ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 1 November 2011

Έλληνες πατριώτες Eυέλπιδες αξιωματικοί Ενόπλων Δυνάμεων VS Έλληνες προδότες μασόνοι στρατηγοί των ενόπλων δυνάμεων

Έλληνες πατριώτες Eυέλπιδες αξιωματικοί ενόπλων δυνάμεων και Έλληνες προδότες μασόνοι στρατηγοί των ενόπλων δυνάμεων.

Ενισχύστε τους πρώτους, σκοτώστε τους δεύτερους.


Άλλο ένα συγκινητικό και συνάμα ελπιδοφόρο στιγμιότυπο από την Σημαδιακή 28η Οκτωβρίου 2011 στην Θεσσαλονίκη.

Οι Έλληνες Ευέλπιδες Αξιωματικοί, νέα παιδιά, άνευ αγκυλώσεων και άνευ εξαρτήσεων από κέντρα εξουσίας, αμόλυντοι(και ελπίζουμε να παραμείνουνε αμόλυντοι ώστε αυτοί στο μέλλον να αποτελούν τίμια, φιλότιμα, πατριωτικά, μαχητικά μέλη των Ελληνικών ΕΔ) λένε το δικό τους "ΟΧΙ" στους προδότες μασόνους στρατηγούς των ΕΔ οι οποίοι αναψοκοκκινισμένοι από την αναπάντεχη συμπεριφορά των Ελλήνων που αντί να σκύψουν το κεφάλι, τους πήραν παραμάζωμα, αποφάσισαν να διακόψουν(!!!) την Παρέλαση των Ελλήνων ως πράξη εκδίκησης και προβοκάτσιας και υποτέλειας τους.

Και όμως, ενώ συνηθισμένοι όντες να υποβαθμίζουν, να εξεφτελίζουν και να ποδοπατούν τις Ελληνικές συνειδήσεις των νέων παιδιών, οι Έλληνες προδότες μασόνοι στρατηγοί περίμεναν πως η εντολή τους θα εισακουστεί ως υπερόπτες που κατάντησαν, τα νέα αυτά παιδιά με τα μάτια τους κοκκινισμένα από την συγκίνηση και τις φλέβες να πετάγονται από την ένταση της φωνής τους, αντιστέκονται με ό,τι συνεπάγεται αυτό στην ιεραρχεία και βροντοφωνάζουν "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ".

Εμείς δεν έχουμε να γράψουμε κάτι άλλο, οι πράξεις μιλάνε από μόνες τους. Αυτά τα παιδιά μπήκαν στις καρδιές των Ελλήνων, τόσο αυτών που παρεβρίσκονταν στην παρέλαση και χειροκροτούσαν και έκλαιγαν, όσο και στις χιλιάδες των Ελλήνων που παρακολούθησαν το απόσπασμα μέσω διαδικτύου και ένιωσαν αυτό το σχεδόν λησμονημένο σκίρτημα στην καρδιά τους, την φλόγα αυτή την Ελληνική, την αθάνατη να αρχίζει να σιγοκαίει. Τους ευχαριστούμε για αυτό.

Οι Έλληνες λοιπόν ας αγκαλιάσουν αυτούς τους νέους ανθρώπους, τους νέους Έλληνες. Οι Έλληνες ας σχηματίσουν μία ασπίδα γύρω από όλα αυτά τα παιδιά που αρνούνται να συμβιβαστούν, αρνούνται να σκύψουν το κεφάλι, αρνούνται να προδώσουν τα ιδανικά τους, τα συνυφασμένα με την Φωτεινή Ιδέα, την Αθάνατη Ελλάδα.

Έλληνες! Προστατέψτε αυτά τα παιδιά. Είναι καθήκον μας. Και ξαποστείλετε στην αχερουσία, στα Τάρταρα όλους αυτούς τους προδότες μασόνους στρατηγούς των Ελληνικών ΕΔ οι οποίοι συνειδητά πρόδωσαν αυτή την αθάνατη Ιδέα, το αιώνιο σύμβολο της Ελευθερίας, την Ελλάδα. Ξεπαστρέψτε δια παντώς όλους αυτούς που σκύλευσαν αυτό που δεν μπορεί να λερωθεί, αυτό που δεν μπορεί να πεθάνει. Αφανίστε όλους αυτούς που στην υπεροψία τους, κατηγόρησαν αυτά τα παιδιά, τα απείλησαν και τα λοιδώρησαν. Διαλύστε εις τα εξόν συνετέθη το σάπιο, βοθρώδες απόστημα που μολύνει τις καρδιές αυτών των παιδιών, τις καρδιές όλων μας.

Τώρα, επιτέλους τώρα, ας λάμψουν ξανά, πιο δυνατά τα ιδανικά των Ελλήνων. Η μαχητικότητα, το πείσμα, ο ηρωισμός, το ελεύθερο πνεύμα των Ελλήνων. Θυμηθείτε ποιοί είστε "μεταξύ θεών και ανθρώπων" ώστε να διαλύσουμε δια παντός, το σκότος που έχει πέσει πάνω σε όλο τον πλανήτη.

...Και ας μας λένε τρελούς...

ΔΥΝΑΜΙΣ!


"ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΡΑ!"
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/10/blog-post_31.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις