ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 12 November 2011

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ...ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ "PACT OF SHANGHAI - TURK NET"

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ...ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ "PACT OF SHANGHAI - TURK NET":

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=27316&Itemid=138

Με βαση αυτο:

«Κάτι που έχει δημιουργήσει οργή σε Μόσχα, Βρυξέλλες και Ουάσιγκτον για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία: Η πρώτη γιατί ενώ της χρωστά η κυβέρνηση Παπανδρέου τεράστια ποσά και αρνείται να καταβάλει έστω και «έναντι», ενώ αντίθετα πληρώνει μετρητοίς το Ιράν, η δεύτερη γιατί η κυβέρνηση έχει αφήσει απλήρωτες μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες της Δύσης και έχουν καταπέσει οι εγγυητικές και η Ουάσιγκτον γιατί η Ελλάδα σπάει το άτυπο εμπάργκο που έχει επιβάλει η Δύση στο Ιράν.»

ΜΑΛΙΣΤΑ! Δεινετε και εξηγησεις τωρα με διαταγες άνωθεν ωστε να θολωσετε τα νερα! Ενας Ελληνας δεν βρισκετε εκει μεσα τελικα; Γαμημενοι!!! Τι και σε ποιους εχει δημιουργησει η ελλαδα οργη βρε γαμημενοι; Στους συμπαιγνιακους εντολοδότες ανωτερους μασωνους οι οποιοι γαμανε τους κατωτερους ελληνοεβραιους; Τι ειναι αυτα που γραφετε και αποπροσανατολιζετε τους ελληνες και ειδικά τους ελληνες μη μασόνους Αξιωματικους; Αντι να τους πειτε οτι ολα ειναι σχεδιασμενα απο την μασονικη υπερστοα +/-ΑΟΑ Λονδινου και απο την υπερτατη υπερστοα «HONG» Κίνας οι οποιες σχεδιαζουν την γενοκτονια των ελληνων (σε 2 Φάσεις) και ολων των εθνων του πλανητου πλην των κινεζων και κορεατων καθαρων κιτρινων... και ολα αυτα σχεδιασμενα απο την μισελληνικη εγκληματικη γενοκτονικη «Αγια Γραφη»! (τάχα "Αγία...")


Οι Ρωσοεβραίοι Μόσχας δουλικά των Κινέζων σε συμπαιγνία με τον υπόλοιπο διεθνή σινοσιωνισμό Κίνας & αρχιΡαββίνων Βαρούχ(υπο καταληψία - έλεγχο δρακονιανών δαιμόνων και υπό τις εντολές της υπερστοάς ΧΟΝΓΚ) και σε συμπαιγνία με την νέα κατοχική εβραική κυβέρνηση Αθηνών της Τρόικας, βρίσκει τώρα το άλλοθι να κόψει σημαντικό ποσοστό της ροής πετρελαίου προς την Ελλάδα, ώστε ο ελληνικός στρατός στο προκαθορισμένο χρονικό σημείο ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΥΣΙΜΑ (!!!!) εκτός από τις ήδη υπάρχουσες ελείψεις που ήδη του προκάλεσαν (ελειψη πυρομαχικών & αρμάτων ΤΟΜΑ, διάλυση στρατιών & αεροδρομίων, κανιβαλισμος φρεγατών & αεροσκαφων, κλπ) μέσω της κατοχικής τρόικας, ώστε ο ελληνικός στρατός να συντριβεί κατά την επικείμενη επίθεση του άξονος Β.Α.Σ.Τ.Ρ. των γειτονικών κρατών και της Τουρκίας. Παράλληλα διορίζουν σε θέσεις της πλάκας Β'Σημασίας στελέχη του προβοκατόρικου "ΛΑ.Ο.Σ. - Έψιλον 666" ώστε να παραμείνουν στις θέσεις Α'Σημασίας και στα υπουργεία Εθνικής Άμυνας οι ιδιοι "σοσια-ληστες" εβραιοι-μασόνοι προδότες, οι οποίοι σχεδιάζεται να χρεωθούν ΑΥΤΟΙ την εθνική καταστροφή (Α'ΦΑΣΗ μισή γενοκτονίας των ελλήνων) μετά την εισβολή του Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ώστε το ΛΑ.Ο.Σ. κατόπιν να καταλάβει εύκολα το επόμενο σκαλοπάτι ήτοι τις πλήρεις κυβερνητικές θέσεις της ημιθανούς Ελλάδας (με τις ευλογίες του προδότη εβραίου ιωαννίνων Παπούλια) για τα γενοκτονικά περαιτέρω του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου με το δηλητηριώδες "δώρο" Κων/πολή και την προβοκάτσια εναντίον του Άξονα Σαγκάης, όπως είναι το δρακονιανό σχέδιο εκκίνησης του Γ'Παγκοσμίου Πολέμου από την Ελλάδα.
Όπως γνωρίζουν καλώς οι τακτικοί αναγνώστες μας, γι'αυτή την δυσοίωνη εξέλιξη προειδοποίησε η Ο.Ε.Α. και το ιστολόγιο τους Έλληνες και τον Ελληνικό στρατό εδώ και πάνω από ένα χρόνο, και βλέπουμε τώρα το σχέδιο τους να υλοποιείται!!!!! Γι'αυτό συνιστούμε εξαιρετική προσοχή και επιφυλακή συναγερμού πολέμου στις ένοπλες δυνάμεις, ή ότι τελοσπάντων απέμεινε από αυτές....!!!! Οι σινο-σιωνιστές εβραιομασώνοι πιστοί στο σχέδιο της υπερστοάς ΧΟΝΓΚ εκμεταλεύτηκαν με Εγκελιανή διαλεκτική (θέσης-αντίθεσης=>σύνθεσης) το πρόσφατο "νέο Όχι" των εν μέρει εξεγερμένων ελλήνων του Οκτωβρίου 2011 ώστε να περάσουν τελικά τα σχέδια τους "οικουμενικής Κυβερνήσεως εθνικής σωτηρίας" (Διάβαζε: Κυβέρνηση Εθνικής και Οικουμενικής Καταστροφής). Συνιστούμε νέα αλλά ΠΛΗΡΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ 100% ΒΙΑΙΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ εξέγερση ΧΕΙΜΑΡΡΟ των Ελλήνων στα πρότυπα του ΌΧΙ του Οκτωβρίου 2011 με 100 φορές ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ώστε να ανατραπούν τελείως ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ οι 300 καταχραστές προδότες της ελληνοεβραικής Βουλής - Αβουλίας και η "Οικουμενική κατοχική κυβερνησή τους Εθνικής & Οικουμενικής καταστροφής", και ώστε κατόπιν να αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας μη μασόνοι χαμηλόβαθμοι αξιωματικοί του στρατού και μη μασόνοι τεχνοκράτες επιστήμονες εφαρμόζοντας ΠΛΗΡΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ - ΤΕΧΝΩΝ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ/ΥΛΩΝ και τηρώντας το δόγμα της ένοπλης ουδέτερης αμυντικής υπερισχύος με κάθε δυνατό υπάρχον μέσο όπως το διέταξε αυτό η ΟΕΑ.
Καλούμε τον Ελληνικό Στρατό και τους χαμηλόβαθμους μη μασόνους αξιωματικούς σε περίπτωση υλοποίησης εγκληματικής προδοσίας απώλειας Παροχής Καυσίμων, να ανοίξουν ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ τις σφραγισμένες από εβραίους πετρελαιοπηγές στο Κερί Ζακύνθου , τις οποίες είχε ανοίξει επί της ...."κακής χούντας" ο Έλληνας Άριστος Δημιουργός Σωτήριος Σοφιανόπουλος (με αρχική παραγωγή 70 βαρελιών/μέρα), και τις οποίες ξανα-σφράγιασαν οι εβραίοι της .... "καλής δημοκρατικής μεταπολιτεύσεως" Έβερτ-Εβερ και Καρα-αμαν-αλής "εθνάρχης", διάβαζε: Σκατάρχης...

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!

ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΡΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΦΘΗΝΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΎΛΙΣΗ !! ΕΦΟΔΙΑΖΕ ΔΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ... ΟΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΑΧΑ "ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ" - "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ" ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΕΣ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΠΥΞΕΩΣ...ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ ΠΕΙΘΉΝΙΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΑΝΕΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΔΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ !!!!!!!

ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ”ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΙΚΟΥΣ”!!! ΒΙΒΛΙΑ, ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ Σ.ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ! ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΑΜΕΣΑ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ!

O Έλληνας Δημιουργός Σωτήριος Σοφιανόπουλος στις πετρελαιοπηγές στο Κερι Ζακύνθου. Τα λόγια περιττεύουν...

ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ «ΠΑΣΟΚ – ΛΑ.Ο.Σ.»

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_19.html

Ο.Ε.Α ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ"

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_1948.html


ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ

ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ DRAG NACH OSTEN ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ:

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_11.html

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΝΝΟΗΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΟΥ, ΤΙ ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΞΙΟΙ ΟΛΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις