Δημοσίευμα αποσπάσματος Κλασσικοπερίπτωσης
Ερώτηση στη Βουλή με αφορμή πληροφορίες περί έλευσης και παρουσίας της Ευρωπαϊκής Δύναμης χωροφυλακής (Eurogendfor) στην Ελλάδα, κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Γ. Μαρίνος και Θ. Παφίλης.
Πάντως, σε ανακοίνωσή του το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ξεκαθάρισε πως οι εν λόγω πληροφορίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. κατέληγε με την παρατήρηση πως «και η ανευθυνότητα έχει τα όρια της».
Επικαλούμενοι τις πληροφορίες που είδαν τελευταία το φως της δημοσιότητας, οι βουλευτές του ΚΚΕ αναφέρουν στην ερώτησή τους ότι οι πρώτες μονάδες της Eurogendfor έφτασαν πριν από λίγες μέρες στην Ηγουμενίτσα, όπου μεταφέρθηκαν από τη βάση τους στην Ιταλία.
Όπως υπογραμμίζουν, «το πρόβλημα που δημιουργείται είναι πολύ σοβαρό και δεν καλύπτεται από την τοποθέτηση της ΕΛ.ΑΣ.», ενώ «η κυβέρνηση αναλαμβάνει μεγάλες ευθύνες».
Τέλος αποσπάσματος

Σχόλιο Ιστολογίου
Γαμιέστε όλοι εσείς οι προδότες μασόνοι Στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ διότι πάτε να αποκρύψετε ότι ήρθαν ξένοι αστυνομικοί (Eurogendfor) για να σκοτώσουν τους Έλληνες αστυνομικούς.Επειδή τους Έλληνες αστυνομικούς δεν τους εμπιστεύεται το μπορδέλο το Εβραϊκό του ΠΑΣΟΚ.
Είδατε τι σημαίνει να είσαι προδότης μασόνος Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ ??
Αυτό σημαίνει.
Τους έχουν εκεί για να αλλοιώνουν την πραγματικότητα τους πούστηδες τους γαμημένους.
Ένα ολόκληρο διαδίκτυο,κόμματα, ΜΜΕ, σφύζουν από επιβεβαιώσεις της εισβολής ξένων αστυνομικών (Eurogendfor), και η ΕΛ.ΑΣ τι μας λέει ότι όλοι η Ελλάδα, τα κόμματα, οι Ιστοσελίδες, τα ΜΜΕ, είναι τρελοί?? και δεν ξέρουν τι λένε,ενώ αυτοί της ΕΛ.ΑΣ λένε τάχα την αλήθεια?
Καλούμε τους Έλληνες αστυνομικούς να σκοτώσουν τους προδότες Στρατηγούς της ΕΛ.ΑΣ διότι έφεραν ξένα ΜΑΤ (Eurogendfor) τα οποία είναι πάνοπλοι σαν σατανάδες γεμάτοι πιστόλια και σίδερα και έχουν και το αυτόματο βολής μικρών αποστάσεων για συμπλοκές μέσα στην πόλη “Ρομποκόπ” φονικές μηχανές για να σκοτώσουν Έλληνες αστυνομικούς και τους Έλληνες πολίτες.Να σημειώσουμε ότι είναι εκπαιδευμένοι στο Αφγανιστάν ήτοι φονιάδες από εκεί.
Καλούμε επίσης τους Αφγανούς λαθρομετανάστες όπου τους συναντούν τους ξένους αστυνομικούς (Eurogendfor) να τους σκοτώνουν διότι είναι αυτοί οι οποίοι σκότωναν τους συμπατριώτες τους στο Αφγανιστάν,και ευρίσκεστε εσείς σε αυτή την κατάσταση που ευρίσκεστε τώρα,κατατρεγμένοι σε ξένο κράτος να δοκιμάζεστε σε άθλιες συνθήκες να επιβιώσετε εις βάρος ξένου κράτους.
Η ομάδα αυτή αποτελείτε από μικρά τμήματα από όλα τα κράτη της Ευρώπης αλλά το μεγάλο ποσοστό της είναι Άγγλοι και Αμερικανοί φονιάδες.
Αυτές είναι ιδιωτικές εταιρίες που προσλαμβάνουν με μικρές αγγελίες αυτούς τους φονιάδες μισθοφόρους με τους οποίους συνεργάζεται ο Αμερικανικός στρατός.Τέτοιους χρησιμοποιεί κάτω στο Αφγανιστάν ο οποίος είναι ιδιωτικός μισθοφορικός στρατός και πληρώνεται από Αγγλικές και Αμερικάνικες εταιρίες αλλά συνεργάζεται με τον Αμερικανικό στρατό και τον Αγγλικό στρατό στο Αφγανιστάν.Τέτοια σκατά είναι.Εγκληματίες μισθοφόροι.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις