ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 8 November 2011

«ΟΧΙ 1940 – 2011»

Το άρθρο-παρέμβαση που ακολουθεί είναι μία ευγενική προσφορά φίλου του ιστολογίου. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε ΔΥΝΑΜΗ.
Συμφωνουμε μαζι του με την κατωθι ομως παρατηρηση:
Οτι εμεις υπεραμυνομαστε του αριστοκρατικου πολιτευματος ως του βελτιστου φυσικου πολιτευματος και δεν δεχομαστε εβραικες δημοκρατιες... αλλα αυτο που εχουμε δεν ειναι ουτε καν δημοκρατια αλλα ειναι κατοχικη τοκογλυφικη χουντα που βγαζει στο σφυρι ολη τη χωρα και καταλυει το συνταγμα τους νομους και τα παντα και επισης οτι πρεπει να γινει ανατροπη της χουντας και απελευθερωση της χωρας απο την κατοχικη τροικα και να παρει το τιμονι της χωρας ενα ελληνικο μη μασονικο χερι και αυτο μπορει να γινει μονον με την βια πλεον...

Γράφεις εύστοχα στο εισαγωγικό μήνυμα που μας έστειλες την παρατήρηση ότι:

"Το όλο σκηνικό πανικού που προκάλεσε το μεγαλοπρεπέστατο ΟΧΙ του Ελληνικού λαού στην εθνική επέτειο καθώς και
η έκδηλη τάση του κόσμου για εκδίωξη (για να μην πω λυντσάρισμα) των «επισήμων» είχε ως αποτέλεσμα κατά την άποψή μου
την άρων άρων φυγάδευση των υποχειρίων τους από το πολιτικό προσκήνιο.
Κατά αυτόν τον τρόπο ο λαός μη έχοντας πλέον τα «κόκκινα πανιά» (ήτοι ΓΑΠ, Σαμαράς, Τουργκούτσογλου, Πάγκαλος) μπροστά του και
λανσάροντας του έναν τεχνοκράτη (όπως τον αποκαλούνε) ως υπηρεσιακό πρωθυπουργό μέχρι τις εκλογές, ελπίζουν να αποπροσανατολίσουν
την οργή του κόσμου και συνεπώς οι Έλληνες να αποδεχτούν μοιρολατρικά πλέον την θανατική τους καταδίκη.
Και η εντύπωσή μου είναι ότι το κόλπο πετυχαίνει."

Όμως εμείς θα συμπληρώσουμε ότι επίσης το κοκκινο πανι ειναι και ο προδοτης Καρατζαφέρης (Καρατζα-Φύρερ του ΛΑ.Ο.Σ. 666) που ψήφισε και συμφώνησε με τα μνημονια της προδοσιας και έφερε την κατοχική τρόικα στην ελλάδα (ενώ γνώριζε τις αλλεπάλληλες εναλλακτικές πιο συμφέρουσες προτάσεις διάσωσης που δεχτήκαμε από Ρωσία-Νορβηγία-έλληνες εφοπλιστές) , και ενώ τωρα ταχα το παιζει οσια δρακονιανη παρθενα για να ριξει σταχτη στα ματια. Ειναι το ιδιο ενοχος με ολους αυτους τους 300 προδοτες της βουλης-αβουλιας! Και το οτι δεν συμμετέχει στην καινουργια υπηρεσιακη κυβερνηση και αυτο στημενο και προμελετημενο ειναι ωστε να ξεγλυστρησει σαν ερπετικό φίδι της ΑΟΑ Λονδίνου που είναι και να μην φανει καθολου ως προδοτης στις επόμενες εθνικές προδοσιες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ωστε μετα από αυτές τις προδοσιες και μετα απο την μερικη γενοκτονια των ελληνων από την επικείμενη στρατιωτική εισβολή του άξονος Β.Α.Σ.Τ.Ρ στην σχεδόν άοπλη πλέον χώρα μας, να ερθει αυτός κατόπιν ως σωτηρας - εβραικός - σουφικός μεσσίας 666 - με τις ..."ευλογιες" του εβραιου προδότη Καρολου Παπουλια ..για να ξετυλιχτεί μετά το σχέδιο του "δώρου Κων/πολη" που θα οδηγήσει μαθηματικώς στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και στην ολική γενοκτονία των ελλήνων της λευκής και της μαύρης φυλής εις τον Κινεζοεβραικό Αρμαγεδδώνα !!! Αυτή είναι η συνεχή στημένη εβραιομασωνική αισχρή συμπαιγνία τους!!!



«ΟΧΙ 1940 – 2011»

Οι εφετινοί εορτασμοί τις επετείου της αντίστασης του Έθνους μας απέναντι στον κατακτητή εορτάστηκε φέτος με ιδιαίτερη λαμπρότητα, διότι είναι η πρώτη φορά που ανέλαβε τα ηνία ο λαός και ΟΡΘΩΣ εκδίωξε πρώτα τους προδότες της Ελλάδας από τις θέσεις των επισήμων (και σε μερικές περιπτώσεις τους αντικατέστησε με βετεράνους του ΄40) ώστε να μην καταστεί η παρέλαση ύβρις προς την μνήμη των πεσόντων για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Είπα προδότες; Ναι προδότες και μάλιστα επαίσχυντοι. Διότι δεν νοείτε άλλος χαρακτηρισμός απ αυτόν όταν ανήμερα της επετείου υπογράφουν την άνευ όρων ΠΛΗΡΗ παράδοση της χώρας.

ΟΧΙ κύριοι δημοσιογράφοι, φερέφωνα της νομενκλατούρας που κυβερνά, ΔΕΝ πρόκειται για «μια μεμονωμένη και μικρή μερίδα» του πληθυσμού οι οποίοι μάλιστα υποκινήθηκαν από διάφορες πολιτικές αποχρώσεις.

ΟΧΙ κύριοι βουλευταί, δεν ήταν επίθεση «κατά των θεσμών», όπως χαρακτηρίζετε κάθε κίνηση του λαού που δεν βολεύει τα σχέδιά σας. Το ότι εξαγοράζατε τις ψήφους σας δεν σας δίνει το δικαίωμα να ξεπουλάτε τη χώρα και να καταδικάζετε τον Ελληνικό λαό να λιμοκτονεί.

ΟΧΙ κυρία Δαμανάκη, ως η γνωστή «φωνή» του αποδεδειγμένα πλέον στημένου Πολυτεχνείου και του «ψωμί-παιδεία-ελευθερία», δεν μπορείτε και δεν έχετε το δικαίωμα να «αγανακτήσετε» γιατί ο λαός (που ξεπουλήσατε) σας χαλάει την γιορτή.

ΟΧΙ κύριε πρωθυπουργέ (;), δεν μπορείτε να μιλάτε εσείς για επίθεση κατά των θεσμών όταν την ημέρα της εθνικής εορτής βρίσκεστε σε σύσκεψη Σοσιαλιστών στη Κρήτη και στην ομιλία σας να λέτε «Η Κρήτη θέλει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο. Έχει ιστορικούς δεσμούς με τον αραβικό κόσμο και επιθυμεί να τους διευρύνει και να τους ενισχύσει». Και ερωτώ με αφέλεια ως απλός πολίτης: Η Κρήτη είναι ξαφνικά ανεξάρτητο κράτος η μήπως οι εντολείς σας την προορίζουν ως τέτοια;

ΟΧΙ κύριε Παπούλια, το ότι ήσασταν στα 15 σας στην αντίσταση δεν σας απαλλάσσει από καμία κατηγορία. Υπενθυμίζω ότι και ο στρατηγός Τσολάκογλου πολέμησε μεν τους γερμανούς αλλά κατόπιν άνοιξε προδοτικά την κερκόπορτα στο μέτωπο και αργότερα έγινε πρωθυπουργός τους στην κατοχή. Οι διαδηλωτές ΔΕΝ απευθύνθηκαν προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως θεσμό αλλά συγκεκριμένα στο πρόσωπο σας διότι υπάρχουν 3 μελανά σημεία στην βιογραφία σας:

1) Μάιος 1998, Μνημόνιο Παπούλια – Γιλμάζ

Με το οποίο κατάργησαν την «Συνθήκη της Λωζάνης» του 1923, όπου η Τουρκία και η διεθνής κοινότητα δεχόταν ότι «όλο το Αιγαίο, πλην νήσων Ίμβρου και Τενέδου και χωρικών υδάτων ΜΟΝΟΝ τριών μιλίων της ηπειρωτικής Τουρκίας, ως ξηρά νήσων και ως θάλασσα και ως εναέριος χώρος ανήκει στην Ελληνική Εθνική κυριαρχία, ως ενιαίος και αδιαίρετος ελληνικός εθνικός χώρος». Μετά την συμφωνία αυτή «Η Τουρκία έχει δικαιώματα για στρατιωτικές δραστηριότητες εντεύθεν των θαλάσσιων ελληνοτουρκικών συνόρων στο Αιγαίο», δηλαδή μέσα στον Ελληνικό εθνικό χώρο όπου μέχρι τώρα καμία ξένη στρατιωτική δραστηριότης δεν ήταν επιτρεπτή εκτός από την «Αβλαβή Διέλευση».

Σ' αυτό το «Μνημόνιο περί των αρχών της καλής γειτονίας» «πάτησε» τα επόμενα χρόνια η Τουρκία, για να διακηρύξει:

Α) το 1997 στο «ΝΑΤΟ» ότι η Λήμνος δεν είναι ελληνική.


Β) το 1999 ότι σύμφωνα με την «ΝΟΤΑΜ Α240» τα όρια του "FIR" Αθηνών είναι πλασματικά και χωρίς νομική βάση.


Γ) το 2001 με νόμο (24611) ότι το μισό Αιγαίο είναι δική της περιοχή ερεύνης και διασώσεως


Δ) το 2004, στο πλαίσιο του «ICAO» να επιτύχει τον χαρακτηρισμό των νήσων Λήμνου και Χίου ως «Αποστρατικοποιημένων νήσων»


Ε) Το 2004 στην Γεν.Συνέλευση του "ICAO" να μην χρησιμοποιείται το ελικόπτερο ερεύνης και διασώσεως της Ν.Λήμνου


ΣΤ) Τον Νοέμβριο του 2005 στον «Διεθνή οργανισμό ερεύνης και διασώσεως (COSPAS-SARSAT) ότι την ανήκει το ανατολικό αιγαίο για έρευνα και διάσωση.


Ζ) Ειδικώς δε τον Σεπτέμβριο του 2004 στην Γεν.Συνέλευση του "ICAO" (Διεθνούς οργανισμού πολιτικής αεροπορίας), με την σύμφωνη γνώμη (και υπογραφή) του παριστάμενου υπουργού Λιάπη υπ/συγκ.μετ. ελλάδος, την απόφαση περί ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ FIR ΑΘΗΝΩΝ, εξ΄ου και οι καθημερινές αερομαχίες των πιλότων μας στο Αιγαίο.


Με βάση την «Συνθήκη της Λωζάνης» την οποία συνυπέγραψε και σήμερα παραβιάζει η Τουρκία, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΞΗ ΜΙΛΙΩΝ, ΔΙΟΤΙ Η «ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΩΖΑΝΗΣ» καθορίζει τα χωρικά ύδατα Τουρκίας στα 3 ΜΟΝΟΝ μίλια.

2) Φεβρουάριος 2005, ορκωμοσία κου Παπούλια ως Προέδρου της Δημοκρατίας
Στην προσφώνησή της η κα Ψαρούδα-Μπενάκη απευθυνόμενη στον κο Παπούλια του αναφέρει περί επερχόμενης μείωσης της εθνικής κυριαρχίας και μεγάλων αλλαγών που θα μεταβάλουν την Ελλάδα ριζικά και αμετάκλητα.
1ο ερώτημα: που τα ήξερε αυτά η κυρία Μπενάκη;
2ο ερώτημα: γιατί κύριε πρόεδρε δεν της είπατε «μα τι είναι αυτά που λές κυρά μου;»

3) 27 Οκτωβρίου του 2011, ώρα 4 το πρωί
Η Ελλάδα παραδίδει μέρος της εκτελεστικής και της νομοθετικής της εξουσίας προς την Τρόικα, παραβιάζοντας εμφανέστατα τους όρους ισότητας και αμοιβαιότητας του άρθρου 28 του Συντάγματος που σαφώς επιτάσσει και διατάσσει ότι όταν τίθενται θέματα απώλειας Εθνικής Κυριαρχίας από την Ελλάδα τότε θα πρέπει αυτή η απώλεια Εθνικής κυριαρχίας να κατακυρώνεται ως νόμος του Ελληνικού κράτους με τουλάχιστον 180 ψήφους του Ελληνικού (κυνοβουλίου) και υπό τον σαφή και ρητό όρο της ισότητας και της αμοιβαιότητας. Αυτό σημαίνει ότι εάν η Ελλάδα μέσω διεθνούς συμφωνίας όπως τα μνημόνια τα οποία υπέγραψε, θα έχανε μέρος της Ελληνικής Εθνικής της Κυριαρχίας να έχει ως αντάλλαγμα απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας των κρατών της Ευρώπης η οποία αυτή Εθνική Κυριαρχία θα έπρεπε να προσαρτηθεί στην Ελλάδα.

Πιό απλά, εάν η Ελλάδα παραδίδει μέρος της εκτελεστικής και της νομοθετικής της εξουσίας προς την Τρόικα, τότε σύμφωνα με το άρθρο 28 του συντάγματος θα πρέπει όλη η Ευρώπη να παραδώσει στην Ελλάδα ισόποση ίσης ποσότητας και ποιότητας Εθνικής Κυριαρχίας των Χωρών της Ευρώπης η οποία αυτή Κυριαρχία των χωρών της Ευρώπης θα προσαρτηθεί στην Ελλάδα και θα διοικείται από την Ελλάδα.

Βεβαίως τέτοια πράγματα δεν είναι εφικτά εκτός μόνον σε περιπτώσεις στις οποίες κράτη τα οποία έχουν κοινά σύνορα αποφασίζουν να ανταλλάξουν Εθνική Κυριαρχία εκατέρωθεν των συνόρων τους δια λόγους ευθυγραμμίσεως συνόρων κλπ .

Αυτό σημαίνει ότι το άρθρο 28 του συντάγματος δεν έχει ουδεμία εφαρμογή σε παραχώρηση έστω και μέρους της Ελληνικής Νομοθετικής Εξουσίας και της Ελληνικής Εκτελεστικής Εξουσίας αλλά το άρθρο 28 αφορά μόνον σε παραχώρηση εδαφών σε περιπτώσεις όπως αναφέρθηκε προηγουμένως εκατέρωθεν των συνόρων δια λόγους ευθυγραμμίσεως συνόρων.
Επομένως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνταγματικό ΚΑΘΗΚΟΝ να συμβουλεύσει την κυβέρνηση και να την ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ από την υπογραφή αυτού του προδοτικού μνημονίου.

Η παρακμή της χώρας δεν επήλθε όμως μόνο από προδότες και πουλημένους πολιτικούς.

Μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρουν και οι Δικαστές, Εισαγγελείς, Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων οι οποίοι κρίνονται ως ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ να τηρήσουν και να προστατεύσουν το Σύνταγμα (άρθρο 120) όπως έχουν ορκιστεί .

Δεν ανήκω σε κανέναν πολιτικό χώρο, δεν είμαι αντεξουσιαστής, μήτε αναρχικός, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ περνάει από το μυαλό μου η κατάλυση του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος. ΟΜΩΣ δεν θέλω πλέον να ανεχτώ την εξαθλίωση και υποδούλωση του Έλληνα, την κατάργηση της εθνικής μας κυριαρχίας, την αφάνιση του Ελληνισμού. Δεν μπορώ να μένω πλέον αμέτοχος στην βεβήλωση των αγώνων του Έθνους από τον Μαραθώνα μέχρι το Ρούπελ, δεν μπορώ πλέον να μένω σιωπηλός να βλέπω κινέζους να μπαζώνουν τον ιερό χώρο της Σαλαμίνας η του γερμανούς να μας λένε κατάμουτρα «ξεχάστε τις αποζημιώσεις». Δεν θέλω και δεν μπορώ να συμπράττω με την σιωπή μου στο ξεπούλημα του πλούτου μας, με τον οποίο όχι μόνο τα «χρωστούμενα» θα ξεπληρώναμε αλλά θα έδινε πάλι την δύναμη και την υπερηφάνεια που αξίζει στην Ελλάδα.

Οι κύβοι, προφανώς, έχουν ριφθεί και οι αποφάσεις τους έχουν προ πολλού παρθεί. Τα παγκόσμια καθάρματα που σχεδιάζουν την δική μας κατάρρευση (και κατόπιν της Ε.Ε. και των Η.Π.Α.) συνεχίζουν να κάνουν το ίδιο λάθος: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ και δεν μασάει (για πολύ καιρό) κουτόχορτο. Ίσως να είναι πολύ κοντά η ώρα που θα κληθούμε να δώσουμε ξανά τον ύστατο αγώνα για την υπεράσπιση της πατρίδας.

Γνωρίζω καλά ότι με τα γραφόμενα μου μπορεί να μπω αυτομάτως στο στόχαστρο της παγκόσμιας νέας τάξης και των απανταχού υποχειρίων τους. Δεν με απασχολεί. Διότι:

«Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή»

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις