ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 21 November 2011

Αληθής Λόγος Ο.Ε.Α.-πως οι προφητείες στα κείμενα της χριστιανικής πίστης, καθοδηγούν, μόνο στην Γενοκτονία των ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ http://diaggeleas.wordpress.com/


Οδηγίες Γενοκτονίας των Ελλήνων! Ουδέν σχόλιον!

Από τα Επιστημονικά κείμενα της Ο.Ε.Α. 1988—-Ηγεσία Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ

Εν γνώσει μας φύγαμε για λίγο από το θέμα μας –ΑΠΟΚΛΙΣΕΩΣ ΤΡΙΤΟΥ.- Σε ότι αφορά την προϊστορία του 9,500 π.χ. και ήλθαμε στο παρόν, διότι ή ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ γενέσεως των γήινων φυλών της (Βίβλου) δεν αφορά μόνον την πλαστογράφηση του παρελθόντος αλλά και *Επένδυση συμφερόντων* που πρόκειται *να αποδώσουν κέρδη* στο παρόν και το μέλλον.

Η πλαστογράφηση της Προϊστορίας αφορά στην μετατόπιση της ………περιόδου 9.000-9.500 και 10.500 π.χ. των Ελληνικών Χρονικών, στην γελοία εκδοχή του 2.370 π.χ. με τον *κατακλυσμό του Νώε*, και τους τρεις γιούς Σήμ, Χάμ, και Ιάφεθ, και στην συνεπαγόμενη γελοιότητα της προελεύσεως όλων των φυλών της γης από *οκτώ άτομα της οικογένειας του Νώε* , και στην επισυναπτόμενη ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ της ευλογίας * πρώτης κατηγορίας* του γυιού Σήμ, της ευλογίας *δεύτερης κατηγορίας* του γυιού Ιάφεθ –που θα- *ζεί στις σκηνές του Σήμ* ως πολίτης δεύτερης κατηγορίας, και της κατάρας *πρώτης κατηγορίας* εναντίον του Χάμ- Ελλήνων Φοινίκης- που θα *είναι δούλοι του Σήμ και του Ιάφεθ*.

Παρατηρούμε σήμερα να υλοποιούνται αυτά τα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, καταχωρημένα στη (βίβλο) υπό μορφή (αυτοεκπληρούμενης προφητείας) όπου ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ένας Σημίτης *προφητεύει * , ένας άλλος (εκτελεί) , και ένας τρίτος π.χ. η ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ λέγει *ήταν θέλημα θεού η Μικρασιατική Καταστροφή διότι είχε προφητευθεί.-

Παρόμοιες (προφητείες) διαδίδονται και σήμερα από τις ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΕΣ του *Αγ(ρ)ίου Όρους* με βάση τον διαχωρισμό των Ελλήνων —_ΕΛΕΙΣΑ_ από τους Θρακομακεδόνες –ΘΕΙΡΑΣ ΚΑΙ τους Ηπειρώτες- ΔΩΔΑΝΕΙΜ που κάνει η κατάπτυστη Βίβλος στο Α’ Χρονικών α’ κεφάλαιο….

Σύμφωνα με τις *προφητείες* αυτές (επειδή δεν είμαστε καλοί χριστιανοί- διάβαζε σοσιαλιστές- θα μας τιμωρήσει ο θεός και θα αφήσει του Τούρκους να γενοκτονήσουν Θράκη- Μακεδονία- Ήπειρο μέχρι το σημείο που το μοσχάρι θα κολυμπάει στο ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ Η ΑΙΣΧΡΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΥ ΙΕΧΩΒΑ!! Η ΧΡΙΣΤΟΣ!

*-Όταν η ίδια η θρησκεία της Ελλάδος υπονομεύει την Ελλάδα και (προφητεύει) προγραμματισμένες Γενοκτονίες Ελλήνων με βάση Εβραϊκά κείμενα Σημιτομογγόλων, Τότε εμείς Απαντούμε:
Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΕΝΩ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΙΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, Ως ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΚΑΙ ΕΚΤΡΩΜΑ …….

Οι *προφητείες* αυτές επαναλαμβάνονται και από Μητροπολίτες της Ορθοδόξου Εκκλησίας, όπως ο Μητροπολίτης Χίου και άλλοι, με την ΠΑΡΑΛΟΓΗ κατοχύρωση: ***-ο χριστός μου έδειξε στο όνειρο ότι οι Τούρκοι θα καταλάβουν την Ελλάδα μέχρι τη Λάρισα***-.

Εδώ έχουμε σε πλήρη λειτουργία την τηλεπαθητική υποβολή που υφίστανται οι (ορθόδοξοι ) μητροπολίτες ΖΟΜΠΙ από την εκπομπή στρεοσκοπικών μεταδόσεων της Σεληνιακής τεχνολογίας ή από την εκπομπή ομοίων μεταδόσεων των ΑΣΚΗΜΕΝΩΝ ασκητών του –Αγίου Όρους- στις υποφύσεις άλλων ατόμων…

Και επαναλαμβάνονται ΚΑΘΑΡΑ υπό μορφή ΑΠΕΙΛΗΣ μέσα στη -βίβλο – ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ:
Το φορτίον του λόγου του Ιεχωβά εναντίον της …Δαμασκού- Ελλήνων Φοινίκων Λιβάνου- , εναντίον της Τύρου και Σιδώνος- ελληνικών φοινικικών πόλεων-, ….θέλει ιδεί Ασκαλών και η Γάζα και η Ακκαρών διότι θα μείνουν ακατοίκητες- κατόπιν ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ…..
Και αλλογενής θέλει κατοικίσει εν τη Αζώτω και θέλω καθαιρέσει την υπερηφάνεια των Φιλισταίων –Ελλήνων Παλαιστίνης-.
Χαίρε σφόδρα θύγατερ ΣΙΩΝ, αλάλαζε θύγατερ Ιερουσαλήμ ο βασιλεύς σου – ΧΡΙΣΤΟΣ- έρχεται προς σε……. Καθήμενος επί όνου και επί πώλου υίου υποζυγίου …-…Και η Εξουσία αυτού θέλει είσθαι …..έως των περάτων της γης –ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ…

Διότι ενέτεινα τον Ιούδαν ως τόξον …και θα ΕΞΕΓΕΙΡΩ τα τέκνα σου ΣΙΩΝ εναντίον των τέκνων σου ΕΛΛΑΣ..

Ο Κύριος των δυνάμεων θέλει υπερασπίζεσθε αυτούς – τους Σημιτομογγόλους- και θέλουσι Καταναλώσει του ενάντιους *ΕΛΛΗΝΕΣ* μέσω ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ.- Ίδε Βίβλος, βιβλίο –προφήτου – Ζαχαρία, κεφάλαιο θ΄ , εδάφια 1-17, (Μετάφραση των Εβδομήκοντα).

‘Ώστε θα μας…. Καταναλώνει ο *ειρηνοποιός* χριστούλης εμάς τους Έλληνες τους ΕΝΑΝΤΙΟΥΣ, αρχίζοντας από τους Ίωνες-ΙΑΥΑΝ, τους Θρακομακεδόνες-ΘΕΙΡΑΣ, τους Ηπειρώτες-ΔΩΔΑΝΕΙΜ, τους Κυπρίους-ΚΙΤΤΕΙΜ, τους Κρήτες –ΘΑΡΣΕΙΣ, και τελειώνοντας την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ με τους υπόλοιπους ‘Ελληνες –ΕΛΕΙΣΑ Θεσσαλίας, Στερεάς, Πελοποννήσου. ΙΔΟΜΕΝ …..ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΠΟΙΟΝ;….

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι ότι η *Βίβλος* δεν αναφέρει άλλα ΕΘΝΗ- ΦΥΛΕΣ- *Ιαπετικών* εκτός των κρυπτοεβραϊκών ΓΟΜΕΡ/ ΑΣΧΕΝΑΖ/ ΡΙΦΑΘ/ ΘΩΓΑΡΜΑ/ ΜΑΓΩΓ/ , των Μήδων ΜΑΔΑΙ, των Σκυθικών ΜΕΣΕΧ/ ΘΟΥΒΑΛ, και των ελληνικών ΕΛΕΙΣΑ/ ΙΑΥΑΝ/ ΘΑΡΣΕΙΣ/ ΚΙΤΤΕΙΜ/ ΔΩΔΑΝΕΜ/ ΘΕΙΡΑΣ.

Αυτό σημαίνει ότι ΕΜΜΕΣΩΣ η *βίβλος* αναγνωρίζει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ_ΦΥΛΕΣ *Ιαπετικής* καταγωγής, και επομένως οι εθνολογικά και γλωσσολογικά –Ιαπετίτες- Ίβηρες, Γαλάτες, Κέλτες, Σάξωνες, Γερμανοί, και λοιπές εθνότητες Ευρώπης, προήλθαν από επεκτάσεις και αποικήσεις των Πελασγών Αιγηίδος, που μέχρι το 460 π.χ. ως έτος συγγραφής των Α’ Χρονικών από τον ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΟ * Έσδρα* , δεν είχαν ακόμη ΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ, πολύ περισσότερο δε ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ…

Πράγματι στο 460 π.χ. ο *Έσδρας δέχεται εμμέσως ‘ότι ακόμη και η Ρώμη που ήδη υφίσταται είναι προέκταση ελληνικών φύλων της Αιγηίδος.
Δέχεται εμμέσως ότι όλη η ΕΥΡΩΠΗ είναι ΕΛΕΙΣΑ, δηλαδή ΕΛΛΑΣ με Ελληνικής Καταγωγής κατοίκους που δεν μπορεί να τους διαχωρίσει και να τους δώσει ονόματα, όπως δεν μπόρεσε ο προκάτοχός του Μωϋσής να τους διαχωρίσει το 1513 π.χ. όταν έγραφε τα ίδια πράγματα στην Πεντάτευχο, Γένεσις ι’ κεφάλαιο, όπου αναγκάζεται να ομολογήσει ότι μόνον ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ γνώριζε: (Εκ τούτων εμοιράσθησαν αι νήσοι των εθνών εις τους τόπους αυτών)….

Ευχαριστούμε θερμά τους Σημιτομογγόλους συγγραφείς, διότι αφήνουν το πεδίο κενό με την άγνοιά τους, ώστε να επέμβουν τα αρχαία Ελληνικά Χρονικά που ΕΞΗΓΟΥΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ την προέλευση των εθνών της Ευρώπης από τους Πελασγούς Αιγηίδος, οι οποίοι μετά την βύθιση της Ηπείρου των αναγκάσθηκαν να αναζητήσουν ζωτικό χώρο βορειότερα…

Σημειώνουμε ότι η Σημιτομογγολική *βίβλος* όχι μόνον δεν εξηγεί την προέλευση των υπολοίπων ελληνικών φύλων διασκορπισμένων σε όλο τον πλανήτη- , αλλά δεν εξηγεί ούτε την προέλευση των *ΚΙΤΡΙΝΩΝ* ασιατικών φυλών, ούτε την προέλευση των –μαύρων- αφρικανικών φυλών. Επομένως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ… του θεού αλλά το βιβλίο των αλητών Σημιτομογγόλων Ατλάντων και της σχιζοφρενικής μανίας των για Παγκόσμια Κυριαρχία…

Είναι προς τιμήν των Ελληνικών Χρονικών ότι δεν επιχείρησαν ΠΟΤΕ να ασχοληθούν με την προέλευση των –κίτρινων – και –μαύρων – φυλών , από τη θέση των Χρονικών του εκλεκτού λαού του θεού ή από την θέση των Χρονικών του λαού που Γενοκτονεί άλλους λαούς ελέω θεού… ΤΟΥ ΓΙΑΧΩΒΑ! ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ!

Διότι ο σκοπός των Ελλήνων συγγραφέων δεν ήταν η εξεύρεση *ηθικού* και θεολογικού άλλοθι για την γενοκτονία αδελφών , αλλά απλώς η ΑΛΗΘΕΙΑ του ιστορικού γίγνεσθαι της ΑΙΓΙΑΚΗΣ ΟΜΟΦΥΛΙΑΣ. Και μόνον αυτό έκαναν…

Ηγεσία Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ

Συνεχίζεται σε επόμενη ανάρτηση…

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις