ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 10 November 2011

ΠΕΡΙ ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ και απατεώνων Αντι-νεοταξιτών μαϊμου και μασόνων Γιαννουλάκηδων

Το ιστολόγιο εντόπισε παλιό κείμενο της ΟΕΑ (Δεκαετίας 1990) το οποίο περιείχε μικτά ημιαληθή κείμενα Δ'Γενεάς (Υπερ χριστιανισμου - εναντίον Κινας) ως "κείμενα τακτικής της ΟΕΑ" αναμεμιγμένα με 100% αληθή κείμενα τελικής ευθείας Ε' Γενεάς (Υπερ Συμπαντικού Οργανισμού και Κείμενα Εθνικής&Πλανητικής Ασφαλείας) τα οποία αυτά κείμενα διοχέτευσε η ΟΕΑ προς τον "εψιλονιστή - θεοσοφιστή σατανιστή ("ετσιθεληστή") μασόνο" Παντελή Γιαννουλάκη του περιοδικού "Strange" και οποιος μετά τα δημοσίευσε στο βιβλίο του "Κούφια Γη", παρά τη σύσταση της ΟΕΑ να μη τα δημοσιοποιήσει, αλλά εξυπηρετώντας τελικά τους σκοπούς της ΟΕΑ διάλυσης των θεοσοφικών κυκλωμάτων της "Θρησκείας του Μητρόγαιου - Μαϊτρέγια" στην χώρα μας.

Επειδή αυτό το κείμενο της ΟΕΑ είναι ημιαληθές και μόνο για έμπειρους μελετητές των κειμένων της ΟΕΑ το ιστολόγιο το δίνει μόνο προς τα μέλη του συνδρομητικού ιστολογίου.
Διαβαστε τους κανονες για το συνδρομητικο:

Δημοσίευουμε προς το ευρύ κοινό μόνο την πεμπτουσία του κειμένου της ΟΕΑ προς τον Γιαννουλάκη:

ΠΕΡΙ ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ.

ο Ύπατος συμπαντικός νόμος είναι ότι το σύμπαν είναι ζωντανός - νοήμων αλληλοεπιδρών - και αλληλοεξαρτώμενος εσωτερικώς, οργανισμός, του οποίου τα μέλη (εμείς και οι λοιπές νοήμονες οντότητες όλων των διαστάσεων), οφείλουν να δρουν με μόνο κριτήριο την επιβίωση αυτού του οργανισμού, και όχι με κριτήριο την ατομική τους επιβίωση. Αυτό σημαίνει ότι οι συμπαντικές κοινωνίες είναι φύσει "κοινωνίες ηρώων", όπου ο καθένας είναι έτοιμος να πεθάνει αν χρειαστεί για το καλό του κοινωνικού συνόλου ή για την οικολογία του κόσμου του, χωρίς να έχει προσωπικό κίνητρο επιβίωσης.
Για να γίνει αυτό κατανοητό πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα βιολογικό γνωστό ανάλογο παράδειγμα: Τα λευκά αιμοσφαίρια (ήρωες - πολεμιστές), αλλά και τα λοιπά (υγειή - μη καρκινικά) κύτταρα του σώματος ζούν και πεθαίνουν όχι για τον εαυτό τους, αλλά για το σύνολο του σώματος. Όταν αλλάζουν κίνητρο δράσης και αρχίζουν να ζουν για τον εαυτό τους, αγνοώντας το σώμα, τότε γίνονται καρκινικά κύτταρα τα οποία διογκώνονται σχηματίζοντας "δικό τους ζωτικό χώρο", με σύνορα που διαχωρίζουν τη λειτουργία τους από τη λειτουργία του σώματος. Το σύνολο τέτοιων κυττάρων αποτελεί έναν καρκινικό όγκο.

............
Και προειδοποιούμε ξανά για τα προδοτικά έργα και ημέρες των Κυπατζήδικων ιστοσελίδων Αντι-νεοταξιτών μαϊμου και των "μασόνων εψιλον 666" τύπου Γιαννουλάκηδων και ΣΙΑ...

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ - ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ/STRANGE

Σχετικα:

ΠΕΡΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΣ ΕΛΟΧΙΜ - ΝΕΦΙΛΙΜ : ΔΩΡΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΜΕΝΟ "LUNA-TIC" ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις