ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 6 November 2011

"Συμμορία Προθύμων" και με την βούλα το συμπαιγνιακό Μεταβατικό Συμβούλιο της Λιβύης

Αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας, το πόσο βαθιά χωμένο στα σκατά είναι το λεγόμενο Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο της Λιβύης. Σύμφωνα με την είδηση, το TNC(transitional national council) αναγνώρισε και επίσημα το ψευδοκράτος στην Κύπρο. Ήδη άρχισαν να υπογράφουν συμφωνίες με την "κυβέρνηση" του ψευδοκράτους.

Έτσι εξηγείται και η λύσσα του τουρανοπαρανοϊκού Erdogay να εκδιωχθεί ο Καντάφι από την ηγεσία της Λιβύης. Έτσι εξηγούνται και τα σχέδια για αποστολή τουρανικών στρατευμάτων στην Συρία εν ευθέτω χρόνω.(χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Μπασάρ Αλ Άσσαντ ταυτίζεται με τον Καντάφι. Ο ένας φορούσε πολεμική ενδυμασία ή της φυλής του, ο Αλ Άσσαντ φοράει κοστούμι και γραβάτα...)

Η Λιβύη αναγνωρίζει "ντε φάκτο" το ψευδοκράτος.
http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=9449
Η Λιβύη κάνει βήματα προς την «ντε φάκτο» αναγνώριση του ψευδοκράτους. Σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, ο υπουργός Υγείας του Μεταβατικού Συμβουλίου Αμντάλ Ραχμάν Κισά, επισκέφθηκε τα Κατεχόμενα και υπέγραψε πρωτόκολλο με την κυβέρνηση του «ψευδοκράτους».

Σύμφωνα με αυτό το πρωτόκολλο στο οποίο το ψευδοκράτος αναγράφεται ως « Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου» η Λιβύη θα στέλνει δεκάδες τραυματίες του πολέμου, για περίθαλψη στα νοσοκομεία Κατεχόμενα. Οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως αυτή η συνεργασία και η υπογραφή του πρωτοκόλλου είναι ένα βήμα πριν την επίσημη αναγνώριση του «ψευδοκράτους» από τη Λιβύη.

Έτοιμη να εισβάλει στη Συρία φέρεται η Τουρκία!
http://www.defence-point.gr/news/?p=13739

Και όχι μόνον... Κατά την διάρκεια των συγκρούσεων στην Λιβύη, οι "αντάρτες" αρουραίοι(mis-rat-a) βρήκαν την ευκαιρία να καταληστέψουν Ελληνικά κειμήλια τα οποία φυλάσσονταν καλά στα θησαυροφυλάκια της Εθνικής Εμπορικής Τράπεζας της Λιβύης.

Οι "αντάρτες" βρήκαν την ευκαιρία εν μέσω εκρήξεων, να ανατινάξουν το πάτωμα της τράπεζας και με αυτόν τον τρόπο να "εξαφανίσουν" χιλιάδες αρχαία κειμήλια με την σιωπηρή αποδοχή του ΝΑΤΟ, το οποίο δήλωσε πως νόμιζε πως ήταν συγκρούσεις μεταξύ δυνάμεων του Καντάφι και των "ανταρτών" αρουραίων.

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ
http://www.tanea.gr/politismos/article/?aid=4668991
Ο θησαυρός είχε εντοπιστεί μεταξύ 1917-1922 στον ναό της Αρτέμιδος στην αρχαία ελληνική αποικία της Κυρήνης και κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου μεταφέρθηκε στη Ρώμη για να επαναπατριστεί το 1961 και να ασφαλιστεί στο θησαυροφυλάκιο.

Μπράβο στους "αντάρτες" & στο ΝΑΤΟ για το κατόρθωμα... Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ριφιφί στην ιστορία, ενώ ένα μόνο νόμισμα από την συλλογή κοστολογείται στα 350.000 ευρώ περίπου!!! Ιδού πως φέρνει την "δημοκρατία" το ΝΑΤΟ και οι λακέδες του.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις