ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 22 October 2011

Κατά δηλώσεις προβοκατόρικων προδοτικών ιστοσελίδων του «ΛΑ.Ο.Σ. 666»: ΖΗΤΩ Η «ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ»

*ανανεωμενο*
Διαβάστε για να φρικάρετε τελείως πλέον! Στην τελευταία παράγραφο μας λένε δηλαδή ακριβώς αυτό: «Ζήτω η «νέα τάξη πραγμάτων» που θα μας δώσουν δώρο τα εδάφη της Τουρκιάς»
http://greeknation.blogspot.com/2011/10/blog-post_6140.html
Και μετά λέτε ότι η Ο.Ε.Α και τα φιλικά της Ιστολόγια λένε βλακείες ε? Και ρίπτεται και μομφές υβριστών κλπ έτσι λεβέντες της Νέο Ψευδ Ελληνικής διανόησης?
Τώρα τι έχετε να πείτε ρε γαμημένοι ΝέοπουστΈλληνες ότι όλα αυτά είναι στην φαντασία μας γαμημένοι ε γαμημένοι εν μασονικές στοές προδότες πουσταριά του κερατά.
Μόλις τώρα διαβάσατε το παραπάνω προβοκατόρικο άρθρο του "δώρου" της Κωνσταντινούπολης δια μέσω κυβέρνησης στον Μυστρά από το προβοκατόρικο ΛΑ.Ο.Σ.(βλέπε κείμενα Ο.Ε.Α.) και ερωτούμε όταν τα έλεγε η Ο.Ε.Α. δεν την πιστεύατε, τώρα τώρα τι θα κάνεται ρε γαμημένοι?
Όταν έλεγε η Ο.Ε.Α. ότι η παγκοσμιοποίηση δεν είναι μια αλλά δύο ήτοι της δυτικής θνησιγενούς από την φύση της παγκοσμιοποιήσεως 666 βλέπε ΗΠ.Ε.Ι.(ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ-ΙΑΠΩΝΙΑ) και της ανατολικής παγκοσμιοποιήσεως 888 βλέπε Ρ.Ι.Κ.(ΡΩΣΙΑΣ-ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΚΙΝΑΣ),επικρατούσας εκ των μετόπισθεν.
Ξέρουμε ότι ακόμα κοιτάτε σαν χάχες την Οθόνη σας.
γι αυτό και θα σας παραθέσουμε μια σειρά γεγονότων έτσι επειδή εύκολα ξεχνάτε μαλθάκες ε μαλθάκες Νεοπουστέλληνες.άιντε να σας μασήσουμε την τροφή και να σας την σερβίρουμε στο πιάτο λιανά γαμώ τον Χριστό και την Παναγία σας.

Στοιχείο πρώτο:
Πριν τα γεγονότα στην Λιβύη ο Καντάφι διώχνει 1.000.000 Κινεζικές σαύρες ίδε Ελληνικά πλοία ΕΛ.Βενιζέλος από ΑΝΕΚ τα οποία τάχα τα έστειλαν εκεί για τους εκεί Έλληνες,το αντίθετο συνέβη κατά τις μαρτυρίες των πληρωμάτων Κινέζους μεταφέρανε στην Κρήτη για να φύγουν από εκεί με αεροπλάνα για την Κίνα.
Οι Έλληνες ας είναι καλά η κυπριακή πρεσβεία που τους έσωσε και γύρισαν στην πατρίδα μέσω Κύπρου.
Αμφισβητήστε αυτό το στοιχείο αν μπορείτε γαμημένοι να σας βγάλουμε και τα βίντεο τα οποία τράβηξε το πλήρωμα με τα κινητά του.Και τα οποία βίντεο τα έχουμε στην κατοχή μας από Έλληνες ναυτικούς του πλοίου ΕΛ.Βενιζέλος

Στοιχείο Δεύτερο:
Οι ΕβραιοΣάξονες των ΗΠΑ διατάσουν την θυγατρική μαφία της C.I.A.την αλ κάιντα να εισβάλει στην Λιβύη και να εξεγερθεί κατά του καθεστώτος ώστε να δοθούν τα προσχήματα ότι ο Καντάφι βάλει κατά του λαού του.σημείωση μανούλες οι ΕβραιοΣάξονες ΒρωμοΑμερικάνοι στην παραπλάνηση μέσω στημένων ΜΜΕ.
Αμφισβητήστε αυτό το στοιχείο αν μπορείτε γαμημένοι διότι διαθέτουμε μαρτυρίες Λίβυων πολιτών που περιγράφουν τους αντικαθεστοτικούς ως μη Λίβυους αλλά τρομοκράτες της αλ κάιντα.

Στοιχείο Τρία:
Η Τουρκία με συμβουλές Κίνας εισβάλει με την Τουρκική ΜΙΤ εντός της Λιβύης ξεσηκώνοντας τους αθώους πεινασμένους πολίτες εναντίον της κυβέρνησης Καντάφι.
Σημείωση ότι η πείνα προήλθε όχι από λαθεμένη πολιτική του Καντάφι αλλά από στημένη δουλειά του Εβραιο Σόρος με εμπρησμούς των σιτηρών στην Ρωσία το καλοκαίρι του 2010 και μετά την απόφαση της Ρωσίας να διακόψει τις εξαγωγές σιτηρών λόγω καταστροφής, οι Εβραιο Σόρος μαγείρεψαν τις τιμές των Σιτηρών στα διεθνή φόρα ώστε η Τιμή των σιτηρών να φτάσει το 40% του μισθού ενός εργάτη στα ισλαμικά έθνη όπως η Λιβύη Αίγυπτος Συρία κλπ.
Εδώ σας θέλουμε γαμημένοι προβατέλληνες (Μπεεε!!!)αμφισβητήστε την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων αν μπορείτε.
Μετά τα ως άνω μη αμφισβητήσιμα ξερά στοιχεία -γεγονότα ακόμα αμφιβάλετε με την Ο.Ε.Α. και τα φίλια Ιστολόγια της ότι σας λέγουν την ξερή αφτιασίδοτη αλήθεια πρόβατα επί σφαγή ?
Αν ναι άντε πάρτε δρόμο από την σελίδα μας και άντε να ψηφίσετε το προβοκατόρικο Λ.Α.Ο.Σ. στον Μυστρά διότι η άλλη μισή Ελλάδα δεν θα υπάρχει πλέον Μαλθάκες Νεοέλληνες.Βλέπε διάλυση Ενόπλων Δυνάμεων από το ΕβραιοΠΑΣΟΚ βλέπε αφοπλισμό εθνοφρουράς βλέπε Β.Α.Σ.Τ./Ρ έτοιμη για επίθεση. Βλέπε επίσης προτάσεις για μεταβατική κυβέρνηση η κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας.
Συνεχίστε έτσι προδοτέλληνες και θα φάτε καλά συνεχίστε να στηρίζεται τις επιλογές των παγκοσμιοποιητών με δώρα Κωνσταντινουπόλεως και τυράκια στην φάκα του Μυστρά με κυβερνήσεις εθνικής συνεργασίας κλπ. και θα περάσετε καλά.

Γιαννης Ζουρνατζής
Ιδιοκτήτης Ιστοσελίδος Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ
Φίλιου Ιστολογίου της Ο.Ε.Α.

Υ.Γ: Η Ο.Ε.Α. εγκρίνει απολύτως και επαυξάνει το περιεχόμενο του ως άνω κειμένου,και ταυτοχρόνως επιπλήττει τον συντάκτη του άρθρου Κύριο Γιάννη Ζουρνατζή διότι αυτός δεν χρησιμοποίησε αρκετά μπινελίκια,καριολίκια,και πουστηρλίκια,ως ώφειλε εναντίον του Νέου Ελληνικού προδοτικού πουσταριού και πουταναριού των Ελληνικών ιστοσελίδων και των Ελληνικών ΜΜΕ.
Τμήμα Ο.Ε.Α.
Μαγνησίας.

.............................................................................

Σχολιο ιστολογιου:

Δηλαδή για να το μεταφράσουμε.... η ιστοσελίδα και το άρθρο ουσιαστικά μας λέει:

Ζήτω η Δυτική Παγκοσμιοποίηση 666 ή αξονας ΗΠ.Ε.Ι. (ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ-ΙΑΠΩΝΙΑ) που θα μας δώσουν μετά από στημένη μεγάλη εθνική καταστροφή (εισβολή των στρατών του άξονα ΒΑΣΤΡ) ...ΩΣ ΔΩΡΟ (!!!!!) τα εδάφη της Ισλαμικής Τουρκίας και την Κων/πολη ώστε από εκεί το ΛΑ.Ο.Σ.666 ως τυπικός "ηγέτης" (αιχμή του δόρατος) του ΝΑΤΟ-666 να επιτεθεί προβοκατόρικα έναντίον του συμπαιγνιακού Συμφώνου της Σαγκάης 888 ή του άξονα Ρ.Ι.Κ. 888 Ρωσίας - Ισλάμ - Κίνας και Κορέας 777 ώστε η Δρακονιανή Κίνα να έχει το άλλοθι να γενοκτονήσει τελείως τη λευκή + μαύρη φυλή με πρώτους σφαγμένους τους πανηλίθιους προβοκάτορες αυτοκράτορες μαϊμου σουφιστές νεοσκατέλληνες στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ.

Και φυσικά η ιστοσελίδα προέρχεται από εδώ:

http://www.romiossini.com/articles.php?lid=13156

από τους αυτοαποκαλούμενους Ρωμιούς...Διότι αυτή η κάστα δεν είναι Έλληνες αλλά είναι όπως αποκαλούν τους εαυτούς τους: Ρωμιοί, ήτοι Ρωμαίοι υπήκοοι της Ρωμαϊκης αυτοκρατορίας και της ανθελληνικής Βυζαντινοκρατίας - εβραιοχριστιανικής παπαδο-χούντας που δολοφόνησε την ιδέα Ελλάδα.

Και ονειρεύονται τώρα όλοι αυτοί ότι οι μεγάλες δυνάμεις της σατανικής Νέας Τάξης 666 και του ΝΑΤΟ 666 επειδή τους αγαπάνε πάρα πολύ (έρωτας μέγας κεραυνοβόλος!!!) θα τους δώσουνε μωρέ τα εδάφη της Τουρκίας για να τους ξανακάνουν Σουφιστές αυτοκράτορες (του κώλου) μωρέ... να μη κλαίνε τα καημένα ...και για να μη φέρουν ψευδώς τον τίτλο του Ρωμαίου... τρομάρα σας γαμημένοι!!!!

Και φυσικά το μπορδέλο που λέγεται greeknation blogspot συμφωνεί με όλα αυτά..και φυσικά ο Παϊσιος συμφωνεί διότι αυτή τη νέα τάξη προωθούσε, ήτοι το ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ 888, την παγκόσμια σοσιαλιστική Δρακονιανή Κινεζική πλανηταρχία που θα επιβάλει στον πλανήτη τον ορθό χριστιανισμό με εισβολή 200.000.000 στρατού στη Δύση!!!! (αυτά τα σημεία και τέρατα διέδιδε ο Παϊσιος και ολοι αυτοί συμφωνούνε!!!)

Τώρα τι έχεται να πείτε γαμημένοι ΝεοπουστΈλληνες ότι όλα αυτά είναι στην φαντασία μας γαμημένοι.

Δεν θα σας αφήσουμε να πραγματοποιηθούν τα σενάρια σας ολικού αφανισμού της ελλάδας, της λευκής+μαύρης φυλής με τις ευλογίες της Νέας Τάξης σας...

καταγαμημένα! ε, καταγαμημένα δαιμονισμένα στελέχη και μέλη της Κ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ 666.



26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις