ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 24 November 2011

Απαντηση σε φιλο αναγνωστη περι των αποκαλυψεων της Ο.Ε.Α. και των ερευνων του ιστολογιου

Παραθετουμε το κειμενο το οποιο λαβαμε μεσω του ηλεκτρονικου ταχυδρομιου μας:

Καταρχήν καλησπέρα. Διαβάζω αρκετό καιρό την ιστοσελίδα σας http://ellhnkaichaos.blogspot.com . Με τις περισσότερες απόψεις σας όσον αφορά την επικαιρότητα και τις πολιτικές εξελίξεις συμφωνώ, όπως θα συμφωνούσε και κάθε νοήμων ανθρωπος που δεν είναι προσκολλημένος σε κόμματα και σαθρές ιδεολογίες, αλλά έτσι κι αλλιώς τα γεγονότα λίγο πολύ, επαληθεύουν τα λεγόμενα σας.
Αντίθετα με τις απόψεις σας περί δρακονιανής απειλής και όλων των υπολοίπων θεωριών που αναλύεται, αν και ενδιαφέρουσες, επιτρέψτε μου να είμαι λίγο επιφυλακτικός. Και όχι επειδή είμαι διεθνιστής, αλλά μου φαίνονται λίγο τραβηγμένα όλα αυτά. Έχω διαβάσει κάποια βιβλία του κου Καλογεράκη, τον οποίο παρουσιάζεται ως προδότη, που έχει κλέψει έγγραφα από την Ο.Ε.Α. και τα διαστρεβλώνει για να πετύχει τους δικούς του σκοπούς. Οι θεωρίες του κου Καλογεράκη μου φαίνονται το ίδιο τραβηγμένες και τα βιβλία που διάβασα, τα διάβασα από καθαρή περιέργεια. Πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι εσείς λέτε την αλήθεια; Ρητορική ερώτηση μάλλον.
Αν πραγματικά πιστεύετε αυτά που λέτε (δεν διαφωνώ), θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας ότι σε ένα μέσο άνθρωπο αυτα φαντάζουν εξωπραγματικά. Αν δεν απευθύνεστε στον μέσο Έλληνα (που μάλλον αυτόν κατονομάζεται ως προδότη, νεοέλληνα κτλ), και απευθύνεστε μόνο στους «αφυπνισμένους», τελικά ποιοι θεωρείτε ότι είναι αφυπνισμένοι; Αυτοί που πιστεύουν οποιαδήποτε θεωρία συνωμοσίας κυκλοφορεί στο διαδίκτυο;
Ξέρετε καλύτερα από εμένα ότι στις μέρες μας βρίσκουν γόνιμο έδαφος άπειρες θεωρίες συνωμοσίας. Πως μπορούμε να προφυλαχτούμε τελικά από αυτές; Μόνο από ένστικτο; Από μελέτη ίσως, και τί πρέπει να μελετήσω;
Επίσης δεν έχω καταλάβει ποιές είναι οι πηγές σας; Λέτε ότι έχετε δικό σας κέντρο ερευνών, δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω. Έρχεται σε επαφή με εξωγήινους; Με ανδρομέδιους; Εκείνοι είναι που σας παρέχουν όλη αυτή τη γνώση; Πότε προβλέπουν την επαφή με την ανθρωπότητα (εννοώ σε σημείο να υπάρχουν πλέον απτές αποδείξεις για το ευρύ κοινό);
Συγνώμη αν σας κούρασα, ξέρω ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος και δεν απαιτώ, αν και θα επιθυμούσα, να ξοδέψετε επιπλεον χρόνο για να μου απαντήσετε.
Πάντα φιλικά και καλοπροαίρετα,
Χρήστος

.............................................................................................................................

Απαντηση ιστολογιου:

Φίλε Χρήστο,
καταρχάς σε συμβουλεύουμε πρώτα να μελετήσεις ήδη την απάντηση που έχει δώσει η ΟΕΑ σε ερώτημα παρόμοιο με το δικό σου:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/koitawmprosta.html
καθώς και αυτές τις διευκρινήσεις:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/05/blog-post_18.html
Κατά δεύτερον υπάρχουν πολλές λογικές αποδείξεις και φωτογραφίες περί δραστηριότητας "εξωγήινης νοημοσύνης" και παρουσίας γιγαντιαίων σκαφών στον πλανήτη Κρόνο...και μάλιστα κυλινδρικού σχήματος "πούρου", δηλαδή αποκλείεται να είναι φυσικοί δορυφόροι ένα τέτοιο σχήμα, διότι οι μεγάλοι φυσικοί δορυφόροι πάντα έχουν σχεδόν τέλειο σφαιρικό σχήμα λόγω ισομερούς πίεσης της βαρύτητος από όλες τις μεριές τους (πανταχοθεν πίεση κοσμικής ακτινοβολίας)...ενώ οι μικρότεροι φυσικοί δορυφόροι έχουν σχεδόν σφαιρικό ανώμαλο σχήμα "πατάτας" - και σαφώς όχι γεωμετρικά άψογα κυλινδρικό.. υπάρχουν τέτοιες φωτογραφίες της ΝΑΣΑ από το διαστημικό τηλεσκόπιο hubble και από το μικρό σκάφος της ΝΑΣΑ που είναι στον Κρόνο όπως το Cassini και παλαιότερα τα βόγιατζερ..κλπ..

Υπάρχει το βιβλίο του συνταξιούχου επιστήμονα της ΝΑΣΑ Νορμαν Μπεργκραν ο οποίος εντόπισε σε φωτογραφίες του σκαφους βογιατζερ ήδη από τη δεκαετία του 80 κάποια από αυτά τα γιγαντιαία κυλινδρικά και σφαιρικά εξωγήινα διαστημόπλοια στον Κρονο και δίνει τις απαραίτητες επιστημονικές εξηγήσεις. Μπορείς να γραφτείς στο συνδρομητικό ιστολόγιο για περισσότερα στοιχεία επί των παραπάνω.

Επίσης έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις του JPL-NASA για τους νέους δορυφόρους του Δια και του Κρόνου που εντοπίστηκαν ξαφνικά από μεγάλα οπτικά τηλεσκόπια μετά το έτος 1999.
Δεν είναι φυσικώς δυνατόν αυτοί οι νέοι δεκάδες δορυφόροι να είναι τάχα φυσικοί δορυφόροι-πέτρες όπως δολίως και ψευδώς ανακοίνωσαν οι εβραιοσάξονες μασόνοι υποστήμονες και αυτές οι τάχα πέτρες να έκαναν "σύσκεψη" και να "αποφάσισαν"(!!!) και να συγκεντρώθηκαν - μετανάστευσαν έτσι αυθόρμητα όλες μαζί στις τροχιές του Δια και του Κρόνου μέσα σε μόλις 2-3 χρόνια. Τέτοια αστρονομικά γεγονότα για να τύχει να συμβούν τυχαία με φυσικό τρόπο όχι μόνο είναι εξαιρετικά σπάνιο αλλά απαιτούν διάρκεια χιλιάδων και εκατομμυρίων ετών και όχι μόλις 2-3 ετών !!!.. Άρα εδώ εμπαίζουν την νοημοσύνη μας και αρα αυτοί οι νέοι δορυφόροι σε Δια και Κρόνο δεν είναι φυσικοί αλλά είναι γιγαντιαία σκάφη που συγκεντρώθηκαν σκοπίμως εκεί και ελέγχονται από νοημοσύνη. Εκ του έμφυτου πανικού τους οι αντίπαλοι εβραιοσάξονες και κινεζομογγόλοι και με προσχήματα του τύπου: "ζήτημα απορρήτου και ζήτημα εθνικής ασφαλείας" της φίλτατης ...NSA που ελέγχει την NASA, απέκρυψαν από τις ευρύτερες μάζες αυτά τα εξωφρενικά αστρονομικά γεγονότα και τα συγκάλυψαν με τις προσφιλείς τους τακτικές..συμπεριλαμβανομένου και με δολοφονίες εναντίον αντιρρησιών αστρονόμων που θέλησαν να βγάλουν τα νέα προς τα έξω...
Δες και αυτό το σύνδεσμο:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/08/s2000-s1-2000-2.html

Περιληπτικά όλα αυτά τα παραπάνω στοιχεία, οι "προφητείες" και τα αρχεία των Μάγιας περί του 2012 - 2050 και της προγραμματισμένης επιστροφής των Πλειάδειων θεών τους (Πλειάδες: συμμαχικός αστερισμός με τους Ανδρομεδίους Κυβερνητικούς) καθώς και οι διαβεβαιώσεις - αποκωδικοποιήσεις της Ο.Ε.Α. από την "αποκάλυψη του ιωάννη" (δηλαδή το βιβλίο γεωστρατηγικής και αστροστρατηγικής των δρακονιανών που γράφηκε με mind control - σεληνιακή τηλενέργεια μέσω ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ στο σπήλαιο της Πάτμου, από το μέντιουμ τον εβραιο-μογγολο Γιοχαν-Ιωαννη) αυτές οι διαβεβαιώσεις και αποκωδικοποιήσεις της "αποκάλυψης" (διάβαζε: συγκάλυψης) μας συμπληρώνουν το παζλ αναφέροντας ότι η επικράτεια του στασιαστή Σιν - Σιων - Σενταϊ - Τζεντάϊ - Σκατάϊ - Γιαχβεχ της Σελήνης και του στασιαστή Κρονου-Σαβαωθ είναι οι "7 αστέρες" = 7 πλανήτες, (βλ. επίσης και το ιερό νούμερο 7 στον Ιουδαισμό) καθως και η βάση - έδρα τους είναι η Σελήνη (πάνω στην οποία πατά - εδράζει η "γυνή"- δηλαδή η οργάνωση του ψευδο-"θεου" Γιαχβέχ-Σαβαώθ) και από τους 12 συνολικά πλανήτες του ηλιακού συστήματος το "τριτον των αστέρων" δηλαδή το 1/3 από τους 12 πλανήτες, δηλαδή οι 4 εξωτερικοί πλανήτες τους σύρει(ελέγχει) ο Δράκος(Οφις - Σατανάς) με την ουρά του..... Ο Δράκος-Σατανάς όμως αποκωδικοποιείται από την ίδια την "αποκάλυψη" ως τον Ανδρομέδιο Δία-Ζευς διότι Σατανάς σημαίνει ο "εναντιούμενος -- αντίπαλος" του Σεληνιακού Δρακονιανού Γιαχβέχ και γράφει επίσης ότι "Η έδρα - θρόνος του Σατανά - Δράκου" είναι η ΠΕΡΓΑΜΟΣ όπου εκεί έδραζε στην αρχαιότητα το ΜΕΓΙΣΤΟ ΙΕΡΟ - ΒΩΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ (σήμερα μετακομισμένο στο Βερολίνο) όπου στην προ-σελήνια προ-δρακονιανή εποχή βέβαια δεν ήταν θρησκευτικός ναός θρησκευτικής δρακονιανής λατρείας του ψευδο-δωδεκάθεου σεληνιαζόμενου ιερατείου, αλλά ήταν ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΔΙΟΣ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΥ ΔΙΟΣ: ΕΠΙΣΤΗΜΗ - ΔΙΑΝΟΗΣΗ - ΠΝΕΥΜΑ), διότι επίσης στην Πέργαμο υπήρχε και η μεγάλη βιβλιοθήκη της Περγάμου, που υπολείμματα της σήμερα κρύβονται στα αρχεία του ιουδαιοχριστιανικού (διάβαζε: διαβολικού-δρακονιανού) Βατικανού.

Αρα οι 7 εσωτερικοί πλανήτες + Σελήνη είναι η Επικράτεια των στασιαστών πειρατικών Δρακονιανών οι οποίοι έχουν παγιδευτεί και εγκλωβιστεί ΣΕ ΑΣΦΥΧΤΙΚΉ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ στο εσωτερικό μας ηλιακό σύστημα εδώ και 13500 χρόνια από αφίξεως σελήνης σε γήινη τροχιά, εξαιτίας της αιφνιδιαστικής νικηφόρας επιχείρησης της Αθηνάς και του Περσέα στην καρδιά της επανάστασης στον αστερισμό του Δράκοντος. (διότι στον κωδικοποιημένο Μύθο-Μίτο του Περσέα και της Ανδρομέδας, η Ανδρομέδα και ο Δράκοντας είναι Γαλαξιακοί Αστερισμοί (Καταστερισμοί = Αποστολές σε αστερισμούς), και η Μέδουσα είναι η δρακονιανή ναυαρχίδα σελήνη που αποκεφαλίστηκε από την επιχείρηση του Αστροναύαρχου Περσέα, δηλαδή έχασε την κεντρική της διοίκηση στον αστερισμό του Δράκοντος)

Και άρα οι 4 εξωτερικοί πλανήτες: "το τρίτον των αστέρων:" (Κρόνος - Ουρανός - Ποσειδώνας - Πλούτωνας) είναι η επικράτεια των Ανδρομεδίων Διός και του Γαλαξιακού Κυβερνητικού αστροστόλου.

Οι 7 εσωτερικοί πλανήτες είναι οι:
1) Εσώτερος Ερμού (ήφαιστος) μάλλον συνετρίβει στον ήλιο λόγω της συρρίκνωσης τροχιών που προκάλεσε ο δρακονιανός αστροστόλος και τα θραυσματα του υπάρχουν ακόμα γνωστά ως "ζώνη αστεροειδών vulcan"
2) Ερμής
3) Αφροδίτη
4) Αντιχθων (γνωστή στους Πυθαγορείους) βρίσκεται συνεχώς αντιδιαμετρικά από τη Γη, όπισθεν από τον ήλιο
5) Γη + Λίλιθ (σκοτεινός τεχνητός μεταλλικός πλανήτης όπισθεν σελήνης) + Σελήνη ως η κεντρική βάση - έδρα των Δρακονιανών δυνάμεων (Μέδουσα)
6) Άρης
7) Δίας
και 8) ο κατεστραμμένος πλέον από τους δρακονιανούς πλανήτης Φαέθωνας (μεταξύ Άρεως και Διός, σημερινή ζώνη Αστεροειδών) ως πρώην πλανήτης - αποικία των Πλειάδειων - Μάγια σύμφωνα με τα αρχεία των Μάγια.

Έτσι μαζί και με τους 4 εξωτερικούς πλανήτες Ανδρομέδιας κυριαρχίας συμπληρώνεται η 12άδα των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος - 12 αρμονικών ελλειπτικών τροχιών (Και η μέγιστη σημασία του αριθμού 12 στην αρχέτυπη Αρχ.Ελληνική ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΙΑΊΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ του Δωδεκαεδρικού Αιθέρα) οι οποίες 12 τροχιές συρρικνώνονται πλέον και πέφτουν προς τον ήλιο (βλ. νόμο Τιτιους-Μποντε) λόγω της εγκληματικής παρουσίας 20.000 ετών του αφύσικου - ξένου υπερβαρέως μεταλλικού δρακονιανού αστροστόλου. Και άρα με τη συμπλήρωση των 12 αποδεικνύεται και ως δρακονιανή απάτη - ολόγραμμα ο 10ος ή 12ος ανύπαρκτος πλανήτης Νιμπιρου των εβραιομασώνων και του θεοσοφιστή μασόνου στρατηγού Καλογεράκη, εχθρού και διαστροφέως της ΟΕΑ.

Άρα καταλήγουμε στο αδιανόητο και τρομαχτικό αλλά αναγκαστικά λογικό συμπέρασμα ότι οι δεκάδες (118) νέοι δορυφόροι που εντόπισαν ξαφνικά οι αστρονόμοι στον Δια μετά το 1999 είναι τα κεντρικά μεταλλικά υπερ-σκάφη τιτανίου Α' Διαστάσεως πυκνότητας ύλης που έστειλαν οι εβρισκόμενοι σε στρατιωτική καραντίνα δρακονιανοί ως την έσχατη απελπισμένη γραμμή άμυνάς τους εναντίον του τεχνολογικά και αριθμητικά υπέρτερου Ανδρομεδίου + Πλειάδειου κυβερνητικού αστροστόλου 960 πολυδιαστατικών πλανητών πολέμου, που εστάλη ως ενισχύσεις επίσης μετά το 1999 επί των τροχιών του Κρόνου, και των υπόλοιπων εξωτερικών πλανητών του ηλιακού συστήματος, ανδρομέδιας κυριαρχίας.
Ιδε διαγράμματα ΟΕΑ Αστροστρατηγικής:
http://perseysteam.blogspot.com/2006/08/blog-post_31.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις