ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 3 November 2011

Της (πουτάνας)Κίνας το κάγκελο...


Αυτές τις μέρες παίζεται καινούριο σήριαλ στις οθόνες μας(κάνουν πρεμιέρα άλλωστε τα καινούρια τηλεοπτικά προγράμματα) με τίτλο "Να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ ή όχι".

Είναι ένα σήριαλ με κακογραμμένο χιλιοπαιγμένο σενάριο, κάκιστους ηθοποιούς, κάκιστη σκηνοθεσία αλλά ώ θαύμα! προσελκύει εκατομύρια τηλεθεατές! Και ενώ παίζεται το σήριαλ, στα παρασκήνια γίνεται της κακομοίρας!

Σήμερα τα ξημερώματα μάθαμε λοιπόν ότι το ...δημοψόφισμα δεν θα αφορά την νέα επαχθή δανειακή σύμβαση της 27ης Οκτωβρίου, με τις "ευεγερτικές" ρυθμίσεις της για τους Έλληνες, διότι αυτή η συμφωνία, όπως δήλωσαν η χαζοβιόλα Μέρκελ και ο κοντοπίθαρος ουγγροεβραίος Σαρκολεόν, δεν τίθεται υπό διαπραγμάτευση μιας και έχει ήδη συμφωνηθεί! Δηλαδή ο μουνέικο τάχα μου δήλωσε πως το θέμα πρέπει να πάει στον ...λαό ενώ όλοι στο κόλπο ήξεραν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει! Αλλά αυτό διέφυγε των σεναριογράφων και παρουσιάστηκε oh mon dieu! σαν έκπληξη! Τέτοια έκπληξη που ο Τοργκούτσογλου, ψευδωνύμως Βενιζέλος από 'κει που κείτοταν με πρησμένη την χονδροκοιλάρα του στην ιδιωτική κλινική, έβγαλε τα σωληνάκια και με την ρόμπα-αλεξίπτωτο μπήκε στο αεροπλάνο να πάει στις Κάννες, στην σύνοδο των ...G20!!!

Η σύνοδος της G20 στις Κάννες, η οποία αυτή την φορά είχε ως "μοτό" : Pour un nouveau monde... Για έναν καινούριο κόσμο. Πάλι τα ίδια δηλαδή, τα γνωστά μασονικά και θεοσοφιστικά περί Νέας Εποχής, Νέου Κόσμου, Νέας Αυγής(new dawn), Νέας Κοινωνίας, Νέας Τάξης, πήξαμε πλέον στα Νέα... Η σύνοδος αυτή λοιπόν των G20 είναι κατεξοχήν κινεζοκρατούμενη. Στην σύνοδο αυτή δήλωσαν οι Μέρκελ, Σαρκοζύ ότι πρώτα θα μας πούνε οι Έλληνες εάν θέλουν να παραμείνουν στο ευρώ και μετά εμείς θα τους δώσουμε δανεικά. Πιστεύει κανείς ότι ήταν δική τους πρωτοβουλία; Την ώρα μάλιστα που προηγουμένως έχει βγει επισήμως η Κίνα μέσω της ηγεσίας της να δηλώσει τον "εκνευρισμό" της που η "κακιά" Ελλάδα καθυστερεί την εφαρμογή των μέτρων που της επιβλήθηκαν...

Εκνευρισμός σε Κίνα-Ταϊβάν για το ελληνικό δημοψήφισμα
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=26642&Itemid=162

Οπότε, "δικαιολογημένα" ο πρωθυπουργός μουνέικο θα πρέπει να επισπεύσει την διαδικασία του "δημοψηφίσματος" διότι η κρίση εξαπλώνεται στην Ευρώπη και στις υπόλοιπες οικονομίες(άλλωστε χθες υπήρξαν "αντιδράσεις" από όλα τους καλούς λακέδες της Κίνας: Αυστραλία, Καναδάς, Αμερική κ.ο.κ.) το οποίο μάλιστα θα αφορά την παραμονή ή όχι της Ελλάδος στο ευρώ διότι αυτό συμφώνησαν στην G20!

Στο προαναφερθέν σήριαλ, τα παπαγαλάκια των ΜΜΑ ήδη ξεπλένουν τον εγκέφαλο των Ελλήνων με τρομοκρατικά σενάρια περί αποχώρησης από το ευρώ και την Ευρώπη, μπρρρρρρρ.... Και τι κακό που θα μας βρει και τι θα πάθουμε και πωπωπω μια συμφορά, αλί αλί και τρισαλί, ωιμέ, βοήθα Πανγιαχβεχια, είναι στο χέρι του θεού Σιν Σιών, και η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη, και ο αείμνηστος Καρά Αμάν Αλή που έλεγε ότι η θέση της Ελλάδος είναι στην Ευρώπη και ο μουνέικο ο αμερικάνος που τα κάνει όλα αυτά για χάρη της Αμερικής και δως του επιχειρήματα ξανά και ξανά, με σκοπό βέβαια να πολτοποιηθεί από τον τρόμο ο εγκέφαλος κάθε άμοιρου Έλληνα ώστε στο ...κρίσιμο δημοψήφισμα Ευρώ ή ΟΧΙ; να πάει με χέρια και με πόδια να πει ΝΑΙ στο Ευρώ, ναι στον μουνέικο, ναι στην Κίνα, ναι στον Ράιχενμπαχ, ναι στον Σαρκοζύ, ναι στην Goldman Sachs, ναι σε όλα μόνο μην μας βγάλετε από το ευρώ, κλαψ λυγμ...

Ρε σεις, τον προηγούμενο καιρό δεν είσασταν όλοι "το ευρώ μας κατάστρεψε", "το ευρώ φέρνει πείνα" και άλλα τέτοια; Τώρα τί έγινε; Σεναριακή ανατροπή; Πριν λίγο, δεν κατέρρεε το ευρώ και η ευρωζώνη, τώρα τί έγινε; Ήπιε σουπερμαντολίνη το ευρώ και πήρε τα πάνω του;

Και δεν τελειώσαμε... Αφού το συμπαιγνιακό "cast" του σήριαλ έκανε τα ανωτέρω, οι τραχανοπλαγιάδες βολευτές όλων των κομμάτων και δη του ΠΟΥΣΤΟΚ "πήραν την κατάσταση στα χέρια τους", για να μην διακηδευτεί η θέση της Ελλάδος ως επαίτου της Ευρώπης ώστε να ρίξουν τον μουνέικο και να πάμε σε εκλογές... Τί βολικό πράγματι!

Τσουνάμι οι αντιδράσεις στο ΠαΣοΚ για το δημοψήφισμα
http://kafeneio-gr.blogspot.com/2011/11/blog-post_3855.html

«Όχι» Ευάγγελου (Τοργκούτ)Βενιζέλου στο δημοψήφισμα
http://www.skai.gr/news/politics/article/185120/apostaseis-venizelou-apo-to-dimopsifisma-/

Κυρ. Μητσοτάκης: Αύριο το βράδυ ο κ. Παπανδρέου δεν θα είναι πρωθυπουργός
http://www.skai.gr/news/politics/article/185125/kur-mitsotakis-amfivolo-an-tha-parei-psifo-ebistosunis-i-kuvernisi-/

Ήδη οικοδομούν το προφίλ τους διάφοροι υποψήφιοι ηγετίσκοι όπως τα κουμάσια του ΛΑΟΣ, Βορίδης και Γεωργιάδης, η κόρη του απέθαντου, Ντορούλα και οι λοιποί "ευρωπαϊστές" ώστε εν τέλει να γίνει αυτό που θέλουμε να αποφύγουμε... "Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας" όπου θα συμμετέχουν οι ΝΔ, ΛΑΟΣ, και τα πρόθυμα του ΠΑΣΟΚ(Χάννα, Λομπάρντο, Ραγκούτσι, Παπακωνσταντίνου, Τοργκούτσογλου & σια), ώστε έπειτα να μπούμε σε "λειτουργία ολικής εκκαθαρίσεως, οικονομικής, κοινωνικής και εν τέλει γενοκτονία.. Όλα λοιπόν βαίνουν κατ'ευχήν(της Κίνας υπό τον Σιν Σιών) αμήν.

Άλλωστε, μην μασάτε το κουτόχορτο που σερβίρει ο Ben Hiram Samar(itan), ότι τάχα μου "αρνείται συνεργασίες" και μπλα μπλα μπλα. Παρά τα όσα δηλώνει ο αρχιμασόνος, υπόγεια ήδη έχει συμφωνήσει με τον έτερο αρχιπροδότη ο οποίος τώρα ζει την δεύτερη νιότη του("επιτέλους, άρχοντα, θα κυβερνήσω, δόξα σοι ο Σιών, δόξα σοι...") τον μαύρο κατάμαυρο Καρα Τζαφέρ.

Καρατζαφέρηs - Σαμαράs συμφώνησαν !!!!
http://diaforetikimatia.blogspot.com/2011/11/s-s.html

Και αφού συμφώνησαν υπογείως, να μην παίξουν και το θεατράκι τους στα φανερά; Ότι τάχα μου, πρέπει παρά τις διαφορές να πράξουμε για το Εθνικό Συμφέρον(της Κίνας);;;

Καρατζαφέρης: Έκκληση σε Σαμαρά για κυβέρνηση εθνικής ενότητας
http://www.skai.gr/news/politics/article/185138/karatzaferis-ekklisi-se-samara-gia-kuvernisi-ethnikis-enotitas-/

Είναι όλα στημένα, είναι όλα ένα παιχνίδι του κώλου, τα πάντα είναι σκηνοθετημένα, ζέχνουνε συμπαιγνίες. Οδηγούμεθα ολοταχώς προς "Τελική Λύση" και μάλιστα γρήγορα, γρήγορα, μην τυχόν και γίνει καμιά Ανατροπή έξωθεν έτσι κινεζάκια;;; Γιατί βιάζεσθε τόσο πολύ; Σάμπως δεν έχετε ρευστό; Σάμπως δεν έχετε εξαγοράσει τα πάντα; Σάμπως πέσαν έξω τα καράβια σας(με τα χιλιάδες κοντέινερ);

Και μην ξεχνάτε... Η σουφιστική "Ομάδα Έψιλον" σε επιστολές της ανάφερε ότι μέλη της, επιφανή(μη χέσω) προσπαθούν να βγάλουν την Ελλάδα από το ευρώ. Αυτά τα έλεγε από το 2007 σε κάποια επιστολή. Δηλαδή, πέραν του ότι ήξεραν και αυτοί από πριν τί θα επακολουθήσει, εάν τυχόν γίνει κάτι ευεγερτικό για την Ελλάδα και τους Έλληνες, θα βγούνε να λένε "να εμείς είμαστε οι ευεργέτες", "εμείς είμαστε οι αυτόκλητοι σωτήρες", "όλα ήταν θέλημα θεού(Σιν Σιών) και Ομάδος Έψιλον". Εμμέσως βέβαια παραδέχονται και ότι συνεργάζονται ή ότι είναι μέλη της ελεεινής συμμορίας της Βουλής Αβουλίας των (ανθ)Ελλήνων... Υποψιαζόμαστε ότι θα βγάλουν πάλι κάποια επιστολή όπου θα αυτοσυγχαίρονται.
http://www.olympos1.com/files/ELOIKAN.pdf

Βιάζονται όλοι πλέον διότι θέλουν να προλάβουν. Θέλουν να προλάβουν την όποια αντίδραση που δεν περίμεναν, όπως αυτές της 28ης Οκτωβρίου γι' αυτό και κάμπτουν το ηθικό των Ελλήνων με ψευτοδιλήμματα και καταστροφολογία σε περίπτωση αποχώρησης από το ευρώ, με τις "κυβερνήσεις εθνικής σωτηρίας", με τις εκλογές. Μην πέφτετε στην παγίδα τους Έλληνες! Συνεχίστε ακόμα πιο δυναμικά, εξεγερθείτε ενόπλως ώστε να ανατραπούν τα σχέδια τους τώρα, ώστε να κερδίσουμε ΕΜΕΙΣ χρόνο και όχι αυτοί. Κάντε χώρο για να μπορέσουν Έλληνες άξιοι επιστήμονες να βοηθήσουν την Ελλάδα άμεσα.

Τσαντίρ Βουλή-Αβουλία και Καραγκιόζ-Μινέικο μαχαλά μπερντέ, Σόου και Επιβλαβές.η μετάφραση του τίτλου έγινε εις την γλώσσα των προδοτών ΤουρκοΕβραίων βουλευτών δια να εννοήσουν καλύτερα το παρόν μήνυμα.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/blog-post_01.html

“Διαψεύσεις”ήτοι επιβεβαιώσεις της από ΕβραιοΣαξονικές κυβερνήσεις μεθοδευμένης οικονομικής-πολιτικής-στρατιωτικής κατασχέσεως των Ευρωπαϊκών κρατών από την Κίνα.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/10/blog-post_4154.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις